KERESÉS search-close

RTL II

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "RTL II"

Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája

A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

Tényleg megtalálták az autólopás elleni tökéletes védelmet?

Somogyi András szerint lesznek nehézségei annak a kocsinak, amelyik arca alapján azonosítja majd a tulajdonosát. De a hangfelismerés is tartogat buktatókat, például Gáspár Lacinak.

Trabarna nem hisz a száraz novemberben

Lorán Barna úgy gondolja, az alkoholizmusban a finanszírozás a legnagyobb probléma. Ő még a vérén keresztül is hozzásegíti jóbarátait, ha kell.

Maczkó Ádám becsajozott első Showder-szereplése után

Nemcsak hogy becsajozott, de még alacsonyabb is nála a lány, ami nagyon fontos szempont volt Ádámnak. Azóta összeköltöztek és azon vitatkoznak, kié legyen a felső polc.

Orosz Gyuri kínossá tett egy egyedi lánykérést

Sok humorista nem tud elmenni szó nélkül az autók iránt szexuális vágyat érző férfi mellett. De volt még más bizarr történet is Orosz Gyuri tarsolyában.

Janklovics leleplezett néhány kínos éttermi trükköt

A ’90-es évek közepén Janklovics Péter még pincérként dolgozott egy étteremben, aminek a szakácsa munkakezdéstől a végéig a plafonon volt. És előfordult, hogy a vendégek rosszkor érkeztek.

Így sül el, ha Szobácsi Gergő barkácsolni tanítja a fiát

Szobácsi már vidéken él, ahol nagyon könnyű ingyen kutyához jutni. Nem tervezett fia mellé így lett egy nem tervezett, kétes megbízhatóságú pulija is.

Csenki után szatyorszámra szedte a papírzsepiket az anyukája

A humoristának három kislánya van és a hölgy ismerősök előszeretettel kérik számon rajta: te nem tudsz fiút csinálni? Nem, de elárulta, hogy nem is bánja, mert kínos emlékei vannak a kamaszkoráról.

Aranyosi Péterék szkafanderben bográcsoznak az új telken

A Showder Klub 23. évadának 7. részében Aranyosi Péter volt a házigazda. Lassan pihenni is szeretne, ezért vásárolt egy telket, aminek a helyén egy akkumlátorbontó volt régen.

Így csinál hangulatot Dr. Csernus egy jó kis stand-uphoz

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda, fellépett még Benk Dénes, Dombóvári István és Ráskó Eszter.

Ráskó Eszternek Dr. Csernus volt az előzenekara

A hamarosan anyai örömök elé néző humorista nehezen viseli az alkohol megvonását, egyszer azonban tévedésből becsúszott neki egy kis rumos fagyi. De történt vele ennél sokkolóbb is.

Benk Dénes kislánya politikai csatateret csinált az otthonukból?

Benk még csak rövid ideje apuka, de máris olyan fáradt, hogy amikor végre aludni tud, azt álmodja, hogy alszik. Más téren is felforgatta a család életét a kis Blanka... vagy Bianka.

Dombóvári elképzelte, milyen lehet randira hívni egy autót

A humorista összegyűjtötte az utóbbi hónapok furcsa szexuális tartalmú jelenségeit, amikből hír is született. Leginkább a kocsikhoz vonzódó férfi története mozgatta meg a fantáziáját.

Kiss Ádám kibukott a bulvársajtó túlzásain

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda. Ádám élőben nézte az interneten, ahogy ég a Notre-Dame, ami megrendítette, a videómegosztó hirdetőit viszont nem annyira.

Kik azok a bio-erényövek és meddig tart egy egyéjszakás a Vénuszon?

Az apaság, az öregedés és a fiatalok bulizási szokásai kerültek terítékre a legutóbbi Showder Klubban. Kőhalmi Zoltán házigazda volt, de Elek Péter, Felméri Péter és Hajnóczy Soma is szót kapott mellette.

Hajnóczy Somából a nézők szeme láttára lett Magic Man

A bűvész-humorista imádja a szuperhősöket, olyannyira, hogy ő maga is kitalált egy karaktert, aminek a bőrébe bújhat. És meg is tette.

