KERESÉS search-close

Papp Gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papp Gergő"

Példaképpé vált a mellrákból kigyógyult, gyönyörű modell

Szűcs Adriánának nagyon fiatalon kellett szembenéznie a rákkal, egészséges mellét is levetette, hogy megelőzze a betegség kiújulását. Nemrég megható elismerésben részesült.

A digitális világ veszélyei nagyobbak, mint gondolnánk

A mai fiatalok akár napi 10-11 órát is a neten lógnak, ahol akár egy chatüzenetben, e-mailben vagy játékon keresztül is érkezhet vírus, amelynek segítségével távoli támadók hozzáférhetnek személyes adatainkhoz, vagy a webkamerákon keresztül leshetik meg gyermekeinket.

Ilyen férfire vágyik Apró Anna

A Forbes magazin a 30 legsikeresebb magyar fiatal közé választotta a Cápák között befektetőjét, aki nemcsak a szakmai sikereiről mesélt, hanem arról is, milyen férfira vágyik?

Mit tehetünk az internetes zaklatás ellen?

A közösségi oldalak világában sokkal könnyebbé vált a zaklatók dolga. Bármikor megtalálhatják az áldozatukat, ráadásul a kamaszok különösen érzékenyek erre, ezért fokozottan kell figyelnie a szülőknek.

Pataki Zita nem hagyja abba


szerző:
2019.05.21. 08:25
Pataki Zita nem hagyja abba

Az időjós saját vlogja után mindenkit arra biztat, hogy ossza meg a saját történetét. Ennek a célja, hogy ne érezze senki selejtesnek magát. Zita azt is elárulta, gondolkodott-e az örökbefogadáson?

Budapesten tartották a világ legrangosabb fitneszversenyét

Óriási sportdiplomáciai siker, hogy hazánk felkerült az IFBB legrangosabb versenyprogramjának az IFBB Diamond Cup-nak a szervezői listájára. 22 ország közel 200 versenyzője állt színpadra az Akvárium Klubban 27 kategóriában. Itt a stúdióban Papp Gergőt is megtanították pózolni a szobortestű fitneszversenyzők, Szalai Evelin és Hóbor Patrícia.

Gáspár Laci imádja, ha ByeAlex hisztizik

A két mentor volt a Reggeli vendége, akik elmesélték, mit várnak egymástól és a jövőbeli versenyzőktől a 2019-es X-Faktorban. Jelentkezni még mindig lehet!

Meglepődtek a rajongók a Punnany Massif új dalán

A zenekar legújabb száma egy visszafogott dal lett, melynek címe: LÁV. A rajongók vegyes érzésekkel reagáltak rá.

Szabó Simon utánajárt, mi a pécsi zenekarok sikerének titka?

Halott pénz, Punnany Massif, 30Y... Csak néhány zenekar a listáról, akik Pécsről indultak és sikeressé váltak. Szabó Simon nyomozott a városban a Pécsi szál című filmben.

Milyen kutyáknak való a kutyafuttató?

Korom Gábor szerint a futtató sokszor zsákutca, mert kicsi, szűk, nem tudja a kutya levezetni az energiáit és abból is baj lehet, ha a futtatóban összeakadnak összeférhetetlen állatok.

Hajas Laci több mint 40 éve varázsolja a frizurákat

A világ egyik legszebb szakmája az övé, ezt gondolja az ország legismertebb fodrásza, aki még mindig nem akarja abbahagyni a munkát. Soha, semmi más nem szeretett volna lenni.

Rácz Jenő is ott lesz a Gourmet Fesztiválon

A sercli, a paprika és a sör az idei fesztivál témája, ami Kiss Ramóna szerint nagyon illik a Michelin-csillagos séfhez. Jenőnek még nincs saját étterme, ezért aki szeretné megtalálni, a saját nevére szóló standon keresse.

Papp Gergő fél az állatoktól?


szerző:
2019.05.15. 08:05
Papp Gergő fél az állatoktól?

Az állat- és növényszeretet világnapja van május 15-én, ennek kapcsán Kiss Ramóna és Papp Gergő arról beszélgettek, ki mennyire rajong az állatokért? Kiderült, hogy Gergő nem annyira...

