KERESÉS search-close

Rubint Réka

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rubint Réka"

Miért bírálják ennyien az ifjabbik Schobert Norbit?

Réka második gyermekét sokan bántották korábban a túlsúlya miatt, amikor úgy döntött, hogy változtatni akar, pont annyi kiló volt, mint az anyukája, csak épp 12 évesen.

Rubint Réka nem hagyta lazsálni a Reggeli műsorvezetőit

Réka és nagyobbik fia, Norbi edzést tartottak Papp Gergőnek és Wossala Rozinának a stúdióban. Rozinának ilyenre még soha nem volt példa.

Magyar hírességek egzotikus kalandjai

Tavaly ezen a napon mutattuk be: bejárták a világot a magyar celebek. Rubint Rékáék Zanzibáron, Iszak Eszti Szicíliában, Fluor Tomi pedig a Karib-szigeteken pihente ki a telet. Mutatjuk, mit meséltek!

Lali hiába vitt virágot Rubint Rellának

Rubint Réka és Rella érkezett főzni a Reggelibe, mindketten kaptak tulipánt Lalitól, mielőtt beléptek a stúdióba. De a göndör csődör újra kosarat kapott. Rella azt is elmondta, miért.

Szivarral és fehér virággal búcsúztak Andy Vajnától

Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott Andy Vajna temetésén. A Fiumei úti sírkertben a többszáz meghívott vendég között filmesek, színészek, celebek és politikusok is voltak. A másfél hete elhunyt filmproducer özvegye, Vajna Tímea az Instagramon posztolt férje búcsúztatásáról. Sokan egy szál fehér virágot és szivart tettek a sírgödörbe, így búcsúztak Andy Vajnától. Arnold Schwarzenegger csak a Fókusznak adott interjút, amit ITT lehet megnézni!

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Sztárok vallottak őszintén halálközeli élményeikről

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka barna szárnyú angyalt látott. Vajon a képzelet játéka ez, vagy a túlvilágról üzennek nekünk? És mennyire értékelték át az életüket azok, akik egyenesen a halál torkából tértek vissza közénk?

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

Miért baj az, ha a nő keres jobban?

Schobert Norbit zavarná, ha a felesége jobban keresne nála, sőt, Rékát is zavarná ez a helyzet. Kabát Petinek az nem tetszene, ha menyasszonyának nem lenne bevétele. Miért okoz a pénz, a fizetési különbségek gyakran kibékíthetetlen konfliktust egy párkapcsolatban?

 

SCHOBERT NORBERT&RUBINT RÉKA: Ki keres többet?

Schobert Norbi és Rubint Réka egyáltalán nem féltékenyek egymás sikereire. Norbi szerint nem szabad a nő karrierépítésének az útjába állni, mert akkor boldogtalan lesz a kapcsolat. 

Nem hiszed el: Rubint Réka már 40 éves!

Rubint Réka biztosan letagadhatna jó pár évet, mégsem teszi. Megannyi izgalmas év, anyaság és szeretet van mögötte és előtte is, de mi az, amire még vágyik?

Rubint Réka szexi negyvenes lett

A fél életét kamerák előtt töltötte: láthattuk, ahogy háromgyermekes családanyává válik, végig követhettük házassága hullámhegyeit és hullámvölgyeit, de azt is, amikor az egyik legbefolyásosabb magyar nővé választották. Hogyan lett egy vidéki kislányból mára az egyik legnépszerűbb fitness edző, és miért nem látszik rajta az idő múlása? Elárulta...

Schobert Norbi végleg elbúcsúzott

A fitneszguru a hétvégén az utolsó edzését tartotta meg egy gálán, hiszen soha többet nem áll porondra…

Utoljára tartott edzést Schobert Norbi

Többet nem áll edzőként a porondra Schobert Norbi - a hétvégén utolsó edzését tartotta meg egy gálán. Az eseményen Rubint Réka mellett ezúttal nagyfia, Norbi is fellépett - állítólag ő szívesen vinné tovább a szülei által létrehozott hagyományt. Norbi azért nem folytatja, mert évek óta komoly fájdalommal küzd - így az edzői tevékenységgel nem tud tovább foglalkozni.