Felméri Péter örül, hogy végre van valaki, aki pszichológushoz jár majd miatta

Hamarosan kétéves lesz Felméri kisfia, aki miatt feladta az elveit és rájött, hogy sokkal nehezebb szülőnek lenni, mint ahogy azt annak idején elképzelte.

Elek Peti átlát az egymás erkölcseire vigyázó nőkön

A fiatal és jóképű humorista szeret elidőzni az ismerkedési szokások elemzésén, ezúttal azt fejtette meg, mit árul el a férfiakról és mit a nőkről az, ahogy buliznak?

Kőhalmi úgy gondolja, ne menjen a Vénuszra, aki egyéjszakás kalandot akar

A humorista 41 évesen, családapaként rájött, hogy csupa olyan dolgot tud csak tanítani a gyerekeinek, ami már semmire nem jó.

Új ivós játék terjed, állítólag elég kemény

Beliczai Balázs nem bírja a röviditalt, ezért neki különösen rosszat tesz az új Soros-kihívás. Tudod, mi az pontosan? Ha érdekel, a videóból kiderül!

A játszótereket ellepték a Charles Bronson-nagyik

Tóth Edu sok érdekes karakterrel találkozik, amikor a gyerekével van, ilyenek a Charles Bronson-nagyik is, akik mint a cápák, mindig kiszúrják a leggyengébbet, aki többnyire Edu.

Ács Fruzsina tudja, milyen elvárásai vannak a szingli nőknek

A humorista 26 éves szingli, akinek az édesanyja nagyon szeretné már, hogy találjon valakit maga mellé, ezért helyette is lejjebb adta az igényeit.

Szobácsi Gergő ezért utálja a nyári fesztiválokat

A Showder aktuális házigazdája megmutatta, hogyan sikerült levágnia az orrhegyét borotvával, de van, ami még ennél is kellemetlenebb neki a legforróbb hónapokban.

A Showder humoristája elárulta, mi az, ami a hűtlenségnél is károsabb a kapcsolatokra

A Showder Klub legutóbbi adásában szóba került, milyen az igazán hasznos bakancslista, megemlékeztünk a diákokkal kikezdő tanárnőkről, de a legkedveltebb téma még mindig az, mit szabad és mit nem egy párkapcsolatban?

Bellus István újragondolta a bakancslista fogalmát

A Showder Klub humoristája szerint túlgondolja mindenki a vágyait, olyan tippjei vannak, amire senki más nem gondol, de kenterbe ver egy Seychelle-szigeteki nyaralást is.

Mivel nem szabad kockáztatni egy párkapcsolatot?

A Szomszéd Néni Produkciós Iroda humoristái kivesézték a párkapcsolatok alapszabályait. Kiderült, hogy mi az, amit biztosan nem lehet, és az előrébb van a listán, mint a hazugság vagy a hűtlenség.

Musimbe Dávid Dennis kiérdemelt egy 1x1-es csicskasarkot

Dennis másfél éve van együtt a barátnőjével, már együtt is laknak. A költözés nem volt zökkenőmentes, 8 zsáknyi ruhájának a mennyisége például rohamosan lecsökkent, de nem a saját akaratából.

Csenki Attila már tudja, mivel ösztönözhették volna az iskolában

A Showder Klub 23. évadának 3. részében Csenki Attila volt a házigazda. A humoristát megérintik a kevésbé fajsúlyos hírek is, a diákját elcsábító tanárnő története például sok gondolatot elindított a fejében.

Hajdú Balázs feltalálta a szingli CSOK-ot

A Showder Klub legutóbbi adásából kiderült, mit énekel a kormány dalos pacsirtája, hogyan képzeljük el a szingli CSOK-ot és az is, milyen félrevezetés áldozatai lettek a nők az NDK-s felnőttfilmek idején.