A tökéletes croissant titka


szerző:
2019.05.14. 09:16
A tökéletes croissant titka

Dormán Péter 5 éve ismerkedett meg a tökéletes croissanttal Londonban, ami akkora hatással volt rá, hogy tudta, ezzel akar foglalkozni. Kétféle recept létezik: a francia és a dán, így Péter egészen Koppenhágáig ment a receptért.

Kerekasztal beszélgetésre hívja a Telekom az anyák napi videó kommentelőit

Az elmúlt napokban a legtöbben találkoztak a közösségi oldalakon vagy online sajtóban a különféle előjelű reakciókkal, amit a Telekom Anyák napjára készített videója váltott ki. Sokan félreértették a filmet, mások félremagyarázzák, viszont rengeteg az olyan kommentelő, aki érti és tetszik is neki az üzenete.

Hogyan lehetne feloldani az autósok és motorosok közötti feszültséget?

Örök kérdés és viszály van az autósok és motorosok között, mert az autósokat zavarja a sorok között elszáguldó motorosok jelenléte, a motorosokat zavarja, hogy az autósokat védi a kaszni így jóval figyelmetlenebbek. Új veszélyforrás is van, a 25 km/h-val suhanó elektromos rollerek.

Balázs Pali fürtök nélkül is rekordeladásokat produkál

Miután az énekes 3 hónapja megvált hosszú, göndör hajától, új lemezt is piacra dobott. Azóta az országos eladási listák élén tanyázik.

Fiatal zenekarokat keresnek a Fülesbagoly tehetségkutatóban

Újra megrendezik Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenyét, ezúttal Fülesbagoly Tehetségkutató Special néven. Június 9-én a Kobuci kertben lesz, jelentkezni még május 21-ig lehet.

A Margaret Island nyitja idén a Budapesti Nyári Fesztivált

Június 1-jén kezdődik a fesztivál, ami a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon zajlik majd. Koncertek mellett színházi előadásokat is láthatnak az érdeklődők.

Dér Heni stílust váltott és be is jött neki

Az énekesnő 5 éve edz rendszeresen, ami mára életformájává vált és meg is látszik az alakján. Heni a zenében is váltott, régóta kacérkodott a rappeléssel, mire elkezdte, és nagyon jól érzi magát szövegelő csajként.

Magyar testépítő is kijutott a Mr. Olympiára

Idén ősszel Las Vegasban rendezik meg a versenyt, ami Arnold Schwarzeneggernek is hírnevet hozott. Kökény Béla már gőzerővel készül, de addig több mint 20 kilót kell leadnia.

Cirkuszi show-t ígér a Quimby frontembere

Mozgalmas, folyamatosan változó díszlete lesz a következő, nagyszabású Quimby-koncertnek. Erről és harmadik gyermekéről is mesélt Kiss Tibi, aki még csak 1 hónapja lett 3 gyerekes apuka.

Plasztikáztatnál? Most felteheted a kérdéseidet!

Aki még nem feküdt soha kés alá, de kacérkodik a gondolattal, most alaposan utánajárhat, mivel jár egy beavatkozás és mire számítson utána? Plasztikai konferenciát tartanak pácienseknek, ahol Magyarország top orvosai adnak tanácsokat.

10 éve összetart a színészekből álló Harmadik figyelmeztetés

Jubileumi koncertre készül a színészzenekar. Cserna Antal és László Zsolt mesélt a Reggeliben arról, hogyan alakultak és mi a titka annak, hogy még mindig működnek annak ellenére, hogy csak az előadások után, éjszaka tudnak próbálni?

Józan Laci nem tud lemondani róla, hiába szeretné

A Kifőzde vendége volt a színész, aki még mindig azon dolgozik, hogy felszedjen pár kilót, igyekszik egészségesen élni és étkezni, de nem minden terve valósul meg.

Kiss Ramóna a Reggeliben vallotta be: utálta Som-Balogh Edinát

A magas, szőke szépség nem aratott osztatlan sikert a stábban, amikor berobbant a Barátok köztbe. De Ramóna eddig sosem mondta ki, hogy a kezdetekkor cseppet sem rajongott Edináért.

Kukkants be az aukciók világába


szerző:
2019.05.09. 07:59
Kukkants be az aukciók világába

Nem kellenek milliók ahhoz, hogy valaki egyedi műalkotáshoz jusson egy aukción. Kováts Dávid mesélt az árverések világáról és arról, hogy a kortárs művészet mindenkié.

