KERESÉS search-close

Peller Mariann

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Mariann"

Kabát Peti: „Büszkén távozom!”

Elérkezett a középdöntő utolsó napja, a nap, amikor a zsűrinek el kellett döntenie, kik juthatnak be a Konyhafőnök VIP döntőjébe!

Ha odaég valami, Sárközi Ákos eldugja!

A séf nem is tagadta, ha olyan elemet talált a versenyzői tányérján, ami job lett volna, ha nincs is ott, gyorsan eltüntette zsűritársai elől...

Soma most fütyüléssel borított ki mindenkit

Az éneklés után, ma a fütyülés került porondra Sománál, sőt Király Petit külön kiszemelte magának.

Sárközi Ákos eldugta Mariannék ételét a zsűri elől?

Ha valami nem sikerült jól, a séfek inkább eldugják egymás elől? Rácz Jenő ezzel vádolta meg Sárközi Ákost.

Soma áriázva állt bosszút Kabát Petiéken

Kabát Petiák pár perc után megbánták, hogy Soma lett a kuktájuk, hiszen a kék csapat versenyzője opera áriákat üvöltve zavarta őket a munkában.

Vajon ki lesz Kabát Petiék kuktája?

Kabát Petiék megkaphattak valakit egy másik csapatból, aki 10 percen keresztül nekik dolgozott. Vajon biztosra mennek, és a pirosak közül választanak, vagy Sárközi Ákos csapatát támadják?

A sors döntött a csapatokról!

Ma csapatokban főztek a versenyzők, arról azonban a sors akarata és Soma rozmaringszála döntött, hogy ki kivel alkothat majd a konyhában.

Peller Mariann: „Most már hazamehetek…”

Mariann egyetlen dolgora vágyott, hogy a séf kimondja: büszke rá. Vajon az ételével elérte ezt az álmát?

Így tartsuk meg a magunk és gyerekeink egészségét télen!

A tiszta, rugalmas érfalban és az ép szívben látja az egészség kulcsát Szabó Gyuri bácsi, népi gyógyász, fitoterapeuta. A gyerekek légúti betegségeinek megelőzésére is hasznos tippeket kaptunk tőle.

Mi a török sorozatok sikerének titka?

A Kebabvízió főszerkesztője, Jasinka Ádám mesélt a Reggeliben arról, hogy mitől olyan népszerű a Szulejmán és hogy a törököknek mára fő exportcikkévé vált a sorozatok gyártása.

A Szulejmán magyar hangjai a Reggeliben!

Ma este véget ér a Szulejmán, ennek kapcsán a szereplők magyar hangjaival beszélgettünk. Viczián Ottó szerint a szép nőkben rejlik a sorozat sikerének titka, Bognár Anna viszont a gyönyörű helyszíneket, jelmezeket és kiegészítőket emelte ki.

Az idős kutyák ott ragadnak a menhelyen?

A fekete színű és az idős kutyák indulnak a leghátrányosabb helyzetből az örökbefogadás során. Korom Gábor, a Tükör-módszer megalkotója elmondta, hogyan kell az idősebb kutyákat kezelni és azt is, hogyan etessük őket helyesen?

A felgyorsult életmód hatással van a babák mozgásfejlődésére

Mézám Zsuzsanna, DSGM-szakgyógytornász, fizioterapeuta a Dévény Anna Alapítványnál dolgozik és azt tapasztalja, hogy egyre több a tanácstalan édesanya. Nemsokára megszűnik a beutaló-kötelezettség, ami megkönnyíti a bejutást az állapotfelmérésre.

Mérai Kata életmódváltásra motiválja a nőket

Amikor a Barátok közt színésznője elmúlt 40 éves, elhatározta, hogy sokkal többet fog foglalkozni a testével és egészségével, személyi trénerrel edz rendszeresen. Átalakulásával pedig másokat is inspirál.

Soma hangosan énekelt, és mindenkit kikészített

Amint elindult a főzés, Soma elengedte magát és elkezdett hangosan énekelni, ezzel nemcsak a versenytársait készítette ki, de a zsűrit is.

Így néztek ki húsz éve a Peller-lányok!

Anna nosztalgiázott egy kicsit a közösségi oldalán, ahol izgalmas képeket tett ki a gyerekkorából. Felismered a tesókat?

Sárközi Ákos: „Szeretnék újra büszke lenni rátok!”