 

„A párzási energiákat vittük magunkkal” a szafarira

Rubint Rékáékkal járt Zanzibáron Kustánczi Lia, aki annak ellenére, hogy gyakran járja a világot, soha nem látott dolgokkal találkozott – például egy szafarin.

Celebjeink egzotikus kalandjai


szerző:
2018.04.19. 18:00
Celebjeink egzotikus kalandjai

Bejárták a világot a magyar celebek. Rubint Rékáék Zanzibáron, Iszak Eszti Szicílián, Fluor Tomi pedig a Karib-szigeteken pihente ki a telet. Mutatjuk, mit meséltek!

Rubint Réka és Kustánczi Lia elhagyták az országot

A barátnők nemrég érkeztek haza a zanzibári alakreform táborból, ahol nem mindennapi élményekkel gazdagodtak. Sőt, még egy szafari túrán is részt vettek, és több száz éves teknősökkel szelfiztek!

Musically-őrület: mitől ilyen népszerű ez az alkalmazás?

Tátogás, mutogatás és furcsa mozdulatok. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt, a Musical.ly nevű őrületbe bárki becsatlakozhat.  A 4 éve működő, főleg 9 és 16 év közötti tinik körében népszerű ingyenes alkalmazásban  sztárnak érezhetjük magunkat, hiszen olyan mintha videoklipet készítenénk, pár másodpercben.

RÉKA&LARA: „Sok kreativitás kell egy ilyen videó elkészítéséhez”

A Musically nevű alkalmazás hihetetlen népszerűségnek örvend a tinik körében. Schobert Lara itthon az egyik legnépszerűbb muser, majdnem 300 ezer követője van. Rubint Réka szerint sokan lebecsülik az appot, mondván, hogy ez csak tátogás, de szerinte ennél sokkal többről van szó.

Vajon mit hiányolnak a celebek legjobban a gyermekkorukból?

Biztos Ti is sokszor gondoltok vissza a felhőtlen gyerekkor szépségeire, nincsenek ezzel másképp a sztárok sem. De vajon mi hiányzik nekik a legjobban a múltból?

Mi hiányzik legjobban a gyerekkorodból?

Ugye már sokszor hallották azt, hogy “minden gyerekkorra vezethető vissza”. Felnőtt létünk bizony sokban múlik azon, milyen gyerekkorunk volt. A nap kérdése arra keresi a választ, hogy mi van akkor, ha valami kimaradt a gyerekkorból?

Generációk a Story-gálán!

Schobert Norbiék idén lányukkal és Réka unokahúgával érkeznek a Story-gálára!

Rubint Réka és Rella #mintegylány üzenetei

A Reggeliben a következő egy hónapban fel fog épülni egy fal. Minden hölgy vendéget, aki már kapott olyan mondatot az életben, hogy úgysem tud megcsinálni valamit, mert nő, arra kérnek a műsorvezetők, hogy a dobozokra írják fel a sérelmeiket. Ezekből fog végül felépülni egy olyan magas fal, amit a Reggeliben, közös erővel rombolnak majd le. Pontosan úgy, ahogyan a nőket ért negatív előítéleteket. Szandi, Réka és Rella is hozzáadott egy-egy építőelemet a falhoz.

Rubint Réka átázott ruhája miatt hagyta ott a Story-gálát

A Story-gála azon ritka alkalmak egyike, ami összehozza a hazai kulturális és társasági élet legkeimelkedőbb képviselőit. Évről-évre egyre különlegesebb ruhákban vonulnak fel a hírességek. Rubint Réka és Rubint Rella ma elárulta, hogy milyen ruhakölteményben fognak megjelenni az idei rendezvényen. Sőt, Réka felelevenített egy korábbi esetet is, amikor kénytelen volt hazamenni tűzpiros ruhája miatt.

Jótékony

Különleges jótékonysági akcióban vett részt Nádai Anikó és Rubint Réka a hétvégén. Védőmellényt és sisakot húztak, és egy budapesti bevásárlóközpontban „párbajoztak” egymással. Jótékony céllal.

Fókusz 2017-11-22


szerző:
2017.11.22. 17:20
Rubint Rella kutyájának is van instagram oldala

Rubint Rella nagynénje nyomdokaiban igazán profin építi instagram oldalát. Edzéseiről, mindennapjairól és kutyusáról szinte minden nap találnak képet követői. Sansát, a francia bulldogot annyira megkedvelték már Rella követői, hogy kénytelen volt saját oldalt létrehozni neki, ráadásul lassan 2000 követővel büszkélkedhet a négylábú!