Kiss Ramóna visszatért, de kamerán keresztül figyeli kisfiát és apukáját

Ramóna újra beült a műsorvezetői székbe, de előtte Papp Gergő és Lali alaposan kifaggatta arról, hogyan változott meg az élete a szülés óta?

Papp Gergő és Lali faggatta friss ÉNB-élményeiről a visszatérő Regit és Ritát

Két epizód erejéig újra láthatjuk az Éjjel-Nappal Budapestben a régi arcokat, akikkel útjára indult a sorozat. A ma esti részben egy új Lali-klippremier is lesz.

Varnus Xavér nagypapa lett, néha a sétapálcát is magához veszi

Nemrég született meg a kis Ava, aki Kanadában látta meg a napvilágot. Az orgonaművész sem itthon él, hanem Németországban, de Berlint először Lipcsére váltotta le, majd újra továbbállt.

A Barátok közt Áronja nagymamája álmát váltotta valóra

A Barátok közt Áronja az őt alakító színész szerint egy báránybőrbe bújt farkas, akit nagyon szeret alakítani. De aki igazán boldog volt, hogy a sorozatban játszik, az a nagymamája, aki felnevelte őt.

Kisó rengeteg futás és diéta mellett sem tudott lefogyni

A műsorvezető 20 éve személyi edzőként is dolgozik, két év alatt felszedett 10 kilót, amit kemény edzések mellett sem tudott leadni, itt lett gyanús, hogy betegség lehet a háttérben.

Az olimpikon, Kiss Gergő is segít nekünk sportot választani

Klasszikus és különleges mozgásformák egész arzenálját vonultatja fel a 24. Nagy Sportágválasztó május 24–25-én. A cél, hogy kedvet csináljunk a testmozgáshoz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Szabó Zsófi és kisfia lett az anyák napi címlapsztár

Az egyik legolvasottabb sztármagazin, a Best választotta Zsófit és Mendelt. Bár a fotózás gyerekkel kiszámíthatatlan, végül Mendel magától is pózolt.

Hamarosan indul a Pacsi harmadik évada

Az új részekben már külföldön is forgatott a Pacsi stábja, egy svédországi magyar családnál jártak, akik itthonról akartak kutyát. Kiderült, hogy Svédországban példaértékű a menhelyek helyzete.

Feltörték Kabát Peti Instagramját

Az egykori focista közel kétszázezres követői tábora miatt nem mindegy, hogy idegen kézbe kerül-e a profilja.

Fenyvesi Zoli is segít megtalálni a gerincsérülések gyógymódját

Május 5-én hazai idő szerint 13.00-kor rajtol a Wings for Life World Run világméretű mozgalom, amelynek keretein belül immáron hatodik alkalommal futhatnak a résztvevők a gerincsérültekért.

Hihetetlen, de Czutor Zoli 50 éves lett!

A rockzenésznek felnőtt gyereke is van, aki már közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz. Legkisebb gyereke 3 éves, aki nem sok pihenőt hagy neki, ezért nem mondhatja el róla, hogy fiatalon tartja.

Josh megmutatta a nézőknek tündéri, 1 hónapos kislányát

Szarvas József és felesége sokat küzdöttek azért, hogy babájuk legyen. Most, hogy Milana már velük van, apukája körülrajongja és olyasmit is bevállal a gondozásából, amit a felesége nem.

Összeállt a Jetlag Nemazalánnyal


szerző:
2019.05.02. 08:14
Összeállt a Jetlag Nemazalánnyal

Az egykori Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tamás új zenekara, a Jetlag készített egy új dalt Halastyák Fannival, akit Nemazalány művésznéven ismerünk. Mindenkinek új arcát mutatja majd ez az együttműködés.

Ezt ne vedd fel anyák napján!


szerző:
2019.05.02. 08:13
Ezt ne vedd fel anyák napján!

Holdampf Linda, stylist egészen elképesztő szetteket is hozott a Darálóba, de mutatott cuki példákat is arra, mit viseljünk ezen az ünnepen.

Csézy a színpadon elegáns díva, de otthon nem riad vissza a piszkos munkáktól

Nemrég a Reggeliben mutattuk be Csézy új klipjét, a Pillangót. Akkor nem tudott eljönni a stúdióba, most mesélt a dal születéséről és az is kiderült, mivel köti le magát a szabadidejében. Meglepő dolgokat mesélt.