Hajdú Balázs feltalálta a szingli CSOK-ot

Balázs kiköltözött egy 3 utcából álló településre, ahol tökélyre fejlesztette, hogyan kell úgy jól éreznie magát, hogy sokmindent csinálhatna, de nem teszi.

Szabó Balázs Máté csak látszatra olyan, mint egy kosaras

Balázs nem érzi a boldogsághormonokat, amit a közhiedelem szerint a mozgás termel. Sem futás, sem csapatsport nem tette még boldoggá. De más igen.

Elek Péternek tévhitei vannak a nőkről

A Showder Klub humoristája Orbán dalos pacsirtájának tartja Ákost, akinek határozott elképzelései vannak a nőkről. Ezzel szemben ő hosszú évekig olyasmit hitt róluk, ami nem is igaz.

Dombóvári szerint félrevezette a nőket az NDK-s felnőttfilm

A humorista szerette nézni a ValóVilág 9-et, amiben érdekesnek tartotta a beszélgetéseket és azt, hogy romantika sem kellett a Villaszexhez. Bezzeg a VHS-ek idején...

Visszatértek a Showder Klub nagyágyúi

Ráskó Eszter volt a házigazdája az új szezon első adásának, mellette Orosz Gyuri, Rekop György és Lakatos Laci is tuningolták a hangulatot.

Vannak helyek az országban, ahol még Rekop Gyuri is fél

A baseball sapkás humorista nem érezte komfortosan magát egy borsodi településen, ahol az előadása után egy helyi kereskedő megállította. Szerinte jobb módszert alkalmazott, mint a közgazdászok.

Lakatos Laci tudja, mit tegyen, ha idegenek bámulják

Lakatos Lacinak nem újdonság, ha megnézik az utcán, mióta szerepelt a Showder Klubban, mert előtte is folyton bámulták. Ezt meg kellett tanulnia kezelni, meg is mutatta, hogyan szokta?

Orosz Gyuri eloszlatta a tévhiteket a riogatásra használt bagolyról

A humorista összegyűjtötte azokat a téves szokásokat, információkat, amiket mindenki ismer és használ, vagy amivel gyerekkorában ijesztgették a szülei. Így jutott el a rézf*szú bagolyig, amiről egy jelenetet is vízionált.

Ráskó Eszter vegyes érzelmeket táplál a férfiak iránt terhesen

A Showder Klub humoristája elmesélte, milyen érzés kövéren gyereket várni, mert hónapokig nem hiszi el senki, hogy ott bent bizony baba van. De a hormonok a férfiakkal kapcsolatos érzéseiket is összezavarják.

Mit titkolt eddig Tóth Edu a felesége elől?

Nem egyeznek Edu és felesége elképzelései a gyerek szokásainak kialakításában, így történhetett meg, hogy a kisfiú máris be lett avatva az Elemi ösztön történetébe.

Mogács Dani hihetetlen dolgokat tenne meg a gyerekéért

A Showder Klub bemutatja Mogács mesék című részében a bábos humorista elmondja, milyenek a segglyuk-szájú emberek, akik gyerekeiket is annak nevelik. Majd példákon keresztül magyarázta el, mennyire szereti ő a saját gyerekét.

Élsportoló és topmodell fiúkkal erősít az Éjjel-Nappal Budapest

Élsportoló és topmodell fiúkkal erősít az Éjjel-Nappal Budapest. Bár a sorozat az RTL II-re költözött, a buli nem állt meg. André, Bence és Dávid igazi szívtiprók, ők (is) gondoskodnak mostantól az izgalmakról. A sorozat jó pasijai az RTL II-n hódítanak minden hétköznap 21:30 perctől.

Mától az RTLII-n látható az Éjjel-Nappal Budapest

6 év után az RTL Klubról az RTLII-re költözik hazánk egyik legsikeresebb napi sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest.

Dr. Berta Zoltán biotermékekből épített sikeres üzletet

Igazi családi vállalkozást alapított 30 éve Dr. Berta Zoltán. Biozöldségeket és gyümölcsöket termesztenek, ma már többszáz termék készül ezekből a növényekből. Lánya a marketingen túl saját üzletágat talált ki magának, biocsokoládékat készít, fia az ökológiai tájközpontot viszi, felesége pedig a sales tevékenységben aktív.