Rubint Réka: „Most én is remegek!”

Rubint Réka egyik legnagyobb rajongója, Bence érkezett Anikóhoz, aki mind edzőként, mind családanyaként tiszteli a fitness trénert. Méghozzá olyannyira, hogy Réka monogramját is magára tetováltatta.  Rékát olyan mértékben elbűvölte a tetoválás, hogy egy nem mindennapi ajánlattal lepte meg a fiút…

Ha kíváncsi vagy Rubint Réka rajongói történeteire, lesd meg itt!

Értük rajong Rubint Réka!


szerző:
2017.09.11. 11:00
Értük rajong Rubint Réka!

Amikor Réka Budapestre érkezett, nem győzte kapkodni a fejét, annyi ismert embert látott a főváros utcáin. A fitness edző megosztotta velünk, hogy ő kikért rajong, kitől sikerült eddig autogramot szereznie és melyik kedvencével készített közös fotót. Réka számára ugyanakkor nagy megtiszteltetés, hogy ő érte is több ezren rajonganak, és segíthet más embereknek, reményt, hitet, célokat adhat nekik. Kapcsolj 17 órakor az RTL Goldra, mert Rubint Réka is az Anikó Show vendége lesz!

Becsöngettek: irány az iskolapad!

Szeptember elsejével 751 ezer általános iskolás diáknak szólt az első csengőszó. Marót Viki és Rubint Réka gyermekei is a hátukra vették az iskolatáskát!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Így nyaralnak Rubint Rékáék


szerző:
2017.08.25. 17:49
Így nyaralnak Rubint Rékáék

Rubint Rékáék a tengerpartra utaztak a nyár végén. Réka egy vidám fotót osztott meg a vakációról: közvetlenül a víz mellett feledkeztek bele a játékba Zalánnal.

Rubint Réka nyomdokaiban!


szerző:
2017.07.31. 18:00
Rubint Réka nyomdokaiban!

Rubint Rellának nincs egyszerű dolga, hiszen mindenki Rékához, az egészséges és sportos életmód nagykövetéhez hasonlítgatja. Rella ezt nem bánja, de célja, hogy egyszer majd kizárólag azért kerüljön szóba, amit ő maga ért el.

Újra esküdik Schobert Norbi és Rubint Réka!

Schobert Norbi és Rubint Réka ismét kimondja a boldogító igent szeptemberben – ezzel a 15. házassági évfordulójukat teszik még különlegesebbé. Norbi idén nyáron első randijuk helyszínén kérte meg újra felesége kezét, méghozzá egy különleges gyűrűvel. Párizsból származik az ékszer, és négyféle aranyat tartalmaz. A fitneszguru tervei szerint a nagy napon ugyan azt az öltönyt fogja viselni, amelyet a 15 évvel ezelőtti szertartáson – igaz, ehhez le kell adnia néhány kilót. A házaspárt ismerve ez nem okozhat gondot neki – Réka biztos ellátja majd pár tippel.
 

Hogyan hozzuk magunkat bombaformába? Rubint Réka segít!

Miközben Réka főzött, előjött az örök kérdés: mi a fontosabb a diéta vagy a mozgás? Réka elmondta, hogy az a leglényegesebb, hogy a mozgás szeretete indítson el minket, és próbáljuk kerülni a szénhidrátokat.

Norbi folyton megkéri Rubint Réka kezét

Főzelékes Feri most Rubint Rékának adta fel a leckét a konyhában, persze a főzőcskézés közben sok-sok érdekesség derült ki Rékáról. Nemcsak az egészséges ételekről, gyerekeiről, de férje romantikus oldaláról is mesélt.

Nekik sikerült kitörni!


szerző:
2017.06.07. 18:00
Nekik sikerült kitörni!

Szegénységbe születtek és magasra törtek - sztárok, akik nehéz gyerekkor után érték el a sikert és a jómódot. Hogy, hogyan kell kitörni arról - többek között- Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Gáspár Laci is mesélt a Story Extra stábjának.

