KERESÉS search-close

Ricsi

51 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ricsi"

„Nem szégyellitek magatokat?”

Ricsi pihenőt fújt, hogy beszélgethessen az álruhába bújt főnökkel, azonban a gyártásvezetőnek feltűnt, hogy leállt az egész gyártósor. Miután rájött, hogy mi okozta a leállást, büntetést szabott ki a fiúknak. Nézd meg a teljes adást ide kattintva!

Nem is gondolnád, hogy milyen nagy fizikai erőt igényel a MIRELITE kukorica feldolgozása!

Ricsi 4 éve dolgozik a cégnél, és jelenleg az a feladata, hogy az 1 tonnányi zsákokban lévő fagyott kukoricát meglazítsa. A második napon hozzá csatlakozott be a főnök, aki teljesen elképedt, amikor megtudta, hogy egész nap egy beton keménységű zsákot kell püfölnie. A teljes adásért kattints ide!

Nem mindennapi jutalomban részesültek a MIRELITE MIRSA dolgozói!

Míg Ricsi egy álomrandin vehet részt a kiszemeltjével, Norbi ingyen tanulhat tovább, és az albertirsai üzemben személyesen a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója fogja mentorálni őt. A teljes adásért kattints ide!

100-nál több autós lepte meg születésnapján

Száznál több autós lepte meg a tizenhat éves Ricsit és családját Jászberényben. A ritka betegségben szenvedő, mindössze 12 kilós fiú orvosa tanácsára élményeket gyűjt. Ricsi a gyógyszerek mellékhatására kilenc éve semmit sem nőtt, túl van már egy csontvelő és tüdő transzplantáción.

Ha nem változol meg, elválunk!

Nóri és férje már hét éve vannak együtt, született egy közös kislányuk is, Nóri mégis nagyon magányosnak érzi magát a kapcsolatukban. A férje nem törődik vele, emiatt most ultimátumot ad párjának, Ricsinek.

Martin szeretné, ha barátja pár kilóval többet nyomna

Martin azért jött el az Anikó Show-ba, hogy felnyissa barátja szemét. Mivel Ricsi a súlya miatt nem lelkesedik a bulik és a nők iránt, Martin szeretné meggyőzni barátját, hogy kondizzanak együtt, és hízzon pár kilót.

Erika nem tudott szó nélkül elmenni Ricsi anime külseje mellett

Ricsi animének öltözve robbant be a stúdióba, és Anikó rögtön megkérdezte tőle, kinek van beöltözve. A fiú elmondta, hogy külseje miatt sokan megszólják az utcán, de őt csak az zavarja, hogy nem a szemébe, hanem a háta mögött teszik. Péter anyukája nem tudta visszafogni magát, és megkérdezte a fiataloktól, hogy szerintük ezzel a furcsa szokással milyen példát mutatnak Zsani másfél éves kisfiának...

Ricsi és Zsani kapcsolatát az anime függőség teszi teljessé

Zsaninak nagyon rossz gyerekkora volt, és a történtek hatására animefüggő lett. A lány azt mondja, hogy mióta animéket néz, teljes az élete, és sokkal könnyebben fel tudja dolgozni a körülötte zajló eseményeket. Zsaninak van egy másfél éves kisfia, anyaotthonban él, de rátalált a szerelem. Ricsi akárcsak ő, imádja az animéket, és kisfiát, Alexet is. Zsani azért jött el Anikó talk show-jába, hogy elmondja Ricsinek, mennyire komolyan gondolja vele a kapcsolatát, és megkérdezzen tőle valamit...

Borit újra pofára ejti egy srác

A wellness-központban két srác rányomul Borira és Karolára, a kitartó Ricsinek pedig sikerül a szerelem ígéretével ágyba csalogatni Borit. A lány végül kénytelen rájönni, hogy szó sincs itt szerelemről...

 

Hoppá! VV Mici és VV Krisztián titkos üzenetet kapott a Villában

Kiderült a turpisság! A villalakók buktatták le a ValóVilág powered by Big Brother egyik vendégét, aki információval akart szolgálni a fiataloknak bent létük alatt.

