KERESÉS search-close

Sándor Orsi

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sándor Orsi"

Sándor Orsi azt sejti, lelki okai is vannak az egészségügyi problémáinak

A modell és műsorvezető többféle ételintoleranciától szenved, amik nem vele született dolgok, felnőttkorára alakultak ki és Orsi szerint ennek lelki okai is vannak.

Sándor Orsi sportújságírásra cserélte a modellkedést

Az egykori modell gyerekeit is arra szeretné nevelni, hogy a sport az életük része legyen. Kevesen tudják róla, hogy testnevelő tanári diplomája van.

Mivel kössük le a gyerekeket a szünetben?

Hogyan kössük le a gyerekeket a szünetben és hogyan ünnepeljük, vagy egyáltalán tartsuk meg a Halloweent? Erről beszélgetünk a kétgyermekes édesanyával, Sándor Orsi műsorvezetővel!

Sándor Orsi rácáfol a női sofőr mítoszra

A modell szerint ha valaki ismeri az autóját és figyelmes, biztonságosabban közlekedik az utakon. Sándor Orsi még az autóversenyzést is kipróbálta.

Sándor Orsi:

Kíváncsi vagy, hogyan sikerült a csinos műsorvezető első nyula? Hogyan telt a nyara, milyen változások következtek be a családjába, valamint mivel tér vissza ősztől a képernyőre? Kattints és megtudod!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való