Verstanulás mosolyogva


szerző:
2017.05.26. 17:25
Verstanulás mosolyogva

Rubint Réka pontosan tudja, hogy még a szövegtanulást is meg lehet könnyíteni, ha segít benne az anya. Két nagyfiának, Zalánnak és Norbinak is verset kellett tanulnia az iskolai évzáróra, amit Réka egy mosolygós szelfivel örökített meg.

Rubintéknál itt az utánpótlás!

Itt az utánpótlás! Rubint Rella 19 évesen már nagynénje, Réka nyomdokaiba lép. VIP vendégként tekintett meg egy fehérnemű gálát Veronában - mi pedig minden percét végigkövettük az ifjú sztárnak. A gyönyörű lány gyerekkora óta rajong a fitneszért és az egészséges életmódért. Mióta Rella felköltözött Budapestre, nagynénje teljes mellszélességgel támogatja karriere építésében.

Várandós testmozgás!


szerző:
2017.03.13. 18:00
Várandós testmozgás!

Hatalmas pocakkal sem kell lemondani teljesen az edzésről. Horváth Éva, Som-Balogh Edina és Rubint Réka is megosztották velünk tapasztalataikat.

Rettegésben él a Schobert család!

Schobert Norbinak és Rubint Rékának rengeteg rajongója mellett számos ellendrukkere akadt eddig is, de az ellenük irányuló gyűlölethullám most az eddigieknél magasabbra hágott. Egy interjúban Norbi azt mondta, már az is meghökkentette őket, hogy manipulált képeiken nevetnek az interneten, de nemrég megtörtént az, amire eddig nem volt példa: a házuk környékére merészkedtek a gyűlölködők

Rubint Réka így még sosem lepte meg a férjét - SZEXI FOTÓK!

A csinos sportasszony sosem volt szégyellős, persze tökéletes alakján nincs is mit takargatni. Öt évvel ezelőtt Réka olyat tett, mint még soha. Fogta magát és egy pikáns fotósorozattal lepte meg Norbit, melyre a férfi egyáltalán nem számított. Annyit elárulunk, egyáltalán nem volt könnyű titokban tartani a nagy ötletet.

Karácsonyi fitnesz menü: a Schobert házaspárnál vendégeskedtünk

Libazsír, krumplipüré és forralt bor. Erről egészen biztosan nem egy fitnesz menü jut az eszünkbe. Ezúttal egy sztárcsalád karácsonyi fogásait ismerhettük meg. Meg fognak lepődni: ezek bizony a fitnesz-házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi ünnepi menüjének egyes elemei. De nem csak elmondják, meg is mutatják, hogy náluk hogyan készül az első hallásra igencsak meglepő ünnepi menü.

Story Extra 2016-12-15


szerző:
2016.12.15. 17:25

Rubint Réka bomba formában


szerző:
2016.11.23. 17:25
Rubint Réka bomba formában

Rubint Réka bomba formában van, ez mondjuk nem meglepő, neki bármennyi sajtot le lehetne reszelni a hasán. Címlapfotózáson látogattuk meg a fitnesz lady-t. Ezen a fotózáson többek között tanácsokat adott azoknak is, akik nem tudják, hogy kezdjenek hozzá a téli sportokhoz, illetve milyen edzéseket lehet bátran elkezdeni a hideg idő beálltával.

Magasról tesznek a kritikára!

Schobert Norbit és Rubint Rékát rengetegen próbálják hátráltatni karrierjükben, de nem törnek meg. A sztárpár a Story Extrának mesélt arról, hogy hogyan tudnak építkezni az őket ért támadásokból.

Martin: „Réka, szerinted melyik a jobb pasi a Balázs vagy a Norbi?

A kistehetségek már többször is bebizonyították, hogy ügyesen tudnak kérdezni a sztárvendégektől: most Schobert Norbin és Rubint Rékán volt a sor, hogy állja ezeket a csalafinta, vicces kérdéseket.

Így készültek a kistehetségek a furfangos kérdéseikre

Mielőtt vendégül látták volna Schobert Norbit és Rubint Rékát a színpadon, a gyerekek felkészültek a vendégeikből, hogy jókat kérdezhessenek tőlük. Sőt, a kicsik el is játszották, hogy a házaspár hogyan is találkozhatott egymással.

Vasárnap jön a Kicsi Óriások fináléja!