Szabó Simont nem hozza zavarba, ha copfot kell kötni

A színésznek van egy 7 éves kisfia, Igor Ervin és egy 4 éves kislánya, Gerda Léna, akiket tudatosan nevel, de szeretne a barátjuk is lenni, ezért ha játékról van szó, akkor ő megy utánuk.

Pofozóbajnokság lesz Magyarországon

Az oroszoknál már nem újdonság a legőszintébbnek nevezett sportból bajnokságot rendezni, de nálunk most először rendezik meg a nagy pofonosztást. A szervező, 

Beteg gyerekekért fut Simon Kornél és Tomán Szabina

A beteg gyerekek gyógyításához az is hozzátartozik, hogy azt a sok örömöt, amit a betegség elvesz tőlük, megpróbáljuk visszaadni nekik, mert sokszor a családjuktól, barátaiktól is el vannak szigetelve, miközben fájdalmakat élnek át. Ebben tud segíteni nekik a Mosoly Alapítvány, és mindenki, aki csatlakozik hozzájuk.

Megható gesztust tett a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa egy beosztottjának

Melhem Saadot, a Pizza King alapítóját lenyűgözte, milyen alázattal végzi a munkáját egyik futára, akinek már csak egy dolog hiányzik az életéből a teljes boldogsághoz, egy gyermek.

Hogyan készüljünk fel, ha sminktetoválást szeretnénk?

Visszatért az 50-es évek divatja, hódít az Audrey Hepburn és Marilyn Monroe-féle szemöldök. Ma már természetes hatású tetoválásokat is könnyedén elkészítenek, de elmondjuk, mit ne tegyünk, mielőtt a tű alá fekszünk?

Ezt ne tedd a kedvenceddel, ha eteted!

Kell-e a kutyának változatos étkezés és mit okozhat, ha konyhamalacnak használjuk a kedvencünket és feletetünk vele minden maradékot? Ezekről is beszélt Korom Gábor.

Rubint Réka is elámult, milyen jól mutat új klipjében Kozma Orsi

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be Mire vársz? című klipjét, amihez egy fashion klipet forgattak és nagyon látványosra sikerült. A fitneszkirálynő is elismerősen nyilatkozott róla.

Miért bírálják ennyien az ifjabbik Schobert Norbit?

Réka második gyermekét sokan bántották korábban a túlsúlya miatt, amikor úgy döntött, hogy változtatni akar, pont annyi kiló volt, mint az anyukája, csak épp 12 évesen.

Rubint Réka nem hagyta lazsálni a Reggeli műsorvezetőit

Réka és nagyobbik fia, Norbi edzést tartottak Papp Gergőnek és Wossala Rozinának a stúdióban. Rozinának ilyenre még soha nem volt példa.

Pataki Zita most fogyásával ösztönzi a követőit

Az RTL Klub időjósa még könyvtárosként, kutatómunkával találta meg azokat az alapszabályokat, amiknek a betartása elengedhetetlen a súlycsökkentéshez. És ezt meg is osztja a nagyközönséggel.

Szabadságról szóló fotópályázattal talált új tehetségeket a Marie Claire

800 mű érkezett a magazinhoz, miután kihirdették a pályázatot. Nem különböztettek meg profi és amatőr kategóriát, mert az újságírók szerint a határ már nem olyan éles egy tanult és egy hobbifotós között.

Hamarosan jön a Spártai gladiátorok éjszakája

Érdekes, látványos viadalnak lehetünk részei április 28-án a Spártai gladiátorok éjszakáján. Ez egy nemzetközi pénzdíjas viadal, melyben önállóan kialakított szabályrendszerrel küzdenek meg egymással három súlycsoportban azok a versenyzők, akik valamilyen küzdősportban világ- vagy Európa-bajnoki pontszerző helyezést értek el.

Ráskó Eszter arra vágyik, hogy Kozsó legyen a bábája

A Showder Klub humoristája azt hitte, más kismamákkal fogják összehozni a terhességéről szóló videók, de egészen meglepő, ahogy alakul a közönsége. Valószínűleg a vajúdás is meg lesz örökítve, ha eljön a nagy nap.

Tokár Tomi pár hónap múlva házas ember lesz

A Fókusz műsorvezetőjének menyasszonya vlogot készít és sokszor bevonja Tomit a videók készítésébe, aki még azt is bevállalja, hogy felvegye Dóri ruháit.