Vivi kikészült: Zsoltis Sufnit akart!

Hiába élvezte mindenki a vicces feladatot, Vivien nem bírta elviselni, hogy a kecske nem az ő salátájukat választotta. Zsoltival akart a Sufniban lenni. Annyira felhúzta magát, hogy még legjobb barátja se tudta lenyugtatni.

Ricsi, a kecske döntött a Sufni sorsáról!

Eldönttetett, hogy ki alhat a Sufniban a Párbajig: Ricsi, a kecske választott! A villalakóknak salátákat kellett készítenie, és amelyiket lerabolta a kis állat, az győzőtt. Végül Miciék ugrálták körbe boldogságukban Ricsit.

Közkívánatra: Ricsi, a kecske visszatért a Villába!

A nézők tegnap úgy döntöttek, hogy Ricsi, a kecske döntse el, kié legyen a Sufni. Az esti adásból kiderül, kire voksolt a négylábú.

Az alkoholos kecske összekakkantotta magát Pixa bulijától

Ricsike, a kecske jól bezabált a chispből, és mielőtt Pixával együtt távozott volna a Villából, összetojta a kanapét. A buli után Krisztián és Mici kicsit összevitatkoztak, mert Krisz nem hagyta, hogy Mici azt csinálhassa, amit ő szeretne.

Ricsi: „Legszívesebben egész évben itt maradnék még!”

Először Kevin és Emma meséltek a legkedvesebb emlékeikről és a legjobb barátaikról, ezek után Ricsi és Zsolti is becsatlakozott az interjúba, hogy a végén könnyezve egymás nyakába boruljanak.

Dorina & Ricsi: Run The World (Beyoncé)

A zsűri szerint a páros hihetetlen őserővel táncol a színpadon, amivel mindig elsodorják a közönséget. Milyen terveik vannak a műsor után? Szólóban folytatják, de a közös táncot sem adják fel: együtt is versenyeznek majd.

Dorina & Ricsi: „Mintha szárnyakat kaptunk volna”

A Fenegyerekek táncosai külön-külön érkeztek a műsorba és az első adás során a zsűri úgy döntött, hogy Dorina táncol majd Ricsivel. Eleinte sokat vitatkoztak egymással, azonban miután megbeszéltek mindent, új erőre kaptak. A csapatgyőzelem után duóban is nagyon szeretnének nyerni.

A Fenegyerekek már a győzelem előtt felszabadultságukban is dalra fakadtak!

Mielőtt még kiderült volna, hogy egy ponttal megverik a Lázadókat, a csapat értékelte a saját produkcióikat, és természetesen a közös fogadásukról is meséltek egy kicsit. Ricsi dalra fakadt, Lara pedig megmutatta: ő is jól táncol ám!

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Eszti & Zsolti és Dorina & Ricsi: Párbaj!

A Fenegyerekek és a Lázadók táncospárjai is közösen léptek a színpadra, hogy Rihanna Where Have You Been című slágerére egy klasszikus táncpárbajt mutathassanak be, az este utolsó produkciójaként.

Fenegyerekek: Fekete-fehér (Roma Soul)

Miután Oláh Gergő és csapata, Ricsi, Dorina, Lara és Viki is közösen léptek a színpadra, az egész stúdió állva tapsolt nekik. Geszti Péter pedig büszkén nézte egykori mentoráltját.

Így jutottak el a döntőig a Fenegyerekek!

Rengeteg kihívás, felkészülés, próba és megannyi produkció van már a hátuk mögött. Nézzük meg a Fenegyerekek legszebb pillanatait!

Dorina & Ricsi és a tánctanáraik

A Fenegyerekek táncospárja Szabó Timesszel, Markovics Emesével és Angyal Andrással szinte felrobbantották a színpadot, akkora show-t csináltak. Nem is véletlen, hogy háromszor 10 pontot kaptak a zsűritől.

