KERESÉS search-close

Sebestyén Ági

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sebestyén Ági"

Kérem a kezed! - 5. évad 9. rész

Míg Ábel Anita kissé kínosan érezte magát a mögötte álló Tenyától, Sebestyén Ági igazán nagy sikert aratott férfitársai körében…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Kérem a kezed! játékot is!

Hűha! Sebestyén Ági végigment a fiúkon…

A Kérem a kezed! játék közben Németh Kristóf, Dombi és Musimbe Dávid Dennis fittyet hánytak a szabályokra, és mindhárman „kiélvezhették” Ági testi adottságait.

A Kérem a kezed! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Kérem a kezed! játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 9. rész

Ezúttal a két alfahímen, Pintér Tenyán és Németh Kristófon volt a sor, hogy kitalálják csapattársaik feladványait. Persze, ez most sem volt olyan egyszerű…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 9. rész

Gomba Beáta, bőrgyógyász? Járóka Sándor, gyermekorvos? Bizarr pillanatokból és lehetetlen nevekből ezúttal sem volt hiány…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Robbanásveszély - 5. évad 9. rész

A szívtipró férfiak és a szűz fiúk rejtelmei mellett Pintér Tenya és Németh Kristóf sikereinek titkaira is fény derült a játékban. Robbanásra fel!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Szűz fiú vagy? Tanulj Sebestyén Ágitól!

A Robbanásveszély játék előtt meglepő kijelentés hagyta el a szőke bombázó száját…

A Robbanásveszély játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

 Sebestyén Ági: „Én fogom képviselni a szexualitást”

Az influencer Németh Kristóf csapatában kapott helyet, és szerinte egy igazi „dinamit bombaként” erősíti majd a többieket. Ezt maga a csapatkapitány sem gondolja másként…

Németh Kristóf csapata (Kilencedik adás)

Az alfahímek ringbe szálltak egymással. Íme Németh Kristóf csapata!
 

Érkezik az alfahímek csatája!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Németh Kristóf versus Pintér Tenya

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Baukó Éva hallgatást fogadott, de kiderült, hogy VV Hunor és Ági együtt vannak

Éva nem akarta elárulni barátnőjét, Sebestyén Ágit, de a Peller-nővérek ügyesen bekérdeztek nála és a lényeg kiderült.

Reggel mindenki arról beszélt, hogy mi történt Hunor és Ági között!

Másnaposan indult a Villában a reggel, de ez sem tántorította el a villalakókat attól, hogy jól átbeszéljék a bulin történteket.

Mi történt Hunorral és Sebestyén Ágival a paplan alatt?

A farsangi buli után Ági és Hunor tovább folytatták az "ismerkedést"...

Hunor teljesen kikészült Sebestyén Ágitól!

Igen gyorsan egymásra hangolódtak a fiatalok...

Brazil, vagy klasszikus tanga?


szerző:
2018.07.04. 16:00
Brazil, vagy klasszikus tanga?

"Bugyi-bugyi, hát előbb-utóbb úgyis lekerül, tehát tökmindegy hogy milyen van rajtunk, nem?"

Milyen férfit akar magának Sebestyén Ági?

Ági nemcsak egy, de rögtön két hódolójával is találkozhatott az Anikó Show-ban. Lóri mindenáron szeretné őt visszahódítani, de természetesen az interneten is folyamatosan megkeresik a lányt. De milyen lenne számára a tökéletes férfi?

Sebestyén Ági és VV Lóri újra együtt?

Szilveszter az igazi „nőideálját”, Sebestyén Ágit szeretné meghódítani. A fiú anno az Instagramon is felvette a kapcsolatot Ágival, aki akkor kosarat adott neki, hiszen párkapcsolatban élt. Most viszont szabad a pálya, hiszen Ági és VV Lóri már szakítottak, de a volt Való Világ versenyző még most sem adja fel. Vajon melyik fiú győzedelmeskedik?

