KERESÉS search-close

Schmidt Mária

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Schmidt Mária"

Schmidt Mária cégétől bérli az irodaházat a kormány

Schmidt Mária kormánybiztos érdekeltségébe tartozó cégtől bérel irodaházat a kormány az Agrár-minisztériumnak, erről a HVG.hu írt. A tárcának azért kell költöznie, mert a Kossuth téri épületüket felújítják. Hogy mennyi közpénz kerül így Schmidt Mária családi cégéhez, nem árulták el.

Megnyílhat a Sorsok Háza


szerző:
2018.09.07. 17:00
Megnyílhat a Sorsok Háza

Három éve áll üresen, de egy év múlva végre megnyithat a Sorsok Háza. A holokauszt gyermek áldozatainak sorsát bemutató múzeumot eddig azért nem tudták megnyitni, mert nem volt egyetértés a zsidó szervezetek között a kiállítás anyagáról, amely Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója irányításával készült.

Édesanyjáról nem beszél Ungár Péter

Vidéken terjeszkedik az LMP-s Ungár Péter. Egy szentgotthárdi és egy egri hírportált vett meg a politikus. Erről elsőként a Népszava írt. Ungár Péter azt mondta, célja, hogy ne csak fideszes hírek legyenek vidéken. Arról viszont hiába kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy édesanyja, Schmidt Mária az LMP kampányfőnökével egyeztetett a választás előtt. A pártban hisznek Schmuck Erzsébetnek, aki szerint az magánbeszélgetés volt. 

Schmidt Mária Pruck Pál helyén

Felfestették Schmidt Máriát egy zuglói házfalra. Oda, ahová az általa vezetett 56-os emlékévet szervező bizottság korábban Pruck Pál, 56-os pesti srác képét festette, de Dózsa László felirattal. Májusban bíróság mondta ki, hogy a szervezők tévedtek, mert tényleg Pruck Pál szerepelt a képen. Javítaniuk kellett volna a házfalon a nevet, de a kép eltűnt. Erre a Kétfarkú Kutya Párt akcióba lépett.

 

Nem írták át, inkább lefestették

Javítás helyett eltüntették az ’56-os hőst, a Pruck Pált ábrázoló falfestmény Zuglóban. Az óriás falfestményt az ’56-os foprradalom 60 éves évfordulója alkalmából készíttették, de arra tévesen Dózsa László nevét írták. A tévedés hamar kiderült, de a bizottság nem írta át a nevet.

 

„Még nincs végleges program”

Először szólalt meg az a Schmidt Mária vezette közalapítvány, ami a visegrádi országok budapesti konferenciáját szervezi. Az RTL Híradó megkeresésére azt írták, hogy még nincs meg a végleges program. Azt nem árulták el, hogy mennyi közpénzt költenek a rendezvényre.

Újabb 830 millió az emlékévre

Újabb 830 millió forintot ad a kormány az 56-os emlékévre- ezt a 444.hu vette észre. Az ünnepségsorozat összköltség így már több mint 15 és fél milliárd forint. A nemzetgazdasági miniszter szerint azért kell egyre több pénz az emlékévre, mert újabb költségek merültek fel. Azt, hogy pontosan mik ezek, legkorábban nyáron tudhatjuk meg, akkor kell ugyanis a pénzzel elszámolniuk Schmidt Máriáéknak. Az Együtt szerint a kormány ész nélkül szórja a pénzt az 56-os emlékévre.

L. Simon: nem lesz független

Nem akarnak független lapot csinálni - ezt mondta a Figyelőről L. Simon László volt kulturális államtitkár. A lap munkatársainak csütörtökön jelentették be, hogy a fideszes országgyűlési képviselő is tagja a szerkesztőbizottságnak, amelynek feladata - hivatalosan - a lap megújítása lesz. A Figyelő egyik legismertebb munkatársa, Brückner Gergely ezután felmondott, és úgy tudjuk, mások is követhetik. A lapot decemberben vette meg Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója.
 

„Nincsenek végleges szerződések”

Még nincsenek végleges szerződések, ezért nem mondja meg a Terror Háza főigazgatója, hogy miért költenek 50 millió forintot az új, '56-os himnuszra. Schmidt Mária az ünnepséget szervező alapítvány vezetője szerint annak ellenére, hogy a dalt már közzétették, még nem fizettek érte egy fillért sem. A Terror Háza programigazgatója viszont a Népszabadságnak korábban megerősítette, 50 millió forintba került a produkció. A Demokratikus Koalíció azonnali kérdést intéz az Emberi Erőforrások miniszteréhez az ügyben.

 

Orbán: Legyen „szexi” az 56-os emlékév

Legyenek szexik az '56-os emlékév programjai. Az emlékbizottság vezetője szerint ezt kérte tőle a miniszterelnök. Schmidt Mária, aki a Terror Háza főigazgatója is, azt mondta, a kormányfő célja az, hogy a fiatalokat is megszólítsák a forradalom 60. évfordulóján. Ezért 6 romkocsmának összesen 17 millió forint támogatást fizettek, hogy ott is a szabadságharcra emlékezzenek - számolt be a Hír TV. Hiába kérdeztük, ma sem Orbán Viktor, sem Schmidt Mária nem magyarázta el, milyenek lesznek a szexi megemlékezések.

A kormány elégedett magával


szerző:
2015.09.05. 18:50
A kormány elégedett magával

Akik valóban emberségre vágytak a menekültek közül, azok megkapták. Ezt mondta a 14. kötcsei polgári pikniken Balog Zoltán, emberi erőforrás miniszter. A jobboldali holdudvar zártkőrű tanácskozása előtt Orbán Viktor arról beszélt, ők is sajnálják az országba érkező menekülteket, de csak a határok védelme jelenthet megoldást a menekültválságra. A vendégek többsége azt mondta, a kormány alapvetően jól kezeli a helyzetet és a lehetőségekhez képest emberségesen bánik a menekültekkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való