KERESÉS search-close

Polgár Kriszta

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Polgár Kriszta"

Pókerversenyzőként járja a világot az egykori magyar szépségkirálynő

Polgár Kriszta eddig igazi háziasszony-életet élt Hustonban férjével és két fiával. Az egykori magyar szépségkirálynő sok éves kihagyás után régi hobbijához, a pókerhez is visszatért. Előbb Észtországba, majd Londonba hívták meg versenyezni. Polgár Kriszta ITT tovább mesél arról, hogy hogyna illeszkedtek be egy idegen kultúrába!

POLGÁR KRISZTA: „Szeretnénk megtartani a magyar nyelvet!”

Polgár Kriszta két és fél évvel ezelőtt költözött a texasi Hustonba. Férje munkalehetőséget kapott Amerikában, és az egykori szépségkirálynő természetesen követte őt, két fiukkal, Vincével és Olivérrel együtt. Kriszta azt is elárulta stábunknak, hogy mi hiányzik neki a legjobban Magyarországról, és hogy férjével miért büntetik a fiúkat, ha otthon is angolul beszélnek!

Polgár Krisztát már Amerikában is számon tartják

Polgár Kriszta, a 2004-es Miss Adria és a 2008-as Miss Earth Hungary győztese 2,5 éve él az Egyesült Államokban (Houstonban) a családjával, amióta férje, Szabolcs ott kapott munkát. Két kisfiuk van, a 6 éves Oliver és a 4 éves Vincent, akik már jobban beszélnek angolul, mint magyarul.

Amerikai feleség lett Polgár Kriszta

Az egykori szépségkirálynő ma már Texasban él a családjával egy hasonló környéken, mint amit a Született feleségekben láthattunk.

Polgár Krisztának kisfia a hivatalos fotósa?

A szépségkirálynő nemrég utazott vissza Amerikába családjával, azonban az egész nyarat itthon töltötték. Houstonban viszont fény derült kisfia rejtett tehetségére.

Polgár Kriszta és családja hamarosan hazaköltöznek?

Az egykori szépségkirálynő már másfél éve Amerikában él, nemrég azonban egy hónapot töltöttek Magyarországon. A romantikázás, családozás és a nyelvvizsgázás mellett elgondolkodtak a költözésen is.

Polgár Kriszta 7 év után nyelvvizsgázott!

Az egykori szépségkirálynő egy hónapot töltött Magyarországon családjával, kikapcsolódni azonban nem volt idejük, hiszen Kriszta a család és a barátok látogatása mellett egy fontos megmérettetésre is készült.  

Ezek a legjobb fesztiválruhák – Dobó Ágiék megmutatják!

Legyen szexi, de kényelmes, és közben még egy picit kirívó is? Lakatos Márk hasznos tippeket adott a fesztiváldivatról, de nem maradt egyedül: az ex-szépségkirálynők segítettek neki.

Kelemen Kabátban: Tombolunk


szerző:
2018.07.04. 09:04
Kelemen Kabátban: Tombolunk

A Kelemen Kabátban együttes legújabb klipjében igazi házibuli hangulatot idéznek meg némi eleganciával. Fluor Tomi és Lakatos Márk is feltűnik benne! A 16 órás forgatás feszített tempója után már a fesztivál fellépéseket is nyaralásként éli meg.

Milyen az igazi fesztiválsmink?


szerző:
2018.07.04. 08:42
Milyen az igazi fesztiválsmink?

Ha fesztivál, akkor a divatos ruhák és trendi frizurák mellett nézzük meg azt is, hogyan érdemes kisminkelnünk magunkat a nagyszabású zenei rendezvényekre, mi az, ami igazán hódít idén! Kardos Júlia, sminkmester segít a témával kapcsolatban.

Fesztiválfrizura kisokos: Hódít a csillám és a fonat!