TOP3: Ezek voltak az Anikó Show legemlékezetesebb pillanatai

Február 19-én indul a talk show második évada, de addig is összegyűjtöttük nektek az eddigi legnagyobb meglepetéseket. Mutatjuk!

Íme a TOP10 halloweeni sztárjelmez!

Ugye te is beöltöztél tegnap este? Természetesen a sztárvilág színe-java sem hagyhatta ki a jelmezbebújást! Mutatjuk a legfrappánsabb maskarákat!

Hoppá! Sebestyén Ági megmutatta új pasiját!

Nemrég még arról találgattunk, vajon ki lehet a Sebestyén Ági oldalán pózoló fiú, de most lehullt a lepel a titokról! Lássuk, ki az a rejtélyes srác!

Hoppá: Pumped Gabo teljesen kiakadt exe új pasiján

Pumped Gabo nem viseli el, hogy Ági már mást szeret. De, Ági mit szól volt párja beszólásaihoz?

Hoppá! Sebestyén Ági az ex-villalakóra cserélte Pumped Gabót?

Úgy tűnik, nem sokáig volt magányos a gyönyörű fitneszmodell, ugyanis egy Instára posztolt kép egyértelműen arra utal, hogy gyorsan túltette magát Pumped Gabón.

Sebestyén Ági csókolózott valakivel és ez a fiú bizony nem Gabo!

Nehéz követni Sebestyén Ági és Pumped Gabo párkapcsolatának változásait – jelenleg viszont biztos, hogy nincsenek együtt. Ági Instagram-posztja szerint más fiúhoz pártolt át, és ezt egyáltalán nem is titkolja. A rejtélyes fiatalemberről fotót is posztolt – bár az arca nem látszik jól, de a csók alapján nagyon szoros szálak fűzik őket egymáshoz. De mit szól ehhez Gabo? 

Sebestyén Ági feldúsult szája

Sebéstyén Ági kés, illetve tű alá feküdt, az eredmény pedig roppant látványos lett. A Pumpedék sztárja úgy döntött, feltölteti egyébként is dús ajkait, ráadásul egy olyan anyagot fecskendeztek a szájába, melytől az eredmény örökké tartós marad. Egy bőrgyógyászt is megkérdeztünk a beavatkozás hátulütőiről, aki számos negatív esetet is bemutatott nekünk. Félrepumpált szájú sztárok és a pozitív példák.

Pumpedék kalandjai a Balatonon folytatódnak

Újra beköltözött Pumped Gabó a mindennapjainkba, egy hete már a képernyőn az RTL Spike nagy sikerű reality-je, a Pumpedék második szériája. Az első évad után azt gondolhatnánk, nincs új a nap alatt, hiszen túlzás nélkül minden szituációban láthattuk Pumped Gabót, Somát és Ágit. De higgyék el, ez egyáltalán nem így van. Pumpedék tudnak meglepetést okozni az új évadban is, egy balatoni bárt kezdenek majd üzemeltetni, ahol számos kalamajkába kerülnek.

 Újra képernyőn a Pumpedék!

Nem kell tovább várni, újra képernyőn Pumped Gabo és a többiek. A második évadban Gabo és Soma nagy fába vágja fejszéjét: egy koktélbárt pultjában próbálják megállni a helyüket. A nyári kaland során persze a jól ismert szereplők is felbukkannak majd, buliból, drámából és nevetésből nem lesz hiány. Az első epizódot hétfő este 22 órától  láthatják az RTL Spike-on.

Jön a Pumpedék új évada!


szerző:
2017.08.14. 09:06
Jön a Pumpedék új évada!

Augusztus 21-én, hétfőn újra elstartol a Pumpedék. Gabo, Ági és VV Soma mesélt arról, hogy mi történt az első évad záróepizódja óta, és hogy mire számíthatnak majd a nézők hamarosan...

Pumped Gabo: „Azért heti egyszer jól meg****lak!”

