KERESÉS search-close

Sáfár Bálint

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sáfár Bálint"

Bálint Zsófit okolja a kialakult helyzet miatt?

Bálint és Zsófi együtt vacsoráztak, azonban a harmónia csak addig tartott, amíg a gyerekek is velük voltak. Később kettesben maradtak, szóba került Peti, Zsófi pedig felvilágosította Bálintot, hogy sokkal többet tud róla és a mocskos félrelépéseiről, mint gondolná.

Dávid komplett idiótának érezte magát Joci biciklisnadrágjában

Dávid reggeli közben arról mesélt Jocinak és Bálintnak, hogy talált a neten egy erdei edzés tervet, de nincs edzőruhája. Joci felajánlotta neki a biciklis nadrágját, amiben úgy érezte magát, mint egy hurka. Végül elment futni, remélve, hogy nem fut össze senkivel az erdőben.

Színre lép Bálint öccse, Sáfár Péter!

Amikor Bálint és a gyerekek hazaértek az iskolából, Zsófi és Bálint öccse, Pepe várta őket otthon. Bálint furcsállta, hogy megjelent az öccse, Zsófi pedig elmondta neki, hogy az utóbbi időben gyakran meglátogatja őket...

Joci Lauráról:

Szonja nagyon aggódott, hogy a babák idő előtt megszületnek, és nem lesz kész időben a babaszoba. Megkérte Jocit, hogy szóljon egy lakberendezőnek, aki beszerzi az új függönyt a gyerekszobába. Laura nem érkezett meg Szonja lakásába, Bálint pedig este felhívta Jocit, és hamar kiderült, mi is történt...

Bálint végignézi, ahogy Joci

Noémi elment a Kanlakba, hogy beszéljen az apjával, de Dávid helyett Jocit találta otthon. Egy érzelmes pillanatban aztán elcsattant köztük egy csók, amit Bálint végignézett. Bálint kisomfordált a házból, és épp az ajtóban futott össze Dáviddal, akinek megpróbálta elterelni a figyelmét, nehogy olyat lásson, amit nem akar. Bálint zsarolni kezdte Jocit a látottakkal, és rátolta az összes házimunkát a titoktartásért cserébe. 

Bencét nagyon megviseli Bálint és Zsófi válása

Bálint és Zsófi az iskolában szembesült a ténnyel, hogy bár Bencével látszólag minden rendben, nagyon megviseli őt a válásuk. A tanárnő megmutatott néhány Bence által készített rajzot, és megnyugtatta Zsófiékat, hogy egyelőre nem kell aggódniuk, de jobban oda kell figyelni rá. 

Éva dominaszerkóban büntette meg Bálintot

Bálint átment Évához, a nő pedig hamar a lényegre tért. Dominaszerkóban kezdte el kényeztetni a szexmániás férfit: először a bilincs, majd a bőr ostor is előkerült, Bálint pedig azt hitte, élete legjobb hancúrozása vár rá. A finálé aztán valami egészen más volt, mint amire a férfi számított...

Péter Bálintnak: „Soha többé nem bánthatod meg Zsófit”

Bálint durva anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira, így kénytelen kölcsönkérni öccsétől, Pétertől. Végül Péter úgy dönt, hogy ad neki 10 milliót, egyetlen feltétellel: ha soha többé nem bántja meg Zsófit.

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

„Olyan nagy ez az erdő, elférünk benne négyen!”

Joci, Bálint és Dávid megmászták a hegyet, Péter pedig ott várta őket a domb tetején. Bálint sokkot kapott, és nem akart hinni a szemének: nem értette, mit keres ott az öccse. A dühös férfi elindult haza, Dávid azonban meggyőzte őt arról, hogy nem haragudhat rá egész életében, ezért Bálint is ott maradt a fiús kempingezésen.

Bazsi figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzd?

