KERESÉS search-close

Presser Gábor

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Presser Gábor"

Megható koncertsorozattal állt újra színpadra Presser Gábor

A jubileumi előadássorozat a vendégeket és a legendás előadót meghatotta.

Az örökifjú Presser


szerző:
2018.10.09. 17:55
Az örökifjú Presser

Páratlan karrier, 40-50 éves örökzölddé lett slágerek, Presser Gábor még mindig őrült sebességgel irányítja a zenevonatot és egyre több egészen fiatal utassal száguldozik egyre magasabb hegyoldalakra. Rúzsa Magdi, Oláh Ibolya és Falusi Mariann mellett egykori iskolájának mai diákjai is vele zenéltek.

Aréna koncert: Presser Pici még most sem tud leállni

A hatvanas évektől napjainkig generációk éneklik dalait, a hetven éves Presser Gábor LGT-stül, Gyönygyhajú lányostul, Vígszínházastul beírta magát a magyar kultúra nagy könyvébe. Most is óriási lendülettel kísérletezik és próbál dupla Aréna koncertjére.

PRESSER GÁBOR: 9 év után ismét Aréna koncertet ad!

Pályája 1507. és 1508. koncertjére készül az ország Pici bácsija, Presser Gábor. A maximalista és a folyamatosan kísérletező zenész augusztus vége óta gyakorolja a közel 30 dalból álló programot, fiatalokat megszégyenítő energiával.

BARÁTOK: Presser ilyennek látja Ibolyát

Presser Gábor és Oláh Ibolya közösen gyakorolják az énekesnő legújabb dalát. A szívbemarkoló Voltam Ibolyka című nótának Presser nem csak a zenéjét szerezte, de a szövegét is ő írta. Azt mondja, ő ilyennek látja a 40 éves énekesnőt.

Presser Gábor az, aki igazán ismeri Oláh Ibolyát

Az 1507-ik koncertjét adja Presser Gábor majd az Arénában, amin Oláh Ibolya is fellép. A magyar zene élő legendája és az énekesnő régóta barátok, sok közös dalon dolgoztak már együtt. Ibolyka - ahogy Presser Gábor is hívja - sok nehézségen túl van már, ezeket pedig bátran kiénekli a dalaiban.

Az interjút itt nézheted meg hosszabban.

Zene, csend, vers és Presser Gábor

Presser Gábor élete legnagyobb szabású koncertjére készül. A Portréban kiderül, hogy miért nem mondja el a fellépő vendégek nevét, vagy, hogy mivel fog megcsúszni egészen biztosan a koncert szervezők előtt. Óriási intenzitással készülnek a dupla koncertre, de Presser azt mondja, 70 éves kor után elég nehéz az intenzív zongorázás. A vasárnapi Portréban: a zene, a csend, a vers, Presser Gábor, és Barabás Évi.

Story Extra 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 15:40
Övék az év pillanata, a legjobb zenekar címe és életműdíj

A díjátadó végére már csak három kategória miatt izgulhattak a jelöltek: a legjobb zenekar, az év pillanata és az életműdíj volt hátra. Pápai Joci győzelme után a színpadon Radics Gigi énekelte el vadonatúj dalát csillogó extravagáns ruhakölteményében.

Presser Gábor mindenből hangot varázsol

Sztepp cipő az asztalon, fazék, és egy csomó felfűzött kulcs – mindenből lehet hangot varázsolni, és mindennel lehet zenét csinálni. Presser Gábor ezeket a különös hangszereket is bevetette, amikor átdolgozta a dalokat Falusi Mariannal közös koncertjére.

Kicsikarták a jussukat!


szerző:
2017.04.03. 17:25
Kicsikarták a jussukat!

Három helyett harmincmillió forint – Presser Gábornak perre kellett mennie érte, de végül jelentős összeget kapott Kanye Westtől a Gyöngyhajú lány felhasználásáért.

Peren kívül egyeztek meg


szerző:
2017.03.24. 18:40
Peren kívül egyeztek meg

Peren kívül megállapodott a Gyöngyhajú lányról Presser Gábor és Kanye West. Az amerikai világsztár még 2013-ban, egy újonnan megjelenő számához használta fel az Omega híres slágerét, aminek zenéjét Presser Gábor és Adamis Anna írta. Presser Gábor az MTI-nek azt nyilatkozta, örül, hogy végre vége van ennek az ügynek. részleteket nem árult el, de az amerikai Page Six hírportál azt közölte, tudomásuk szerint 2 és fél millió dollárra, azaz 717 millió forintra perelték a rappert.

