KERESÉS search-close

Peller Mariann

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Mariann"

Szülőknek és gyerekeknek is segít a készségfejlesztésben az Edisonplatform

A projekt megalkotói abban hisznek, hogy a legjobb dolog, amit tehetnek, hogy a gyerekeket közösen készítjük fel a jövőre. Az a cél, hogy a gyerekek jövőjével foglalkozó civil, piaci, tudományos és oktatási szereplők jobban összekapcsolódjanak, új tudást hozzanak létre, valamint fejlesszék a gyerekek és felnőttek gondolkodását.

 Csézy a Dallamtapadásban mutatta be a Pillangót

Már ősszel elkészült a Pillangó című dal, de Csézy úgy érezte, hogy tavaszig várnia kell a bemutatásával.

Ezt gondolja Makranczi Zalán arról, ha a nő kéri meg a férfi kezét

A Drága örökösök sztárja 40 éves korára rájött, hogy szép dolog a karrier, de nem szólhat erről az élet. Azt is elárulta, hány jelet kell leadnia egy nőnek, hogy a férfiak abból valamennyit észre is vegyenek?

Befektetést nem, de díjat kapott a Cápák között óragyártója

Az Evolvens magyar gyártású óra kitalálója is megkapta a Telekom Tettrekész-díját. Bár a Cápák végül nem fektettek be az üzletbe, mégis eléggé érdekesnek látták ahhoz, hogy a díjat megnyerje.

Már sportoviban is nevelhetjük egészséges életmódra a gyerekeinket

Az a céljuk, hogy már gyermekkorban megszerettessék a kicsikkel a mozgást és rendszeres sportolásra neveljék őket. Emellett az is fontos, hogy megalapozzák az egészséges idegrendszer fejlődését.

Máris kapja a kritikákat az X-Faktor új női mentora

Dallos Bogi szerint teljesen természetes, hogy máris mindenkinek véleménye van arról, milyen lesz ő mentorként a következő X-Faktorban. De nem bántja egyáltalán és senki ne higgye, hogy nem lesz elég kemény.

Risztov Éva elől ellopta a show-t az anyukája

Az olimpiai bajnok úszónő a legutóbbi Konyhafőnök VIP-ben szerepelt, édesanyja azóta is nagy segítsége a főzésben, akiről kiderült, hogy egyáltalán nem akarta, hogy Éva olimpikon legyen.

Nagy táncválasztón próbálhatjuk ki, mi passzol hozzánk a legjobban

Egy ingyenes, de regisztrációhoz kötött programon próbálhatjuk ki hamarosan a különböző műfajú táncokat. Ingyenes workshopok, nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja az érdeklődőket, akik képzett táncpedagógusok vezetésével 30 perces tematikus órákon vehetnek részt.

Miért hatástalan a legtöbb fogyókúra?

A fogyókúrás szakértő szerint a hosszútávú fogyás legfontosabb feltétele az, hogy ne projektként tekintsünk rá, hanem váltsunk életmódot. Hiszen ahhoz, hogy a ledobott súly ne szaladjon vissza, arra van szükség, hogy a fogyókúránkra szakítsunk időt, áldozzunk pénzt és az sem árt, ha lelkileg is jó formában vagyunk. De a „szerencsétlen” genetikával és a hízékonyságra való hajlammal takarózni a szakértő szerint nem érdemes.
A Peller testvérek és Nyári Dis is elmondta nekünk, hogy mi a módszerük az egészséges életmód megtartásához.

PELLER TESTVÉREK: Elmondják miért sikertelenek a fogyókúrák

A Peller testvérek, a piacon fellelhető összes fogyókúrás módszert kipróbálták. Már gyermekkorukban sem voltak elégedettek megjelenésükkel. Peller Mariann és Anna elmondják, hogyan néz ki náluk az egészsége életmód.

Teljesen átalakítják a világunkat a mai huszonévesek?

