KERESÉS search-close

Pataki Ági

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pataki Ági"

A hétvégi Story Gála bennfentesek szemszögéből

A 20. jubileumi születésnapját ünneplő rendezvényt a kerek évforduló alkalmából patinás környezetbe, a Szépművészeti Múzeum évszázados falai közé vitték. Az Ötcsillag-díjat a magazin olvasói ítélték oda kedvenceiknek, 5 kategóriában. A stúdióban Pataki Ági, az 5 Érték-díj kuratóriumi tagja és Kapitány Iván, rendező meséltek arról, hogyan döntöttek arról, ki kapja meg ezeket a díjakat?

Divat az ideológia börtönében

Divattalan korszaknak nevezték az ötvenes éveket. Az ideológia egy időre szürkévé tette az utcákat. A nyugati, felszabadult tarkaság aztán a zenekarok öltözködésével szivárgott be Magyarországra, ahol még a politikusok sem voltak jól öltözöttek.

Andy Vajnára emlékezik a filmvilág

Gyászol a filmvilág, Andy Vajna hosszan tartó súlyos betegség után tegnap halt meg. Amikor kiderült, hogy daganatos betegséggel kell szembenéznie tabuk nélkül, őszintén beszélt érzéseiről a Fókusznak. Ennek éppen most kilenc éve. Andy Vajna boldogságát is megosztotta velünk, amikor megnősült. A világhírű producer életművét olyan filmek fémjelzik, mint az Evita, a Rambo, a Terminátor, vagy a Die Hard. Első magyar filmje a Miniszter félrelép volt, ami máig vezeti minden idők magyar nézettségi toplistáját. Andy Vajna 75 éves volt.

Izgatottan készül a Story Gálára a sztárvilág

Idén már tizenkilencedik alkalommal díjazzák a kimagaslót alkotó művészeket, sportolókat és médiaszemélyiségeket. Pataki Ági, és Rózsa György már tavaly is a díjat odaítélő testület tagjai voltak, melléjük csatlakozott idén Kovács Kati olimpia bajnokunk, Udvaros Dorottya és Balázs Fecó. Ők együtt öt kategóriában adják át az Érték-díjakat.

 

Sztárok a moziban!


szerző:
2018.01.25. 16:45
Sztárok a moziban!

Két premier előtti vetítésen is járt a Story Extra stábja a héten.  Kepes András, Nyáry Krisztián, Pataki Ági és Gryllus Dorka mondják el a véleményüket a filmekről.

 

A 80-as évek szépségei, akiket véletlenül fedeztek fel!

Profi modellekké váltak – de honnan indultak? Minek köszönhetik karrierüket az első legnagyobb nevek a magyar modell szakmában? Pataki Ági arról beszélt, hogy mit nem szeretett a modellkedésben. Rábaközi Andrea elárulta, hogy mit tanít a kezdő manökeneknek, Sütő Enikő pedig, hogy miért nem akart külföldi karriert.

Nők élete 40 felett: jönnek még kalandok vagy új szerelmek?

Már negyvenen túli ismert magyar hölgyeket kérdeztünk arról, hogy ők mit tapasztaltak: hogyan vagy épp hogyan nem változott meg az életük miután betöltötték a negyvenet? Vajon a negyedik X után tényleg a B oldal következik? Szellemileg, fizikailag, lelkileg is egy új korszak kezdődik? Beköszön az életközépi válság? És új kalandok, esetleg szerelmek jönnek? Nemrég minderről híres magyar férfiak vallottak nekünk, most akkor halljuk a hölgyeket is, és lássuk, melyik nem, hogyan vélekedik a témáról.

 

Ki számít szépnek?


szerző:
2016.05.21. 19:55
Ki számít szépnek?

Szexszimbólumok, szépségideálok, divatikonok. Szőkék, barnák, vörösek, vékonyak, és feltűenően nőiesek, sportosak, magasak és alacsonyak, mégis mi a közös bennük, amitől milliók számára ők testesítik meg a jó nő fogalmát?

40, 50, 60 felett is bombaformában!

A most következő hölgyek is szeretnek utazni, de nem csak emiatt különlegesek. Mind negyven fölöttiek, de simán letagadhatnának egy tizest. Sőt van, aki többet is. Persze mindegyiküknek megvannak a maga praktikái, és bár féltve őrzik néhány titkukat, most elárulják a mitől maradtak ilyen hosszú ideje ennyire szépek. Ja és amúgy is a 40 az új 20, a 60 pedig az új 30!

Kiderült, miért ők lesznek a Story Gála díjazottjai!

A zsűritagok a Story Extra kamerájának árulták el, milyen szempontok alapján választották ki a leendő díjazottakat. Ami fontos volt, hogy a különböző területek jelöltjei az eredményesség mellett értéket is képviseljenek.

50 tehetséges fiatalnak segítenek

Egy fiatal hidrobiológus, aki operaénekes szeretne lenni, és egy látássérült lány, aki a Riói Olimpiára készül. 50 fiatal magyar tehetséget válogattak ki egy programnak köszönhetően. Hogy álmuk valóra váljon, nem akármilyen mentort kaptak maguk mellé. Egy-egy tehetség kezét hat hónapig többek közt Miklósa Erika, Pataki Ági vagy Bozsik Yvette fogja majd.

Baukó Évát rajongója zaklatja!

A csütörtöki 8:08-ban Baukó Éva zaklatójáról mesélt, Csordás Ákos és Rácz Gergő pedig azt is elárulta, hogy ők milyen trükköket vetnek be a csajozás során. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

A legbefolyásosabb magyar nők – mitől lesz ma valaki sikeres?

Pataki Ági a kilencedik legbefolyásosabb nő Magyarországon a kultúra kategórián belül egy nemrég készült felmérés szerint. Hogyan mérjük a sikert, mit is jelent ez és hogyan juthat el valaki idáig? A mai adásban vendégünk volt Galambos Márton újságíró és Pataki Ági.

Pataki Ági az 50 legbefolyásosabb nő között!

De mit is jelent pontosan a befolyás, és mi ma a siker mércéje? Erről beszélgetünk vele a következő 8:08-ban. No meg itt lesz velünk Csordás Ákos, és bemutatjuk az idei napszemüveg trendeket is.

Nálunk jártak Almodovar színésznői

A világhírű rendező sztárjai Magyarországra látogattak, egy exkluzív hajókiránduláson vettek részt.

Fél Kettő 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 14:15
Fél Kettő 11-04-13

Fél Kettő: Bocsánatos bűn? - Mit tegyen az, aki rájön, hogy megcsalja a párja? Apacsok - Egy darab a szabadságvágyról, vendégünk Szervét Tibor. X-Faktor - Óriási az érdeklődés az RTL ősszel induló műsora iránt.

Reggeli 10-07-01


szerző:
2010.07.01. 08:57
Reggeli 10-07-01

Ma reggel bemutatkoztak a főiskolák szépei, Itt volt egy ifjú autóversenyző, aki már szinte a Forma 1 előszobájában van, és Müller Attila is megmutatta különös képességű kutyáját, aki malacokat utánoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való