Bálint fiával, Bazsival az utóbbi időben sok gond van az iskolában, ugyanis az osztályfőnöke szerint a fiú egyre súlyosabb figyelemzavarral küzdködik, és gyógyszeres kezelésre van szüksége. Bazsi tanára a fiú rossz viselkedése miatt azzal fenyegette meg a fiút, hogyha ezt így folytatja, nem mehet el a kirándulásra sem. Bálint a kezébe vette az ügyet, beszélt az osztályfőnökkel, Zsófinak pedig világosan elmondta, hogy ő nem fogja hagyni,  hogy Bazsit "bedrogoztassák".

5 dolog, amit már biztosan tudunk a Válótársak harmadik évadáról!

Május közepe óta forog az RTL Klub legnépszerűbb dramedy-jének legújabb évada! Az elmúlt hónapokban a Válótársak színészei rengeteg fotót posztoltak a harmadik évad forgatásairól, és néhány információt is elárultak a folytatással kapcsolatban...

Ma ünnepli születésnapját a színészóriás Stohl András

A Válótársak sztárja, Stohl András ma ünnepli 50. születésnapját. A Blikk információi szerint a színész munkával tölti ezt a jeles napot, ugyanis gőzerővel készül a Szentivánéji álom ma esti előadására.

Zsófi Bálintnak:

Zsófi sokkolta Bálintot azzal a ténnyel, hogy a válási papírok már csak az ő aláírására várnak. Zsófi nagyon ridegen viselkedett Bálinttal, aki arra kérte feleségét, hogy még beszéljenek a témáról. Miután Bálint elvitte a srácokat suliba, visszasietett Zsófihoz, és megpróbált kicsikarni egy randevút, de ő hallani sem akart erről.

Zsófi Bálint helyett Pétert választotta

Bálint megvette a méregdrága jeggyűrűt, és kitalálta, hogyan fogja megkérni Zsófi kezét. Azt tervezte, hogy elhívja ebédelni, elmondja neki, hogy ő a legfontosabb nő az életében, és az ujjára húzza a gyűrűt. Nem is tétlenkedett, közös lakásukhoz sietett, és követni kezdte Zsófit, aki Péterrel volt.

Bálint:

Bálint nagyon kétségbeesett, amikor Zsófi a kezébe nyomta a válási papírokat, és Gabitól várta a megoldást. A nő azt tanácsolta Bálintnak, hogy egy drága holmival bizonyítsa be, hogy bármit megtenne érte. A férfi nem tétlenkedett, egy ékszerészhez rohant, és miután meggyőződött arról, hogy Zsófinak nincs senkije és igazat mondott neki, eldöntötte, hogy gyémánt gyűrűt húz felesége ujjára.

BORZALOM: Bálint már két hete nem volt nővel

Reggeli közben Bálint elmondta a srácoknak, hogy már két hete nem szexelt. Joci azt tanácsolta neki, hogy forduljon profihoz, de Bálint azt mondta, hogy hülyeség lenne fizetni azért, amit ingyen is megkaphat. Joci aztán felajánlotta Bálintnak az egyik prosti telefonszámát, aki házhoz is jön, Bálint pedig gondolkodási időt kért...

Így vadászik Bálint, a nőcsábász

Bálint elment bevásárolni, és folyamatosan a csinos nőket pásztázta. Szexéhsége odáig fajult, hogy egy idősebb hölggyel is flörtölt, úgyhogy fiús zavarában inkább távozott.

Laura Bálintnak:

Bálint hazaért a vásárlásból, Laura pedig az ajtóban várta őt. A nő Jocit kereste, és azért ment a Kanlakba, hogy megnézze a hálószobát. Laura és Bálint ahelyett, hogy a tárgyra tértek volna, inkább borozgattak, aztán a nő kihangsúlyozta, mennyire fontos a munkája, és elindultak a hálóba, arról pedig fogalmuk sem volt, mennyire elbeszélnek egymás mellett...

Laura Bálintnak:

Miután Joci tisztázza a helyzetet, és elmondja Bálintnak, hogy Laura nem prosti, hanem lakberendező, Bálint a nő munkahelyére siet. Egy kávé mellett Bálint elmagyarázza neki, hogy miért viselkedett vele olyan furán, és randit kér tőle, azonban Laura azt kéri tőle, hogy álljanak meg itt, és hagyják egymást.