Megegyeztek!


szerző:
2017.03.24. 18:00
Megegyeztek!

Peren kívül jutott egyezségre Presser Gábor és Kanye West a Gyöngyhajú lány felhasználása miatt. Az Omega slágerét 2013-ban vette kölcsön a világsztár, és bár kért rá engedélyt, szerződést nem kötöttek akkor. Ugyan West átutalt 10 000 dollár előleget a dalért, de ezt sosem vette fel Presser. Több mint 3 évig várt: 2.5 millió dollárra tartott igényt – ennek töredékét kapta meg végül: mindössze 700 dollárt. Mégsem bosszankodik a legenda amiatt, hogy 717 millió forint helyett csak alig 200 000 a jussa: azt nyilatkozta, örül, hogy vége a jogi hercehurcának.  

Ma már elég akár egy sms egy elfeledett kapcsolat felelevenítésére

Az egyik telekommunikációs arra hívja fel a figyelmet, hogy sokszor elég egy hívás vagy egy sms ahhoz, hogy újra felelevenítsük kapcsolatainkat. Erről is szól Presser Gábor és Novák Péter új dala,  Rúzsa Magdi előadásában.

A kilencszázadik Padlás


szerző:
2016.12.06. 18:42
A kilencszázadik Padlás

Kilencszázadik alkalommal játszották hétfőn este a Vígszínházban a Padlást. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicaljét, minden idők legsikeresebb magyar zenés játékát 29 év alatt több mint 900.000 néző látta és már majdnem az összes vidéki színház a műsorára tűzte. A 13 szerepet majdnem 60 színész, több generáció játszotta. A darab premierje a Vígszínházban 1988. január 29-én volt.

Nem lép többé színpadra az LGT

Nem lesz többé LGT koncert. Ezt Presser Gábor jelentette be a közösségi oldalán. Karácsony Jánossal és Solti Jánossal azért döntöttek így, mert úgy érzik, a júliusban elhunyt Somló Tamást nem lehet, és nem is akarják pótolni.
A Locomotiv GT az egyik legsikeresebb magyar zenekar, csaknem 200 daluk van. Az utolsó nagy koncertjüket 2013-ban adták az Arénában.

 

Soha többé nem ad koncertet az LGT

Somló Tamás halála után a zenekar közösségi oldalán jelentette be, hogy nem lesz már több fellépésük, mert úgy érzik zenésztársuk és barátjuk pótolhatatlan. Az Locomotiv GT 1971-ben alakult, Presser Gábor most így búcsúzott a rajongóktól: „Köszönetet mondunk mindazoknak, akiktől a hosszú évek alatt szeretetet, bíztatást kaptunk, azoknak, akik segítették munkánkat, akik eljöttek a koncertjeinkre, akik hallgatták, tudták a dalainkat, akik gyűjtötték a felvételeinket. Csodálatos volt nektek játszani.”

Az LGT örökre befejezte


szerző:
2016.09.05. 17:25
Az LGT örökre befejezte

Presser Gábor vasárnap a Facebookon jelentette be a szomorú hírt: soha többet nem ad koncertet az LGT. Karácsony János, Presser Gábor és Solti János Somló Tamás halála után úgy döntött: „Tomit” nem lehet pótolni, és nem is szeretnének ilyesmivel próbálkozni. A poszt végén köszönetet mondott Presser mindazoknak, akik szerették és bíztatták az LGT-t, és akik segítették őket a 1971-es megalakulásuk óta.

 

Az LGT mindig összetűzésbe került a hatalommal

Mindig a célegyenesben buktak el – ezt mondta Presser Gábor az LGT-ről, amikor Nyugat-európai sikereikről kérdeztük. Furcsa ez, hiszen a legnagyobb fesztiválokon léphettek fel, többszázezer ember előtt, angol nyelvű lemezük is megjelent, de a nagy áttörés elmaradt. A támogatás, a pénz hiányzott hozzá, amit egy magyar zenekar akkoriban legfeljebb az államtól kaphatott volna. Az LGT sem kapott, pedig Magyarországon egy-egy albumuk többszázezer példányban jelent meg, és az állami hanglemezkiadó sokat keresett rajtuk. Annak viszont nem örültek volna, ha egy zenekar, amely nem simulékony, nyugaton sztárrá válik. Arról, hogy mekkora sikerük volt kint, csak rövid tudósításokban számoltak be. Amerikában készült filmfelvételeket pedig egyáltalán nem láthatott a közönség.