Senki se csüggedjen, ha úgy érzi, még nincs ihlete a fesztivál frizurát illetően! Bence Máté, blogger és vlogger segítségével most akár pár perc alatt elsajátíthatjuk az idei trendeket.

Az ˝énidő˝ az anyukák életében is fontos!

Két kétgyermekes anyuka volt a Reggeli vendége, így jogos volt a kérdés, vagy a feltevés, hogy vajon mennyi idejük jut magukra és mindezt hogyan oldják meg a gyerkőcök mellett a hétköznapokban.

Lakatos Márk fesztiválszettjeit mutatta be Polgár Kriszta és Dobó Ági

Ha nyár, akkor fesztiválok. Ha fesztiválok, akkor sokszínűség. De mit viseljünk, hogy trendik és divatosak legyünk a zenei rendezvényeken is?

Polgár Kriszta cuki történetet mesélt kisfiáról

A fiatal anyuka Houstonban él családjával, ezért a Reggeli házigazdáit a texasi élet rejtelmeibe is beavatta. A nyarat viszont most itthon töltik majd, és habár eddig a fesztiválozás kimaradt az életéből, hiszen hat éve szülői feladataira koncentrál, idén kilátogat majd az egyik nagyszabású hazai rendezvényre is.

Polgár Kriszta családját is rettegésben tartotta a houstoni hurrikán

A mai Kifőzde vendége Kriszta volt, aki többek között arról is mesélt, milyen volt testközelből átélni egy ilyen természeti katasztrófát. Szerencsére gyermekei nem tudták, hogy milyen veszélyes ez a jelenség, ő viszont elárulta, hogy ez a hurrikán pontosan olyan volt, mint a filmekben.

Párbajon dőlt el, ki az az egy, aki továbbjuthat

Miután a középdöntő első felében a pirosak gyűjtötték össze a legkevesebb pontot, Gergőnek, Krisztának és Lolának még bizonyítania kellett egy párbajon. Közülük csak egy valaki csatlakozhatott a galérián figyelő társaikhoz.

Mindenki magára hagyta Polgár Krisztát?

Hiába volt Kriszta a konyhafőnök, hiába beszélt éppen a társaihoz, folyton otthagyták és mással foglalkoztak. Közben még a túl édes lilakáposzta miatt is előjöttek a feszültségek, ráadásul akkor, amikor a Séf is megérkezett hozzájuk.

Kitört a káosz és a veszekedés a pirosaknál

A főzés szinte minden percét végig veszekedték a piros csapatban: Gergő, Lola és Kriszta szinte semmiben sem értettek egyet. Végül akkor borult el minden, amikor percekig csak azon veszekedtek, hogyan készítsék el a főelemet.

Mélyvízbe dobták Loláékat?

A visszatérő Lolát mindenképpen, hiszen nem tudta, hogyan fognak hárman csapatként működni. Azonban hamar megtalálták az összhangot. Persze, Peti távozásáról, a bealvós első közös főzésükről is meséltek, sőt Kriszta bevallotta: nagyon várta már, hogy a mindig kreatív Gergő legyen közöttük a konyhafőnök.

Bundy Gergőt elnyomták a lányok a piros csapatban

Bármilyen ötlettel állt is elő Gergő Loláék nem foglalkoztak vele, és a csapat már a piactéren összeveszett egymással. Később nemcsak egymással, de a tésztaval és az idővel is megküzdöttek

Vakrepülés lehet Lolával főzni?

Gergő még nem tudta, mit bízhat Lolára a konyhában, ezért maga mellé állította az első pultban. Azonban azt ő is elmondta: nem véletlenül van itt a versenyben, ezért megbízik benne. Később nem ez, sokkal inkább a habszifon húzta keresztül a számításaikat.

Hova tűnt Király Peti?

A piros csapat hiányosan sétált be a konyhába, pont emiatt Gergőt nem is érdekelte az előttük pihenő pult. Csakis egy dolog érdekelte: hova tűnt a csapattársuk?