"Annyira kívánatos vagy!"


szerző:
2017.01.19. 22:35

Bálint nem tétovázott sokáig, rávetette magát Laurára, aki bár eleinte megpróbált ellenkezni, képtelen volt ellenállni Bálint sármjának.

Zsófi úgy érzi, menthetetlen a házasságuk

Zsófi és Bálint egy mediátor segítségét kérték, hogy tisztázzák a helyzetüket. Szóba jöttek az ingóságok, a közös lakás, és persze a kapcsolatuk is. A mediátor megkérdezte tőlük, hogy muszáj-e elválniuk, hiszen látszik, mennyire szeretik egymást. Zsófi aztán határozottan válaszolt, hogy sokáig azt gondolta, rendbe lehet hozni a házasságukat, de az esély valahol útközben elveszett...

Noémi sírva kér bocsánatot Dávidtól, amiért elárulta őt

Noémi zsarolása célt ért, ugyanis Tamara úgy döntött, megveszi lányának a táskát, ha elárulja, mit tud Dávidról. Noémi elmondta az anyjának, hogy Dalma nem lovagol, de azt nem tudja, hogy miért. Miután kiborult a bili, Noémi bevallotta az apjának, hogy miatta történt az egész, és sírva kért bocsánatot tőle. Mikor Noémi elment, Dávidban összeállt a kép: Bálint és Joci tehetnek az egészről.

Dávid:

A srácok kocsmázni mentek, és elmesélték egymásnak, milyen napjuk volt. Bálint arra jutott, hogy Zsófi szereti a köpcös pockokat, aztán Jocira terelődött a szó, és arra koccintottak Bálinttal, hogy - Leonórának hála - lyuksógorok lettek. Dávid is megosztotta a fiúkkal, hogy neki milyen napja volt, abban pedig mindannyian egyet értettek, hogy pokoli napon vannak túl... 

Válótársak - 2. évad 8.rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Bálintot kiütötte egy tengerészgyalogosnak látszó hegyomlás

Sáfár Bálint, a nőcsábász épp egy ingatlant próbált eladni egy csinos hölgynek, amikor meglátogatta egy tengerészgyalogos, aki vélhetőleg Márta férje volt. A férfi egy hatalmas öklössel jutalmazta Bálint és Márta közös kalandját, aminek kórház lett a vége.

Zsófi Bálintnak:

Bálint kitalálta, hogy Bazsival együtt megtréfálják Vanda nénit, hogy elmehessen Zánkára. Ezért cserébe Bazsinak csak egy dolgot kell tennie: nyugton maradnia az iskolában. A cél érdekében Bálint korán reggel felébresztette nagyfiát, hogy kellőképpen kifáradjon, a fiú osztályfőnöke pedig megígérte: ha Bazsi jól viselkedik, elmehet a kirándulásra. Az iskola előtt Zsófi csókkal hálálta meg, hogy Bálint ennyire jó apa.

Válótársak - 2. évad 7.rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Elevenítsd fel, mi történt eddig a Válótársak második évadában!

Idézzük fel együtt, hol jár most a történet, hiszen holnap 21:15-kor folytatódik az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata, a Válótársak! Ha végigkövetted a második évad epizódjait, biztosan minden kérdésre tudod a választ! Ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire vagy naprakész!

Dávid megtette az első lépést Bálint és Péter békülésének ügyében

Dávid már nagyon unta, hogy Bálint folyton az öccsét szidja, ezért úgy döntött, Pétert is elhívja a fiús kiruccanásra. Bár a férfi először nemet mondott a kérésre, Dávid meggyőzte arról, hogy ott a helye. Bálint persze az egészről semmit nem tudott, így hatalmas lelkesedéssel vágott neki az erdei túrának.

Jociék az erdőbe érve szembesültek az első problémával

A három fiú dalolászva autózott az erdei túra helyszínére, azonban odaérve észrevették, hogy nincs náluk kaja. Az első sokkból felébredve hamar összerakták a képet, hogy Dávid a járdán hagyta a kajás dobozt. Végül a srácok úgy döntöttek, hogy mindent együtt csinálnak, ezért közösen mászták meg az első akadályokat.

