KERESÉS search-close

Sümbül aga

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sümbül aga"

Így fogadták a vendégek Sümbül kávézóját!

Az aga úgy döntött, a finom kávéját a piacon is elkezdi árulni, sőt egy kisebb kávézót is nyitott. Az első vendégek hamar meg is érkeznek, a fogadtatás azonban nem úgy alakult, ahogy Sümbül szerette volna.

Nem fogtok hinni a szemeteknek: Sümbül visszatért!

Az aga, mikor váratlanul meglátogatja őt Hürrem, először nem is hisz a szemének. A szultána és Sümbül között igen szoros kötelék alakult ki az évek során, egyszerűen vakon megbíznak már egymásban.

Ezzel most vége: befellegzett Hürrem hatalmának?

A szultána nem önhibájából, de hatalmas hibát követett el azzal, hogy más is tudott a titkos ajtóról. Musztafa és Fatma hihetetlen csapást osztottak Hürremre, amit talán sosem fog kiheverni. Szulejmán rájön szerelmének titkára, vagyis arra, hogy a fontos állami ügyeket a szultána már egy jó ideje kihallgatja. Itt csak egy kérdés van: vajon az uralkodó milyen büntetést fog kiszabni Hürremnek?

Sümbül végzetes hibát követett el?

Az aga boldogabb, mint valaha! Sose gondolta volna, hogy a szerelem egyszer őt is megtalálja. A nagy örömködésbe azonban becsúszik egy hiba. Az egyik légyott közben Sümbül kicsit többet iszik a kelleténél, és egy olyan titkot fecseg ki Hürremről, ami akár a szultána életébe is kerülhet.

Ilyen videót még biztos nem láttál a Szulejmán kedvenc színészéről!

A híres török sorozat Sümbül agáját alakító Selim Bayraktar hihetetlen cuki videót osztott meg közösségi oldalán. Láttátok már?

Hoppá! Sümbül egy összeesküvés áldozata lett?

Az aga sosem volt még szerelemes, és sosem volt még nővel, hiszen számára csak egy valaki létezik, az pedig Hürrem. Most viszont olyan dolog történt Sümbüllel, mint soha, és engedett a csábításnak, a szép szavaknak, és a testi örömöknek. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy az agának csapdát állítottak…

Te kivel töltenél egy romantikus estét a Szulejmán sármos szereplői közül?

Sármosak, szexisek és bátrak! Ők a híres török sorozat férfi szereplői, akik sokszor megdobogtatják a szívünket! Most itt a lehetőség, hogy eldöntsd, kivel töltenél el egy izgalmas estét! Előljáróban csak annyit, nem lesz könnyű dönteni…!

Mit látunk? Sümbül aga udvarol? – VIDEÓ!

Az aga nem hiába Hürrem jobbkeze! Sümbülnek mindenhol van szeme, és füle, így ha valami történik a palotában, arról ő azonnal tudomást szerez, emellett a hűsége a legfőbb erénye, sosem árulná el az úrnőjét, sőt az életét is adná érte. A mindig vidám és bohókás agát egyszerűen nem lehet nem imádni, főleg mikor olyan helyzetekbe kerül, mint mikor a hiúságát simogatják. A nevetését pedig egyenesen hiányoljuk, ha sokáig nem halljuk! 

Összegyűjtöttük Sümbül aga legjobb pillanatait! – VIDEÓ!

Hürrem jobbkeze igaz mindenbe beleüti az orrát, de nála hűségesebb társat a szultána sosem találna. A cserfes, bohókás agára egyszerűen nem lehet haragudni, ő az, akinek jelenlét garantáltan mosolyt csal az arcunkra!

Ha igazi Szulejmán-rajongó vagy, ez a kvíz biztos nem fog ki rajtad! - Vagy mégis?

Volt már olyan, hogy egy epizódot többször visszanéztél? Kívülről fújod Hürrem mondatait, lelki füleiddel hallod Szulejmán varázslatos szerelmes verseit? Ha vérbeli rajongó vagy, akkor tudni fogod, kitől származik az adott idézet, vagyis melyik szereplő mondta. Próbáld ki magad!

Te melyik szereplő lennél a Szulejmánból? Játssz, és kiderül!

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik karakterre hasonlítasz, ne hagyd ki a kvízünket! Sümbül aga, Rüsztem pasa, netán Musztafa herceg? Jól gondold meg válaszaidat, mert lehet, nem az vagy, akinek látszol! Jó játékot kívánunk! 

Újra együtt a nagycsapat? – Hürrem, Sümbül aga és Gülfem! VIDEÓ!

Hazánk egyik legkedveltebb sorozatának, a Szulejmánnak a forgatása már rég véget ért, de kedvenc szereplőink még összejárnak bandázni. Egy élmény így látni őket!

Sümbül aga, azaz Selim Bayraktar lába alól kicsúszott a talaj

Hürrem legfőbb szolgálójáról kevesen tudják: mindene a sport, és a cicája. Egyszerűen imádja, ha megfordul vele a világ, ő a kézenállás nagymestere, és nem is akármennyire.

Hürrem most már nem fél senkitől, és semmitől. A legősibb ellenségét sikerült legyőznie.

A Szultána hidegvérrel mindenkit eltávolítana

Hürrem hatalmát immáron senki, és semmi se tudja befolyásolni. Ibrahim távozásával megállíthatatlan lesz a szultána.

Hürrem: „Nem érzem magam vétkesnek”

Nem lesz könnyű dolga a szultánának, a pasa halála folytán nemcsak Haticevel kell szembe néznie, többen is őt okolják a történtek miatt. Hürrem azonban másképp gondolja.

Sümbül aga elmeséli Hürremnek, hogy Ibrahim halott

Sümbül azonnal a szultánához siet, hogy elmesélje a hírt. Ibrahim meghalt.

Sümbül aga senkit sem kímél

Nem telik el úgy rész, hogy ne fedeznénk fel az aga mókás grimaszát, sziporkázó humorát.  Sümbül most sem kímél senkit, pimaszul odaszól mindenkinek.

Sümbül aga kiosztja a szakácsot

Sümbül nem bír magával, nem tudja magában tartani a véleményét. Egyszerűen még akkor is vicces az aga, mikor mérgelődik.

Sümbül a színészkedés nagymestere

Az agának a színészkedés is jól áll, főleg mikor kiereszti azt az érdekes hangját.

Ő a palota mókamestere, és Hürrem legfőbb bizalmasa! Na, de kire is gondolunk?

Nem másra, mint Sümbül agára, akiről sajnos, kevés szó esik. Pedig ő az egyik leghumorosabb, legérzékenyebb szolgáló a palotában, mindig megcsillantja legviccesebb oldalát, és vidámsága, életszeretete páratlan.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való