KERESÉS search-close

Rákóczi Ferenc

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rákóczi Ferenc"

Rákóczi Feriéket nyaralásuk kellős közepén érte a terrortámadás

Srí Lankát robbanások rázták meg néhány nappal ezelőtt, a rádiós műsorvezető körülbelül 150 km-re volt a családjával a terrorcselekmény helyszínétől. Nem rohantak a reptérre, az lett volna a legkockázatosabb lépés. Telefonon értük utol Rákóczit.

320 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán!

Vizsgálat indult, hogy kiderítsék, miért nem akadályozta meg a hírszerzés a húsvét vasárnapi merényletsorozatot Srí Lankán. Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető családjával jelenleg is a szigeten tartózkodik, telefonon értük őt utol.

Sebestyén Balázs: ˝mekkora barom vagyok én˝

A műsorvezető és kisfia nagy ijedtségen vannak túl...

Sebestyén Balázst pofonokkal ünnepelték

Sebestyén Balázs nem így képzelte el a 40. születésnapját: a műsorvezető ma ünnepelni készült, mégis alapos verést kapott korán reggel. Rákóczi Feri és Vadon Jani segítségével egy boxkesztyűbe öltözött bohóc várta Balázst reggeli rádióműsoruk felvételén.

Szívszorító üzenetek: így ünnepelték hírességeink az apák napját!

Van, aki verssel, van, aki egy közös fotóval és van, aki egy szép gondolattal üzent az édesapjának. Sokaknak azonban csak az emlékezés maradt...

Újra az éterben Balázsék reggeli show-ja

Hetek óta folytak a találgatások a Morning Show-val kapcsolatban. Vajon lesz e folytatás, és ha igen, akkor hol és hogyan? Péntek délelőtt Balázsék minden kérdésre válaszoltak, és elárulták, hogy hétfőtől hol lesz hallható a népszerű reggeli műsor.

MORNING SHOW: Ugyanaz a beszólogatós, szabad szájú műsor marad!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Sebestyén Balázs és csapata. Kiderült, hogy az ország legnélpszerűbb reggeli rádiós műsora nem hallhagat el. Hogy hol lehet őket újra hallgatni és mire lehet tőlük számítani, azt a Fókusznak elmondták!

Lezárult egy korszak: ma reggeltől elnémult a Morning Show

Szerda reggel búcsúztak a hallgatóktól a Morning Show műsorvezetői (Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani), azóta csak Best of Morning Show van, a konzervadásban a legizgalmasabb műsorokat és kalandokat idézi fel a Class FM. De mit szólnak a hallgatók a legnépszerűbb reggeli rádióműsor elnémulásához?

Fókusz 2016-11-16


szerző:
2016.11.16. 18:55

Morning Show: nincs tovább!


szerző:
2016.11.16. 17:25
Morning Show: nincs tovább!

Sebestyén Balázs és Vadon János vezetésével ma a legutolsó Morning Show-t hallhatták a rádióhallgatók. Szebben is véget érhetett volna a több éves történet: tulajdonosváltás miatt nem hosszabbították meg a Class FM frekvenciáját. A csatorna legnépszerűbb műsora, a Morning Show december 31-ig szólhatott volna hétköznaponként, Balázsék mégis kaptak egy levelet, miszerint nem kell dolgozniuk a mai naptól.

MORNING SHOW: Az utolsó nap krónikája

A Morning Show a reggeli rádiózás legnagyobb hallgatottságú ikonja, amelyhez sokan igazították a napirendjüket, zuhany előtt vagy a kávé után ők diktálták a ritmust és hozták a jókedvet. Még semmi konkrét nincs a folytatásról, de a hallgatóknak valószínűleg nem kell végleg lemondani róluk.

RAPÜLŐK: Vissza szeretnénk repíteni a közönséget a '90-es évekbe

25 év után egy különleges videóklippel, majd később egy koncerttel ünnepel a Rapülők.  A nagy csapat tíz dalt idéz meg a videóklipben. A formáció 1992-ben alakult. Legutóbb 2011-ben, a Gesztiválon léptek fel. A csapat a Tóth lányokkal kiegészülve a 90'-es évekbe repíti majd vissza a rajongókat február 25-én, a Papp László Sportarénában.

Klippremier – Sebestyén Balázs dalra fakadt!

A minap hatalmas meglepetés érte a Tóth lányok és a Morning Show műsorvezetőinek rajongóit, ugyanis egy közös produkcióban köszönnek vissza az említett művészek. Nem titok, hogy Geszti Peti és a Rapülők újra összeállt, viszont az már igen, hogy ennek örömére született egy videoklip, melyet garantáltan nem tudsz végignézni ujjongás nélkül.

Te küldtél ma már számot Sebestyén Balázsnak?

A népszerű műsorvezető ma ünnepli 39. születésnapját, ebből kifolyólag pedig többen is felköszöntötték!

Hatalmas meglepetés érte Rákóczi Ferit!

Kétség sem fér ahhoz, hogy Rákóczi Feri imádja Velencét. A népszerű rádiós rendszeresen kampányol a Velencei-tóért, az utóbbi időben pedig legújabb vízi barátait is gyakran fotózza le, követői legnagyobb örömére.

Sebestyén Balázs: „Csapatjuk a kamionnal”

Hat évvel ezelőtt halált megvető bátorsággal indultak útnak a híres rádiósok. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani extrém körülmények között vezették az aznapi kora reggeli műsort. Hiába száguldoztak, Feri simán bepróbálkozott.

Rákóczi Feri két új barátot is szerzett Velencén

Azt már az egész ország tudja, hogy Rákóczi Ferenc a jó idő bekövetkeztével a Velencei-tóra költözik, és családjával együtt az egész nyarat vízközelben tölti.

Rákóczi Feri drasztikusan lefogyott

A népszerű rádiós műsorvezető hirtelen leadott 15 kilót. Mi történhetett?

Balázs bevállalta!


szerző:
2015.12.18. 17:32
Balázs bevállalta!

A showmant ma reggel élő adásban kopasztották meg. Balázs néhány hónapja fogadott Rákóczi Ferivel, aki le akart szokni a dohányzásról. Balázs kijelentette, hogy ha kollégája december közepéig kibírja anélkül, hogy rágyújtson, lenyíratja a haját kopaszra, és Feri állta a szavát.

Fókusz 11-03-18


szerző:
2011.03.18. 20:45
Fókusz 11-03-18

Fókusz: A magyarországi televíziók közül kizárólag a Fókusznak sikerült kijutnia a japán katasztrófa helyszínére. Szerelem legfelsőbb szinteken! Alekosz még ki sem jött a Villából, de máris új valóságshow főszereplője lehet. Jövő héttől jelentkezhetnek az álomnők, akik versenyezhetnek az Okostojás kegyeiért.

Reggeli 11-03-18


szerző:
2011.03.18. 08:35
Reggeli 11-03-18

Reggeli: Rendhagyó volt a mai Reggeli: élőben kapcsoltuk a Villát, ahonnan Sebestyén Balázsék reggeli műsora is bejelentkezett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való