Péter elárulta Zsófinak, hogy Bálint kölcsönkért tőle

Zsófi megtudta Pétertől, hogy Bálint az öccsétől kért kölcsön, így a gyerektartást is abból a pénzből fizeti. Bálint annyira kiakadt, hogy egyből Péter munkahelyére rohant, ahonnan a biztonságiak dobták ki. A történtek után Dávidnak öntötte ki a szívét, Dávid pedig megtette a kezdő lépést a békülésükkel kapcsolatban.

Dávid: „Hát, nem lennék maharadzsa!”

A srácok nagyban túráztak, amikor Dávid panaszkodni kezdett, hogy az új bakancsa feltörte a lábát, és tiszta hólyag a talpa. A férfi aztán megcsúszott a köveken, kiment a bokája, és bár először nem vették őt komolyan a srácok, végül egy fából tákolt hordágyon vitték végig a túra útvonalán.

Vissza a természetbe – Back to the future! vagy nature?

Reggel azzal piszkálták Bálintot, hogy híres lett, és közel másfél millió ember láthatta őt a tévében a milliárdos Bernadett oldalán. Ekkor pattant ki Dávid fejéből az a remek ötlet, hogy menjenek el valahova, csak ők hárman, hiszen rájuk fér egy kis lazítás. 

Dávidék futás helyett zumbával égetik a zsírt

Dávid, Joci és Bálint lementek a terembe, hogy sportoljanak egy kicsit, és persze becserkésszék legújabb "áldozataikat." A nőcsábász Bálint hamar észrevette, hogy a hölgyek valamilyen órára sietnek, így a srácok is beálltak zumbázni. Dávidnak annyira megtetszett ez a latin ritmusokra épülő mozgásforma, hogy otthon is táncra perdült.

Bálint terve balul sül el, és duplán pofára esik

Bálint a rossz anyagi helyzete miatt úgy dönt, hogy felszed egy idős milliárdos hölgyet. Bernadettel minden a terv szerint alakul, ugyanis a golfozás után hamar szóba jön a hölgy magánélete, és az ingatlanok is. A remekül indult napnak rossz vége lesz, ugyanis Bálint legújabb hódításáról az egész ország tudomást szerez.

Válótársak - 2. évad 5. rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Dávid humoristaként is megállná a helyét?

A három fiú épp nyugiban reggelizett a kanlakban, amikor Dávid viccmesélésbe kezdett. Kiderült, hogy mi a különbség a sas és a tripper között, és az is, hogy honnan lehet tudni, hogy a nőgyógyász rövidlátó.

Dalma újra visszautasítja Dávid intim közeledését

Amikor véget ért a közös vacsi, Bálint hazavitte Zsófit, Leonóra és Joci pedig szobára mentek. Dalma és Dávid kettesben maradtak, Jociék szerelmi légyottja pedig annyira hangosra sikerült, hogy a doktornő lányos zavarában inkább hazasietett.

Dalma Dávidnak: „Nincsen szükséged arra, hogy megváltozz!”

Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bár a hangulat eleinte fagyos Zsófi és Leonóra között, a vacsora végül jól sikerül, Dalma és Dávid pedig – a zsírégető övnek köszönhetően - lélekben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Egy kapcsolatban tényleg nem csak a szex számít?

A srácok reggeli közben arról beszélgettek, hogy mennyire fontos a szex. Dávid továbbra is azt állította, hogy a szex nem minden, és komoly kérdést szegezett a srácokhoz. Bálint aztán belátta, hogy neki még mindig Zsófi kell, ezért Dávid kitalálta, hogy hívják meg a csajokat egy vacsira.

Bálint kiselőadást tartott a női mellekről

Amíg Dávid a konyhában mozog otthonosan, Bálint a női mellek szakértője. Dávid felsorolta, hogy milyen konyhai eszközöket kell feltétlenül ismerniük a srácoknak, Bálint pedig a melltípusokról fejtette ki véleményét.