A pirosaknak fogalmuk sem volt róla, mi lesz a tányéron!

Pontosabban egyedül Peti tudta, mit is akar készíteni. Csapatttársai azonban nehezen viselték, hogy csupán a részfeladatokat osztja meg velük a konyhafőnökük.

Király Peti átvette az irányítást a pirosaknál?

Hiába volt Kriszta a konyhafőnök a tonhalas feladatban, Peti úgy érezte, jobb, ha segít csapattársának, főleg, hogy Kriszta kijelentette: nem mozog túl otthonosan a halas ételek terén.

Polgár Krisztával madarat lehetne fogatni!

A szépségkirálynő már most úgy érzi, hogy sokat tanult a konyhában, és mivel minden versenytársát megkedvelte, nem is tudott volna dönteni, hogy kit ne látna szívesen a versenyben. Bár Kriszta széles mosollyal lépett be a középdöntő kapujába, azért nem ment minden olyan gördülékenyen…

Szabó Zsófi csak azért sem hallgatott Polgár Krisztára?

A második feladatban sem volt nagy az egyetértés a kék csapatban. Nemcsak a túrókészítéssel maradtak le, de a feszültség is egyre nőtt közöttük, ráadásul a tálalásnál az édességeik a padlón végezték.

Szabó Zsófi és Polgár Kriszta semmiben sem értettek egyet?

A kék csapatban nem volt teljes az összhang, Zsófi folyton a saját feje után ment, nem fogadta meg Kriszta tanácsait. Ráadásul annyira elúsztak a gombócokkal, hogy a tálalásnál összevissza öntötték ki a mártásaikat.

Polgár Kriszta


szerző:
2017.11.02. 18:12
Polgár Kriszta megtalálta új szerelmét!

A szépségkirálynő életében mindig is fontos szerepet játszott a főzés, hiszen vidéki lányként imádja a „jó sós, jó zsíros” ételeket. Bár Kriszta éppen ezért ügyesebben bánik a tradicionális fogásokkal, mégis igyekszik megfejteni az új hullámú ételek rejtelmeit.

Cukiság a tetőfokon - Támadnak az „instamamik

Az „instamamik” felrobbantották az internetet! A boldog családi képeket megosztó anyukák rengeteg követővel büszkélkedhetnek, és bizony több híres kismama is beállhat a sorba!

Polgár Kriszta a hurrikán helyszínén

Egy hete megállt az élet Houstonban. Sok helyen napok óta nincs áram, és a boltok is zárva vannak. Houstonban majd 7 millióan élnek. Köztük Polgár Kriszta korábbi szépségkirálynő is, akit megráztak a Harvey hurrikán utáni utcaképek. Ráadásul az esőzésnek még mindig nincs vége, és a gátak, illetve hidak se nagyon bírják már.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Polgár Kriszta a houstoni viharról posztolt

Aggódva posztolt Polgár Kriszta közösségi oldalára houstoni otthonából: a videón jól látszik a tomboló vihar, mely a közelgő tornádó előjele.

Hogyan szerzel követőket?


szerző:
2017.08.18. 18:00
Hogyan szerzel követőket?

Aki épp most kezdi elindítani a karrierjét a közösségi oldalon, annak minden egyes új követő számít. Mit tanácsolnak az Insta-lányok, milyen képeket érdemes posztolni annak érdekében, hogy egyre csak növekedjen a követők száma, és mi az a legfontosabb tulajdonság, amivel egy posztolónak rendelkeznie kell? Van bármilyen felelősségük?

Kulisszatitkok: így készült a Spoon 21 legújabb videoklipje!

A Spoon 21 új videoklipje egy igazi nyári sláger, mely arra bíztat, hogy lépjünk ki a kapun, önmagunkon és utazzunk el valahova. A forgatás részleteiről mesélt a formáció.