A két séf a feladat kezdete előtt nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőit, de bíztató szavakkal pörgették fel őket a főzésre.

20 éves kép a Peller Annáról és Mariannról

Peller Anna egy nagyjából 20 éves képet posztolt Instagramra, melyen húgával és apukájával látható. Kiemelhetnénk a színes kabátokat vagy a hatalmas szemüvegeket is, na meg a frufrukat, mindesetre egyértelmű: a ’90-es években minden sokkal menőbb volt. 

 

Dér Heni izgalmas kulisszatitkokat árult el legújabb videoklipjéről!

Az énekesnő az RTL Klub Reggeli műsorában avatta be a nézőket a forgatáson történt izgalmas pillanatokba, és az utómunkálatokba.

Sárközi Ákos végre legálisan ehet párizsit

Rántott párizsi egy éttermi tányéron? Mariann megcsinálta, a zsűri pedig jót kacagott a gasztro poénon. A séf viszont úgy tűnt, titokban nagyon élvezi a dolgot...

A séf megmutatta versenyzőinek, hogy kell éttermi szinten tálalni

Sárközi Ákos igyekezett minden versenyzőjéből a legjobbat kihozni. Nemcsak a készülő ételeikről kérdezte őket, de segített megálmodni a tálalást is.

Világsztárok az X-Faktorban és a Reggeli stúdiójában!

Az Ofenbach zenészei, Dorian Lo és César de Rummel voltak már Magyarországon, vonattal utazták körbe a környéket, de most más miatt érkeztek. A szombati X-Faktor élő show extra fellépői lesznek.

Janklovics Péter nem lenne humorista egy barátja nélkül

A stand-up előadó rossz vizsgázónak tartotta magát és azt hitte, nem tudná meggyőzni Litkai Gergelyt a képességeiről, ezért tudta nélkül a barátja szervezte le a bemutatkozást a Showder Klubban.

Ráskó Eszter nem szívesen lép fel éhes férfiak előtt

A Showder Klub humoristájának november-december a legsűrűbb időszak az évben, annyi fellépése van, hogy fodrászhoz sem jut el, ezért hetek óta nem találkozott a szemöldökével.

Rácz Gergő szerint senki ne hagyja ki az apaság élményét!

Az énekes-dalszerző kisbabája 7 hetes, mostanában kezdett el mosolyogni, amivel le is veszi teljesen a lábáról az apukáját. A babázás örömei mellett Gergő arról is mesélt, milyen világsztárokkal voltak közös élményei.

Dobálj a színházban plüssmacikat, ha segíteni szeretnél!

A Mackold! program lényege, hogy a színészek arra kérik a nézőket, ha tetszett nekik az előadás, a tapsrendnél dobjanak be plüssmacikat a színpadra. Ezeket a játékokat december 20-ig gyűjtik, majd a rászoruló gyerekeknek adják karácsonyra.

20 km-t haladt Rakonczay Gábor a jéghidegben

Peller Anna feltűzött egy újabb piros szöget a térképre, ami a Déli-sark Expedíció állomásait jelöli.

Dér Heni új klipet hozott és még kettőt forgat a közeljövőben

Az énekesnőnek nincs ideje készülni a karácsonyra annak ellenére, hogy nagyon várja. Legújabb klipje a Mindig közel című dalához forgott, amit egy bevásárló központban vettek fel egy komplett éjszaka alatt.

Rácz Jenő: „Csocsesz a kisebb golyójából adott!”

A második kóstoláson elszabadultak a golyók és velük együtt a poénok. A kék csapat étele eléggé megihlette a zsűrit és magukat a versenyzőket is.

Mariann és Rami mellékvágányra tették Csocseszt?

Mariann és Rami nagyon akarták a 2 pontot, ezért átvették a vezetést Csocsesztől, és mindent egymás között beszéltek meg.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Csocsesz szembement a csapatával!

A kékek dönthettek: magukat erősítik vagy a pirosakat gyengítik. Csocsesz és a lányok nem értettek egyet a döntésben... vajon mire jut a konyhafőnök?

Rácz Jenő kidobta a kékek egész főételét?

Ha valaki ehetetlen elemet tálal fel, akkor az biztosan a kukában végzi. Vajon Rácz Jenő min kapta fel a vizet?

Sárközi Ákos egyet akart, hogy Mariann ne hódoljon be Raminak!