Múlt hétvégén kiderült, hogy Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat, azonban a tehetségmutató itt nem ér véget! Az utolsó adásban kategóriánként is győzteseket hirdet a zsűri. Sőt, még sztárvendégeket is köszönthetünk vasárnap este a Kicsi Óriások színpadán.

Story Extra 2016-10-03


szerző:
2016.10.03. 16:55
KÖNNYEK: Schobert Norbert esküvője

Hat éve már annak, hogy ezen a napon a Fókusz kamerái a híres fitness gurú esküvőjén járt. Nem kellett sok idő, Norbinál eltört a mécses, de Rubint Réka sem bírta sokáig.

A Rubint Réka-titok nyomába eredtünk!

Réka három gyermek mellett is szán időt az alakformálásra. És nemcsak magára figyel oda, rengeteg csoportos edzést tart, hogy az elhízás útjába állhasson. Egy ilyen órán látogattuk meg, és arról faggattuk, hogy mennyi edzéssel tarthatjuk a leginkább fitten magunkat.

Ők robbantották fel az internetet 2015-ben

Kik a 2015-ben a legtöbb like-ot kapó celebek Magyarországon? Milyen fotók a legnépszerűbbek, és miért?

Őket lájkolták a legtöbben 2015-ben

Kik a 2015-ben a legtöbb like-ot kapó celebek Magyarországon? Milyen fotók a legnépszerűbbek, és miért?

All star gála a Gyertek át szombat estében!

Tizedik adásához ért a Gyertek át szombat este, amit rendhagyó módon ünnepel meg az RTL Klub. A szombati úgynevezett all star gála lesz, ami azt jelenti, hogy civil játék nélkül, csak hírességek versenyeznek majd egymással.

Rendhagyó műsorral jelentkezik a Gyertek át szombat este!

Tizedik adásához ért a Gyertek át szombat este, amit rendhagyó módon ünnepel meg az RTL Klub. A szombati úgynevezett all star gála lesz, ami azt jelenti, hogy civil játék nélkül, csak hírességek versenyeznek majd egymással.

BOTRÁNY: Schobert Norbi 500 millióra perel hitelronásért

Nem kértek engedélyt a szerzőktől a DVD-iken hallható zenék szerzőitől, kiadóitól. Ezt állítja, és ezért perelte be Schobert Norbiékat több lemezlovas. Norbi váratlanul betoppant a sajtótájékoztatóra, majd bejelentette, hogy egy 500 milliós kártérítési pert indít az őt perlők ellen, hitelrontás miatt.

Lemezlovasok perlik Schobert Norbit, aki erre váratlan bejelentést tett

Nem kértek engedélyt a szerzőktől a DVD-iken hallható zenék szerzőitől, kiadóitól. Ezt állítja, és ezért perelte be Schobert Norbiékat több érintett. Két és fél éve tart a jogi mizéria, amely a mai napon azonban váratlan fordulatokat vett.

Schobert Norbinak pert akasztanak a nyakába?

Több zenei kiadó és zeneszerző azt állítja, hogy a Rubint Rékáék DVD-jén hallható zenékre, a kiadó, azaz Schobert Norbert cége - nem kért engedélyt és nem fizetett jogdíjat.

Idén sem maradt ruha a sztárokon


szerző:
2011.12.28. 19:05
Idén sem maradt ruha a sztárokon

Az év legizgalmasabb, legparfümillatúbb forgatásain sok kíváncsi férfi bukkant fel. Megállapítható, hogy a szexi szépségek évezredek óta ismert mágneses vonzereje idén sem csökkent egy fikarcnyit sem.

Fókusz 11-03-04


szerző:
2011.03.04. 20:45
Fókusz 11-03-04

Fókusz: Villadalnokok - Kasza Tibi és L.L. Junior is megpróbált slágert faragni a VV-s produkciókból. Túlmentek a határon - Erdélyben turnézott az X-Faktor döntős csapata, még a boltban is autogramot kértek tőlük. Pocaktorna - Rubint Réka a szülés előtti utolsó napokban is tornázik, és meglepte Rippel Feri feleségét.

Együtt izzadnak a pocakos sztárkismamák

Rubint Réka már a finisben van, de még mindig tornázik, hetente kétszer kő kemény edzést is tart a rajongóinak. Rippel Feri feleségének, Vivinek ő a példaképe, Feri éppen ezért titokban megszervezte, hogy szerelméhez bekopogtasson a bálvány.