Fókusz 2016-07-21


szerző:
2016.07.21. 18:55
Így búcsúztatták a hírességek Somló Tamást!

A 68 éves legendától, az LGT és az Omega zenekarok egykori tagjától a következőképpen köszöntek el kollégái, barátai és a rajongók az interneten, miután ma reggel nyilvánosságra hozták halálát.

Presser:

Somló Tamást gyászolja a hazai zenészvilág. A legendás előadótól barátja és zenésztársa, Presser Gábor búcsúzik.

Fókusz 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 18:55

Elhunyt Somló Tamás


szerző:
2016.07.19. 18:00
Elhunyt Somló Tamás

Fel sem fogják a barátok és zenésztársak, hogy elment a legendás zenész kedden hajnalban, 68 évesen.  Somló Tamás súlyos beteg volt, de végig hitt benne, hogy képes legyőzni a kórt. 40 évig voltak barátok Presser Gáborral, aki azt mondta, vacakabb lett a világ Somló Tamás nélkül.

Presser 700 millió forintra pereli Kanye Westet

A dal körüli huzavona immár 3 éve tart. Kanye West mielőtt kiadta volna a dalt, megkereste a zeneszerzőt, de a szerződést végül nem kötötték meg. Bár Presser állítólag kapott egy 10 ezer dolláros csekket, sosem váltotta be.

Presser Gábor perre megy Kanye Westtel szemben

Kitört a dalháború! Presser Gábor 700 millió forintot szeretne látni a dal újrahasznosításából, ami csak elsőre tűnik hatalmas összegnek.

Újra rendez Kern András


szerző:
2015.11.27. 18:37
Újra rendez Kern András

Ő egyben a főszereplője is a Gondolj rám című keserédes komédiának, sőt a főcímdalt, egy régi LGT-slágert is ő énekli. A dalhoz készült klipet most forgatták egy budapesti stúdióban. A kisfilm rendezője a Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr, Ragályi Elemér.

KERN ANDRÁS: „Ez egy keserédes komédia lesz”

Egy régi LGT számot élesztettek újra Presser Gáborral, amellyel következő, Gondolj rám című filmjét szeretné felvezetni a közönségnek. A színész a közös munkáról, és filmbéli feleségéről, Eszenyi Enikőről is mesélt az RTL Híradó riporterének.

PRESSER GÁBOR: „Andris forgatókönyvét ez a dal ihlette”

Presser Gábor azon túl, hogy Gondolj rám című dalát felvette Kern Andrással, több másik LGT dalt is újradolgozott színész kollégája készülő filmjéhez.

Exkluzív interjú Oláh Ibolyával, tabuk nélkül

Oláh Ibolya exkluzív interjút adott a Fókusznak, a tabukat most sem kerülte, mi pedig összehoztuk egykori mentorával, Presser Gáborral!

Ezért lett LGT a nevük


szerző:
2014.11.28. 20:37
Ezért lett LGT a nevük

Presszer Gábor beavatta Hadas Krisztát, hogyan találta ki a Locomotiv GT nevet a zenekarnak.

Fókusz 13-12-12


szerző:
2013.12.12. 20:00
Fókusz 13-12-12

Fókusz: Megbüntették - Fogdába kerülhet gyorshajtásért Sebestyén Balázs? A műsorvezető elmondja, mi történt. Szépségmustra - Kerítéssel és lányok futtatásával gyanúsították, most újabb szépségversenyt szervezett Répás Lajos. Meglepetés! - Maguk sem hittek a szemüknek! Az X-Faktor döntősei példaképeikkel találkozhattak.

Példaképükkel találkoztak az X-Faktor versenyzői

Presser Gábor és a ByTheWay, Ferenczi György és Danics Dóra, Keresztes Ildikó és Krasznai Tünde! A Fókusz összehozta az X-Faktor dobogósait azokkal a magyar zenészekkel, akikre példaképükként tekintenek.

XXI. század 13-09-10


szerző:
2013.09.11. 00:10
XXI. század 13-09-10

XXI. század: Az LGT a legnagyobb fesztiválokon léphetett fel, több százezer ember előtt, több angol nyelvű lemezük is megjelent, de a nagy áttörés elmaradt.