Holdampf Linda, a Drága örökösök színészei és a Peller-nővérek is tapasztalták már, hogy a fiatalabbak ki akarnak hagyni lépcsőfokokat a karrierépítésből. Vajon jól teszik ezt? Vagy hiányosságokat hagy maga után ez a hozzáállás?

Kiss Anna Laurát másképp lehet meghódítani, mint a Drága örökösök Stefijét

A Stefit alakító Kiss Anna Laurától távol áll az az ármánykodás, amit a sorozatban a karaktere művel. Őt egészen másképp lehet meghódítani, a Reggeliben el is mondta, hogyan?

Holdampf Linda hasvillantós szetteket hozott a Darálóba

A Peller-nővérek és Holdampf Linda is irigyli azokat a nőket, akik akkor is mernek szexi darabokat felvenni, ha nincs tökéletes alakjuk. De mindig van egy határ.

Nem az édesapjától kért pénzt a Cápák között vállalkozója, pedig megtehette volna

A Healthy Cleaning kitalálója, Seres Szilárd olyan takarító szolgáltatást talált ki, ami a levegőt is tisztítja. Többet kapott a Cápáktól, mint amit kért és a K&H különdíjára is esélyes.

Kiváló magyar üdülőhelyről jelentkezett be Papp Gergő a Reggelibe

Hévíz nemcsak a wellnessről szól, annál sokkal többet nyújt. A mozgásszervi problémákra kiválóan hat a tó víze, orvosi segítség is karnyújtásnyira van és a kulináris élmények is várják az idelátogatókat.

Mit tesznek a Drága örökösök sztárjai, ha két nő közül kell választani?

A sorozat két sztárja, Bács Péter és Mohácsi Norbert színészi pályájuk kezdetéről és az ismertséghez való viszonyukról meséltek a Reggeliben. De ennél kényesebb témákról is szívesen beszéltek.

Hoppá! A Peller nővéreket alkoholos étellel verték át gyermekkorukban

A sajtfondü világnapján mi sem maradhattunk ki az élményből. Főzés közben pedig kiderült, hogy van egy vicces és zavarbaejtő története Annának és Mariann-nak a gyerekkorukból ezzel az étellel kapcsolatban.

Fenyő Iván imádja szélsőséges karakterét a Drága örökösökben

Nem titkoltan Csernusról mintázta a pszichiáter figuráját Fenyő Iván, aki lubickol ebben a szerepben. Mesélt a sorozaton kívüli munkáiról is és arról, mennyivel könnyebb most áthidalni az országhatárokat.

Reptéren koncertezik a Kodály Filharmonikusok

Fontos küldetésének tartja a zenekar, hogy Kodály műveit műsoron tartsa és népszerűsítse. Legközelebbi koncertjüknek a helyszíne is különleges lesz, amiről véletlenül derült ki, hogy jó az akkusztikája.

Illóolajokkal is le lehet szokni a dohányzásról

A természetes illóolajok és növényi esszenciák élettani hatása nem csak a dohányzás ellen jó, hanem az egészséges életmód kialakításában is jelentős szerepe van.

A Reggeliben mutatta be új klipjét a Sugarloaf

2 éve csatlakozott a Sugarloafhoz az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő, aki sokkal jobban érzi magát a színpadon a zenekarral, mint szóló énekesnőként. A zenekar tagjai kishugukként vigyáznak Enikőre.

Életmentő műtétet hajtottak végre Muri Enikőn

A Sugarloaf énekesnője tavaly év végén esett át egy műtéten, amit egy 10-es skálán 9-es veszélyességi fokozatúnak ítélt meg az orvos. Enikő szerencsére jól van, gyógyulnak a sebei.

Soma már sokkal inkább Mama, mint Gésa

Sokat lépett előre az önelfogadásban Soma Mamagésa, aki arról is ismert volt, hogy soha nem kezelte tabuként a szexualitást. Ma már azonban jobban érdekli a földanya, mint a szex.

