KERESÉS search-close

Reszkessetek betörők

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reszkessetek betörők"

Babára vágyik Macaulay Culkin

Alig több mint fél éve talált egymásra Macaulay Culkin és szerelme, de már a gyerekvállalás gondolata is felmerült bennük. A Reszkessetek betörők 37 éves sztárja szerelmével, Brenda Songgal nemrég közös filmben is szerepelt.

Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a színész!

A Reszkessetek, betörők! című film egykori Kevinje, Macaulay Culkin egy ideje csak botrányai és züllött külseje miatt került középpontba. Most azonban nagyon meglepte a rajongókat!

Meghalt „Kevin” apukája

Meghalt a Reszkessetek betörőkben a főszereplő - Kevin - apukáját játszó John Heard színész. A 71 éves Heard hátműtéte után egy hotelben lábadozott, itt érte a halál. Bár a Reszkessetek Betörőkkel vált világhírűvé, ezen kívül számos filmben játszott. A Maffiózókban nyújtott alakításáért Emmy díjat is kapott. Heard idős korában sem vonult vissza a szerepléstől. Legutoljára egy még be nem mutatott vámpír filmben találkozhatunk majd vele.

Megelevenedett a konyhában Kevin McCallister anyukája!

Már a főzés elején kiderült, hogy a Reszkessetek betörőkből ismert Kevin McCallister gyakran kiabáló anyukájának is Andresz Kati kölcsönzi a hangját. Bence kitalálta, hogy Kati csak úgy mehet be a konyhába, hogy a pánikgomb megnyomása után azt kibálja, hogy "Kevin", az anyuka pedig örömmel teljesítette a feladatot.

Hét dolog, amit biztosan nem tudtál a Reszkessetek betörőkről!

Összeszedtünk pár különlegességet és vicces tényt, amiket ritkán hoznak szóba, pedig részét képezik a Reszkessetek-univerzumnak.

Mindent tudsz a Reszkessetek betörők-filmekről?

Az idei karácsony sem telhet el Kevin nélkül, ezért összeszedtünk pár érdekes apróságot az első kettő részből. Most kiderítheted, hogy feketeöves vagy-e Kevin és a két őrült betörő kalandjaiból!

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Ha karácsony, akkor Kevin! Emlékszel még?

Egyetlen ünnep telhetett csak el a komisz kissrác nélkül, azonban utána az RTL Klub kiengesztelt mindenkit: Kolosi Péter, kijelentette: „Nincs karácsony Kevin nélkül”. Idén sem lesz ez másképp!

Elrabolták az RTL Magyarország programigazgatóját!

Magyarország két táborra szakadt: vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! trilógia filmjeit, és vannak, akik inkább mást néznének karácsonykor a televízióban. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek, ha kell, elrabolják az RTL Magyarország programigazgatóját.

Kolosi Pétert sarokba szorították! Mi lesz most? Hiszen nincs karácsony Kevin nélkül!

Macaulay Culkin 35 évesen nyugdíjba megy

A Reszkessetek betörők Kevinje napjait teljes nyugalomban tölti mostanában: festeget, jegyzetel a naplójába – lényegében csak sodródik az árral. Egy interjúban fogalmazott úgy: egy harmincas férfi vagyok, aki lényegében nyugdíjba vonult. Mióta eljátszotta Kevin szerepét, szinte teljesen elfordult a színészkedéstől.

Nincs karácsony az RTL Klub nélkül!

Az RTL Klub nyerte az 52. heti nézettségi versenyt is a kereskedelmi célcsoportot vizsgálva. A nézők a karácsonyi filmkínálatból a piacvezető csatorna műsorai mellett tették le a voksukat. A Reszkessetek, betörők! mind a három része toronymagasan nyerte sávját.* A második epizód lett egyébként az év eddigi legnézettebb filmje.

A nap kontentjét egyértelműen Lilu szállította

Amikor a Reszkessetek, betörők! és a Keresem a családom találkozik, képregényben elmesélve!

Valóban nincs karácsony Kevin nélkül?

Nem kell tovább reszketni: idén is lesz Kevin a tévében karácsonykor. Kolosi Péterre az utóbbi években óriási nyomás nehezedett, egyszer azért, mert az RTL nem adta a legendás filmsorozatot, máskor meg azért, mert adta. Talán mindenkinek jobb, ha adásba kerül – így, legfeljebb az nem nézi, aki nem akarja. De akad egyáltalán ilyen ember ebben az országban?

Fókusz 2015-12-14


szerző:
2015.12.14. 18:55
Mindenki nyugodjon le... Lesz Kevin karácsonykor!

Nem kell tovább reszketni: idén is lesz Kevin a tévében karácsonykor. Kolosi Péterre az utóbbi években óriási nyomás nehezedett, egyszer azért, mert az RTL nem adta a legendás filmsorozatot, máskor meg azért, mert adta. Talán mindenkinek jobb, ha adásba kerül – így, legfeljebb az nem nézi, aki nem akarja. De akad egyáltalán ilyen ember ebben az országban?

Milyen volt a kilencvenes évek gyerekként?

Rendszerváltás, rémes neonszínek, Reszkessetek betörők és beszélő játékok a vásznon. Úgy éreztük, mindent megkaphatunk és mindent kipróbálhatunk. Faltuk a filmeket, a zenét és számítógépen játszottunk. Kilencvenizmus, a 90-ben születettek életérzése.

Fókusz 14-12-19


szerző:
2014.12.19. 19:25
Fókusz 14-12-19

Fókusz: Árván maradtak - Három család is gyászol a szörnyű baleset miatt, a gyerekek már nem várják a karácsonyt. Ki a felelős? - A szakértők szerint egyértelmű, hogy az azbeszt okozta a megbetegedéseket. Mindenki veszélyben van? Kiderül a titok - Puskás Peti bemutatja a barátnőjét, aki a tévéből értesült először Aleska Diamondról.

Fókusz 14-12-09


szerző:
2014.12.09. 19:25
Fókusz 14-12-09

Fókusz: Drogügy - Mit szólnak a szülők és a szakértők az iskolások drogtesztjéhez? Mi lesz ennek a következménye? A legnagyobb fájdalom - Családok, akik minden nap szembenéznek a tragédiával. Látogatás a gyermek hospice házban. Mi a titok? - Mi a sikeres karácsonyi filmek receptje? És egy nagy bejelentés mindjárt!

Megfejtettük a karácsonyi mozik titkát!

Karácsonykor nem jó egyedül lenni. Ünnepelni kell a családdal, jókat enni, és ha van rá idő, tévét nézni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való