Saját otthona rejt történelmi titkokat a műkincskereskedő Eleni Koraninak

Eleni Korani a görög származású műkincskereskedő egy filmbeillő történetbe csöppent bele. Eleni és családja 3 évvel ezelőtt költözött be egy naphegyi villába, amelynek a történelme egybeforr a magyar zsidóságéval.

D. Tóth Kriszta próbálta kiírni magából a gyászt

A televíziós és újságíró egyszer már kiadta azt a regényt, amihez édesanyja életéből merített ihletet. A történet alapja igaz, de a szereplők nevét megváltoztatta, mert többségük még él.

Állástalan színészeknek segít Hegedűs D. Géza és Mihályi Győző

A legnevesebb művészek vállaltak fellépést az Együtt-Egymásért-Mindenkiért Jótékonysági Gálaesten, ami azokon a színészeken segít, akik nem kapnak munkát. A szervezők erről is beszéltek a Reggeliben, hogy mi mindennek vannak kiszolgáltatva a tehetséges, de mellőzött művészek.

A magyar kultúrát népszerűsíti az Irie Maffia énekesnője Ghánában

Sena Dagadu édesanyja magyar, édesapja pedig ghánai, így nem véletlen, hogy őt is megkereste a nagykövetség. Sena rendszeresen kijár Ghánába, gyorsan fejlődő országnak látja, aminek a fővárosa elképesztően színes kulturálisan.

Kovács Dóri újra szerelmes


szerző:
2019.04.24. 08:16
Kovács Dóri újra szerelmes

A műsorvezető egyelőre titokzatosan beszél csak új választottjáról, de Rozina és Gergő furfangosan megtudott néhány dolgot a szerencsés férfiről. Dóri a New York-i fashion weekről is mesélt, ahonnan nemrég online tudósított.

Mivel érdemes etetni a házi kedvenceket?

Korom Gábor szerint semmi sem táplálóbb annál, amit otthon elkészítünk és praktikusabb is odaadni a kutyánknak az otthoni maradékot, mint a konzervtápot.
 

Varga Viktor zenén keresztül dolgozta fel szerelmének elengedését

Az énekes régóta gyűjtögette a dalokat, amiket Cynthia Dictatorral folytatott kapcsolata alatt írt és most ért meg arra, hogy ezekből egy egész album szülessen. Cynthia pedig nem állt semminek az útjába.

Rákóczi Feriéket nyaralásuk kellős közepén érte a terrortámadás

Srí Lankát robbanások rázták meg néhány nappal ezelőtt, a rádiós műsorvezető körülbelül 150 km-re volt a családjával a terrorcselekmény helyszínétől. Nem rohantak a reptérre, az lett volna a legkockázatosabb lépés. Telefonon értük utol Rákóczit.

Puskás Peti vegán lett, mióta megvan neki Bambi

Az X-Faktor mentora szívügyének tartja a környezetvédelmet, ezért több jó ügy mellé is állt, az előző szombaton startolt Szuperzöld című műsor első részében is okkal szerepelt. Az X-Faktorról is mesélt a Reggeliben.

Hova passzol a testre a műanyag és hol felejtsük el?

Wossala Rozina szerint a test és a műanyag nem fér össze, de a stylist azt mondja, hogy vannak darabok vagy elkészítési módok, ami szerint igenis van ok arra, hogy viseljük a plasztik ruhákat vagy lábbeliket.

Fördős Zé élete mélypontjain sem érezte magát igazán rosszul

Április 29-én újraindul a Konyhafőnök, ebben az évadban újra egymásnak feszülhet Sárközi Ákos és Rácz Jenő és bizony meg is teszik, mert Zé szerint valóban igazi presztizsharc zajlik a két séf között.

Sándor Orsi azt sejti, lelki okai is vannak az egészségügyi problémáinak

A modell és műsorvezető többféle ételintoleranciától szenved, amik nem vele született dolgok, felnőttkorára alakultak ki és Orsi szerint ennek lelki okai is vannak.

Hogyan tartsuk életben cserepes fűszernövényeinket?

Április a kert hónapja. De akinek nincs kertje, az is belekóstolhat a növények gondozásába, például ha tart otthon friss fűszernövényeket. Wossala Rozina megmutatta, hogyan ápoljuk őket, hogy ne száradjanak el 1-2 hét alatt.

