KERESÉS search-close

Rita

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rita"

Top 5 - A házasság első látásra megvolt, a szimpátia sokadikra sem jött össze

Egy világ omlott össze Ritában, amikor megpillantotta jövendőbelijét, akivel a házasságkötés előtt sosem találkozott. A házasság első látásra megvolt, a szimpátia azonban sokadikra sem jött össze. Az asszony csalódottsága pedig olyannyira átlépett minden határt, hogy komolyan aggódni kezdtünk a fiatalasszony mentális egészségéért.

Amikor 40 évet hátrahagyva kell költözni: Rita és Krisztián története Tiszaújvárostól Milánóig

A család a legfontosabb. Rita tudta ezt, amikor nyelvtudás nélkül, félelemmel telve párja után indult Tiszaújvárosból Milánóba. Az elmúlt 40 évet kell maga mögött hagynia, egy apró faluból egy idegen, hatalmas és nyüzsgő városba mennek 1,3 millió ember közé.

Ismerkedés az igen után


szerző:
2017.05.11. 18:00
Ismerkedés az igen után

Amikor azt hittük, hogy a Házasság első látásra párjai már végleg elfordultak egymástól, akkor jött valami elképesztő fordulat. Jó, ez mondjuk Zolira és Ritára nem igaz, ők az első naptól ki nem állhatták egymást. Viszont a másik három házaspárnál volt már lamur, aztán durva vita, elhidegülés, majd megint összebújás, és Domáéknál ma minden eddiginél keményebb jelenetek is jönnek.

Zoli dalt írt Ritáról

Rita már akkor megihlette Zolit, amikor még össze sem házasodtak. Az esküvő előtt a lelkes vőlegény egy saját költeményt írt jövendőbelijéről.

Rita és Zoli döntött kapcsolatuk sorsáról...

Zoli:"Ez egy nagyon nagy szívás úgy, ahogy van!" - a házaspár terápián vett részt Rozs Erikával és Gaál Viktorral. A beszélgetés végére rászánták magukat, hogy kimondják, mi legyen kapcsolatukkal.

VÁGATLANUL: Rita és Zoli végső búcsúja

Rozs Erika és Gaál Viktor párterápiája sem segített a házasokon, Rita kimondta a végszót. Így fogadta Zoli a döntést...

Érezhető a feszültség Rita és Zoli között

A nászúton zajló vita hosszú távon is rányomta a bélyegét a házasok kapcsolatára. Ritának már egyáltalán nincs kedve beszélgetni Zolival, aki továbbra is úgy érzi, hogy neki van igaza. Soós István úgy látja, kezdik lezárni az esélyt hogy bármi is legyen kapcsolatukból.

Zoli:

A mézes napok élményeit nem bírták magukban tartani a házasok, hazatérésük után családtagjaknak meséltek a történtekről. Mindezek ellenére azonban Zoli még mindig reménykedik, és úgy tűnik, Rita is felszabadult.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Így telt az ebéd Rita számára...

Egy rövid részlet, ami kifejezi, hogyan ebédelt meg együtt Rita és Zoli Párizsban.

Rita:

A franciaországi nászút teljesen felvillanyozta Zolit, minden nevezetesség iránt lelkesedik, Rita viszont egyáltalán nem. Sőt, a feleség úgy érzi, párja egyáltalán nem figyel rá.

Zoli Ritának:

Soós István szerint Zoli egész éjjel forgolódhatott amiatt, ahogy nászútjuk alakult. Ez hozhatta ki belőle a reggeli dúrva szavakat, melyekkel Ritát illette. Úgy tűnik, keserű mézesnapok elé néznek a friss házasok.

Zoli:

Míg Rita rosszul érzi magát szállodai szobájukban, addig Zoli a nyakába vette a várost, majd könnyeivel küszködve vallott érzéseiről.

Eljött a nászéjszaka ideje!

Rita kiborult, amitől Zoli pedig teljesen kétségbeesett. Viszont Lilian és Balázs esküvője egész jól sikerült. Vajon milyen lesz így a nászéjszaka?

Rita sírva ébredt férje mellett a nászéjszaka után

A nászéjszaka után komoly beszélgetésbe kezdett Zoli és Rita. A feleség kerek-perec kijelentette férjének, hogy ő nem az, akire számított...

Nászútra indultak a friss házasok

Eljött az idő, hogy jobban megismerjék egymást a párok. Lilian és Balázs lelkes az utazás miatt, Rita azonban bosszankodott, amiért Zoli nem figyel rá.