Az építészeti érdekességekre is koncentrál a ma induló tavaszi fesztivál

Az egyik programja a #felafejjelbudapest. 3 éve kapcsolódtak a fesztiválhoz, azóta szerveznek tematikus sétákat a fővárosban. A fesztivál eleve egy zenei fesztivál, de az elmúlt években más művészeti ágak is becsatlakoztak. A #felafejjelbudapest egyik fő feladata röviden: az építészet és az épített örökség bemutatása.

A pénzügyi tudatosságot is díjazzák a Cápák vállalkozói között

A K&H szeretné ösztönözni a vállalkozásokat, ezért egy egymillió forintos mentoring programot fog a műsor végén egy vállalkozásnak adni a műsorban megismert jelöltek közül. A Konyhafőnök 2018-as győztese, Böröcz Zsófi is jelölt.

Delhusa Gjon menyasszonyáról: „A mi családunkban ő a férfi”

Az énekes szerelme nagy reménysége volt az úszósportnak, amit abbahagyott, mert nem volt miatta magánélete. Gjon szerint nagy igazságosztó és kettejük közül ő a férfilélek, Gjon pedig a női.

Fejszével akarták szexre kényszeríteni Frabatót

Egy őrült zaklató gyereket akart Frabatótól és úgy gondolta, a legjobb nyomásgyakorlás, ha fegyver van a kezében. 14 éve zaklatja ez a nő a mestermágust, évek óta bíróságra jár miatta.

Baukó Éva hallgatást fogadott, de kiderült, hogy VV Hunor és Ági együtt vannak

Éva nem akarta elárulni barátnőjét, Sebestyén Ágit, de a Peller-nővérek ügyesen bekérdeztek nála és a lényeg kiderült.

Gáspár Győző valóra váltotta Peller Mariann vágyát!

Győző nem tett mást, csak megkérdezte a Reggeli műsorvezetőitől, hogy „Mi a vágyad, more?”. Mutatjuk, hogy ezután mi is történt!

Delhusa szerelme hamar letöri a szarvát párja rajongóinak

Fanni védi a saját területét, ami az énekesnek kifejezetten tetszik. Ha valaki megkörnyékezi Gjont, annak jön is rögtön a figyelmeztetés, hogy fejezze be, amit elkezdett.

Delhusa Gjon szerint nem téma a korkülönbség a szerelemben

Mindennap 4 nyers tojást eszik meg fiatalsága megőrzéséért a ma már legendának számító énekes, aki 45 éve van a pályán. Múltat is idéztünk és a szerelemről is szó esett.

Frabato elárulta, milyen lesz 2019 és a szerelmi kötésről is szó esett

Vajon milyen energiák dolgoznak körülöttünk bolondok napján? Nem csak erről esett szó, hanem az egész évről és Frabato a szerelméről is mesélt, ennek kapcsán pedig fura női rituálék jöttek szóba...

Kiszel Tünde Disney-hercegnőként tündököl új naptárának lapjain

A naptárkirálynő el is hozta a prototípust, amin többen között Jázminként, Belle-ként és Hófehérkeként is ragyog. Donatelláról is szó esett, akiről kiderült, hogy tehetsége van az énekléshez és a zenéhez.

VV Csoki megsértődik, ha nem ismerik meg az utcán

Csoki nem tudott mit kezdeni magával, miután kizárták a játékból, elkezdett bulizgatni, de hiányzott neki a szereplés. Még nem tudja, pontosan mi legyen belőle, de nem akar eltávolodni a tévétől.

Baukó Éva titkokat árult el a ValóVilág 9 lakóinak magánéletéről

A Reggeliben kiderült, hogy Baukó Éva segített kilábalni a pánikbetegségből Gáspár Győzőnek. Emellett sok minden más is kibukott belőle a ValóVilág 9 játékosairól, Hunorról és Zsuzsuról is kendőzetlenül beszélt, olyannyira, hogy utóbbit a Peller-nővérek a védelmükbe is vették.