LGT: Mindig a célegyenesben buktak el

A legnagyobb fesztiválokon léphettek fel, több százezer ember előtt, több angol nyelvű lemezük is megjelent, de a nagy áttörés elmaradt.

LGT: "Miénk itt a tér"


szerző:
2013.08.15. 19:00
LGT:

Fűben ülős, nyári, pezsdítő koncertre készülnek Presserék. Nemsokára újra felcsendülnek a Balaton partján kedvenc Locomotiv GT dalaink, de előtte bepillantunk a koncertet megelőző lázas készülődésbe.

Elköszöntünk a legendától


szerző:
2013.03.22. 20:00
Elköszöntünk a legendától

Közösen megélt felejthetetlen pillanatok, szövegek, emlékek. Barátok, pályatársak emlékeztek az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb dalszerzőjére. A kistarcsai temetőben a rajongók és a család körében vettek búcsút Cipőtől.

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

Négy napon át robogott az LGT zenevonata!

Páratlan sikert arattak azzal, hogy négy estén keresztül koncerteztek a Sportarénában. A maratoni koncertsorozat az idei év legjobban várt zenei eseménye volt, és több tízezres közönséget vonzott. A Fókusz nemcsak a koncerten forgathatott, de bejutott a zenekar helyszíni próbájára is.

Fókusz 13-02-18


szerző:
2013.02.18. 20:50
Fókusz 13-02-18

Fókusz: Ébredj fel Cipő! - Egy ország szorít a Republic frontemberének. Bódi László előre látta a bajt. Csúcson az LGT - A négy nap alatt csaknem 50 ezren látták a koncertmaratont. Mi Presser öltözőjébe is bejutottunk. Beismerte - ..., hogy ő ölte meg Bándy Katát. Elindult Péntek László büntetőpere. Események percről percre.

Fókusz 13-02-15


szerző:
2013.02.15. 20:50
Fókusz 13-02-15

Fókusz: Totális pánik - Sokan azt hitték, itt a világvége. A hatalmas meteor Oroszországban csapódott be. Szerelem-faktor - Mivel lepte meg feleségét Oláh Gergő, és hogyan hozta zavarba Csobot Adélt Istenes Bence? Romantika X-Faktor módra. Életben maradt - Legyőzte a nyirokmirigyrákot, gyerekkorában sokat volt kórházban. Az Éjjel-Nappal Budapest Ritája már makkegészséges.

Fókusz 13-02-13


szerző:
2013.02.13. 20:50
Fókusz 13-02-13

Fókusz: Élet az erotikus munka után. VV-szereplők, akik súlyos árat fizettek állítólagos múltjuk miatt. Hogyan támadhatott rá egy férfira egy oroszlán Érden? És mi lesz a kicsikkel, ha már felnőnek? Még a nevét is kicserélte. Az x-faktoros Szabó Dávidra rá sem lehet ismerni!

Újra dübörög a Locomotiv GT!


szerző:
2013.02.13. 19:00
Újra dübörög a Locomotiv GT!

A több mint 40 éves zenekar tagjai Presser Gábor, Solti János, Karácsony János és Somló Tamás, öt és fél év után most hétvégén, három koncertet is adnak az Arénában!

Triplázik az LGT


szerző:
2013.01.26. 00:55
Triplázik az LGT

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara nem bízza a véletlenre, idén három koncertet is ad a rajongók legnagyobb örömére.Természetesen Presser Gábor és zenésztársai is nagyon izgulnak, hiszen több mint 5 éve nem álltak együtt a színpadon.

Reflektor 13-01-25


szerző:
2013.01.26. 00:55
Reflektor 13-01-25

Reflektor: VV Attila és VV Kinga újra együtt? A ValóVilág5 állandóan civakodó párja ezúttal A Kódban együtt küzdenek a milliókért. Hiába a rutin és a rengeteg színpadon eltöltött év, keményen próbál az LGT.

Exkluzív: Az LGT próbáján járt a Fókusz

Újra együtt zenélnek a legendás Locomotiv GT tagjai, Presser Gábor, Solti János, Karácsony János és Somló Tamás. Egy hete készülnek a februári koncertekre, a próbákra először a Fókusz stábját engedték be.