Üdítőkészítés miatt kutatták fel a vizet Szentkirályon

Balogh Leventéről édesapja már 6 éves korában megmondta, hogy milliomos lesz. Profi sportolónak készült, de 18 évvel ezelőtt megvette édesapjától az akkor még veszteséges Szentkirályi ásványvizet 250 millió forintért, azt ígérve, hogy majd a forgalomból kifizeti. Ma már 300 millió palackot ad el belőle. 

A legnagyobb magyar tulajdonú vállalat titkairól kérdeztük Lakatos Pétert

Lakatos Péter a székesfehérvári központú, bulgáriai és ukrán leányvállalattal is rendelkező, az autóiparban, vasúti közlekedésben, háztartási gépek, elektromos berendezések automatizálásában érdekelt Videoton vezérigazgatója, társ-tulajdonosa. A Videoton a Forbes szerint 212 milliárdos becsült értékével a legnagyobb 100 %-ban magyar kézben lévő vállalat.

A Person Group alapítója 10 éves kora óta készült az üzleti pályára

Hampuk Richárd 15 éve foglalkozik kommunikációval és mindig is üzletember akart lenni. Már 10 évesen ceruzáit, radírjait adta el a társainak. 2007-ben egyedül alapította a Person Communications-t, aminek a Coca Cola, a Tschibo vagy a Generali is ügyfele, ma már többszáz milliós árbevételű Person Group cégcsoport tagja. Két éve lett az év fiatal vezetője.

Kulisszák mögött: így zajlott az RTL Magyarország sajtótájékoztatója!

Hogy pontosan milyen megújuló és teljesen új műsorokkal készül az RTL Magyarország 2019. tavaszára? Ide kattintva kiderül!

A Prezi maga mögé utasította még a Spotify-t is

Halácsy Péter talán a legsikeresebb magyar startup, a Prezi egyik alapítója. 2018-ban elérték a 100 millió felhasználót, 700 alkalmazottat foglalkoztatnak. 25. lettek a Financial Times listáján, amely Európa legjobb technológiai vállalkozásait rangsorolta. Megelőzték ezen a listán a booking.com, a WhatsApp és a Spotify alapítóját.

Lukéj Gabi közel hozza egymáshoz a divatot, a sminket és a festészetet

Lukéj Gabi 14 évesen lett modell. Ő sem számolta, hány címlapon, divatbemutatón vagy épp katalógusokban szerepelt. Mindig a művészetek érdekelték. Először sminkelt, majd ruhákat tervezett és szalont nyitott. Másodszor akkor ragadott ecsetet, amikor festeni kezdett.

Garázsból indult az ország egyik legnagyobb autóalkatrész-gyára

Dr. Pata Ildikó az édesapjától, Pata Józseftől tökéletesen megtanulta, hogy problémák nincsenek, csak kihívások, és hogy a sikeres embert az különbözteti meg a sikertelentől, hogy ott folytatja, ahol más már feladta.

Lovász Márta egy kisvárosból diktálja a divatot

Lovász Márta gyerekkorában, az édesanyja varróműhelyében még kézzel varrta a babaruhákat, ekkor még nem is tudta, hogy észrevétlenül szakmát, hivatást adnak a kezébe. De nem lett azonnal divattervező.

Kíváncsi vagy a legőrültebb BeleValó pillanatokra? Itt megnézheted!

A ValóVilág összefoglalói után látható kísérőműsor megmutatja azt is, ami az összefoglalókból kimaradt. Nem is akárhogy! Lássuk, hogyan jósolt Győző, varázsolódott elő a melltartó és bugyi nélküli Baukó Éva, vagy hogy milyen volt az első rózsaszín kombinés pizsiparty a ValóVilág lányaival?

Nem akart vállalkozni a Paloznaki Jazzpiknik alapítója

Dr. Ifi-Valde Orsolya 10 évig volt légiutas-kísérő, később közjogi és antikorrupciós jogászként dolgozott, majd egy párjának szervezett koncert adta az ötletet neki a Paloznaki Jazzpiknikhez.