A holnapi adásban! (05.04.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Ez volt Rita és Zoli egyik legromantikusabb pillanata

Erre a pillanatra biztos, hogy mind a ketten emlékezni fognak életük végéig, ahogy egymáshoz közel húzódva kémlelték az eget.

Rita és Zoli áll elsőként oltár elé

Ismerd meg a Házasság első látásra párját. A menyasszony és a vőlegény elárulta, hogyan éreznek a rendhagyó esküvő előtt, illetve hogy milyen elvárásaik vannak párjukkal szemben.

Így történt Rita és Zoli első közös pillanata az oltárnál!

Az anyakönyvvezető előtt szinte mindenki izgalommal várakozik, ám ez a helyzet most még feszültebb volt, ugyanis ők még soha nem találkozott korábban. Lássuk mit szóltak egymáshoz a jegyesek!

Zoli: „Nekem tetszik!”

Az első benyomás nagyon fontos: a házaspár most nem is támaszkodhat másra. Soós István bevallotta, hogy habár lelkiismeretesen végigtesztelték a jelentkezőket a szakértőkkel, mégis nagyon izgult, hogy mit szól Rita és Zoli egymáshoz.

Zoli szerelmes lenne, Rita viszont teljesen megrémült

Míg az újdonsült arának egy kis időre lenne szüksége, a férj teljesen biztos a dolgában. Zoli úgy érzi, ismeri Rita gondolatait, ha belenéz a szemébe, és mivel ezt kölcsönösnek véli, a szerelem is könnyen utat találna a szívéhez…

 

Zoli már közös gyermeket tervez Ritával?

Mindenki azt mondja, hogy nagyon passzolnak egymáshoz, ám Rita még bizonytalan. Zoli pedig már komoly döntéseket fontolgat, ami közös életük mérföldköveit illeti.

Rita kifakadt: „Ezt hagyjátok abba, kérlek!”

A lakodalmakban teljesen megszokott pillanat, amikor a násznép a poharakat kocogtatva buzdítja a friss házasokat, hogy csókolják meg egymást. Ez a követelés nagyon rosszul hatott Ritára, pedig élvezhetné is – Soós István, a műsor szakértője aggódik a menyasszonyért.

Édesanyja vigasztalja a könnyeivel küszködő Ritát

A feleség hozzátartozói nagyon pozitívak és bizakodóak friss kapcsolatukat illetően, ám ő nem érzi ugyanazt a lángot, ezért anyukájával privát beszélgetésre siet, ahol azt hiszik, senki sem hallja őket...

A holnapi adásban! (05. 03.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted az első adás emlékezetes jeleneteit!

Dalmadi Rita


szerző:
2017.05.02. 17:24
Dalmadi Rita

Kor: 33
Foglalkozás: bankár
Végzettség: diploma
Magasság: 162 cm

Rita teljesen elérzékenyült, amikor elolvasta a neki címzett sorokat

Soós István, tanácsadó szakpszichológus komoly sorokat írt a menyasszonynak még a ceremónia előtt. Rita alig tudta végig futni a levelet...

Zita:

Zita megpróbálta sléhen vágni a kacsamellet, aztán elkezdett tálalni. Mindent oda akart adni Pierre úrnak, Bencének pedig nagyon tetszett, hogy így hívja Pierre-t. Végül mindhárman jó étvágyat kívántak Pierre úrnak, és elküldték neki az ételt.

Mariann bemászott a pultba, és kikerülte a pánikgombot

Bence felajánlotta Mariannak, hogyha a "titkos" járaton keresztül mászik be a pultba, nem kell pánikgombot nyomnia. A belevaló anyuka még ezt is bevállalta a győzelem érdekében, így nyert 10 mp-et.

Zita:

Rita és Zita most nyugodtabban mozogtak a konyhában, bár Mariann egy kicsit idegesebb volt, mint eddig. Az anyuka még a szekrénybe is bemászott a siker érdekében, és tök jól érezte magát.

Ikrek csatája: Vajon ki a jobb krumplipucolásban?

Istenes Bence rögtönzött krumplipucoló versennyel készült az ikreknek. A Heckmann ikrek késsel, a Bacsi ikrek pedig pucolóval estek neki a burgonyáknak. A Heckmann ikrek végül gyorsabbak voltak, így a főzést a vesztes Bacsi család kezdte.