A szerelmi korkülönbség szinte már unalomig ismételt, lerágott csontnak számít, most mégis úgy tűnik, hogy az RTL Klub sztárpárosa életét igencsak megkeseríti.

Kulissza: Kameránk előtt vitázott Pumped Gabo és Sebestyén Ági!

Ági és Gabo azért jöttek az Anikó #show-ba, hogy elmondják: már nincsenek együtt, de néha összejárnak. Ágiék az interjú közben is összebalhéztak, és megint kiderült, hogy a fiatalok szinte semmiben nem értenek egyet.
 

Gabot aggasztja, hogy Ági 5 év múlva szottyadt lesz

Gabo bevallotta, hogy miközben Ágival volt, más csajoknak is irogatott titokban. Szerinte nincs ebben semmi furcsa, hiszen nagyon fiatal még, és szüksége van visszacsatolásra. Gabo szerint a korkülönbség is probléma, ugyanis Ági már házasságot és gyereket szeretne, de ő egyelőre élni. A nagyszájú Pumped nem titkolta el a véleményét, és kijelentette, hogy öt év múlva szívesen elveszi Ágit, bár az kicsit aggasztja, hogy addigra a lány "vén szatyor" lesz...

Pumped Gabo:

Ági elmesélte, hogy miután Gabo megcsalta őt VV Zsófival, a fiú elvitte szerelmét Velencébe. Bár a lány azt hitte, hogy az utazás összehozza őket, épp az ellenkezője történt, ugyanis hivatalosan már nem alkotnak egy párt. Gabo nem bánja, hogy Ági pasizgat, ugyanis a 21 éves srác szerint egy kapcsolat nagyon rossz, és ő Ági mellett rabságban érezte magát.

Álommelót hirdetett Pumped Gabo és VV Soma!

Pumped Gabónak, VV Somának és Sebestyén Áginak szuper ajánlata van számodra! Ha túl sok a szabadidőd és szívesen dolgoznál a nyáron, akkor jelentkezz a Pumpedék Bárba!

Milyen edzésformában hiszel?


szerző:
2017.06.29. 18:00
Milyen edzésformában hiszel?

Napestig sorolhatnánk azokat az edzés fajtákat, amelyeket akár csak a Story Extra nézőivel megosztottak a sztárok az utóbbi másfél évben. Ezúttal azokat kérdeztük, akik minden bizonnyal a legjobban értenek hozzá: az izompacsirták és a bombacsajok mondják el, ők mely sportokra esküsznek.

Véget ért a Pumpedék! Íme a TOP 5 legjobb jelenet!

Június 26-án egy best of adással ért véget a Pumpedék című reality az RTL Spike-on. Ha felelevenítenéd Gabo és Ági viharos kapcsolatának eseményeit, vagy csak nevetnél egy jót VV Soma és haverja bolondozásain, nézd meg összefoglalónkat!

Mi volt a legrosszabb ismerkedős szöveged?

Szerinted milyen szöveggel csajozik VV Soma vagy Pumped Gabo? Vagy mivel lehet levenni a lábáról Sebestyén Ágit és Róka Adrit? A nap kérdéséből minden kiderül!

Aurelio: „egymilliárd forinttal mit kezdenék?”

Nemcsak a ValóVilág fenegyerekét kérdeztük meg erről, hanem Sebestyén Ágit, Róka Adriennét és VV Somát is.

Mit kezdenél egymilliárd forinttal?

A legtöbben azt mondják, adakoznának, ha rengeteg pénzhez, mondjuk egymilliárd forinthoz jutnának. Vajon sztárjaink mire költenének egy ekkora vagyont? Luxusnyaralásra, korlátlan adakozásra vagy jótékony célra? Minden kiderül az interjúból!

 

Pumpedék velencei kalandja csúnya véget ért...

Pumped Gabo születésnapja alkalmából lepte meg szerelmét egy velencei utazással, azonban arra biztosan nem számított, hogy így fog véget érni a romantikázás...