Győző máris valóra váltotta Peller Mariann álmát

A Mi a vágyad more? lényege, hogy régi tévéműsorokat kérhetünk újra, akármelyik járókelő lehet olyan szerencsés, hogy Gáspár Győző valóra váltsa a kívánságát. Ezúttal Marianné teljesült.

Mostantól sosem tudhatjuk, hol talál ránk Gáspár Győző?

Magyarország dzsinnjévé válik Gáspár Győző a Mi a vágyad, more? című műsorban, ami ma este indul az RTL+-on. Győző mesélt a műsorról és főzött is nekünk.

Egy éve tért vissza Peller Mariann a Reggelibe

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Mariann 7 év kihagyás után beszélget újra a műsor vendégeivel – korábban ugyanis már volt a csapat tagja. A szintén a Reggeliben dolgozó Peller Anna húga 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti egyetemen, első RTL-es munkája a Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedő volt, de vezette a Reflektort is.

Így utazik gyerekkel Gubás Gabi és Fejős Éva

Fejős Éva igyekszik szórakoztatni kislányát, több dologgal is készül, mert egy-egy könyv vagy játék rövid ideig köti csak le. Gubás Gabi gyerekei már nagyobbak, de 3 éves korukban ők is elkezdték járni a világot.

Fejős Éva nem hagyja, hogy ellepjék a trollok a közösségi oldalait

Az írónő mesélt kétéves kislányáról is, de nem posztol túl sokat róla, mert szerinte az oldalainak az írói munkásságáról kell szólnia, nem a magánéletéről.

Gubás Gabi elárulta, mitől néz ki ilyen jól 45 évesen

A színésznő imádja a munkáját, rendszeresen próbál ki új dolgokat, de nem csak ez a titka annak, hogy ilyen jó formában van. Étkezéssel kapcsolatban sok hasznos tippet adott a nézőknek.

Magyaroktól érkezett a segítség a kuvaiti olajkutak katasztrófájának idején

Az Öböl-háború után annyi olaj égett el Kuvaitban, hogy 100 évbe telik, mire kiürül majd a levegőből. Két hónapig nem találták a megoldást az amerikaiak, Magyarországról érkezett egy gép, ami végül eloltotta a tüzeket. A ma esti XXI. Században látható majd a történet.

Milyen az igazán jó cigánypecsenye?

Lukács Miki a Tóalmási húsüzemben járt, Csocsesz pedig a stúdióban adott praktikus tanácsokat ahhoz, hogy otthon is olyan kiváló pecsenyét tudjunk készíteni, mintha étteremben rendeltük volna.

Törőcsik Franciska énekesnőként is bemutatkozott egy vadonatúj klipben

Lóci játszik kérte fel egy szakítós dal eléneklésére a színésznőt, akivel egy gimnáziumba jártak, de Franciska akkor még kislánynak számított Lócihoz képest.
 

Csocsesz jódlival hívogatta a stúdióban a Peller-nővéreket

Csocsesz jódlival kezdte a mai adást, a produkcióban Anna is partner volt és kiválóan jódlizott. A műfaj eredetére is fény derült.

Csocsesz szerint mindenki szereti a mulatóst, de nem mindenki vállalja fel

A zenész szerint ne keressük azt a hatalmas nagy zenei értéket a műfajban, hanem próbáljuk meg elfogadni, hogy ez a miénk. Rengeteg története van arról, hogy olyanok is asztalon táncolnak rá, akik hangoztatják, hogy ők bizony nem szeretik a mulatóst.

Vivi és Fecsó több mint 2 hetet töltött kettesben Balin

Vivien nem akarja elhanyagolni a férjét a gyerekek miatt, ezért felháborítja, ha valaki megdöbben rajta, hogy két és fél hétre másra bízták a gyerekeiket.