Hiába volt Mariann a konyhafőnök, nem volt magabiztos a feladatában, ezért Rami lépett a helyére. Mentoruk viszont ennek nem annyira örült...

Íme Csocsesz és Angyalai!

Bár a középdöntő első feladatánál minden a feje tetejére állt, a csapat úgy érzi, sokat tudtak tanulni Csocsesz konyhafőnökségéből. Vajon hány pontot szereznek még?

Mivel lepte meg a kék csapat Fördős Zét?

Karácsonyi hangulat költözött a konyhába a rengeteg édességnek köszönhetően, és persze akadtz között egy meglepetés is, igaz Zé?

A csapatok meglepődtek: dupla annyi munka egy hátrány miatt?

Aki előnyhöz jutott az első feladatban, boldog lehetett: megkapták ugyanis, hogy háromból csupán kettő desszertet kell elkészíteniük... de mi a helyzet a másik csapattal?

Raminak át kellett vennie a vezetést Csocsesztől?

Csocsesz nem igazán tudott egyensúlyozni a rengeteg feladat között, ezért Rami úgy érezte, közbe kell lépnie. Vajon ő sikerre viheti a csapatukat?

Fördős Zé megkavarta a szálakat!

Hiába dőlt el, ki milyen alapanyagokból dolgozik, a csapatoknak ki kellett cserélnie egyet az ellenfeleikkel. Vajon mivel nehezítik meg egymás főzését?

Szkander döntött róla, miből főznek a csapatok!

A kékek és a pirosak ugyanarra a ládára pályáztak, ezért inkább megszavazták: döntsön az erő. Király Peti és Csocsesz megmérkőztek!

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Világsztár a Reggeliben: ilyen egy teniszcsillag élete!

Fucsovics Marci 36. helyen szerepel a tenisz világranglistán. Hogy ez mi pontosan mennyi munkával, mennyi lemondással jár, arról a teniszcsillag örömmel mesélt.

Koltai Róbert csodálatos történeteket mesélt a Reggeliben!

A legendás színész, rendező idén ünnepli 75. születésnapját, és ez alkalomból egy életrajzi könyvet írt, mely csodálatos történeteken keresztül meséli el a színművész egész életét.

Koltai Róbertnek a mai napig hiányzik az édesapja!

A legendás színésznek, rendezőnek 2000-ben hunyt el az édesapja, aki a mai napig nagyon hiányzik Róbertnek...

Vándor Éva így tölti a születésnapját!

Éva örömmel árulta el a Reggeli műsorvezetőinek, hogy idén mit fog csinálni a születésnapján...

Az X-Faktor kiesői az élményeikről meséltek a Reggeliben!

A harmadik Élő show rendkívül sok izgalmat tartogatott, hiszen tudtuk, hogy ismét két versenyzőtől kell elbúcsúznunk: legutóbb Takának és Kovács Palinak ért véget a verseny. A fiatal énekesek a Reggeliben meséltek arról, hogyan élték meg az elmúlt időszakot, és azt, hogy számukra befejeződött az X-Faktor.

Karácsonyi hangulat a Reggeliben!


szerző:
2018.12.03. 08:00
Karácsonyi hangulat a Reggeliben!

A karácsonyi időszakhoz hozzátartoznak az adventi vásárok. A legtöbb európai városnak már saját vására van, ilyen Budapest is. Sőt a Bazilikánál található vásárt, tavaly Európa 4-ik legjobbjának választották!

Fésűs Nelly keményen megküzdött az álmaiért!

Nelly már 3 éves korában tudta, hogy belőle színésznő lesz. A sikert azonban nem adták könnyen, keményen meg kellett küzdenie érte. Nelly a Reggeliben mesélt a családjáról, a karrierjéről, és az újabb álmairól.

Nyerj te is Fenyő Miklós koncertjegyet!

Az RTL Reggeli és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából most itt a lehetőség, nyerj te is koncertjegyeket karácsonyra. Mutatjuk, hogyan!

Déli-sark Expedíció: itt jár most Rakonczay Gábor!

November 24-én kezdetét vette a Déli-sark Expedíció. Az előttünk álló másfél hónap során Rakonczay a szárazföld, vagyis az Antarktisz széléről indulva megkísérli elérni a Déli-sarkpontot – első magyarként. Gábor a hétvégén átlépte a déli szélesség 83. fokát.

Íme Sárközi Ákos középdöntős csapatai!