Klippremier: nézd meg a Spoon 21 legújabb videóját!

Spoon 21: Húzzunk el!

Igaz lenne a hír: borúlátóak a magyar fiatalok?

A napokban látott napvilágot az amerikai International Republican Institute felmérése, mely szerint egyre borúlátóbbak a magyar fiatalok.

Jobb félni, mint megijedni: ki kopog?

Hogyan ismerjük fel: vajon az otthonunkba becsöngető ember hivatalos személy, ügyintézés céljából érkezett, vagy esetleg házaló, vagy csaló?

Tegyük biztonságossá otthonunkat!

Nyáron gyakrabban előfordul, hogy napokra otthagyjuk az otthonunkat, tálcán kínálva a lehetőséget ezzel a betörők számára.

Szex, szerelem, fesztiválok!


szerző:
2017.08.07. 08:13
Szex, szerelem, fesztiválok!

A fesztiválok egyik természetes velejárója az ismerkedés, és a szex. De milyen veszélyeket rejt, és mi az, amire oda kell figyelnünk, hogy később se bánjuk meg a dolgot?

A Szigeten is hódít a Retro!


szerző:
2017.08.07. 08:02
A Szigeten is hódít a Retro!

Egy egész héten keresztül nosztalgiázhatunk  a Retro Stage-en, ahol olyan legendás magyar pop ikonokkal találkozhatunk, mint az Animal Cannibals, az UFO, a Splash!, vagy éppen Zoltán Erika.

Csatlakozz te is a szívószálmentes augusztushoz!

Egy újabb környezettudatosságra nevelő kampányt indít a Felelős Gasztrohős csapata: ezúttal a szívószálhasználat áll a középpontban.

Itt az új csoda: önvezető autók


szerző:
2017.08.07. 07:35
Itt az új csoda: önvezető autók

Takács Árpád, szakmai kommunikációs vezető szerint nemsokára jönnek azok a járgányok, melyek egyáltalán nem igényelnek sofőrt.

Nyáron nehezebb a cukorbetegnek?


szerző:
2017.08.07. 07:27
Nyáron nehezebb a cukorbetegnek?

Bartha Ákos, dietetikus szerint, ha a mértéket betartjuk, és odafigyelünk arra, mit fogyasztunk, kordában lehet tartani a cukorbetegséget évszaktól függetlenül.

A Konyhafőnök egyik zsűritagja nyitotta meg a heti Kifőzdét!

Wossala Rozina megmutatta, hogyan is gondolta újra a kolbászolás csínját-bínját. Hogy ez mit is jelent? Mutatjuk!

Új magyar Guinness-rekord született!

Hegedűs László az új triálos Guinness-rekorder, aki bringás magasugrásban 179,5 centiméterre ugrott fel méghozzá Londonban.

Bemutatjuk az idei Anna-bál szépe nyertesét!

Cserép László, a nemes esemény főszervező elmesélte, a hétvégén rendezték meg a 192. bált.

Daráló: ciki vs. menő nyári hajviseletek

Bizonyára már mindenkivel előfordult az életében, legalább egyszer, hogy sírva jött el a fodrászától. Megnéztük, hogy idén mi a divat, és kinek milyen hajkorona áll jó.

Hajas Lászlót kérdeztük: hogyan ápoljuk nyáron a hajunkat?

Az intenzív napsugárzás kiszárítja és fakóvá teszi a hajat, ezért megfelelően kell ápolnunk és óvnunk a nyári melegben.

Hallottatok már a kutyamasszázsról?

Magyarországon is, és egész Európában egyedülálló az a technika, melyről Schmidt Henry, terápiás kutyamasszőr mesélt nekünk.

Kutyahőség: a négylábúakat is megviseli a kánikula!

A rekkenő hőség nemcsak minket visel meg, hanem szőrös kedvenceinket is. Korom Gábor szerint sokkal jobban figyeljünk ilyenkor rájuk!

