KERESÉS search-close

Peller Károly

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Károly"

A sztárok is átélik a januári lehangoltságot?

Peller Károlyon nem fog a téli depresszió, Szabó Zsófi viszont tudja sötéten látni a dolgokat. Csocsesz olyan választ adott a kérdésre, amit nem gondolnánk róla.

Belehajtott egy autó Peller Károly házának kapujába

A színésznek egy ittas vezető okozott komoly anyagi kárt. Amíg helyre nem állítják, biztonsági őr vigyáz a házra, mert őrült rajongója még mindig zaklatja. A pereskedés még folyik.

Adorjáni Bálintból minden nőnek kapnia kell?

Nagy Sanyi és Adorjáni legújabb színpadi szerepükről meséltek, melynek címe Apád füle. Ennek kapcsán a színészek és a stúdióban ülő vendégek beszéltek saját apaképükről, családi mintáikról is. Végül elárulták, mi volt a legmerészebb húzásuk fanatikus rajongóiknak?

Őrült zaklató jelent meg Peller Károly kertjében

A színészt 3 éve zaklatja az említett hölgy, aki már Peller Annához is odament egyszer és számonkérte, hogyan mer a színpadon hozzáérni Károlyhoz?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való