KERESÉS search-close

Poór Péter

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Poór Péter"

VÉGSŐ BÚCSÚ: így emlékeztek pályatársai Koós Jánosra

Családtagok, barátok, pályatársak búcsúztak Koós Jánostól ma délután a Farkasréti temetőben. A szertaráson Szerednyey Béla mondott beszédet, amelyet Verebes István írt. A 81 évesen elhunyt énekes temetésén ott volt Zalatnay Sarolta, Fásy Ádám és Poór Péter táncdalénekes is: mindannyian önzetlen jóbarátként emlékeztek Koós Jánosra.

POÓR PÉTER: Önzetlen, segítő jó barát volt Koós János!

Poó Péter önzetlen, segítő barátként emlékezett Koós Jánsora az RTL Híradó kamerája előtt.

 

Mi volt 52 éve a Táncdalfesztiválon?

52 éve annak, hogy Magyarországon először megrendezték a Táncdalfesztivált, de az akkori előadók és dalaik még mindig különösen népszerűek. Kovács Kati, Koós János és Poór Péter idézte fel a Story Extrának az akkori időszakot, és még énekeltek is nekünk!

Aradszky - az utolsó pillanatig színpadon volt

Vasárnap még utolsó fellépéséről posztolt Aradszky László, aztán este váratlanul meghalt. A Fókuszban legközelebbi barátai, Koós János, Poór Péter és Korda György is búcsúznak tőle. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Opitz Barbi: Utánam a vízözön (Poór Péter)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Poór Pétert nem aggasztja az idő múlása

Kevés olyan művész van, aki több mint 50 éve áll a színpadon, és még mindig követeli tőle a közönség a legnagyobb slágereit, jelen esetben a Fekete vonatot és a Piros tulipánt. Poór Péter ilyen, és úgy fogalmaz, továbbra sem szeretné abbahagyni az éneklést, bár néha úgy érzi, kopnak már az alkatrészei. A 72 éves énekes elmondta, miért érzi úgy, mintha álmodta volna a 60-as, 70-es éveket, és hogy hogyan tudja ennyi év után is megőrizni lelkesedését.

Harangozó Terire emlékezünk

Életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri. A család tegnap tudatta, hogy az énekesnő gyorslefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. A nyilvánosság mellett, számos kollégát és pályatársat is megrázott az énekesnő hirtelen távozása. Vendégünk volt, Zalatnay Sarolta és Poór Péter. Velük emlékeztünk közösen Harangozó Terire.

Fél Kettő 10-11-03


szerző:
2010.11.03. 14:35
Fél Kettő 10-11-03

Fél Kettő: Zenész dinasztia? - Hogyan képzeli lányai jövőjét Nyári Károly? Vendégünk a zongoraművész. Régi motoros - Külföldi sikerek és fesztiválgyőzelmek, évtizedek óta a pályán Poór Péter. Világverseny Kínában - Kaló Jennifer képviselte Magyarországot a Miss Worldön, élménybeszámoló elsőkézből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való