A nagy döntések után újabbak következtek. A kék csapat két részre vált szét: Peller Mariann és Soma választhatták ki, kik azok, akikkel együtt küzdenek a középdöntőben.

Sárközi Ákos: „Mostantól küzdened kell, hogy elmenjünk a végéig!”

A kemény nap végén Sárközi Ákos döntött: kiválasztotta, kik azok a versenyzők, akik csatlakozhatnak Risztov Évához a galérián.

A zsűri kitalálta: itt az ideje egy új díjnak!

A kóstoláson végre olyan ételt csodálhatott meg a zsűri, aminek szívesen adtak volna egy külön elismerést is. Vajon kinek a tányérja ihlette meg őket ennyire?

Ő az első középdöntős Sárközi Ákos csapatából!

A nap és a párbaj legjobbja örülhetett a legjobban a nap végén, hiszen ez az egy versenyző már csütörtökön bejutott a középdöntőbe!

Négyes párbaj: egy tökéletes rákkoktélon múlt minden!

Eg ypárbajon belül nemcsak az dőlt el, ki juthat a középdöntőbe, de az is, hogy kinek kell távoznia a versenyből.

A versenyzők kiborultak: visszatért a legdurvább hátráltatás!

Ha valami bejön, akkor azzal a zsűri szereti újra meg újra megajándékozni a versenyzőket. Újra előkerültek a rémes fejhallgatók...

Mindenki kellette magát a legjobb csapattársakért

Újra eljött a csapatfeladatok ideje, a versenyzők pedig kicsit sem vették félvállról, hogy kivel kerülnek egy csapatba.

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Ha valaki egyszer beszól a műsorvezetőnek, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Jöjjenek most a Sárközi Ákos csajkoszorú legjobb gyerekkori történetei!

Lopták a nyers tésztát, addig ették a csülök pörit, ameddig csak bírták és folyton a konyhában leskelődtek? Igen! Most elhoztuk nektek a Sárközi csapat legemlékezetesebb lányos-gyerekkori emlékeit!

Rácz Jenő: „Tőled elvárnánk, hogy a belső combizmaiddal törd szét!”

Nem fogadta felhőtlen öröm Mariann döntését, amikor kiosztotta a törhetetlennek tűnú strucc tojást... Persze, ehhez a zsűrinek is volt egy-két szava!

Peller Mariann megtudta, mennyire csodás a zsűrivel!

Zé egyik kedvenc részét ma már Mariann is megszeretheti? A műsorvezető bevetette magát a Titokszobába...

Nádai Anikó szerint a séf kínaiul tanította őket!

A kuzu egy törzs lehet? És az agar-agar? Sárközi Ákos szokatlan kellékekkel alkotott gömbölyű formákat a versenyzőknek, amivel talán még sokkolta is őket.

Borbély Alexandra sikerről és karrierről

Ha a siker a téma, akkor elkerülhetetlen egy színésznő története - Borbély Alexandra volt a vendégünk, aki a közönség előtt éli a pályáját és sikert sikerre halmoz!

Tenki Réka a húgával rivalizál?


szerző:
2018.11.27. 09:04
Tenki Réka a húgával rivalizál?

Tenki Réka húga, Dalma is színészként építi karrierjét - rivalizál-e egymással a két Tenki? Most kiderül!

Tenki Réka Európa 10 legjobbja között!

2016-ban neki ítélték a Színikritikusok Díját a Legjobb női főszereplő kategóriában, tavaly az amerikai Variety magazin a 10 legígéretesebb filmes közé választotta. Vendégünk Tenki Réka!

Földes Eszter kisfiáról mesélt!


szerző:
2018.11.27. 08:31
Földes Eszter kisfiáról mesélt!

Az első gyermeke érkezése utáni hónapokat sok édesanya majdhogynem teljes káoszban, kialvatlanságban és sokszor kétségbeesésben tölti, Földes Eszternek nincs ideje ezen gondolkodni. Színházban játszik és filmet is forgat anyukaként - a részletekről ő mesél nekünk!

Gubás Gabi szülési fázisban van!

Gubás Gabi napja reggeltől estig be van táblázva munkával, szabadidejében pedig anyuka és feleség. Most nem csak terveiről, hanem vételen energiáinak forrásáról is kérdeztük!

Radics Gigi történelmet írt!


szerző:
2018.11.27. 08:11
Radics Gigi történelmet írt!