Békési Brigitta hisz abban, hogy a vonzerő elsajátítható

A Beautyrobic alapítója nemcsak fogyást, bőrszépítést, feszesítést ígér, hanem azt is, hogy megnő a hölgyek önbizalma, amitől megváltozik az életük. Ő maga is eszerint él és a hitvallására épített vállalkozás sikert aratott.

Az Egyesült Államokban is felfigyeltek a miskolci vállalkozásra

Oszlánczi Réka 23 évesen vágott bele a Creppy PalacsintaHáz kiépítésébe, a célja az volt, hogy az itt kapható palacsinták legyenek mások és meglepően finomak. Vállalkozását beválogatták a világ 20 legígéretesebb franchise-a közé.

34 éve kezdődött a bringóhintó sikertörténete

Szabó László Nyírbátoron volt műszaki tanár, amikor egy társas utazáson Bulgáriában meglátott egy bringóhintóhoz hasonló járművet. A barátjával azonnal bemutatták a prototípust a tanulmányi hivatalnak.

Mindenmentes édességekből sikerbiznisz

Saját ételérzékenységük adta az ötletet a két újságírónőnek a saját vállalkozáshoz. Rengeteg elrontott recept vezetett a jól bevált termékekhez.

A Nyíregyházi Állatpark hozta az első sikert az Alfabrandnek

Koktélozó zebra, uszógumis bivaly, sakkozó fókák. Ez mind Pető Zdenkó cégének ötlete volt, első megbízásukkal máris erős plakátokat készítettek, amire az emberek felkapták a fejüket.

Mindig itthon akarta kamatoztatni a tehetségét a NUBU alapítója

Garami Judit 11 évvel ezelőtt hozta létre a NUBU-t. Ekkor már 15 évnyi tapasztalata volt a nemzetközi divatvilágban. Olyan ruhákat akart, amik elegánsak, egyszerűek, de közben különlegesek, egyediek.

Dr. Jójárt Ferenc háziorvosból sikeres gyógyszergyártó lett

Dr. Jójárt Ferenc 21 évvel ezelőtt alapította a Goodwill Pharma-t Szegeden. Kezdetben értékesített, később maga is elkezdett gyógyszereket gyártani.

Rajnai Richárd űrhajós is akar lenni

Rajnai Richárd, a Kötéltechnika Kft. tulajdonosa 8 évesen már köteleket csomózott, 15 évesen vette első részvényét, 28 évesen céget alapított. Védőhálókat és sporthálókat gyárt, édesanyja cégét alakította át és futtatta fel.

Balogh Levente: „Aki azért vállalkozik, hogy milliomos legyen, hagyja abba”

Balogh Levente az édesapjától vette át az akkor még veszteséges céget 18 évvel ezelőtt, a következő évben a Szentkirályi elnyerte a világ legjobb ásványvizének járó Aqua Oscar-díjat. 

Lakatos Balázs egy pincében kezdte varrni a hátizsákjait

Lakatos Balázs 14 éves kora óta saját márkára vágyott, de még nem tudta, pontosan mit és hogyan hozzon létre. A Sorbonne történelem szakán szerzett diplomát, de a siker egy ajándékba kapott varrógéppel érkezett, amit egy bár pincéjében tárolt és első hátizsákjait is ott varrta.

Janklovics Péter nem lenne humorista egy barátja nélkül

A stand-up előadó rossz vizsgázónak tartotta magát és azt hitte, nem tudná meggyőzni Litkai Gergelyt a képességeiről, ezért tudta nélkül a barátja szervezte le a bemutatkozást a Showder Klubban.

Az első millióm története


szerző:
2018.12.04. 21:26
Magyar Laci esete a virtuális szexszel

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből.

