KERESÉS search-close

Piroch Gábor

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Piroch Gábor"

MADONNA 60: Különleges történetek a popdíváról!

Amilyen sokszínű maga Madonna, annyiféleképpen emlékeznek rá hazai sztárjaink is. Piroch Gábor kaszkadőr szerint nem volt könnyű együtt dolgozni vele, amikor az Evitát Budapesten forgatták, Falusi Mariann és Lang Györgyi szerint viszont az énekesnő egyáltalán nem olyan botrányos, mint ahogy láttatni akarja. És akármilyen is legyen a hangja, legjobb koncertélményüket bizony Madonna turnéján élték át!

Lányrablás szombat éjszaka

Lányrablás, harc és zuhanás – ilyen jelenetekkel is készülnek Piroch Gáborék a Múzeumok éjszakájára. A világhírű kaszkadőr csapatával többször forgatott már a Mezőgazdasági Múzeumban, szombaton éjszaka a közönség is megnézheti, milyen élőben egy izgalmas filmes akciójelenet.

LÁTVÁNYOS: lányrablás a múzeumban

Hollywoodi kaszkadőrshow várja idén a Múzeumok Éjszakáján a Vajdahunyadvárba látogatókat. Piroch Gábor kaszkadőrlegenda és csapata mutat be filmbe illő akció jeleneteket. Mutatjuk a főpróbát!

Fehér Tibi a Trónok harca új sztárja?

Piroch Gábor, kaszkadőr többek között a frissen lesérült sztárral, Tom Cruise-zal is dolgozott már együtt, most pedig Fehér Tibit avatta igazi akcióhőssé. A Reggeli házigazdája így már akármelyik kultikus sorozat csatajelenetét megúszná, méghozzá egy karcolás nélkül...

Fél Kettő 10-12-10


szerző:
2010.12.10. 14:20
Fél Kettő 10-12-10

Fél Kettő: Sztárdublőr - Piroch Gábor Angelina Jolie filmjében. Vegyespárosok - Shodeinde Dorka nigériai, Hajdu Steve angol párt választott. Villa-valóság - A VV4 versenyzői a műsorvezető szemével. A Fél Kettő vendége volt Stohl András.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való