Kiváló magyar üdülőhelyről jelentkezett be Papp Gergő a Reggelibe

Hévíz nemcsak a wellnessről szól, annál sokkal többet nyújt. A mozgásszervi problémákra kiválóan hat a tó víze, orvosi segítség is karnyújtásnyira van és a kulináris élmények is várják az idelátogatókat.

Mérai Katának nincs olyan, hogy tabu

A Barátok közt színésznője mindent kipróbált, amire kíváncsi volt, de azért van, amit ő is nagyon utál. A gyerekekkel kapcsolatban pedig végképp nem híve a témák elhomályosításának. 

1989 óta nyomja a rapet az Animal Cannibals

Máté Péter-díat kapott az idén 30 éves rapzenekar, akiknek egymás melletti kitartása is példaértékű. Nekik már az is nagy kiesés, ha 3 napig nem beszélnek.

Ígéretes magyar tehetség is nyert a Fiatal Filmesek Versenyén

A rangos európai verseny 5 szerencsés nyertesét januárban választották ki, akik közé egy magyar versenyző, Levente is bekerült! A nyertesek mindegyike 7.500 Euró támogatásban részesült, emellett ötletét egy híres európai filmrendező mentorálásával valósíthatja meg.

El lehet-e rontani egy kölyökkutyát?

Ideális időszak-e tavasszal kölyökkutyát magunkhoz venni? És ha már így döntöttünk, hogyan kezdjünk neki a kutya nevelésének?

Az öltözőbe is betörtek a 90-es évek legendás fiúcsapatainak rajongói

Ács Bálint, a ShyGys Martinja a Madách Színház helyett választotta a zenekart 1998-ban, később azonban egész másfelé vitte az útja. Bebe később kezdte a fiúzenekaros karriert a Picasso Branchban, ők már vagányabb imidzset kaptak elődeiknél.

Bulival ünnepli újjászületését az egyik legnagyobb bevásárló központ

Teljesen átalakították a Premier Outletet, hogy pontosan mi változott, hogyan néz ki ezután a bevásárlóközpont és milyen programokkal várják az érdeklődőket, arról Imre Csaba center menedzser mesélt a Reggeliben.

Hamarosan filmek készülnek a Körúti Színház darabjaiból

Gyebnár Csekkának a második családja a Körúti Színház, annyira régóta játszik az idén 15 éves teátrumban. A Körúti Színház jubileumi hónapot tart a születésnap tiszteletére.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka közös múltja nem a Barátok köztben kezdődött

A két színésznő régről ismeri egymást és Kata szerint sem ő, sem Csekka nem egy gyenge eresztés. Vajon volt köztük valaha rivalizálás?

Izomépítéssel az alkohol és a drogok ellen

A Bartendaz olyan saját testsúlyos edzésre épülő közösség és társadalmi mozgalom, melynek tagjai elkötelezettek a bűnmegelőzés iránt, valamint felhívják a figyelmet az alkohol- és drogfogyasztás veszélyeire.

43 évesen kezdett sportolni az ultratriatlon világbajnok

142 ironman verseny, 132 ultratriatlon táv, ezzel a világon a 3. Szőnyi Ferenc és a listának még nincs vége. Hamarosan végigfut az El Caminón, amit nem erre szoktak használni.

Felméri Péternek megengedte a tinderezést a felesége napi fél órában

Mushimbe Dávid Dennis és Felméri Péter a párkeresés nehézségeiről stand-upolnak, ennek kapcsán volt, aki kísérletezett. A Reggeliben régebbi kínos sztorik is előkerültek.

Gáspár Katának csupán játszótér volt első filmszerepe

2003-ban ismerhettük meg Katát, Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor lányát az Apám beájulna című filmben, aki akkoriban még azt mondta, biztosan nem lesz belőle színész.

Hamarosan eljön a Star Trek rajongók ideje

A Star Trek történelem szerint 44 év múlva, 2063. április 5-én érkeznek majd a vulkániak a Földre. Ez lesz A Kapcsolatfelvétel Napja. Ezt ünneplik a Star Trek hazai rajongói egy ingyenes közönségtalálkozóval, amin részt vesznek a sorozat hazai szinkronhangjai, sci-fi írók és „igazi” tudósok is. Az egyik főszervező Holl Nándor szinkronszínész, akit többek között a Jóbarátok Joey-jának hangjaként is ismerhetünk.