Vasvári Vivi kiposztolt egy videót saját szüléséről

A luxusfeleség nem császárpárti, nem ért egyet azzal, ha valaki pusztán félelemből és nem nyomós indokkal választja a természetes szülés helyett.

Fehér Gyulának a Cápák között óta sok új barátja lett, de az utcán nem ismerik fel

A milliárdos nem vonul el a beosztottjai elől, külön irodája sincsen, mert nem akar elkülönülni a munkatársaitól. Az irodájába pedig gyalog jár.

A Reggeliben mutatta be új klipjét Kowalsky meg a Vega

A vad rocker külső mögött két tudatos családapa rejlik, ráadásul Kowa a zenélés mellett jógaoktató is. Egy kisebb szünetet leszámítva a zenészek 15 éve dolgoznak együtt.

Ijesztő betegség tört ki Dobó Ági kisfián a thaiföldi nyaralás után

Az egykori szépségkirálynő és férje Ázsia egyik legkedveltebb turisztikai célpontját választotta a családi nyaraláshoz, de lehet, hogy ma már másképp döntenének kicsi gyerekeik miatt.

Francia reggelivel kezdett Papp Gergő és Peller Mariann

Café au lait, croissant, macaron... Néhány ital és étel, ráadásként Papp Gergő profi francia nyelvtudása és máris Párizsban érezzük magunkat.

A Brainsben a dobos is olyan népszerű, mint a frontember

A Brains már 1994 óta létezik, ők Magyarország legsikeresebb elektronikus zenéjét játszó zenekara. 2016-ban már nyertek Fonogram- és Petőfi Zenei Díjat, most újra jelölték őket.

Magyar Attila valójában konyhatündér?

Lotfi Begi főztjét ízlelgetve szóba jött, ki milyen ételeket készít otthon, és kiderült, hogy a színész egészen különleges fogásokat főz és arra is figyel, hogy milyen alapanyagot használ fel hozzá.

Meddig szólhat bele a szülő a párválasztásba?

Nagy Sanyi és Magyar Attila nemsokára a Liliomfi című darabban lesz látható, a történet kapcsán azt fejtegettük a Reggeliben, hogy vajon hol van a határa annak, hogy a szülő véleményezi gyermeke szerelmi életét?

Vidd haza Lolát!


szerző:
2019.03.18. 08:08
Vidd haza Lolát!

Lola egy 1 éves, barátságos keverék nagylány, akit az Illatos útról mentett februárban a Vigyél Haza Alapítvány. Az erős alkatú kutya mellé olyan aktív életet élő gazdit keresünk, aki lakásban vagy kertben tartaná őt, de mindenképp szabadon beengedné a lakásba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

A fiatalokon keresztül szeretnék visszaszorítani a szeméthalmozást

Még mindig nem tudatosult az emberek többségében, hogy milyen sokat tehetnek a környezetükért, ha szelektíven gyűjtik a hulladékot és ezzel elősegítik az újrahasznosítást.

Így oldja meg az utazást három gyerekkel Lotfi Begi és felesége

A gyerekhám nem ördögtől való dolog, egy 2 éves ikerpárral és egy 5 éves nagytesóval például fontos, hogy biztonságban tudjuk a kicsiket. A zenész a nyaraláson döbbent rá arra, milyen minden egyes nap 3 pici gyerekkel a feleségének.

Megkönnyíti a mozgáskorlátozottak életét egy új applikáció

A kerekesszékkel közlekedők számára óriási stressz, hogy nem tudnak akárhová beugrani kávézni, enni, olyan helyekre járhatnak csak, ahol megoldott az akadálymentesítés és az illemhely. Ebben segít majd nekik ez az alkalmazás, hogy megtalálják ezeket a helyeket.

Miller Dávid az Alvilágról és Jennifer Lawrence-szel közös meztelenkedéséről mesélt

Hamarosan más sorozatban is felbukkan az Alvilág fiatal tehetsége az RTL Klubon, de nemcsak erről mesélt, azt is elárulta, milyen külföldi filmes munkái voltak eddig és miért szeret angolul játszani?