Pumped Gabo nagy bejelentése mindent felforgat...

Sebestyén Ági vélhetően egészen másra számított, amikor szerelme valami fontosat szeretett volna vele megosztani, ami egy újabb szintre emelné a kapcsolatukat...

Művészettörténet óra Pumpedékkel, avagy Gabóék múzeumban jártak

Míg Sebestyén Ági hiába próbálta megfejteni a művészeti alkotások értelmét, Gabo egy komplett tárlatvezetést tartott a velencei múzeumban!

Pumpednének meggyűlt a baja a cipőjével, majd Gabóval is...

Úgy tűnik, hogy a tűsarkű csizma nem a legideálisabb választás a velencei városnézéshez... Nézd meg, hogyan próbálta megmenteni a helyzetet Pumped Gabo!

Neked mi a küldetésed?


szerző:
2017.06.16. 18:00
Neked mi a küldetésed?

Sztárjainkat a hét utolsó napján arról faggattuk ki, hogy mi a küldetésük. Pumped Gabo például mindenkinek ingyen szolit szeretne, de azért születtek még érdekes válaszok.

A celebek tudják, hogy mi a boldogság titka!

Pumped Gabo, Aurelio, Sebestyén Ági és VV Soma meséltek a boldogság forrásáról. Valóban a pénz az elsődleges oka az örömünknek?

Mi a boldogság titka?


szerző:
2017.06.15. 18:00
Mi a boldogság titka?

Egyszer fent, egyszer lent. Mindenkinek vannak nehezebb pillanatai az életben, és mindenkit más és más derít jobb kedvre. A Story Extra stábja azt kérdezte Pumped Gabótól, Sebestyén Ágitól, VV Somától és Aureliótól, hogy szerintük mi lehet a boldogság titka?

(18+) Pumpedné szexi rendőrnőnek öltözve büntette meg Gabót!

Pumped Gabo és Sebestyén Ági Velencében romantikáztak, azonban a városnézés helyett inkább a buja örömöket választották...

Pumped Gabo tejszínhabos

Sebestyén Ági ágyba kapta a reggelit nőnapon, ráadásul egy extra nyalánksággal is meglepte őt szerelme. Nézd meg, hogyan kényeztetik egymást Pumpedék!

Sebestyén Ági szexi rendőrnőként büntette meg Pumped Gabót

Gabót nem mindennapi látvány fogadta a velencei szállodában, Ági ugyanis szexi jelmezbe bújt, hogy kicsit feldobja a külföldi romantikázást. Nézd meg, hogyan fogadta a srác rendőrnőnek öltözött barátnőjét!

(18+) Ági meghálálta Gabónak a velencei utat

Gabo Velencébe repítette Ágit, amiért cserébe a szőke bombázó a csúcsra repítette a srácot! Nézd meg, hogyan hálálta meg Pumpedné a romantikus utazást!

Vitával indult Pumpedék velencei romantikázása...

Gabo és Ági már az első percekben összevesztek, ahelyett, hogy élvezték volna a Velence nyújtotta látványt és hangulatot... Pumped ráadásul csúnyán beszólt kedvesének...

Sebestyén Ági megmutatta gardróbját!

Meglátogattuk Sebestény Ágit, akivel igazán csajos témákról beszélgettünk: pasizás, szexi ruhadarabok, és még egy kínos pletyka is szóba került a múltból. Vágatlanul mutatjuk meg a találkozást.

(18+) Kamerák előtt szexelt Pumped Gabo és Sebestyén Ági!

Sebestyén Ági és Pumped Gabo először a zuhany alatt estek egymásnak, majd az ágyban lovagolta meg szerelmét a szőke bombázó, aki hangos nyögésekkel kísérve juttatta el a csúcsra a valóságshow-sztárt...

Félelem és reszketés a bobpályán

Gabo úgy döntött, hogy randira viszi Ágit, azonban azzal nem számolt, hogy a romantikus bobozás egy rémálommá fog válni...