Radics Gigi már Amerikában is tarol! Új dala, a Moment az 52. helyen nyitott egy amerikai slágerlistán, ezzel a második legerősebben nyitó szám lett a kategóriájában. Gigi az első hazai zenész, aki ezt elérte!

Csatlakozz te is a #nemrólamszól kihíváshoz!

Hazánkban 2014 óta ösztönöznek minket minden év november 27- én, hogy gondoljunk azokra, akik rosszabb körülmények között élnek, mint mi, és tegyünk értük! De hogy mit is jelent pontosan a Giving Tuesday, azaz az adakozó kedd? Most kiderül!

Esztergályos Cecília: „Járatlan utat jártért el ne hagyj!”

Esztergályos Cecíliával örök optimizmusáról, életéről, karrierjéről, és a sikerről, sikerességről is beszélgettünk!

Kommandósok a Reggeli stúdiójában!

A büntetés-végrehajtás kommandósai közé csak a legjobbak kerülhetnek be. Mivel foglalkozik pontosan ez a különleges egység? Dormán István őrnagy és Tapolcsányi Zsolt őrmester válaszol!

Peller Mariann felhergelte a zsűrit…

Mariann annyira félénken állt a zsűri előtt, hogy éppen ez dühítette fel őket. Vajon milyen értékelést kapott ezek után?

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Csocsesz egy életre megjegyezte, mit tett Sárközi Ákos

Csocseszt teljesen beszippantotta A Konyhafőnök VIP - A séfek csatája - többek között erről, és Sárközi Ákosról mesélt nekünk!

7 éves korában zaklatták a Muzsika TV énekesnőjét

Sihell Vanessza, a Muzsika TV énekesnője a Story Extra kamerái előtt már mesélt szörnyű múltjáról, most pedig a Reggeliben is elmondta történetét, hogy ezzel is segítsen sorstársain!

Titkos menedékház és krízisambulancia nőknek

Az Ökomenikus Segélyszervezet rengeteget tesz és tett az elmúlt időszakban a bántalmazott nők védelmének érdekében, pl. krízisambulanciák létrehozásával. Mi ez pontosan és hogyan lehet a nők segítségére? Rácsok Balázs, az Ökomenikus Segélyszervezet szociális fejlesztési igazgatója válaszol!

Nők a nőkért az erőszak ellen


szerző:
2018.11.26. 08:35
Nők a nőkért az erőszak ellen

Nov. 25. világszerte a Nők elleni erőszak megszüntetésének a napja. Hazánkban a NANE Egyesület által szervezett Néma Tanúk felvonulása nyitotta meg a programsorozatot - íme a részletek!

Hogyan válasszunk bölcsődét? Dobó Ági tudja a választ!

Dobó Ági szépségkirálynő, vlogger és gyakorló anyuka, valamint Vida Ágnes gyermekpszichológus a tökéletes bölcsőde ismérveit fedték fel előttünk!

Az X-Faktor a kiesőknek is hatalmas ugródeszka

Az X-Faktor második élő show-jában Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors nevű formáció búcsúzott a versenytől - a kiesők azonban nem letörtek, sőt!

Mindent a hitelekről - hitelesen!


szerző:
2018.11.26. 07:47
Mindent a hitelekről - hitelesen!

Fülöp Zsuzsanna, az MNB felügyeleti szóvivője avat be minket a hitelekkel kapcsolatos tudnivalókba!

Bereczki Zoltán összejött Palya Beával!

Bereczki Zoltán Palya Beával való kapcsolatáról, és a bűnbeesésről is mesélt nekünk!

Adorjáni Bálintból minden nőnek kapnia kell?

Nagy Sanyi és Adorjáni legújabb színpadi szerepükről meséltek, melynek címe Apád füle. Ennek kapcsán a színészek és a stúdióban ülő vendégek beszéltek saját apaképükről, családi mintáikról is. Végül elárulták, mi volt a legmerészebb húzásuk fanatikus rajongóiknak?

Aranyosi Péter elpityeredett, mielőtt átvett egy díjat

A Showder Klub humoristája Miskolc város múzsája lett és Karinthy-gyűrűt is kapott. Tőle szokatlan meghatottsággal fogadta a polgármester szavait, még egy gálaestet is rendeznek a tiszteletére.

Mit terveznek az X-Faktor kiesett énekesei?

A Reggeli vendége volt az X-Faktor első három kiesője, Urbanovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László. Elmesélték, hogyan dolgozták fel a kiesést, és azt is, ki mit tervez ezután. Vivien és László még azt is elárulta, kinek szurkol a továbbiakban.