Az ország

Bálint György idén ünnepelte 98. születésnapját. Gyuri bácsi unokája segítségével üzemelteti Facebook-oldalát, melynek több mint 400 ezer követője van.

Figyelem: egy hét múlva indul a Sziget!

A koncertek mellett művészeti programok, workshopok is várják a fesztiválozókat, ilyen például az Art of Freedom is.

Csepregi Éva bátran vállalta a Reggeli kihívását!

Az énekesnő örömmel fogadta el a Kifőzde feladatát. Míg elkészült a csokis krém, addig Éva felelevenítette a nagy slágereit, és a régi szép időket.

Milán szívszorító története a Reggeliben

A család mindent megtett azért, hogy Milán újra az iskolapadba ülhessen, viszont az oktatását itthon egyik intézmény sem tudja megoldani...

Utazás a hangszerek világában!


szerző:
2017.07.31. 09:18
Utazás a hangszerek világában!

Mi a nyelves dob, a kahon, netán a fujara? Sevecsek Béla, hangszerkészítő elárulta nekünk.

Nagyot fordult az X-Faktor egykori győztesének élete!

Tóth Andi Barcelonában töltött pár napot, ugyanis ott forgatták legújabb videoklipjét. Az énekesnő pedig azt is elárulta, miben változott meg az élete.

Segítség, kiégtem!


szerző:
2017.07.31. 08:39
Segítség, kiégtem!

Egyáltalán nem játék, és oda kell figyelni arra, hogy elég időt fordítsunk a pihenésre, különben súlyos következményei lehetnek a túlhajszoltságnak.

Sajnos igaz: veszélyben vannak a méhek!

Demeter László, méhészmester szerint globális probléma a méhpusztulás.

Hogyan válasszunk bébiszittert?


szerző:
2017.07.31. 08:10
Hogyan válasszunk bébiszittert?

Komoly kritériumoknak kell megfelelnie a tökéletes bébiszitternek, így egyáltalán nem mindegy, hogy mi alapján döntünk.

Így védekezzünk az álprofilok ellen!

Dr. Danyi Richárd, internetjogi szakértő szerint a netes csalókat kivédeni nem igazán lehet, megelőzni azonban igen.

Magyarok a Selyemút Rally versenyen!

Szalay Balázs és Bunkoczi László a világ egyik leghosszabb rally versenyén vett részt, ahol szinte minden megtörtént velük, ami csak lehet.

Ez történik, ha egy vérbeli cukrász a Kifőzde vendége!

Szó Gellért elmesélte, kiből és hogyan lesz jó cukrász, emellett azt is elárulta, hol található a világ legjobb fagylaltja.

Polgár Kriszta az egész nyarat itthon tölti

Polgár Kriszta pár hete munkái miatt hazautazott Magyarországra, most végre már négyesben tölthetik itthon az időt. Két kisfiával várták a repülőtéren Kriszta férjét, a találkozás pillanatát pedig videóra is vette az egykori szépségkirálynő.

Story Extra 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 17:25
Szavazz! Ki a kedvenced Fehér Tibi eddigi Reggelis műsorvezetőtársai közül?

Peller Anna és Lukács Miki váltótársa a Reggeliben Fehér Tibi, akihez minden héten más csatlakozik. Mutatjuk a műsor eddigi háziasszonyait, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvencedet!

Lady Los Angeles különleges vendéget fogadott

Ildy amellett, hogy bemutatta legújabb dalát, egy különleges látogatásról is mesélt. Nála vendégeskedett ugyanis a Magyar Hollywood Tanács elnöke.

A korai őszülés kezelhető?


szerző:
2017.07.13. 08:20
 A korai őszülés kezelhető?

Sokaknál problémát okoz, hogy már elég korán, 20-25 évesen elkezdenek őszülni. Iszonyúan bosszantó, mert megakadályozni nem tudjuk, de kezelni talán igen! Borsányi Andrea hajgyógyász, hipnoterapeuta arra is válaszol, hogyan!