Új mozifilmben bukkan fel Mohai Tamás

A Drága örökösök Tamásának a Most van most című filmben Molnár Gusztáv kisfia játssza a fiát. Benedek apukája orra alá dörgölte: csak hogy tisztázzák, ő mozifilmben játszik, míg Gusztáv csak egy sorozatban.

Vadiúj klipet hozott a Reggelibe a Hősök

Már nem olyan témákról akarnak szövegelni a Hősök előadói, mint huszonévesen, ezért egy mélyebb mondanivalójú dalt alkottak, a Jóembert.

Az ország első női buszsofőrjét mutatja be a XXI. Század

Idén 40 éve vezethet nő buszt a Volánnál. Az első Gulyás Istvánné Ilona volt, aki elmesélte, annak idején előfordult, hogy valaki nem szállt fel a buszra, mikor meglátta, hogy ő ül a sofőrfülkében.

Fogadd örökbe Bercit!


szerző:
2019.03.05. 07:53
Fogadd örökbe Bercit!

Bercit akár kertes házba, akár lakásba is lehet ajánlani, de mindenképp családtagnak, olyan helyre, ahol beengedik a lakásba is, hiszen egy kisebb testű kutyusról beszélünk. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Különleges formájú palacsintákat sütött Mariann és Gergő

Ma van a palacsinta világnapja, ennek apropóján a Reggeli műsorvezetői a stúdióban készítettek néhány egyedi darabot ebből a népszerű ételből.

Apró Anna komolyan megsértődik a ma esti Cápák közöttben

Csoportos chatet vezetnek mindennap az RTL Klub cápái, egészen reggeltől a jó éjszakát-ig megy közöttük a diskurzus. Apró Anna elárulta, hogy történik valami, ami hosszan tartó duzzogást okoz neki a ma esti adásban.

Hamarosan valóra válik a Cápák között ápolónőjének álma

Németh Franciska a szülőknek akar segíteni Gyerekdokik nevű applikációjával, ami arra a kérdésre ad választ, hová vigyék a gyereküket egészségügyi probléma esetén? Apró Anna látott ebben fantáziát és befektetett 10 millió forintot.

Debreczeni Zita Luxi Dalmát fotózta a szülőszobán

Zita vállalta Smaltig Dalma felkérését, akinek az az elsőre meghökkentőnek tűnő ötlete támadt, hogy örökítsék meg szülése pillanatait.

Az év hősnője azért harcol, hogy mindenkit a tettei alapján ítéljenek meg

Idén is megrendezi a Glamour magazin a Women of the Year Gálát. Az egyetlen díjazott, akit előre kihirdetnek, az Év hősnője, aki ezúttal Miklós Melinda, a Nyitottak vagyunk ügyvezetője, aki az esélyegyenlőségét harcol.

Magyar versenyző is indul a ralikrossz VB-n

A ralikrossz világszerte egyre népszerűbb. A vb- és az Eb (WRX és az ERX) futamokon volt már arra példa, hogy nyolcvanezren nézték végig a futamokat. Nagyon látványos, rövid, tömör, gyors műfajról van szó.

Férfiaktól ered a pompomlányok sportja - BEMUTATÓ!

A cheerleading a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvöző sportág, mely az 1880-as években jött létre Amerikában. És férfiak kezdték!

Balla Eszter: „Az volt a legnehezebb, amikor le kellett vetkőzni”

A színésznő szerint az előadások alatt az a gyorsöltözés lényege, hogy nem szabad sietni. Erről, más színházi titkokról és három gyermekéről is mesélt a Reggeliben.

Pataki Zita Az utolsó lombik című vlogjáról mesélt

Pataki Zita és férje 2012. decembere óta készül a családalapításra. Az eltelt időszakban 8 lombikprogramon vettek részt. Most az utolsó, 9. lombikprogramjukról úgy döntöttek, hogy egy dokureality-t készítenek!

