KERESÉS search-close

Róbert Károly körút

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Róbert Károly körút"

Rajongói vannak egy kátyúnak

Saját Facebook oldalt kapott egy fővárosi kátyú. A vezess.hu írta meg először, hogy a Róbert Károly körúti felüljárón már több mint egy hónapja éktelenkedik egy kátyú. A közeli irodaház egyik dolgozója pedig úgy döntött, dokumentálja, hogyan nő egyre nagyobbra az úthiba.

Dugókra készüljenek, kezdődik a felújítás

Még egy hét és kezdődik Budapesten a Róbert Károly körút felújítása. A majdnem egy évig tartó munka ideje alatt a 7-8 sávos útból irányonként 2 sáv lesz járható. Már ha az út járható lesz. A korlátozás miatt nagy dugóra lehet számítani.

Porig égett a bútoráruház

Kiégett egy körülbelül 300 négyzetméteres bútoráruház kedd éjjel Budapesten. A lángok éjfél előtt csaptak fel a Róbert Károly körúti üzletben és percek alatt elborították az épületet. A tűzoltók ugyan gyorsan eloltották a tüzet, de az áruház földszintje teljesen kiégett, a kár több millió forint.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való