Önelfogadás mesterfokon!


szerző:
2017.07.13. 08:16
 Önelfogadás mesterfokon!

A vitiligo bőrbetegség Magyarországon kb. 100-200 ezer embert érint. A bőrön megjelenő fehér foltokat sokan eltakarják, ám vannak akik inkább felhívják a figyelmet a problémára!

Decpacito paródia? Ezt látnod kell!

A mai kifőzdében a konyhapult mögöt Polgár Peti, akit Balázsék Reggeli műsorából ismerhet a nagyérdemű, ám legújabb paródiája is hatalmas sikerrel tarol, amit most a Reggeliben be is mutatunk!

Polgár Kriszta hazajött az Egyesült Államokból!

Polgár Kriszta pár hónapra hazatért az Egyesült Államokból. A szépségkirálynő a kalandos hazaút mellett a benne végbement külső és belső változásokról is mesélt nekünk.

Story Extra 2017-07-03


szerző:
2017.07.03. 17:25
Polgár Kriszta az amerikai álmot éli családjával

Polgár Krisztát skype-on értük utol, mivel az egykori szépségkirálynő néhány hónapja már az amerikai álmot éli családjával. Nyugodt, idilli, kertvárosi életüket pedig csak néhány tornádó kavarja fel olykor.

Story Extra 2017-04-21


szerző:
2017.04.21. 16:55

Valami Amerika!


szerző:
2017.02.03. 17:25
Valami Amerika!

Polgár Kriszta és kedvese Amerikába készül. A szépségkirálynő teljesen új életet kezd. De miért hagyja el hazáját, és milyen kalandokra számítanak a tengerentúlon?

Sztárvakáció: Hova utaznak el és mit csinálnak a sztárok a nyáron?

Hova menekülnek a sztárok az állandóan figyelő szemek elől? Egyáltalán fontos ez nekik, hogy végre magukra maradhassanak? Van olyan hely Magyarországon, ahova szívesen mennek kikapcsolódni a hírességek? Mennyire helyezik előtérbe a luxust és a bulizást, és ki az, aki minden kapcsolatot megszakít a munkahelyével nyaralása alatt? Ki utazik Kambodzsába, Szicíliába vagy Hawaiira?

Milyen titkos hobbijai vannak a hírességeknek?

Legtöbben olvasnak, sportolnak, vagy filmet néznek, de néhány sztárnak ennél sokkal különlegesebb hobbija van. Tudták például, hogy Nagy Feró száz éves rádiókat gyűjt? Vagy hogy a szépségkirálynő Polgár Kriszta több tucat férfit győzött már le pókerben?

Polgár Kriszta a villantások koronázatlan királynője?

A 2008-as Miss Earth Hungaryt, Polgár Krisztit leptük meg váratlanul, aki épp a délutáni úszásra készült fiaival. Szerencsére volt még pár szabad perce, ami alatt bebizonyította, hogy a szép nők igenis lehetnek éles eszűek.

Az a jó, ha hisztizik a gyerek?

Vannak olyan szülők, akik toporzékoló, síró vagy, ahogy általában mondani szoktuk hisztiző gyereküket videózzák, ahelyett hogy megpróbálnák megérteni, megnyugtatni, megölelni őket. Óvodás és felnőtt szakértőket kérdeztünk arról, hogy lehet kezelni a hisztit.

GYEREKHISZTI:

Peller Mariann babája, Szilveszter 7 hónapos, nagyon nyugodt gyerek. De nagyobbik fia, Kornél 3 évesen már szeretné érvényesíteni akaratát, és a hisztitől sem riad vissza. Polgár Kriszta nagyobbik fia, Olivér 3 éves lesz. Egyelőre nem nagyon hisztizik, de ha mégis, azt szülei hamar megoldják.