Józan Laci régóta várta, hogy főzhessen a Konyhafőnökben

A Barátok köztből ismert színész attól félt a legjobban, hogy leblokkol, mert az idő nagyon szorította a versenyzőket. A beszélgetés végén az is kiderült, Mariann-nal nemcsak A séfek csatájában volt dolga.

Biztonságos mellimplantátumokat mutattunk be a Reggeliben!

Az újfajta implantátumból akkor sem folyik ki a töltőanyag, ha egy baleset következtében megreped a burok. Emellett szülés utáni alakkorekcióról is beszélt Dr. Gill Endre, plasztikai sebész, szakorvos.

Így nyerhetsz Nicki Minaj jegyeket!

Mariann és Anna elmondták, mit kell tenned ahhoz, hogy eljuss a szupersztár budapesti koncertjére!

Őrült zaklató jelent meg Peller Károly kertjében

A színészt 3 éve zaklatja az említett hölgy, aki már Peller Annához is odament egyszer és számonkérte, hogyan mer a színpadon hozzáérni Károlyhoz?

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Müller Péter 62 éve szerelmes a feleségébe

Az író szerint a szeretet és a szerelem mindenki életében a legnagyobb hiánycikk. Vajon létezik-e igazi, akivel a szerelem egy életre szól?

Kőhalmi felesége beleszólhat az előadásaiba

A Showder Klub egyik legnépszerűbb humoristája a Reggeliben elárulta, élete párjának van vétójoga, meghúzhatja a szöveget, ha úgy érzi, túl sok, amit Kőhalmi elmondana róla a stand-up előadásaiban. Még akkor is, ha azok zseniálisak.

Színdarabban dolgozzák fel a transz-színésznő életét

Ónodi Adélt ma már normál női szerepekre is hívják castingra, de korábban volt, hogy itthon közölték vele, hogy „a színházban csak férfiak és nők lehetnek”. Berlinben él, de minden hónapban hazajár egy ösztöndíj program keretében, érzékenyítő rendezvényeken dolgozni.

Fehér Balázs: „Ha annyira szexi vagyok, miért nincs kapcsolatom?”

A Konyhafőnök VIP versenyzője nemcsak a műsorról mesélt a Reggeliben, hanem kiterítette a lelkét is a nézők elé. Azt is elárulta, hogy valójában mindig csak arra vágyott, hogy találjon egy nőt, akinek a sötétebb gondolatait is elmondhatja és elfogadja őt. 

Dobó Ági nagyszülei elvesztése miatt nehéz időszakot él át

Az egykori szépségkirálynő megnyerte A Konyhafőnök VIP második szériáját, ezen a reggelen ő főzött a Kifőzdében. Elmesélte emlékeit a műsorról, de emellett szó volt két tündéri gyermekéről és két szomorú családi eseményről is beszélt.

Világbajnok táncosok tartottak bemutatót a Reggeliben!

Kettős magyar győzelem született a junior formációs rock and roll VB-n! A grazi világversenyen a junior lányformációs és junior páros formációs kategóriában is magyar siker született. Tarolt a Rock and Magic SE és a Party Team.

Másképp tölti be a színpadot mostantól a Quimby

Varga Livius és Kárpáti Dódi József mesélt róla, milyen új irányt vesz a zenekar a közeljövőben. A Quimby színházi előadássá formálja át zenéit, melyben bohóctréfák és mélyebb érzelmekre ható gondolatok ugyanúgy helyet kapnak.

Rácz Jenő szerint médiatörténeti pillanat lesz A Konyhafőnök VIP 3.-ban

Hamarosan indul A séfek csatája A Konyhafőnök VIP 3. évadában. A Reggeli vendége Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf volt, aki elárult néhány kulisszatitkot.

Janza Kata trükkje az anya-lánya viszályok elkerülésére

Peller Anna mentoraként köszöntötte az egyik legismertebb operett sztárt, aki mesélt szakmai terveiről, és arról, hogyan sikerült kiküszöbölnie lánya kamaszévei alatt az összezörrenéseket. 

Így működik az élelmiszerforgalmazás egy bennfentes szerint

Kóczán Viktor, a Foltin Globe kereskedelmi igazgatója mesélt a Reggeliben az üzletág titkairól és arról, mitől versenyképesek ők közel 30 éve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!