KERESÉS search-close

Qka MC

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Qka MC"

Mérai Katának nincs olyan, hogy tabu

A Barátok közt színésznője mindent kipróbált, amire kíváncsi volt, de azért van, amit ő is nagyon utál. A gyerekekkel kapcsolatban pedig végképp nem híve a témák elhomályosításának. 

1989 óta nyomja a rapet az Animal Cannibals

Máté Péter-díat kapott az idén 30 éves rapzenekar, akiknek egymás melletti kitartása is példaértékű. Nekik már az is nagy kiesés, ha 3 napig nem beszélnek.

Tehetséges rappereket mutat be az Animal Cannibals új klipjében

A rapper duó először 1998-ban fogta össze a hazai rap közösséget és a Mindenki című dalukkal mutatták be azokat, akiket kevésbé ismertek. A Tarolnak az Emszik ugyanezt teszi 2018-ban.

Az Animal Cannibals elindította a Yozsefváros kihívást!

Kate McKinnon produkciója után Qka MC és Ricsipí útjára indította a Yozsefváros kihívást, de siessetek, mert nem sokáig vehettek részt benne!

Úton a világhírnév felé? – Megszólalt az Animal Cannibals

Kate McKinnon produkciójától hangos az internet, de vajon mit szól hozzá Qka MC és Ricsipí?

Qka MC: ˝Nagyon termékeny apuka vagyok˝

Nincs olyan ember, akit ne inspirálna ez a két menő manó, akik már 29 éve a pályán vannak és szórakoztatnak minket. Idén három frontról is támadnak! De hogy miről is van szó pontosan, azt RicsiPí és Qka MC árulta el Gergőnek és Rozinának a Reggeliben.

Kifőzde: Qka MC és Ricsipí a konyhában!

A keddi Reggeliben az Animal Cannibals főzött. Nézd meg, hogy mit alkotott Qka MC és Ricsipí a konyhában!

Új klippel rukkolt elő az Animal Cannibals

A keddi Reggeliben Qka MC és Ricsipí vendégeskedett és bemutatták vadiúj klipjüket, majd a Somló Cirqszól is meséltek, ahol ők is felléptek.

27 éves az együttes


szerző:
2016.11.29. 17:25
27 éves az együttes

Qka MC-t és Ricsipít egy közönségtalálkozón kaptuk el, és a mindig közvetlen srácok még most sem menekülnek a rajongóktól. A szelfizés és az autogram osztás közben tőlünk sem, úgyhogy kapva az alkalmon kifaggattuk őket az elmúlt 27 színpadon töltött évről...

 

Az Animal Cannibals másik tagját is elkaptuk!

Csütörtökön Ricsipínél, az Animal Cannibals egyik frontemberénél jártunk. Sok mindent megtudtunk, de sajnos nem volt időnk mindenre. Ezért ma visszamentünk, hogy a másik fenegyereket, Qka MC-t is kifaggassuk, és még több titkot megtudhassunk róluk. Qka rappelt nekünk celluxról, eljárt egy csárdást, és bebizonyította, hogy ha valakinek kerek a popsija, attól még lehet jó matekból.

Story Extra 2016-05-06


szerző:
2016.05.06. 16:55
Megismertük az Animal Cannibals legsötétebb titkait!

A fiúk már több mint 25 éve vannak a pályán, de magánéletükről szinte semmit sem tudunk. Legtöbben még az igazi nevüket sem ismerik, hiszen mindenki csak Ricsipíként és Qka Mc-ként emlegeti őket. Meglátogattuk hát Ricsipít, és megpróbáltunk minél többet kideríteni róla.

Pénzen, nőn és kaján nem veszekednek az Animal Cannibals-es fiúk

A hétfői 8:08 – Minden reggel adásában arra kerestük a választ, hogy mennyire ronthat meg egy barátságot a közös munka? Qka MC és Ricsipí már a közös munka elején lefektették a szabályokat, de ha mégis véleménykülönbség adódnak köztük azt kő, papír, ollóval döntik el.

8:08 – Minden reggel 13-09-02

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való