Szépségkirálynők, akik fiatalon választották az anyaszerepet

A 2009-es Miss World Hungary, Serdült Orsi nemrég anyuka lett. Az örömhír hallatán ellátogattuk egykori vetélytársaihoz, akik már szintén édesanyák. Kaló Jenni, Polgár Kriszta és Dobó Ági elmesélték az eddigi tapasztalataikat, sőt, jó tanácsokkal is ellátták Orsit.

Megalakult a szépségkirálynők titkos szövetsége!

A 2009-es Miss World Hungary, Serdült Orsi nemrég anyuka lett. Az örömhír hallatán ellátogattunk egykori vetélytársaihoz, akik már szintén édesanyák. Kaló Jennifer, Polgár Kriszta és Dobó Ági elmesélték az eddigi tapasztalataikat, sőt, jó tanácsokkal is ellátták Orsit.

Karácsonyfatrend: Hagyományostól a különlegesig

Legyen élő fenyőből, vagy műanyagból, kézzel készített figurákkal, vagy színes üveggömbökkel, a lényeg, hogy a karácsonyfák is mindig a saját ízlésünket tükrözzék.

Mi az idei karácsonyfa trend? Utánajártunk!

Legyen élő fenyőből, vagy műanyagból, kézzel készített figurákkal, vagy színes üveggömbökkel, a lényeg, hogy a karácsonyfák is mindig a saját ízlésünket tükrözzék.

Polgár Kriszta két gyerek után is bombaformában!

Polgár Krisztáról rég hallottunk, az utóbbi időben ugyani komoly feladatokat kellett ellátnia: immár két gyerkőcről kell gondoskodnia, persze nem egyedül. Hogy bírja a strapát és mi a titka, hogy gyakorlatilag meg nem mondanánk, hogy két gyermekes édesanya?! Elárulta nekünk reggel.

Polgár Kriszta veszélyeztetett terhes volt

Az egykori szépségkirálynő mindkét kisfiával veszélyeztetett terhesként feküdte végig az utolsó hónapokat, cserébe viszont két gyönyörű gyermeket kapott a sorstól. Kriszta úgy érzi, Vincével lett teljes a család, de az sem kizárt, hogy még egy babát vállalnak.

Reflektor 2015-10-06


szerző:
2015.10.07. 01:45
Reflektor 2015-10-06

Galla Miklós és Laár András tíz éven együtt játszott a Laár pour L'art Társulatban, a barátságuk azonban hirtelen megszakadt, és ezt követően közel húsz évig szóba sem álltak egymással. Polgár Kriszta mindkét kisfiával veszélyeztetett terhesként feküdte végig az utolsó hónapokat, cserébe viszont két gyönyörű gyermeket kapott a sorstól.

Cukiságveszély! Nézegessen anyatejtől megrészegült celebbabákat!

Új őrület terjed a kismamák között a közösségi oldalakon és képmegosztó portálokon. Ez pedig nem más mint a ,milkdrunk”, ami az anyatejtől megrészegült, jóllakott kisbabák fotóira utal. Nincs is annál cukibb, mikor pár csepp tej még ott csillog a pici arcán, mikor elalszik a szoptatás után, vagy mikor hatalmas kaján vigyor ül az arcára alvás közben, annyira jól esett neki az étel.

Gyönyörű nők, mesebeli tájak egy kis extrával

Bizony, ugyanis nemcsak divatosak és szépek, de már anyukák is. Megmutatjuk, hogyan töltik a nyarat a legszexibb magyar édesanyák.

Reflektor 15-07-24


szerző:
2015.07.25. 01:10
Reflektor 15-07-24

Reflektor: Rékasi Károlynak két hét kiesett az életéből. Elkészült Borbély Ricsi első videoklipje Megszületett Polgár Kriszta második gyermeke.

