KERESÉS search-close

Ricco és Claudia

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ricco és Claudia"

Korábbi X-Faktor győztesek is színpadra lépnek a Döntőben!

Itt lesz a tavalyi győztes, Ricco és Claudia, a 2016-os első helyezett, Opitz Barbi pedig másik három előadóval együtt szórakoztatja a nézőket.

Élet az X-Faktor után: Ricco és Claudia nem pihen

Egy éve mutatta be a Fókusz: Stúdióba vonult az X-Faktor győztes párosa. Ricco és Klaudia egy percet sem pihent a műsor óta, megállás nélkül dolgoznak karrierjükön. Akkor épp a győztes dalt énekelték fel profi körülmények között.

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

Lábra állt az X-Faktor kerekesszékes énekese

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az X-Faktor énekese, ha segítséggel is, de meg tudott tenni néhány apró lépést. A súlyos autóbalesetet szenvedett versenyzőnél ez is hatalmas dolog, mivel közel 10 éve kerekesszékben éli az életét.

Megújult külsővel léptek színpadra a 2017-es X-Faktor jótékony győztesei

Különleges show, nem mindennapi látványvilág, ujjongó közönség. Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának tavalyi győztesei, Ricco&Claudia eddig még sosem látott körülmények között lépetek színpadra, hogy 1500 hátrányos helyzetű gyereknek tegyék szebbé a napját.

Különleges helyen lépett fel Ricco és Klaudia

A Fővárosi Nagycirkuszban lépett fel Ricco és Klaudia, ami legalább akkora élmény volt a duónak, mint közönségüknek.

 

Ricco és Claudia: Gáspár Laci is megnézte mentoráltjai első videóklipjét!

Elkészült a tavalyi X-Faktor győztes páros első videóklipje, amit kameránk előtt mutattak meg egykori mentoruknak. Ricco és Claudia elárulják, hogy mi volt számukra a legnagyobb kihívás az X-Faktorban és azt is megtudhatják, hogy idén miért érdemes jelentkezni a műsorba!

Klippremier: Ricco & Claudia - The Lies

A 2017-es X-Faktor nyertesei elkészítették első önálló dalukat, amihez most a kisfilm is napvilágot látott. A duó beavatta a nézőket a forgatás kulisszatitkaiba, ráadásul a Kifőzde mai vendége, Puskás Peti is elmondta véleményét.

Először a Fókuszban láthatnak részleteket Ricco és Claudia vadonatúj klipjéből!

Múlt héten már belekóstolhattunk egy picikét a nyárba, ráadásul a 2017-es X-Faktor győztesei, Ricco és Claudia The Lies című legújabb videoklipjükkel végérvényesen elhozzák nekünk a fülledt júliusi esték szenvedélyes varázsát. A klip premierje holnap, a Reggeliben lesz, de mi már most mutatunk belőle részleteket!

Ricco és Claudia győztes dala


szerző:
2017.12.22. 17:40
Ricco és Claudia győztes dala

Az X-Faktor idei győztes párosának Ricco-nak és Claudiának győztes dalának videóklipjét itt láthatják először.

Élet az X-Faktor után: Ricco és Claudia nem ülnek a babérjaikon

Stúdióba vonult az X-Faktor győztes párosa. Ricco és Claudia egy percet sem pihen a műsor óta, megállás nélkül dolgoznak karrierjükön. Most épp a győztes dalt éneklik fel profi körülmények között.

Fókusz 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 17:20
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való