Magyar Laci először lépett a Showder Klub színpadára. Nagydarab, kopasz és nyers humorú, de az biztos, hogy tud meglepetéseket okozni.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Lakatos Laci sajátjaira vadászott, amikor vagyonőr volt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből:

A Showder Klub legújabb fellépője szerint történelmet írt, mint a műsor első cigány stand-up előadója. Nem szégyellt poénáradatot gyártani a származásából és ezt a közönség is díjazta.

A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Orosz György feleségét beginázták???

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. részéből:

Orosz Györgynek olyan élményekben volt része, mire nejének kiürült a szervezéből a drog, amire még soha nem volt példa.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Szobácsi Gergő rájött, miért álltak szexuális segédeszközök a kertjükben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 8. adásából:

Szobácsi Gergő felelevenítette emlékeit az első magyar pornócsatornákról. És azt is megfejtette, miért csomagolta édesapja kertészeti magazinokba a pornót.

A teljes adás visszanézheted az RTL Moston!

Miért nem látjuk soha Kiss Ádám feleségét és kislányát?

A Showder Klub humoristája nem sűrűn szerepel bulvárlapokban, ritkán ad interjút és azt is elmondta, miért nem mutatkoznak a családtagjai a nyilvánosság előtt.

Tóth Edu visszavágyik a tinidiszkóba

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Edu visszasírja 16-18 éves kora közötti időszakot. Évekig gyakorolt táncolni az Insomniára és végre beérett.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Felmériéknél ilyen a karácsonyi készülődés

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

A humorista nem érti, miért kell minden nagy ünnep előtt takarítani. De elképzelte, hogyan szólíthatnak fel erre a Bibliában.

A teljes adás visszanézhető az RTL Moston!

Ezt gondolja Felméri Péter a szépészeti beavatkozásokról

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Felméri Péter nemcsak mondta, meg is mutatta, milyen reakciókat tud kiváltani, ha valaki kijön egy kozmetikából.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Elek Péter elmagyarázta, mit jelent szex előtt a felkapcsolt villany

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Péter eloszlatott néhány kételyt azzal kapcsolatban, amin a lányok aggódnak. És azt is elárulta, mikor kezdjenek el kételkedni, hogy mégsem tetszenek a pasinak, aki hazaviszi őket.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Aranyosi Athénban volt nászúton, Dombóvárival

Részlet a Showder Klub 22. évadának 6. adásából:

Aranyosiék szállása veszélyes környéken volt, néha attól féltek, kiveszik a veséjüket. „Négy félliteres vizet vettünk éjszakára - orosz volt a tulaj - meg védelmet.”

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Szabó Balázs Máté felvett egy garbót és műveltté vált

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

A 21 éves humorista úgy gondolta, elviszi a barátnőjét hangversenyre, mert az olyan felnőtt program, és kapott rá az anyukájától pénzt.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Szabó Balázs Máté balesetet szenvedett ijesztgetés közben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Most, hogy Máté is kereső felnőtté vált, elutazott barátnőjével Szicíliába. Ahol egy ijesztgetős akciója miatt mentőben kötött ki.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legoemberré gipszelték Szobácsi Gergőt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Szobácsin nem fogott ki a létrán egyensúlyozós meggyszedés, csak az, amikor eltette a létrát a sufniba. 

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Csenki Attila imádja a celebháborúkat

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Csenkit nemrég figyelmeztették, hogy nem illik sérültekkel viccelni. Ő viszont csak azért is megteszi, és ki mással is kezdhetné a cinkelést, mint Vajna Tímeával?

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Dombóvári végre bepereltette magát egy jóssal

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Régóta provokálja a televíziós jövendőmondókat a humorista, és most egy bizarr Insta-képpel el is érte a célját.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Máris bimbózik a szerelem a Villában?!

Úgy tűnik a lakók egy pillanatra sem vesztegetik idejüket: máris olyan, mintha évek óta ismernék egymást!

Így indult a ValóVilág 9 első bulija!

Ha bulizni kell, akkor bulizni kell, a lakók pedig oda is tették magukat!

Vasárnap nyit a VV9 luxusbörtöne, mi megmutatjuk az első 7 beköltözőt!