Válótársak - 2. évad 3. rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Bálint Jocinak:

Joci már alig várta, hogy találkozzon Leonórával. A futásból hazatért Dávid megjegyezte neki, hogy egy ügyvédnővel nem illik farmerban randizni, inkább vegyen fel öltönyt. Ekkor Bálint is betoppant, és cseppet sem tetszett neki, hogy Joci és Leonóra találkoznak, ugyanis a nő Bálint exe. Joci gyorsan lecsapta a magas labdát, hogyha nem randizhatna Bálint volt nőivel, el kéne hagynia az országot.

A szex túl van értékelve?


szerző:
2016.12.01. 22:35
A szex túl van értékelve?

Dávid reggel jókedvűen ébredt, és elmondta a srácoknak, hogy Dalmával hivatalosan is egy párt alkotnak, de nem szexelnek, ugyanis a nő aszexuális. Bálint és Joci nem értették, hogy akkor hogy járhatnak, hiszen egy kapcsolat szex nélkül nem az igazi, Dávid pedig előállt Arisztophanész meséjével.

Bálint Zsófinak:

Zsófi reggel mindenképp beszélni akart Bálinttal, ezért a kanlakba sietett. Zsófi egy hosszú levelet húzott elő a táskájából, amit Péter írt neki. A nő nem olvasta végig a levelet, de Bálintnak elég volt pár sor belőle, hogy összerakja a képet.

Bálint édesanyja bölcs tanáccsal látja el fiát

Ismerős a szituáció, amikor átmész anyukádhoz, de egy perc után úgy érzed, mintha három napja ott ülnél?

Sáfár Péter Bálint helyére pályázik?

Bálint nem nézi jó szemmel, hogy öccse megpróbál az ő helyére lépni. Zsófi szerint semmi gond nincs azzal, hogy Peti ajándékot vesz a gyerekeknek, hiszen ő csak megpróbál odafigyelni rájuk.

Bálint szerint ha eleget szexelsz, bármit megehetsz

Dávid és Dalma már hivatalosan is egy párt alkotnak, azonban még nem szexeltek. Miközben Dávid a reggeli fehérje turmixát készítette, Bálint gyorsan helyrerakta a dolgokat: a szexszel annyi kalóriát lehet égetni, hogy ha megtörtént volna, simán ehetne szalonnás tojást.

Tamara megkapta mindennek pontosan a felét!

Joci, Bálint és Dávid az udvaron grilleztek, amikor Dávidot felhívta Tamara. A nő elmondta, hogy sürgősen pénzre van szüksége, ezért kitalálta, hogy elad pár dolgot: festményeket, bútorokat, könyveket. Dávid hallani sem akart erről, ezét közös házukba rohant, hogy megakadályozza a családi értékek eladását, de elkésett, így baltával állt bosszút feleségén. 

Válótársak - 2. évad 2. rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Majoros Éva dagi kislányból bomba nővé érett

Dávid az erdőben futott, amikor Majoros Éva ráköszönt. A lánnyal gimis osztálytársak voltak, így együtt folytatták a reggeli edzést. Éva felelevenítette a középiskolás éveket, és nagy szerelme után érdeklődött, aki nem más volt, mint Sáfár Bálint…

Bálint Domi kebleit látva hamar a csúcsra ért!

Hogy Bálint csillapítsa rossz kedvét, egy újabb nőt vitt fel a lakásába, ráadásul nem is akármilyet, ugyanis Domi finoman szólva is nagy didkókkal van megáldva. 

A férfiak addig lehetnek boldogok, amíg a nők engedik!

Joci eredménytelenül keresi az eltűnt Szonját, miközben ügyvédnőjével, Leonórával az apasági kereset megtámadásán dolgozik. Az előkerült Szonja végül arról győzködi Jocit, hogy együtt kellene vállalniuk az ikreket. Bálint rájön, hogy Péter és Zsófi közt több is lehet, mint barátság, és egy korábbi szeretője mellett keres egy éjszakás menedéket. Dávid és Tamara vagyonmegosztása elmérgesedik, és már Dávid Dalmával való új kapcsolatát is veszélyezteti. Dalma végül megdöbbentő bejelentéssel áll elő.