Berni:

Berni rengeteg olajat elpocsékolt, és finoman szólva sem volt ura a helyzetnek. A tortillákat nem meleg olajba tette, így elég nagy káosz alakult ki a konyhában, de megpróbálta uralni a helyzetet, és "kicicomázta" a tányérokat.

Rita:

Rita berohant a konyhába, hogy pótolja a hiányzó alapanyagokat. Amikor rájött, hogy mi minden van a piactéren, elvesztette a kontrollt, elkapta a mohóság, és rengeteg időt elpocsékolt.

Berninek 6 éve van barátja, mégsem tud főzni

Bence megtalálta Berni gyűrűjét, és kiderült, hogy a lánynak már hat éve van barátja. Rita szomorúan jegyezte meg, hogy hiába van hat éve barátja, a lány totál analfabéta a konyhában.

Rita:

Ritának infarktus közeli élménye volt a konyhában, de nagyon büszke Bernire, hogy mindenki életben maradt a stúdióban. Berni a körülményekhez képest jól érezte magát, bár azt sajnálja, hogy a tortilla elkészítése így félresiklott.

Enyhén fogyatékos Robi, aki Rita

Vádat emeltek a férfi ellen, aki doktornőnek adta ki magát a Nógrád megyei Szirákon. Kuruzslás miatt kell bíróság elé állnia. Néhány hete a Házon kívül megkereste a férfit és azokat is, akiket furcsa módszerekkel kezelt. A helyiek szerint például telefonnal mért vérnyomást, és kézrátétellel gyógyított daganatot.

Évike bevallotta, hogy gombafóbiája van

Évi elmondta Bencének, hogy bár ügyesek a lányok, és jól működik a munkamegosztás, Évike irtózik a gombáktól, így biztosan nem fogja megkóstolni a szószt.

Zita bepánikolt, amikor

Bence kiderítette, hogy Zita a fiatalabb, de itt abba is maradt a beszélgetés, ugyanis lángra kapott a tűzhely, és kisebb pánikhelyzet alakult ki a konyhában.

Zita Bencének:

Mariann megkérte Zitát, hogy ne beszélgessen Bencével, de a műsorvezető csak azért is megpróbált szóba elegyedni a lánnyal, a Bacsi anyuka pedig egyre hangosabban instruálta az ikreket.

Mariann:

Mariann feszültebb volt, mint eddig, mert félt, hogy a lányok nem végeznek időben. A lányok annyira koncentráltak a főzésre, hogy fel sem tűnt nekik, amikor Bence otthagyta őket, de nem bánják, ugyanis így minden elkészült.

Istenes Bence:

Amikor Bence elmondta, hogy csupán 24 percük van az ikreknek az étel elkészítésére, nemcsak Mariann, de Gyovaiék is teljesen ledöbbentek. Bence megnyugtatta őket, hogy 24 perc nemcsak a főzésre, de más dolgokra is elég.

Bence megsértődött, és csatlakozott Éviékhez

Bence hiába próbálta szóval tartani az ikreket, ők nem akartak csevegni, ezért a műsorvezető fogta magát, és felment Gyovaiékhoz. Éviék nagyon örültek Bence társaságának, de elárultak néhány olyan infót, amit talán nem kellett volna.

Mariann:

Mariann úgy érzi, a mai főzés jobb volt, mint az előző, bár a kukta használatával volt egy kis gond. Bacsiék ma próbálták megvalósítani azt, amit tegnapra terveztek, és úgy érzik, nagyjából sikerült is.

Ritán kifogott a kukta használata

A főzés közben Rita sokáig bénázott a kuktával, ugyanis nem tudta, hogyan kell rátenni a tetejét. Végül megoldotta a feladatot, és feltette a karalábékat főni.

Mariann elárulta, melyik lány akaratosabb

A második főzés alatt már egyértelműen látszott, hogy Rita jobban ért a szeleteléshez, mint Zita. Bence kíváncsi volt, melyik lány akaratosabb, az anyuka pedig elárulta, hogy egyértelműen Zita.

Zita a krumpli helyett Bencével foglalkozott

Amíg Rita a húst csinálta, Zita a krumplikkal küzdött. Bence folyamatosan cinkelte Zitát, hogy túl nagyra vágta a krumplikat, Mariann pedig rászólt a lányára, hogy ne Bencével foglalkozzon.

