KERESÉS search-close

SOS Gyermekfalu

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "SOS Gyermekfalu"

Minden gyermeknek biztonságos családban kellene felnőnie

Ma Magyarországon 23.000 gyermek él állami gondoskodásban, ami azt jelenti, hogy 23.000 olyan gyerek van az országban, akik valamilyen oknál fogva nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Mert például bántalmazás, súlyos elhanyagolás, vagy épp mélyszegénység miatt kiemelik őket a saját családjukból. Tápai Szabina, Miklósa Erika és Sebestyén Balázs is arra próbálja felhívni a figyelmet az SOS Gyermekfalu kampányában, hogy minden gyerek biztonságos családban nőhessen fel.

Megrendítette Miklósa Erikát az SOS Gyermekfaluban tett látogatása

Miklósa Erika, a világszerte ünnepelt operaénekesnő irigyli Marikát, aki nevelőszülő az SOS Gyermekfaluban. Erika, örökbefogadó szülőként látogatta meg Kecskeméten Marikáékat. Amíg ő örökké anyukája lesz gyermekének, addig Marika legszebb és legnehezebb feladata, hogy csak addig szeressen és neveljen egy kisgyereket, amíg az saját családjába vissza nem kerülhet vagy örökbefogadó szülők haza nem viszik.

Sebestyén Balázs beköltözött az SOS Gyermekfaluba

Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal, hogy képes lenne-e nyolc gyereket nevelni, hanem meg is tapasztalta, ugyanis egy évvel ezelőtt a műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. Balázs igazán profin és érzékenyen helyt állt.

Éjjel-Nappal Budapest Lali adományt gyűjt

Eddig soha semmiért nem lehetett komolyan venni, de most fordult a kocka. Lali az SOS Gyermekfalunak gyűjtött adományokat az utcán egy csinos lány társaságában. De hogy került oda egyáltalán és mi volt a segítségnyújtás mellett a titkos hátsó szándéka?

 

Lali jótékonykodással csajozott be!

Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt volt a tegnapi kudarcai miatt. Elment a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem vették őt komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszett meg Lalinak, elutasította a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozott Kingával, aki adományokat gyűjtött az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segített neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze. Estére Lali és Kinga összemelegedtek, a fiú pedig a fejébe vette, hogy ő is jelentkezni fog erre a munkára.

Varga Iza ellátogatott a kőszegi SOS Gyermekfaluba

A kőszegi SOS Gyermekfalu területén lévő 10 házban nevelőszülői családok élnek. Ide azok a gyerekek kerülhetnek, akik elveszítik az otthonukat haláleset, bántalmazás, vagy a család széthullása következtében.

Fókusz 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 18:55
Sebestyén Balázs gyakorló apaként költözött be az SOS Gyermekfaluba

Képes-e mindenki nyolc gyereket nevelni? Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal. Most azt a kérdést is feltehetjük magunknak, hogy képes lennénk-e mások gyerekeit úgy szereti, nevelni, mintha a sajátunk lennének? A műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. És igazán profin és érzékenyen helyt állt.

SEBESTYÉN BALÁZS: Nyolc gyerek után, kettő már nem tűnik soknak

Mit kezdene Sebestyén Balázs nyolc gyerekkel? A műsorvezető gyakorló apaként költözött be az SOS Gyermekfaluba. A nyolc gyerekes családban a nevelőanyuka mellett Balász nem lazsált, a kicsik meg azonnal befogadták.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való