Gáspár Bea elárulta a hosszú házasság titkát!

Gáspár Bea, Xantus Barbara, Holdampf Linda, Peller Anna és Mariann egy Oscar-gálás pletykából indultak ki, majd megfejtették a hosszú házasság titkát - köszönhetően Beának!

Holdampf Linda ledarálta a Kardashianékat!

Ezt a Darálót nem teszik el emlékbe a Kardashian testvérek: Holdampf Linda könyörtelenül véleményezte ruháikat!

Balog Janó új projektbe kezdett a zenélés mellett!

A 2018-as X-Faktorban eljutott egészen az élő showig, a 12 döntős egyikeként. A zenélést azóta sem hagyta abba, de emellett egy másik nagy projektbe is belevágott!

Xantus Barbara a Reggeliben!


szerző:
2019.03.01. 07:40
Xantus Barbara a Reggeliben!

Xantus Barbara nemcsak színházi, hanem családi életéről is mesélt nekünk, ami fordulóponthoz érkezett!

A Kifőzdében egy igazi konyhafőnök: Gáspár Bea!

Gáspár Bea, A Konyhafőnök VIP győztese érkezett a stúdióba, ahol nemcsak főzés iránti szeretetéről mesélt nekünk!

Így tanítsd beszélni a papagájod!

Nem kell kalózkapitánynak lennünk ahhoz, hogy beszélő papagájunk legyen - íme a részletek!

Ráskó Eszter tudja a baba nemét, de szerinte lehet, hogy meggondolja magát

Eszter babája az ultrahangon szereti eltakarni a lényeget. De csupán azért nem köti az orrunkra, hogy fiú vagy lány, hogy ne tudjuk. Papp Gergő viszont megsejtett valamit.

Ráskó Eszter: „Nem próbálom meg romantikus mázzal bevonni a terhességet”

A Showder Klub humoristája várandósságával kapcsolatban is tabukat döntöget. Szerinte fake news, hogy a mai világban nehéz teherbe esni. Csak annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy egyből egy!

Cooky elhozta kisfiát és várandós menyasszonyát a Reggelibe

A lánykérés történetéről is fellebbent a fátyol a beszélgetés alatt, majd meséltek az útban lévő kistestvérről, aki reményeink szerint kislány lesz, de még nem tudnak biztosat.

Varga Viktor dalban zárta le előző kapcsolatát

A mindig extrém külsővel mutatkozó énekes új dalt hozott a Reggelibe, melynek címe Noé. Ezúttal űrhajósnak öltözve érkezett és mesélt arról, hogyan is született ez a dal és a klip.

Szekeres Adrienn 8 hónap után ment férjhez és ez már 20 éve tart

Az énekesnő férjével két kamaszlányt nevel, megismerkedésükről és a tizenévesek nevelésének nehézségeiről is mesélt a Reggeliben.

Szabó Győző is alvilági ügyekbe keveredik

Az életmód-váltásba kezdett színész sok fölös kilótól megszabadult, de rosszfiús karakterét így sem vesztette el. Olyannyira nem, hogy a ma esti Alvilágban verőlegényként fog feltűnni.

Ezért ne rejtsük el a sérült gyerekeket az épek elől

A Veni Vidi Vici Alapítvány számára fontos a sérült gyerekek álmainak megvalósítása. Mivel az oktatásban nagyon kevés lehetőségük van ezeknek a gyerekeknek arra, hogy az épekkel együtt tanuljanak, az alapítvány célja, hogy közöttük lehessenek és az épek is fogadják el a sérülteket.

Látványos és mozgalmas programokat ígér a Szentendrei Karnevál

A március 2-3-i hétvégén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet. A harmadik Szentendrei Karneválon lesz minden, ami elengedhetetlen a farsangoláshoz: maskarások, farsangi fánk variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok, gasztronómiai vásár.

