KERESÉS search-close

Polgár Krisztina

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Polgár Krisztina"

Szépségkirálynői fesztiválszettek

Szépségkirálynők segítenek eligazodni a trendek világában, hogy az év utolsó nagy hazai fesztiválján, a Szigeten is divatosak lehessünk!

ELSŐ CSÓK: Így emlékeztek rá a szépségkirálynők

Kellemes, és nagyon hosszú, esetlen, de emlékezetes. Így emlékezett élete első csókjára Dobó Ági és Polgár Kriszta. A szépségkirálynők mindketten tini korukban estek át a nagy eseményen, és úgy tűnik, még élénken él az emlékezetükben, hogy mikor, kivel és hogyan történt meg.

Idézze fel velünk, mi is történt az elmúlt 10 évben!

2005-ben halt meg II. János Pál pápa, a Csillagok háborújában bosszút álltak a Sithek, Madonna még csak 47 éves volt és hiába énekelte azt, hogy „Time Goes By So Slowly”, egyáltalán nem volt igaza: az idő bizony nagyon is gyorsan halad.

Emlékeznek rá, mi történt 10 éve?

2005 júniusának nagy durranása volt a videóhívásra is alkalmas mobilkészülék – Csonka András aggodalma azonban fölösleges volt. Bár belegondolni is hihetetlen, hogy ez a technológia már 10 éves, az alkalmazást használók biztosan megtalálják a módot, hogy leplezzék titkaikat. Süle László riportja.

Terhességi hiedelmek: akár igazak is lehetnek?

A terhesség az egyik legfontosabb időszak egy nő életében. Nem csoda hát, hogy számos mendemonda és tévhit kapcsolódik ehhez. Vajon mennyi igaz ezekből? Peller Mariann és Polgár Kriszta segítségével eredtünk a mítoszok nyomába. Mindketten második kisfiukat várják, így tapasztalatuk bőven akad. Fodor Bianka riportja.

Rémmesék a terhességről: mennyi igaz belőlük?

Szvetelszky Zsuzsanna szociológus azt mondja, az ultrahangos vizsgálat feltalálása előtt nem volt lehetőség a baba nemének megállapítására, így az emberek jobb híján találgatni kezdtek. Az anyaméhben fejlődő kis élet nagyon sérülékeny, a kismama születendő gyermekét mindentől óvja. Ezért terjedhetett el annyi tévhit a köztudatban arról, hogy mit szabad és mit nem. Fodor Bianka riportja.

POLGÁR KRISZTA: „Minden mítosznak van alapja”

Az egykori szépségkirálynővel teszteltük a terhesség körüli hiedelmeket. Legnagyobb meglepetésünkre Kriszta többet is megerősített, hiszen mostanában várja második kisfia születését.

Polgár Kriszta ismét kisfiút vár

Az egykori szépségkirálynő hamarosan életet ad második kisfiának, nincs azonban könnyű helyzetben, a férje Szabolcs ugyanis külföldön dolgozik, így a család csak a hétvégéket tudja együtt tölteni.

Reflektor 15-05-22


szerző:
2015.05.23. 01:35
Reflektor 15-05-22

Reflektor: Érettségiző sztárok. Polgár Kriszta ismét kisfiút vár.

Vicces, meglepő altatási technikák

Az interneten a témával kapcsolatban fellelhető videók gyakran a nehezen elalvó gyermekükkel bajlódó, tanácstalan szülők mentsvárai. Polgár Kriszta elmesélte, neki milyen módszer vált be, Vida Ági babapszichológus pedig tanácsokat adott azoknak a szülőknek, akik tehetetlennek érzik magukat, ha nem alszik jól a gyerekük.

Polgár Krisztának kisfia jelenti a legnagyobb boldogságot

Polgár Kriszta élete legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy karjában tarthatja kisfiát, Olivért. A kis jövevény már most igazi férfi, a gyomrán keresztül vezet hozzá az út, ha tehetné, egyfolytában szopizna.

Fókusz 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 19:50
Fókusz 13-04-24

Fókusz: Vége a találgatásnak - Kovács Ákos megelégelte az újsághíreket, kiderül, mentor lesz-e az X-Faktorban. Megtörtént a csoda - Anikó és Dia lovagolni indultak, de végül egy csikó születésénél kellett segédkezniük. A szépség titka - Szépségkirálynőkkel kerestük a választ a kérdésre. Miért nem látja magát szépnek a nők nagy része?

Hogy néz ki az ideális nő?


szerző:
2013.04.24. 19:00
Hogy néz ki az ideális nő?

Egy felmérés szerint a nők mindössze 4 százaléka tartja magát szépnek. De vajon nálunk mennyire elégedettek magukkal a hölgyek?Hazai szépségideáljainkkal keressük erre a választ!

Fókusz 13-03-01


szerző:
2013.03.01. 19:50
Fókusz 13-03-01

Fókusz: Átverték - A lakásmaffia áldozata lett és 92 évesen az utcára kerülhet Uhrin Benedek. Minden vagyonát kicsalták tőle. Bébibumm - Dammak Jázmin után Polgár Kriszta is belépett a babaváró királynők klubjába. Hogyan készül az anyaszerepre? ABBA-ra várva - Münchenben leshettük meg az ABBA Show kulisszatitkait. Mitől népszerű még most is a svéd zenekar?

Cipőmustra a szépségkirálynőkkel

A tűsarkon tipegés felér a testünk elleni merénylettel. Hallhattuk ezt gyakran édesanyánktól, rosszabb esetben ortopédusunktól. De azzal sokan nincsenek tisztában, hogy a lapos lábbelik viselése sem egészséges, ha rosszul választunk.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való