Istenes Bence:

Bence azzal poénkodott, hogy már három fele áll az agya, Zsuzsa pedig segített Zitának beüzelmelni a sütőt. Később a lányok megnézték, mennyire főtt meg a karalábé, és úgy döntöttek, visszateszik még pár másodpercre, hátha az segít.

Zita nem értette, miért van hústű a göngyölt húsban

Zita totálisan összezavarodott a hústű látványától, és az olajban sülő csirkemellet akarta átszúrni vele. Később Rita habverővel kezdt el összetörni a krumplit, Lacuséknak pedig nagyon tetszett a lányok leleményessége.

Mariann:

Rita már az elején bepánikolt, amikor néhány alapanyag hiányzott. A lányok még a főzés után is azon aggódtak, megsült-e a husi, és elmesélték, min vesztek össze. Mariannék nagyon jól érezték magukat a konyhában, de most már mindent máshogy csinálnának.

Sértődés és reszelő para a konyhában

A tojások nem főttek meg, Zita és Rita pedig kicsit összebalhéztak a tojás pucolásán. Az anyuka uralta a pánikot, és más feladatot adott Ritának. 

Bence hasznos trükköt mutatott Zitának

Amíg Rita klopfolta a húsokat, Zita a hagymát pucolta. A műsorvezető aztán jófej akart lenni, és azt tanácsolta Zitának, hogy vegyen vizet a szájába, és akkor nem fog sírni a hagymától, de Mariann rendre utasította.  

Doug földre esett csirkét tálal fel?

Gordon felügyelte a konyhai munka menetét, amikor Doug leejtette a csirkét, majd meg is sütötte. A séfnek se kellett több, teljesen kiakadt és odahívta a tulajokat.

Marci Grétinek: „Nem én vagyok az embered!

Marci és Gréti kibékülnek, és azzal akarják indítani a közös jövőjüket, hogy elmennek bútort venni a közös lakásukba. A bútorboltban Marci rájön, hogy ő erre nem képes, és szakít a lánnyal.

Marci rájött: mégsem Grétivel képzeli el jövőjét

Marci reggel meg volt győződve róla, hogy harcolnia kell Grétiért: szereti, és vele akart közös jövőt. Gréti ezzel szemben még mindig nagyon fel volt dúlva, miután Marci bevallotta neki, hogy lefeküdt Ritával, de Nimród meggyőzte arról, hogy adjon Marcinak még egy esélyt.

Marci bevallotta Grétinek, hogy félrelépett

Amikor Marci kettesben marad Grétivel, a lány boldog, hogy semmi és senki sem áll többé közéjük, Marci képtelen tovább hallgatni és bevallja, hogy félrelépett.

Következő rész (2016. augusztus 17.)

Marci rájön, hogy mégsem Grétivel képzeli el a jövőt. Milán szakít Szonjával. Ildikó tudomást szerez Joe feljelentéséről.

Rita választás elé állítja Marcit

Marci megérteti Ritával, hogy a szex semmit sem jelentett számára, de Rita nem hisz neki, és csúnyán összevesznek.

Előző rész (2016. augusztus 15.)

Marci megérteti Ritával, hogy a szex semmit sem jelentett számára. Valaki Joe műhelyének az ajtajára festi, hogy „pedofil”. Milán és Szonja elhagyják a lakást, és a lány szüleihez költöznek.

Marci és Rita lelkizése szexbe torkollik

Mivel Marcinak a Rita és közte elcsattant csók miatt rossz a lelkiismerete, még egyszer beszélni akar Ritával. Miközben Paula által Gréti rájön, hogy harcolnia kell a kapcsolatáért Marcival, a Marci és Rita közötti beszélgetés szeretkezésbe csap át.

Következő rész (2016. augusztus 15.)

Marci megérteti Ritával, hogy a szex semmit sem jelentett számára. Valaki Joe műhelyének az ajtajára festi, hogy „pedofil”. Milán és Szonja elhagyják a lakást, és a lány szüleihez költöznek.

Marci választása mégis Grétire esett

Reggel még mindig fagyos volt a hangulat Gréti és Marci között. Mivel a fiúnak a Rita és közte elcsattant csók miatt rossz volt a lelkiismerete, még egyszer beszélni akart Ritával. Gréti rájött, hogy harcolnia kell a kapcsolatáért, ezért az új lakásukban egy szerelmi vallomással lepte meg Marcit.

Előző rész (2016. augusztus 12.)