Fiúk, férfiak figyelem! Most kiderül, te melyik szereplő lennél a Válótársakból!

Ha eddig még nem tudtad, kivel tudsz azonosulni leginkább a Válótársakból, most kiderül! Válaszolj a kérdésekre, és megtudod, hogy Sáfár Bálintra, Jakab Dávidra, vagy Hatvani Jocira hasonlítasz a legjobban!

Stohl András: „Ez az ember is emberből van”

Pontosan egy évvel ezelőtt látott napvilágot a Válótársak egyik színészével, Stohl Andrással készült interjú, ahol elmondja, ő milyen karakternek tartja Sáfár Bálintot. A sorozat második szériája egyébként végre útnak indult, és kíváncsian várjuk, hogy a szereplőkkel mi fog történi.

Leonóra és Joci hamar egymásra hangolódtak

Bálint Leonórát kérte meg, hogy segítsen Jocinak jogi úton rendezni a Szonjával való kapcsolatát. Az ügyvédnő elmondta, hogy azt ki tudja deríteni, Szonja megcsinálta-e a beültetést, és rájött, hogy ő és Joci egy valamiben nagyon hasonlítanak: mindketten gyűlölik, ha beleszólnak az életükbe.

Sáfár Bálint elmondja, mi a férfi dolga!

Bálint szerint a férfi dolga az, hogy jöjjön-menjen és szexeljen minden nővel, a nő pedig addig üljön otthon, és nevelje fel a gyerekeket. Joci aztán felvetette, hogy ez mind szép és jó, de amíg a férfiak fűvel-fával kefélnek, lehet, hogy a feleségek is pont ezt csinálják…

Lássuk, mire emlékszel a Válótársak első évadából!

Ha végigkövetted a Válótársak első évadát, ezt a kvízt pont neked találták ki! Úgy gondolod, hogy mindent tudsz Dávidról, Bálintról és Jociról? Ha rajongsz a műsorért és a színészekért, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire vagy képben!

GUBÁS GABI:

A Válótársak második évada talán még nagyobb izgalmakat rejt, mint az első. Az új évadban ugyanis Nagy Ervin is feltűnik, aki a sorozatbeli Sáfár Bálint (Stohl András) testvérét alakítja. Az új szereplő Gubás Gabi szerint hatalmas felfordulást okoz majd, de Gabi egyáltalán nem bánja az édes hármast.

Elevenítsd fel, mi történt Bálinttal az 1. évadban!

Az RTL Klub nagysikerű heti sorozata, a Válótársak november 17-én tér vissza a második évadával, aki pedig felidézné, hogy mi is történt a srácokkal az első évadban, az most megteheti!

Új színészekkel térnek vissza a Válótársak

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának színész csapatához Nagy Ervin is csatlakozott, akit Sáfár Bálint, azaz Stohl András öccseként láthatunk majd. A két színész bár régóta ismeri egymást, még is csak most játszanak együtt először.

Ezt mindenkinek látnia kell - A Válótársak évadzáró része következik

Most komolyan, ma este mindenki legyen résen, a Válótársak évadzáró epizódja lesz látható az RTL Klubon! Nem spoilerezés azt állítani, a mostani rész ütősebb, és izgalmasabb lesz, mint valaha.

Stohl Andás Dobó Katával szexel?!

Stohl András által megformált Bálint a Válótársak egyik nehézfiúja. A sorozat során több csinos lány megfordult már a szexfüggő Bálint ágyában, most is egy gyönyörű nővel lesz dolga, akit nem más alakít, mint Dobó Kata.

Bálint és a válóok


szerző:
2015.11.13. 21:05
Bálint és a válóok

November 19-én, csütörtökön, 21.20-tól a Barátok közt után dupla epizóddal indul a régóta várt Válótársak című vadonatúj heti filmsorozat az RTL Klubon. 

Sáfár Bálint: ez vagyok én

Válótársak november 19-től az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való