A Fenegyerekek igazán eltökélten készültek a csapat döntőre

Ricsi és Dorina, valamint Lara is ugrálva fogadták, hogy a tanáraikkal léphetnek a színpadra, Viki pedig odáig volt, hogy újra táncolhat majd a zsűri előtt.

Íme, a Fenegyerekek legemlékezetesebb pillanatai!

A csapatdöntő kapujában állunk, hiszen vasárnap eldől, hogy a Fenegyerekek vagy a Lázadók nyerik meg a versenyt. Összegyűjtöttük Oláh Gergőék legszebb, legcukibb és legemlékezetesebb pillanatait.

Dorina & Ricsi: Chango (Gina Martin & Latin Xpress)

Ez a hét az újításokról szólt: Dorina és Ricsi az eddigi hip-hop stílust állatias koreográfiára cserélte. Konkrétan állatokat alakítottak a táncuk során, amivel ismét sikerült lenyűgözniük az ítészeket.

A Fenegyerekek az utolsó helyről az élre törnek?

A legutóbbi adás végén majdnem a Fenegyerekektől kellett elbúcsúznunk, azonban Lara a plusz pontjával megmentette őket. Gergő a felkészüléskor elbeszélgetett a gyerekekkel, hogy lelket öntsön beléjük, ezek után pedig mindenki belevetette magát a felkészülésbe, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

Oláh Gergő minden próbán ott volt a Fenegyerekek mellett!

A gyerekek ezen a héten is új kihívások elé néztek: mindenki új dalokat és koreográfiákat kapott a tanáraitól. Gergő, mint csapatkapitány is ott volt velük az Akadémián, hogy mindenben segíthesse a tehetségeit.

Premier! - Megjelent Oláh Gergő vadonatúj klipje!

Az biztos, hogy a 2012-es X-Faktor győztesének új klipje hatással lesz rád! Kattints a videóért!

Fenegyerekek: „Megyünk előre tovább, a végtelenbe és tovább!”

Oláh Gergő és tehetségei: Ricsi, Dorina, Viki és Lara óriási élményekkel távoztak a színpadról. Persze, akadt egy kis szomorkodás is, hiszen nagyon jó barátoktól kellett búcsúzniuk.

Fenegyerekek


szerző:
2016.09.03. 20:58
Fenegyerekek

Oláh Gergő csapata a Fenegyerekek nevet kapta, amelyben Dorina és Ricsi a táncosok, Lara az énekesek, Viki pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.
 

A Fenegyerekek videót itt visszanézhetitek!

Ricsi és Dorina


szerző:
2016.09.03. 20:18
Ricsi és Dorina

Kategória: tánc

Eszter: „Amikor elkezdtek táncolni… Ricsiből kijön az állat!”

Oláh Gergő táncos tehetségei - Ricsi, Virág és Dorina - először egyenként mutatták be a színpadon, hogy mit tudnak, majd ezután egy közös, hármas produkció következett. Végül a zsűrinek kellett eldöntenie, hogy melyik lány legyen Ricsi partnere a Kicsi Óriásokban.

Így zajlott Oláh Gergő táncos válogatója

Gergő az ügyes táncosok közül Ricsit választotta ki csapata egyik biztos tagjának, azonban mellé egy partnert is szeretett volna. Így Ricsi mellett Dorina és Virág is bejutottak az első adásba.

Ricsi túltolta az olajat

Ricsinek meggyűlt a baja a tekegolyó méretű gombócokkal és az olajjal. Utóbbiból mindenhova jutott, raádásul egy óvatlan pillanatban a tűzhely is lángra kapott.

Skót tojás


szerző:
2016.04.21. 21:30
Húsos-gombás rántott palacsinta

Pierre kapott egy palacsintát, ami aránylag ehetőre sikerült, azonban a sütés fél úton abbamaradt, így a húsos gombás töltelék és a tészta is nyers maradt.