Marci és Rita beszélgetése szexbe torkollik. Evelin kibékíti Szilvi szüleit, Andrást és Katalint. Milán a zombi film nézés helyett Szonjával tölti a napot.

Marci részegen megcsókolja Ritát

Marcit már nagyon zavarja, hogy állandóan veszekednek Grétivel, ezért bánatában leissza magát. Marci hazaérve kiönti a szívét Ritának, mennyire nehéz most neki Grétivel. Egy bensőséges pillanatban megcsókolják egymást, ám ezt követően Marci elalszik.

Következő rész (2016. augusztus 12.)

Marci és Rita beszélgetése szexbe torkollik. Evelin kibékíti Szilvi szüleit, Andrást és Katalint. Milán a zombi film nézés helyett Szonjával tölti a napot.

Marci és Rita újra együtt?

Miután Marcinak sikerült megnyugtatnia Grétit Ritával kapcsolatban, és végre kibékültek. Gréti azonban megtudta, hogy Rita még mindig gyengéd érzelmeket táplál Marci iránt, aki erről tudott is. Gréti dühöngve jelenetet rendezett barátja előtt, aki még védeni is kezdte Ritát, ezért Grétinél elszakadt a cérna, és felháborodva elrohant.

Előző rész (2016. augusztus 11.)

Rita és Marci között elcsattan egy csók. Evelin ugyan nem szándékosan, de tönkreteszi Szilvi családját. Szonja és Milán kapcsolata új szintre lép.

Marci elbizonytalanodik Grétivel kapcsolatban

Kristóf rábeszéli Ritát, hogy segítsen ő is Marci és Gréti lakásának felújításában. A szerelmesek a festés közben összevesznek, Gréti elrohan, Marci pedig - Kristófék előtt - megkérdőjelezi közös jövőjüket.

Következő rész (2016. augusztus 11.)

Rita és Marci között elcsattan egy csók. Evelin ugyan nem szándékosan, de tönkreteszi Szilvi családját. Szonja és Milán kapcsolata új szintre lép.

Gréti kiakad, és jelenetet rendez Marci előtt

Amikor Marci elfelejti a Grétivel megbeszélt találkozójukat, és még Evelin is rátesz egy lapáttal Gréti féltékenységére, a lány teljesen kiborul és jelenetet rendez a tetováló szalonban.

Gréti elbizonytalanodik: Marci és Rita tényleg csak barátok?

Marci mindenáron szerette volna felvidítani a letört Ritát, ezért azt javasolta neki, hogy tartson vele a tetováló szalonba. Gréti eleinte jó képet vágott a dologhoz, de amikor Marci elfelejtette a megbeszélt találkozójukat, Gréti teljesen kiborult, és jelenetet rendezett a tetováló szalonban.

Előző rész (2016. augusztus 09.)

Gréti féltékenységi jelenetet rendez Rita miatt. Joe megüti Gyuszi apját. Tamás meglepi Paulát egy romantikus kiruccanással.

Marci nem akarja elengedni Rita kezét

Marci megtudja, hogy Ritának nincs hova mennie, ezért megpróbálja maradásra bírni a lányt, Rita pedig úgy dönt, elfogadja az ajánlatot, amíg nem szedi össze magát.

Következő rész (2016. augusztus 09.)

Gréti féltékenységi jelenetet rendez Rita miatt. Joe megüti Gyuszi apját. Tamás meglepi Paulát egy romantikus kiruccanással.

Előző rész (2016. augusztus 08.)

Rita elmeséli Barbiéknak, valójában miért jött haza. Karola rosszul lesz, és attól tart, hogy elvetél. Bécy fitnesz sztár helyett sztriptíz táncosként arat sikert.

Következő rész (2016. augusztus 08.)

Rita elmeséli Barbiéknak, valójában miért jött haza. Karola rosszul lesz, és attól tart, hogy elvetél. Bécy fitnesz sztár helyett sztriptíz táncosként arat sikert.

Rita vallomása megijeszti Marcit?

Marci futás közben megtudja, hogy miért van Rita igazából Budapesten, és ez kissé összezavarja őt. Amikor ráadásul - nagy meglepetésre - Gréti is visszajön, a lány igencsak mérges lesz.

Előző rész (2016. augusztus 02.)

Gréti nem örül Rita felbukkanásának. Alexa és Barbi a Balatonra utaznak. Tamás és Paula szabad utat engednek az igazi érzelmeiknek.