Hollywoodi felhajtás volt a Story Gálán

Domináns ruhakölteményekben nem volt hiány. Kiszel Tünci külsejével és új hírével is sokkolta a közönséget.

Reggeli 11-01-11


szerző:
2011.01.11. 09:05
Reggeli 11-01-11

Reggeli: A mai Reggeliben Rubint Rékát, Keresztes Ildikót és Takács Nikolast is vendégül láttuk: Rékával a babavárásról, az X-Faktor tehetségével és mentorával pedig a barátságukról beszélgettünk.

Fókusz 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 20:35
Fókusz 11-01-04

Fókusz: Villa-szerelmek - Kapcsolatok, amelyek kamerák előtt szövődtek. Lehet-e folytatása Király L. Norbi és Anikó csókjának? Újra együtt - Spiriev Teo a táncával hódított az ex-faktorosok koncertjén, a rajongók ráadást követelnek. Pocakos erotika - Az áldott állapotban lévő Rubint Réka ledobta ruháit a fotós előtt, Norbit akarta meglepni.

Rubint Réka pikáns meglepetése


szerző:
2011.01.04. 19:31
Rubint Réka pikáns meglepetése

A fitneszlédi hamarosan háromszoros anyuka lesz, de a babavárás finisében még egy szexi fotózásra is vállalkozott, titkos tervébe pedig csak a Fókuszt avatta be. Ott voltunk, amikor Norbi szembesült a végeredménnyel.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-12-16

Esti Showder Fábry Sándorral: A celebgyerekek, akiket eddig nem láttunk! Schobert Norbert, Rubint Réka, Hajas László és Havas Henrik csemetéi az Esti Showderben. És a hab a tortán: Fásy Zsülike. Fábry Sándor vendége volt még az X-Faktor két korábbi versenyzője, Wolf Kati és Vastag Tamás.

Csak csajok 10-12-06


szerző:
2010.12.06. 09:05
Csak csajok 10-12-06

Csak csajok: A hétfői Csak csajokban szakértőnkkel kiveséztük, miért lehet veszélyes a Karácsony időszaka, mit jelenthet egy gyerek számára az ajándék, mi a jó meglepetés pszichológiája és mikor válik felesleges kényeztetéssé a sok apróság vagy a túl drága ajándék. Gyerekvendégeinkkel pedig a Mikulás társaságában apró díszeket gyártottunk. Kedves és mutatós ötleteket, hogy olcsó is és szép dísz legyen a fán!

Rába Tímea megvívta a maga harcát

A Vacsoracsata egyik sztárja nehéz időszakon van túl, a háromgyermekes anyuka azonban ismét a régi.

Norbi mennyei átverése


szerző:
2010.09.09. 20:52
Norbi mennyei átverése

A legromantikusabb összeesküvés, aminek valaha részesei lehettünk: esküvő a férj tudta nélkül. Rubint Réka titokban mindent megszervezett, Norbi pedig sírt a meglepetéstől.

Fókusz 10-09-09


szerző:
2010.09.09. 20:40
Fókusz 10-09-09

Fókusz: Norbi mennyei átverése! Pokoli száguldás síléccel a Himalájáról. Imádott óvóbácsik.

Fókusz 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 20:40
Fókusz 10-09-07

Fókusz: Jön a harmadik Schobert-baba! Kovács Lázár szeretője hazudott mindenkinek. Új életet akart kezdeni a meghalt zászlós. Vetkőzés közben verették a blattot. Gumit füstölt Massa a Hungaroringen. Patás lakótárs.

Csak csajok 10-08-26


szerző:
2010.08.26. 09:00
Csak csajok 10-08-26

Kégl Ágnes 21 évesen költözött be a Való Világ 1 villájába, ami igazi fordulópont volt az életében. A csütörtöki Csak csajokban elmesélte, mit változtatott a valóságshow az életén.

Csak csajok 10-06-01


szerző:
2010.06.01. 10:19
Csak csajok 10-06-01

Lilu nem adta fel és a keddi Csak csajokban is folytatta a harcot, hogy péntekre egy igazi álompasit faragjon Dánielből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való