Ricsi ujja majdnem a darálóban maradt

Istenes Bence és a Pető család is attól tartott, hogy Ricsi ledarálja az ujját is a hússal együtt, ugyanis ahelyett, hogy kesztyűt vett volna, kézzel tömködte a darálóba a húst.

Istenes Bence becsapta Rozit

Istenes Bence elhitette Rozival, hogy a palacsinta tojás nélkül is finom, ugyanis ő már próbálta. Rozi persze hallgatott a nagyszájú műsorvezetőre, és egyből kikevertette fiával a tojás nélküli tésztát.
 

Fazekas család


szerző:
2016.04.20. 20:30
Fazekas család

Rozi, és fia Ricsi Győr mellől, Öttevényből érkeztek. Rozi a falu rendfenntartója, a helyiek szerint mindig mindenkinek megmondja a frankót. A zsíros, kiadós magyar ételek bajnoka. Ricsi 10 éve zenél, az öttevényi tűzoltószertárban gyakorol arra, hogy egyszer felfedezzék. Állítása szerint jobban zenél, mint főz.

Joe elhanyagolja a munkáját

Szúnyog ráförmed Joe-ra, amiért elfelejtette a megbeszélt edzést a fiatalokkal, és így elhanyagolta a munkáját.

Fókusz 15-04-29


szerző:
2015.04.29. 17:55
Fókusz 15-04-29

Fókusz: Őssejtbotrány - Fásy Ádám és a plasztikai sebész, Seffer István is felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Seffer korábban interjút is adott nekünk az ügyről. A legnagyobb királyok - Megtaláltuk a közösségi oldalak legnépszerűbb figuráit. Szabyest es Ricsi több millió like-ot gyűjtött össze. Visszatért! - Elhagyta az X-Faktort, majd a Barátok köztöt is. Bozsek Márkkal hatalmasat fordult a világ.

Többmilliós rajongótáborral uralják a közösségi oldalakat

Az internetet többek között egy 18 és egy 22 éves fiatal srác uralja. Szabiest és Ricsi, ha kilépnek az utcára, ugyanúgy lerohanják őket a tinik, mint mondjuk Vastag Csabit, vagy a Barátok közt szereplőit. A két srác azt mondja, akár már meg is tudna élni abból, hogy egész nap a gép előtt ül, és a rajongók kérdéseire válaszol. Forgó Viktor riportja.

Vajon ki a legnépszerűbb a magyar közösségi oldalakon?

Kiderült, hogy az internetet többek között egy 18 és egy 22 éves fiatal srác uralja. Szabyest és Ricsi, ha kilépnek az utcára, ugyanúgy lerohanják őket a tinik, mint mondjuk Vastag Csabit, vagy a Barátok közt szereplőit. A két srác azt mondja, akár már meg is tudna élni abból, hogy egész nap a gép előtt ül, és a rajongók kérdéseire válaszol. Forgó Viktor riportja.

Gwen és Ricsi vitatott produkciója

Az X-Faktor két továbbjutott versenyzőjével beszélgettünk a színpadon megélt élményeikről. Gwendolin szinte sokkot kapott éneklés közben, Ricsi viszont túl magabiztosnak tűnt. Két szélsőséges eset, mégis mindkettőt a félelem vezérelte. A fiatalok a 8:08 - Minden reggel műsorvezetőinek meséltek jövőbeli terveikről.

Világhírű gitárgéniusz a láthatáron

Halmai Ricsi nevét hamarosan az is megismeri, aki soha nem hallgatja majd meg a zenéjét. A 30 éves gitáros egy világverseny legjobb húsz előadója között van, hamarosan a Wembley arénájában játszik majd.

Dumagépe már van a villának, most jöhet a cselszövő

A Való Világ időszámítása szombaton veszi kezdetét. Két beszavazás között megálltunk egy kicsit, és Balázs segítségével áttekintettük, miről szól az ország legnépszerűbb valóságshow-ja.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-14

ValóVilág5 - Alig érkeztek meg a Dumagépek a stúdióba, máris elkezdődött a szájkarate. Fecó elszántan kiabálta végig a beszavazót és nyert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való