KERESÉS search-close

Sánta Juliska

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sánta Juliska"

A Konyhafőnök – Visszavágó versenyzői jóbarátok lettek!

Az már a gasztro reality alatt is kiderült, hogy a versenyzők megkedvelték egymást. Ez a Konyhafőnök után sem ért véget. Nemrég közösen utaztak el Debrecenbe.

Anna nem adta fel: kisállat kell a Sánta családnak!

Anna beleszeretett a gondolatba, hogy a Sánta pár vegyen egy házi kedvencet kisfiúknak. Kutya, macska vagy éppen egy tengeri malac?

ÉNB Tamara megsérült!


szerző:
2019.06.17. 07:14
ÉNB Tamara megsérült!

Egy kis csapatépítő keretein belül Tamara megsebesítette magát egy távcsővel. A Reggeliben mesélte el, hogyan is történt a baleset, és az is kiderült, hogy gyerekkora óta fontos szerepet játszanak az életében az extrém sportok.

Így változtatta meg Sánta Juliskáék életét a Konyhafőnök - Visszavágó

Juliska és színművész férje közösen érkeztek a Reggelibe, ahol nemcsak a gasztro reality élményeket, de az otthoni változásokat elmesélték. És végre kiderült: tényleg megtetszett Juliskának Rácz Jenő?

Sánta Juliska sírva távozott a Konyhafőnökből

A nap végén Kovács Dani és Sánta Juliska maradt a zsűri előtt, hiszen ők voltak a leggyengébbek. Végül a pirosak búsúltak, hiszen Rácz Jenő versenyzője nem kapott még egy esélyt.

Zé: „Csak röviden Jenő… mindenkinek jobb lesz”

Miután Jenő megdicsérte versenyzőjét, Zé alaposan utána nézett Juliska ételének...

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Rácz Jenő csalódott Juliskában…

Jenő hiába kérte a konyhafőnököt, hogy ne készítsenek karfiol szuflét, mégis azt csináltak. A séf nagyon kiakadt Juliskára.

Levesből desszert? Mindent a pirosak döntöttek el!

Miután Rácz Jenő csapata volt megint a jobb, ők választhatták ki, milyen leves alapanyagokból sütnek ők és a kékek.

Sánta Juliskáék között néha kitör a feszkó!

A Középdöntőben Juliska, Vini és Zsolt alkotják Rácz Jenő egyik csapatát. Mindannyian jól tudják, mivel jár a csapatmunka, ezért meg sem lepi őket, ha néha összevesznek.

A zsűri rózsát etetett a pirosakkal

Zé nem értette, hogy mit keres egy esküvői csokor a tortában. Pont emiatt is döntöttek úgy, hogy legyen az a versenyzők feladata, hogy elfogyasszák.

Ilyet még sosem láttál: Juliska sárkánnyal ment neki a vajnak!

A pirosaknál beszorult a gépbe a hideg vaj, Juliska viszont nem tudott mit kezdeni ezzel. Amikor ezt Rácz Jenő meglátta, kiakadt.

A séfek már az előkészületek alatt kiborultak a csapataik miatt

Viniék kevés adaggal készültek, ráadásul a konyhafőnök káromkodva utasítgatta a csapattársait. Patrikéknál pedig minden eltört vagy felgyulladt. Mit szóltak ehhez a séfek?

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Vajon a versenyzők felismerik Sárközi Ákos ételét?

A séf egy eléggé összetett étellel készült a versenyzőknek, amit úgy kellett lemásolniuk, hogy egyáltalán nem látták, hogyan is készült.Csak a kóstolás menthette meg őket.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Sánta Juliskát a versenytársai mentették ki a bajból

A hátráltatása miatt Juliskának úgy kellett lemennie a piactérre, hogy csak a kezében foghatta az alapanyagokat, nem használhatott ládát. A versenytársai azonban megmentették.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Fordulat: a séfek választottak alapanyagot a versenyzőknek

A második feladatban, rendhagyó módon nem a versenyzők választották ki a főalapanyagaikat, hanem mentoraik. Mindenki külön indoklással vehette át a főelemét.

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

Sánta Juliska


szerző:
2019.05.03. 21:30
Sánta Juliska

Sánta Laci felesége piros színekben érkezett a konyhába, és nem is tagadta, hogy Jenő csapatába szeretne bekerülni. Ez rögtön az első ételével siekrült is neki.

Sánta Juliska megkapta Rácz Jenőtől, amire vágyott

Juliska pirosba öltözött, a séf kedvenc halát hozta el a versenybe, hiszen csakis egy dolgot akart Rácz Jenőtől...

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

Sánta Juliska el akarja csábítani Rácz Jenőt?

Juliska határozott vágyakkal érkezett a versenybe, éppen emiatt is hozta el a séf egyik kedvenc alapanyagát, ráadásul piros színbe öltözve.

 Ők azok, akik hétfőtől megpróbálják elkápráztatni A Konyhafőnök séfjeit!

Hétfőn újra indul a harc Magyarország legnépszerűbb gasztroreality-jében. A tavalyi évad után ezúttal is a két Michelin-csillagos séf csap össze. Rácz Jenő győzelme után Sárközi Ákos hatalmas visszavágót tervez. A műsorvezető természetesen ezúttal is Fördős Zé lesz.

Sánta Juliska hozzámenne Rácz Jenőhöz?

Sánta Laci felesége piros színekben érkezett a konyhába, és nem is tagadja, hogy melyik séf „dobogtatja meg a szívét”. Talán nem is véletlen, hogy elszólta magát…

Miért a január a legnyomasztóbb hónap?

Dr. Almási Kitti mesélt arról, hogy a decemberi varázs után az év első hónapját sokan kudarcnak élik meg. De hogy pontosan miért, azt megtudod a Reggeliben lezajlott beszélgetésből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való