Fókusz 12-12-17


szerző:
2012.12.17. 20:45
Fókusz 12-12-17

Fókusz: Végső ütközet - Jönnek az X-Faktor finálé legmámorosabb pillanatai! Hogyan készültek a versenyzők és a rokonok a nagy összecsapásra? Diadalmenet - Egész nap ott voltunk Karancslapujtőn. Miként ünnepelt a család és a barátok, mit szóltak a helyiek a győzelemhez? Féktelenül - Zokogó interjú, majd bulizás reggelig, Geszti limuzint rendelt az ünnepléshez.

X-Faktor: Izgalom, döntők, sztárdömping

Tóth Gabi, Takács Nikolas és a Hooligans is színpadra lép a hétvégén, sőt közülük ketten az élő show-ban debütálnak legújabb dalukkal. Mégis, vajon ők kinek szurkolnak, szerintük ki nyeri a tehetségkutatót? Mellettük Presser Gábor és Viva Starr is az esélyeket latolgatta.

Fókusz 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 20:55
Fókusz 12-12-13

Fókusz: Esélylatolgatás - Sztárdömping az X-Faktor finisében. Vajon ők melyik versenyzőnek szurkolnak? Szexi kilencvenes - Tele van energiával, pedig 93 éves. A nyugdíjas testépítő, az egykori orvos elárulja, mi a titka. Túl vagyunk rajta? - Frabato szerint tegnap volt a világvége. Az ország legismertebb jósai avatnak be jövőnk titkaiba.

Koncert kulisszák és LGT-emlékséta Presser Gáborral

Kizárólag a Fókusz kísérhette el Presser Gábort londoni fellépésére. Végiglátogattuk az LGT angliai karrierjének legendás helyszíneit, megtaláltuk a feledésbe merült helyi videófelvételeket, és együtt készültünk vele a különleges koncertre, ahol vastaps és teltház fogadta!

Fókusz 12-12-04


szerző:
2012.12.04. 20:55
Fókusz 12-12-04

Fókusz: Babavárásról őszintén - Ördög Nóri elsírta magát, amikor életének legnehezebb időszakáról mesélt, de megosztja velünk a legboldogabb pillanatokat is. Presserrel Londonban - Az LGT a Rolling Stones menedzserének is kellett. Hogyan kerültek a magyarok az Abbey Road-i stúdióba? Csodagyerek? - Matyi 40 perc alatt kiolvas egy könyvet? Zseni vagy titokzatos módszert használ?

Reflektor 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 23:35
Reflektor 12-08-07

Reflektor: Tűsarkúban állnak rajthoz a sztárok. A Szigetre járnak rajongani a hazai celebek.

Fókusz 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 20:05
Fókusz 12-08-07

Fókusz: A diadal percei - Megható pillanatok. Együtt izgultuk végig az olimpiát Pars Krisztián családjával. És Londonban Berki Krisztiánnal is beszélgettünk. Sztárom a lányom - Milyen férfit képzelnek lányuk mellé a híres apukák? Dopeman Gyurta Danit tartja ideálisnak. Nagyágyúk – Legendák, ha találkoznak. Exkluzív beszámoló a Szigetről, ahol a magyar könnyűzene színe-java összegyűlt.

Fél kettő 11-08-31


szerző:
2011.08.31. 14:50
Fél kettő 11-08-31

Fél kettő: Magyarul énekelni - Hogyan lehet lépést tartani az angol zenével? Vendégünk volt Presser Gábor. Apa, anya és a szex - Hogyan lehet a szülők intimitását a gyereknek elmagyarázni? Társadalmi felelősség - Egykori iskolája felújításban segédkezett Krizbai Teca.

Prince szenzációs koncerttel örvendeztetett meg minket

Az 53 éves világsztár vérbeli profiként bebizonyította, hogy legendás tehetsége mit sem kopott az évtizedek alatt.

Magyar daltól lesz hangos Nyíregyháza

Mintegy hatvan helyi és határon túli énekes lép fel a szeptember 11-én megrendezendő Magyar Dal napján Nyíregyházán.

Jobb lett a világ a koncert hatására

Több mint 16 millió forint gyűlt össze az idei Jobb velünk a világ! jótékonysági koncerten.

Portré 09-12-06


szerző:
2009.12.07. 01:05
Portré 09-12-06

Portré: A magyar rocktörténet megkerülhetetlen alakja. Az élő legenda, a Kossuth-díjas zeneszerző Presser Gábor a Portré vendége.

Vasárnap ünneplik a Magyar Dal Napját

23 helyszínen, több mint 300 fellépő szórakoztatja majd az érdeklődőket országszerte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való