Megkezdődött a visszaszámlálás, a ValóVilág 9 Powered by Big Brother villája készen áll, a legújabb széria lakói pedig már holnap birtokba vehetik a luxusbörtönt. Most először itt a Fókusz Pluszban láthatják azt a hét szerencsést, akik elsőként foglalhatják el a bázist.

BeleValóVilág


szerző:
2018.10.30. 14:14

ValóVilág 9


szerző:
2018.10.30. 14:04

Showder Klub 2018-10-22


szerző:
2018.10.22. 22:00
Showder Klub 2018-10-22

A 22. évad harmadik részében (171. adás) Janklovics Péter, Ács Fruzsina és Tóth Edu estjét láthatjuk.

Pókember is beugrott a Showder Klubba

Újra képernyőn a Showder Klub vadonatúj részekkel! A régóta ismert humoristák mellett új tehetségek is felbukkanak. A kétszeres világbajnok bűvész, Hajnóczy Soma pedig új alapokra helyezi előadásait az illuzionizmus és a stand-up ötvözésével.

Hajnóczy Soma zsetonja melltartóban landolt

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

A szuperhős-rajongó Soma kiválasztott egy hölgyet a közönségből, hogy segítsen a mutatványában. De erre ő sem számított.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Csenki Attila későn világosította fel a feleségét

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Attila a felesége szerint nem jól használja ki a sörözéssel töltött órákat. 

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Mi történik, ha Dennis barátja heteróra issza magát?

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Musimbe Dennis legjobb cimborája nem a nőket szereti, de az alkohol fogyasztása valami egész más érdeklődést hoz ki belőle.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Musimbe Dávid Dennis csalódást okozott a motozóknak

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

Dennis nem szeret repülni, de nem a repüléstől fél. Az arcberendezése alapján folyton arra gyanakszanak, hogy a terroristák táborába tartozik.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Mitől vezette az áramot Bellus István?

Részlet a Showder Klub 22. évadának 2. részéből.

A Showder Klub aktuális házigazdája gyerekkorában női garbókat kapott, ami a köpennyel együtt 175 % nylonból volt.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Győzike hamarosan visszatér a képernyőre!

Győzike bombaformában van! Az elmúlt időszakban több mint 20 kilót fogyott, ezért a tükörben hol Ricky Martinnak, hol David Beckhamnek látja magát. De nem csak emiatt boldog, hanem azért is, mert hamarosan újra műsorvezetőként tűnik fel az RTL II-n.

A nagy Gatsby az RTL II-n!


szerző:
2018.08.02. 09:04
A nagy Gatsby az RTL II-n!

Ezekkel a filmekkel várnak az RTL csatornái hétvégén!

RTLII Híradó: Nagyon fontos kérdés a Trump-kormánynak a CEU-ügy

Nagyon fontos kérdés a Trump-kormánynak a CEU-ügy, ideje, hogy elháruljon az egyetem Budapesten maradásának utolsó akadálya, és a magyar kormány aláírja a megállapodást New York állammal - egyebek közt ezt mondta az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban az új amerikai nagykövet. David Cornstein a lehetséges Orbán-Trump találkozóról és a magyar-orosz barátkozás amerikai megítéléséről is beszélt. Rédli Balázs interjúja.

RTLII: Tóth szerint legenda Puch alkuja

Nem tud fideszes ügynökökről az MSZP-n belül vagy Népszavát érintő alkuról a szocialisták vasárnap megválasztott új elnöke. Az RTL Híradónak adott interjúban Tóth Bertalan azt mondta, akár az összes jelentős ellenzéki párttal együttműködne, hogy sikeresen szerepeljenek az önkormányzati és az európai parlamenti választáson. Litauszky Balázs interjúja.

Harry Potter 3, Az éhezők viadala 4, A feláldozhatók - íme hétvégi filmkínálatunk!

Ezen a hétvégén is lesz miből válogatnunk!

A bosszú asszonya június 18-tól az RTL II-n!

A bosszú asszonya visszatér az RTL II-re - és az RTL Most-ra is!

Jön a baba 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 15:00

Jön a baba 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 15:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való