Rita Marcinak: „Te hiányoztál a legjobban!”

Rita benéz Marcihoz a tetováló szalonba, a fiú pedig nagyon örül neki. Amikor megbeszélik, kivel mi történt, Marci meglepetésére Rita túl közvetlen vele, és hárítja a lány közeledését.

Következő rész (2016. augusztus 02.)

Gréti nem örül Rita felbukkanásának. Alexa és Barbi a Balatonra utaznak. Tamás és Paula szabad utat engednek az igazi érzelmeiknek.

Rita visszatért az albérletbe

Amíg Marci a tetováló szalonba ment dolgozni, az albérletbe váratlanul beállított Rita. A lány nem is tétovázott, egyből meglátogatta Kristófot és Marcit a szalonban, Rita jelenléte pedig finoman szólva is összezavarta Marcit. 

Előző rész (2016. augusztus 01.)

Rita váratlanul meglátogatja Marciékat. Nimród, Roland és Tamás hatalmas igazi fiús napot tartanak. Lali nincs valami jó hangulatban, amikor megtudja: több százezer forintos bírság vár rá.

Ma este visszatér Rita, az ÉNB egykori főszereplője

Néhány héttel ezelőtt írtunk arról, hogy hamarosan alapszereplő tér vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe. Ma este végre a nézők is láthatják Udvardy Rita megújult külsejét, akit korábban a rajongók másfél éven át mindennap láthattak az RTL Klub képernyőjén.

Következő rész (2016. augusztus 01.)

Rita váratlanul meglátogatja Marciékat. Nimród, Roland és Tamás hatalmas igazi fiús napot tartanak. Lali nincs valami jó hangulatban, amikor megtudja: több százezer forintos bírság vár rá.

Marci és Gréta turbékolását újra Rita zavarja meg

Gréti és Marci szexszel avatják fel az új lakást, de Rita videóhívása megzavarja az intim pillanatot. Marci örül a hívásnak, és lelkesen megmutatja Ritának a lakást, Grétiben pedig fellángol a féltékenység, és hisztisen elvonul.

Gréti és Marci megkezdik közös életüket

Grétiék szexszel avatták fel az új lakást, de Rita videóhívása megzavarta az intim pillanatot. Bár Marci örült a hívásnak, Grétában fellángolt a féltékenység ...

Alapszereplő tér vissza az Éjjel-Nappal Budapestbe

Új külsővel tér vissza két év szünet után Rita, az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője. A szőke lány a kezdetektől, vagyis 2013. február 11-től közel másfél évig, 2014 augusztusáig volt látható szinte minden nap az RTL Klub képernyőjén.

Marci életében újra felbukkan Rita

Marci születésnapja jónak ígérkezett, a srác magánakciója miatt azonban a lakásvásárlás kudarcba fulladt. Rita telefonhívása elbizonytalanította Grétit, így Marci tudta nélkül kivette a lakást.

Előző rész (2016. július 18.)

Marci életében újra felbukkan Rita. Vajon Drex Maját vagy Laurát választja? Liza megbocsát Karesznak.

Következő rész (2016. július 18.)

Marci életében újra felbukkan Rita. Vajon Drex Maját vagy Laurát választja? Liza megbocsát Karesznak.

Előző rész (2016. július 15.)

Liza szünetet kér Karesztól. Karola megengedi Nimródnak, hogy a gyerek mellett legyen. Gábor lezárja magában az Alexával kapcsolatos dolgokat.

Rita kimondta a boldogító igent!

Dorottya és Rita főzése alatt annyiszor elhangzott a varázslatos „igen", hogy készítettünk belőle egy összeállítást. Úgy tűnik, Rita gondolkodás nélkül igent mond mindenre!

Így még senki nem örült a fakanálnak!

Dorottya többször kérte Ritát, hogy hozzon végre egy fakanalat, de ő inkább a krumplipucolóval keverte meg a zöldségeket.

Rita nem ismerte fel a gombát

Rita bevallotta, hogy nem ismerte fel a gombát, ugyanis nála a gomba sötétebb színű és van egy kis szára.

Bence megirigyelte Rita igenjét

Rita annyiszor kimondta azt a bizonyos igent, hogy ez Istenes Bencének is megtetszett, ezért egyből utánozni kezdte a lányt.

Butiquehotel.hu 2015-10-21


szerző:
2015.10.21. 22:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való