Különböző szájformákra gyártanak nyalókát a Cápák között vállalkozói

Nyalni jó, nyalni kell! Ezt kántálták a Reggeli vendégei és műsorvezetői, amikor az egyik Cápa, a nyalókás fiúk bizniszébe befektető Moldován András lelkesen mesélt arról, miért jó ez a termék és miért szimpatizál a nyalókagyártó Foltin Andrással és Régi Tamással?

Nemcsak Risztov Évának járt lemondásokkal az olimpiai aranyérem

Az olimpiai bajnok úszónő körül egy egész csapat dolgozott azon, hogy a lehető legjobb eredményeket tudja elérni. De csak felnőttként jött rá, hogy édesanyja mindent feláldozott, hogy Éva valóra tudja váltani az álmait.

Hajdú Péter: „Egy pék vagy egy autószerelő miért lehet érzékenyebb, mint én?”

A tévés producer elmesélte kálváriáját Dömsödi Gáborral, aki ellen annak idején pert vesztett, mert a bíróság szerint közszereplőként el kellett viselnie, amiket Dömsödi a könyvében írt róla.

Kabát Petiék elképesztő gesztust tettek egy szerencsés kiválasztottnak

A focista menyasszonya türkizkék, sellőszerű ruhában pompázott a Story Gálán, amit az esemény után elajándékozott. És ennyi még nem volt elég a jótékonykodásból!

Miért fontos a vállalkozások online jelenléte?

Ma már nem elég a jó termék, jó marketing és jó weboldal nélkül egyetlen vállalkozás sem tud érvényesülni.

Ezekben az országokban a legjobb nőnek lenni

A US News & World riport évente összeállít egy listát, amiben azt vizsgálják, hol élnek a legnagyobb biztonságban a nők. Íme a TOP 5: 5. Hollandia 4. Norvégia 3. Kanada 2. Dánia 1. Svédország.

Ma este startol az RTL Klub krimi-dráma sorozata, az Alvilág

A rendező szerint a nők nagyon erősek, ezért itt volt az ideje, hogy női főszereplője legyen egy krimi-dráma sorozatnak. Az Alvilágban ezt az erős nőt Balsai Móni alakítja.

Tóth Verától több barátja elfordult, miután lefogyott

Az énekesnő nagyon sokáig küzdött a túlsúlyával, és miután ez a problémája megoldódott, jöttek helyette újak, amire nem is számított. Néhány barát elvesztése után viszont jött egy szerelem, párjáról is sokat elárult a Reggeliben.

A fogkefék titkos élete


szerző:
2019.02.19. 07:59
A fogkefék titkos élete

Február 11. és március 10. között szervezik meg a Mosolygó fogacskák nevű fogápolási programot. Ennek során egy olyan pályázatot írtak ki alsó tagozatos diákoknak, ahol a pályázat témája idén a Fogkefék titkos élete. A gyerekek jelentkezhetnek fotóval, rajzzal, videóval, a lényeg, hogy digitális formában kell beküldeniük.

Tóth Vera Instagramon ismerte meg legjobb barátnőjét

Az énekesnő oldalán kommentelgetett rendszeresen az éles nyelvű újságíró, Szentesi Éva, akinek a gondolatai, a humora nagyon megtetszett Verának. A barátság már 6-7 éve tart.

Szentesi Éva többszáz oldalt dobott ki készülő könyvéből

Éppen válságban van az író-újságíró, egy folytatáson dolgozik, de komoly dilemmába esett. Még saját tehetségét is kétségbe vonta, de szerencsére a szerkesztője nem kételkedik benne.

Így hajtogass pólót 3 mp alatt!


szerző:
2019.02.19. 07:46
Így hajtogass pólót 3 mp alatt!

Korán reggel egy nagyon hasznos dologgal indította a napot Peller Mariann és Papp Gergő. Megmutatták, hogyan lehet gyorsan szekrényképessé varázsolni ezt az alapvető ruhadarabot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való