Luna ráhajtott Gabóra?


szerző:
2017.06.05. 22:30
Luna ráhajtott Gabóra?

Ági féltékeny lett Lunára, amiért a lány becsábította a bokorba Gabót, hogy együtt pisiljenek. Szerinted jogosan akadt ki a szőke szépség?

VV Soma szexi öltánccal kedveskedett szerelmének

Luna meglepetése egy felejthetetlen öltánc volt, amit a pasija, a valóságshow-győztes Soma prezentált neki...

(18+) Videón Pumped Gabo és barátnőjének békülős szexe!

Ági és Gabo először a zuhany alatt estek egymásnak, majd az ágyban folytatták a szeretkezést! Nézd meg a valóságshow-sztárok szexjelenetét most!

Snezi lebuktatta Sebestyén Ágit?

Snezi újra megjelent Ági lakásánál, ám ezúttal nem csak a holmijaiért jött, hanem titokzatosan vallott Sebestyén Ági múltjáról, ami igencsak felkeltette Gabo érdeklődését...

Pumped Gabo húgára ráhajtott a valóságshow-sztár haverja!

Korábban már beszámoltunk Pumped Gabo és húga, Cintia testvéri kapcsolatáról, de azóta még inkább megismerhettük a fiatal lányt a Pumpedék című realitynek köszönhetően. A legutóbbi részben ráadásul annak is szemtanúi lehettünk, ahogy Gabo egyik haverja, Domán flörtöl Cintivel... Vajon végül beadja a derekát a lány?

Pumped Gabo csúnyán beégett a barátnője előtt...

Sebestyén Ági idén ünnepelte 31. születésnapját, azonban Gabo a tortára egy 32-es gyertyát tett. Először mindenki bevette, hogy a srác tényleg ennyire nincs képben a barátnője életkorával kapcsolatban, de ezután következett csak az igazi meglepetés!

Sebestyén Ágit vérig sértették Gabo haverjai

Pumped Gabo szerelménél betelt a pohár! Ágit folyamatosan sértegette VV Soma és Domán, és úgy tűnt, hogy a lány hiába kérte Gabo közbeavatkozását...

Domán szemet vetett Pumped Gabo testvérére

Szemmel láthatóan bejön Dománnak Cintia, ezért összegyűjtöttük a legviccesebb közös pillanataikat!

Pumpedék újra együtt!


szerző:
2017.05.29. 22:30
Pumpedék újra együtt!

A sok-sok próbálkozás végre meghozta gyümölcsét: Ági megenyhült és a múltat elfeledve megbocsátott Gabónak. Nézd meg romantikus kirándulásukat!

Gabo még azt sem tudja, hogy hány éves a barátnője?

Ági teljesen kiakadt, amikor a születésnapján meglátta a tortán égő gyertyákat. Vajon csak egy vicc volt, hogy Gabo tényleg nem tudja, hogy hány éves a csaja?

Vér tapadt Pumped Gabo kezéhez


szerző:
2017.05.29. 22:30
Vér tapadt Pumped Gabo kezéhez

Lunácska teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy disznóvágásra jöttek, Pumped Gabónak pedig még a foga is tiszta vér lett...

Hoppá! Egy ágyban VV Soma és Sebestyén Ági!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese meglátogatta a szőke bombázót, hogy együtt szereljék össze a lány fésülködő asztalát, ám végül az ágyban kötöttek ki... Ha kíváncsi vagy, hogy mivel tudta zavarba hozni Somát Pumped Gabo szerelme, nézd meg a videót!

Hoppá! Pumped Gabo és Sebestyén Ági a kamerák előtt maszturbált...

Pumped Gabo már alig bírta Ági nélkül, ezért úgy döntött, hogy felhívja a lányt, azonban a túlfűtött videóbeszélgetés és a bugyijában nyúlkáló exbarátnőjének látványa csak még inkább felizgatta a srácot... Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogyan ért véget a "hancúr"!

