KERESÉS search-close

Rácz Jenő csapat

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Rácz Jenő csapat"

Rácz Jenő versenyzői megszerették a séf szigorúságát

Indul a második elődöntő hét, ahol Ákos, Noémi, Zoltán, Kozi, Bogi és Bálint küzdenek majd Rácz Jenő színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Álló Bálint


szerző:
2019.05.03. 21:30
Álló Bálint

Álló Bálintnak ugyan háromszor is főznie kellett a Válogató héten, a Vigaszág napján azonban mindkét séf a csapatába akarta. Végül Jenő győzedelmedkedett.

Eisler Zsolt


szerző:
2019.05.03. 21:30
Eisler Zsolt

Eisler Zsolt pörgése a Válogató második napján kezdődött, és két főzés kellett hozzá, hogy meggyőzze Rácz Jenőt: neki is helye van a piros csapatban.

Forási Ákos


szerző:
2019.05.03. 21:30
Forási Ákos

Forási Ákos a Válogató negyedik napján érkezett a versenybe és egy főzés után meggyőzte Rácz Jenőt, piros kötényt kapott.

Horváth T. Zoltán

Horváth T. Zoltánnak többször is bizonyítani kellett a konyhában. Először a Válogató második napján, majd a Vigaszágon is. Végül piros kötényt kapott.

Gyuricza Dóri


szerző:
2019.05.03. 21:30
Gyuricza Dóri

Gyuricza Dóri már a versenye első napján hátráltatást kapott, a második feladat után azonban bejutott a piros csapatba.

Imre Kata


szerző:
2019.05.03. 21:30
Imre Kata

Imre Kata a Válogató első napján érkezett, és azonnal meg is győzte Rácz Jenőt, hogy kötányt adjon neki.

Jerkovics Bogi


szerző:
2019.05.03. 21:30
Jerkovics Bogi

Jerkovics Bogi ugyan kikészült a Válogató harmadik napján, amikor egy agyvelővel találta szemben magát. Tányérjával azonban meggyőzte Rácz Jenőt, hogy kötény jár neki.

Korcsmáros Noémi


szerző:
2019.05.03. 21:30
Korcsmáros Noémi

Korcsmáros Noémitől nem áll messze a gasztronómia világa, hiszen a szakdolgozatát is ebből írta, ráadásul a párja séfként dolgozik. A Válogató második napján, egy főzés után piros kötényt kapott.

Kozocsa István

Kozinak nemcsak az első napon kellett megküzdenie a kihívásokkal, de az utolsó, vigaszágas napon is. Végül Rácz Jenő úgy döntött, őt is a csapatába akarja.

Ragány Zoltán


szerző:
2019.05.03. 21:30
Ragány Zoltán

Ragány Zoltán a Válogató negyedik napján érkezett a versenybe, ahol majdnem üres tányérral állt ki a zsűri elé. Végül a Vigaszágon jutott be a piros csapatba.

Sánta Juliska


szerző:
2019.05.03. 21:30
Sánta Juliska

Sánta Laci felesége piros színekben érkezett a konyhába, és nem is tagadta, hogy Jenő csapatába szeretne bekerülni. Ez rögtön az első ételével siekrült is neki.

Luu Trong Vinh

Vini minden vágya volt, hogy példaképe, Rácz Jenő csapatába kerülhessen. Három főzés után, a Vigaszág napján ez sikerült is neki.

Rácz Jenő: „Az én Ákosom fog győzni!”

Forási Ákos értékelésénél még jobban előtört a séfből a versenyszellem. De mit mondott a versenyző ételéről Rácz Jenő?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való