Fókusz 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 19:25
Fókusz 15-07-06

Fókusz: Hova mehetünk? - Tunézia veszélyes lett, Görögország pedig ingatag? Mi a helyzet a kedvelt nyaralóhelyeken, változtatnunk kell-e utazási szokásainkon? Embertelen hőség - Az állatkertben jéggel, az utcákon árnyékkal, a kórházakban légkondival védekeznek. Már, ahol lehet. Elszállt a lány - Tóth Andi végigsikította az utat, de meglepte pilótáját azzal, hogy még több trükköt követelt.

Az első csókra mindenki emlékszik

A sorban az elsőnek mindig is nagy jelentősége volt az életünkben. Az első munkahely, az első randi, az első szerelem, na és persze az első csók. Akár rossz élmény volt, akár jó, élete első csókjára szinte biztos, hogy mindenki örökre emlékezni fog. Ásványi Eszter riportja.

Az első csók, amit sosem felejtünk el

A sorban az elsőnek mindig is nagy jelentősége volt az életünkben. Az első munkahely, az első randi, az első szerelem, na és persze az első csók. Akár rossz élmény volt, akár jó, élete első csókjára szinte biztos, hogy mindenki örökre emlékezni fog. Ásványi Eszter riportja.

Fókusz 15-05-26


szerző:
2015.05.26. 18:00
Fókusz 15-05-26

Fókusz: Tényleg igaz? - Hajfestés, körömlakk, szőrtelenítés? Lerántjuk a leplet a terhességi tévhitekről. Diadal - Az egész világ a Saul fia győzelmétől hangos, de mik voltak eddig a legsikeresebb magyar filmek? Ámokfutó - Elkapták a négyes hatos villamos rémét. Megszólal az egyik áldozata is.

Vigyázat kockás hasú férfiak, támad az aputest!

Három amerikai lány kitalálta, hogy az apukájukéra emlékeztető, nem túl szálkás, de bizalomgerjesztő férfitest inkább a kedvencük, mint az izomkolosszus Adoniszoké. Márt nevet is kapott: egyszerűen aputestnek becézik, Leonardo DiCapriónak vagy Adam Sandlernek is ilyen van. Polgár Géza riportja.

Szexi autómosó és tűzzsonglőr a Konyhafőnökben!

A szerdai 8:08-ban megismertük a Konyhafőnök fehéroroszországi versenyzőjét, és annak is utánajártunk, hogy mennyibe kerül ma gyereket szülni. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Lóg rajtam a gyerek – mit csináljak?

A szeparációs szorongásról minden anyuka hallott már. De vajon miért van az, hogy néhány totyogó egyáltalán nem anyafüggő, mások pedig egy pillanatra sem tévesztik szem elől az anyukájukat. Min múlik ez, mire számíthatunk, mikor kezdődik és meddig tart? Polgár Krisztával és Regős Judittal beszélgettünk

Szerelemfaktor és babavárás Polgár Krisztáéknál

A csütörtöki 8:08-ban beszéltünk még a szülői illemszabályokról, újraélesztésről és a farsangi kutyatrendről. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Polgár Kriszta második gyermekét várja!

Az egykori szépségkirálynő másfél éve adott életet első gyermekének, Olivérnek, akinek hamarosan megszületik a kistestvére. Kriszta a negyedik hónapban jár, úgyhogy még nem tudja, hogy fiú vagy lány lesz a második baba, de mint mondja, ez most a legkevésbé sem érdekli, most annak örül, hogy életében másodszor is megtörténik a csoda.

Polgár Kriszta második gyermekét várja

Az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta másfél éve adott életet első gyermekének, Olivérnek, akinek hamarosan megszületik a kistestvére. Kriszta a negyedik hónapban jár, úgyhogy még nem tudja, hogy fiú vagy lány lesz a második baba, de mint mondja, ez most a legkevésbé sem érdekli, most annak örül, hogy életében másodszor is megtörténik a csoda.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való