Pumpedék a kamerák előtt maszturbáltak

Pumped Gabo már alig bírja Ági nélkül, ezért úgy döntött, hogy felhívja a lányt, azonban a videóbeszélgetés és a bugyijában nyúlkáló exbarátnője csak még inkább felizgatta a srácot...

Csajozási tippek Pumped Gabótól!

A két fiatal tanonc szinte issza Pumped Gabo összes szavát, főleg ha csajozásról van szó! Ha Te is tanulnál a mestertől, nézd meg a videót!

Sebestyén Ági zavarba hozta VV Somát!

Ági – Luna tanácsára – Somát hívta segítségül, hogy összeszereljék az újonnan vásárolt asztalt, azonban arra a valóságshow győztese sem számított, hogy a közös barkácsolásba bele fog pirulni...

Pumped Gabo a legjobb barátjára féltékeny?

Gabo kiakadt, amikor megtudta, hogy Áginak előbb jut eszébe Somáéknak szólni, ha segítségre van szüksége, mint egykori pasijának... A srác azonban hamar túltette magát a történteken, és randira hívta exbarátnőjét!

Egy ágyban találtuk Gabot és Ágit!

Talán Pumped Gabo is megfejtette a titkot?! Gabo és Sebestyén Ági kapcsolatában több fordulatot láttunk már, azonban a legutóbbi szakításuk valóban véglegesnek tűnt. Ennek ellenére most mégis egy ágyban találtuk őket.

Sebestyén Ági egykori barátnője Pumped Gabóval éjszakázott...

Sebestyén Áginak elege lett Sneziből, ezért megkérte Gabót és Somát, hogy vigyék el magukkal Bécsbe, hogy addig kilakoltathassa a lányt. Azonban arra biztosan nem számított, hogy a lakótársa ezután Pumped otthonába fog bekéredzkedni...

Pumpedék bécsi kalandjai


szerző:
2017.05.15. 22:30
Pumpedék bécsi kalandjai

Ági meggyőzte Gabót, hogy vigye magával Snezit is Bécsbe, így Somával hárman keltek útra, hogy megszabaduljanak Pumped autójától. A bökkenő csak ott volt, hogy a lány nem tudott róla, hogy vonattal kell hazautaznia...

Snezi letáncolta Gabót és Somát is a parkettről

Snezinek a vérében van a táncolás, és ezt be is bizonyította szexi táncával, amit VV Somával és Pumped Gabóval lejtett a bécsi szórakozóhelyen.

Sebestyén Ági kilakoltatta Snezit

Ági Luna segítségével pakolta össze és zsákolta be Snezi ruháit, mert már nem bírta elviselni a lányt lakótársaként... Vajon mit szól majd ehhez Snezi?

Nézd meg Snezi reakcióját, amikor rájön, hogy el kell költöznie!

Snezi másnap reggel ért haza Bécsből, és meglepődve szemlélte a ruháit tartalmazó zsákokat. Majd amikor Ági felvilágosította, hogy mennie kell, kiakadt, és bosszút eszelt ki...

Pumped Gabo befogadta Snezit! Mit szól majd ehhez Ági?

Miután Ági kidobta Snezit a lakásából, a lány bosszút eszelt, és átment Gabóhoz. A srác némi gondolkodás után befogadta a lányt. Mit szól majd mindehhez Ági?

Pumped Gabo motivációs videóval, Sebestyén Ági pedig fürdőruhával készül a nyárra!

Bár a jó idő még várat magára, sztárjaink már nagyban készülődnek a bikini szezonra!  Sőt, van aki már meg is villantotta csodálatos alakját!

KVÍZ! Mennyire ismered Pumpedéket?

Töltsd ki Pumpedék kvízünkez, hogy megtudd, mennyire vagy képben Gabo és Ági mindennapjait illetően! Ne feledd, minden hétfőn 22 órakor új epizóddal jelentkezik a reality show az RTL Spike-on!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való