Ezek a veszélyek leselkednek a kutyákra tavasszal és nyáron

Beköszöntött a jó idő, ilyenkor fokozottan kell figyelnünk kutyánk egészségére. Hamarosan belépünk a kullancsszezonba, ami kiemelt veszélyt jelent, emellett a hőgutát is érdemes megelőzni.

Kabát Peti életének már 3 éve része a tévézés

Kabát másfél éve hagyta abba a nagypályás focit, 32 év után átállni egy másfajta életre nagyon nehéz, de a szereplés segített neki kialakítani az új életritmust.

Több küldetése is van a Szeretetszolgálatnak

A Szeretetszolgálat rendszeresen szervez melegétel- és ruhaosztásokat Budapesten és vidéken egyaránt. A szervezet munkáját több mint 300 önkéntes segíti, őket folyamatosan keresik.

Készüljünk fel időben a klímaszezonra!

Ne várjunk májusig a klímaszereléssel vagy karbantartással, mert olyan kevés a szakember, hogy akkor már 3-4 hét is lehet a várakozási idő.

Alaposan kifárasztja a nézőket Balsai Móni és Brasch Bence színpadi drámája

Alföldi Róbert rendezte az Élektra című előadást, amiben egy görög drámát modern köntösbe öltöztettek. Fodor Tamás alaposan átszerkesztette a darabot, Móni és Bence mindketten gonosz karaktereket alakítanak.

Balsai Móni már kislányként is érezte a fegyvert

Izzik a levegő az Alvilág főhősnője és az életét megnehezítő maffiózó között. Balsai Móni és Fekete Ernő meséltek arról, milyen bonyolult érzelmi kapcsolat van a karaktereik között és a fegyverekhez való viszonyuk is szóba jött.

Szerepet cserélt az Alvilág jó- és rosszfiúja?

A Reggeli stúdiójában járt az Alvilág nyomozója és maffiózója. A két színész elmesélte, mit szeretnek a karakterükben és a forgatásokról is elárultak érdekességeket.

Heti szőrös: Zsömi és Bolka


szerző:
2019.04.02. 08:10
Heti szőrös: Zsömi és Bolka

Zsömi 3 éves kislány, Bolka 2 hónapos fiú. Valószínű közepes méretű lesz majd (10-15 kg), de a papa nem ismert. Oltva, mikrochippel, egészségesen, lakásba, vagy kertes házba, de a lakásba szabad bejárással ajánlott. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Az éjszaka hozta össze Király Viktort és DR BRS-t

DR BRS legutóbb a Fekete Vonat slágerét dolgozta fel, a Hol van az a lány?-t, most pedig a Tűzvarázsló került sorra, ezt Király Viktorral közösen készítette. Erről és megismerkedésükről is meséltek a Reggeliben.

Nem könnyű olvasmány Hadas Kriszta könyve az anyasorsról

Nagy sikert aratott Hadas Kriszta műsora, a Jön a baba, amelyben azt láthattuk, hogyan hozzák világra babájukat a kismamák az ország különböző pontjain. Közülük 11 nő életét követi nyomon a szülés után a riporter-műsorvezető új könyvében, az Anyasorsban, a 12. anya pedig ő maga.

Balsai Móni nevében vett át díjat Barabás Éva

A Fókusz Portré forgatása alatt teljesen egymásra hangolódott a műsorvezető és a színésznő, annyira megkedvelték egymást, hogy Móni megkérte Évát, vegyen át helyette egy díjat. Barabás Évi viszont nem akarta nélküle, ezért magával vitt róla egy embernagyságú papírmasé figurát.

Papp Gergőn mutattuk be, hogyan kell fittséget mérni?

Manapság minden negyedik gyerek túlsúllyal küzd az életmódnak köszönhetően, a helyzet pedig a felnőtteknél sem jobb. Ennek kapcsán NETFIT Class Challenge néven országos pályázatot hirdet az 5–12. évfolyamos osztályok számára a Magyar Diáksport Szövetség.

Az X-Faktor lett a legjobb nagyszabású showműsor 2018-ban

Tavaly minden mentor talált olyan versenyzőt, akiben őszintén hitt és születtek önálló dalok, ez lehetett a titka annak, hogy a legutóbbi X-Faktor kiemelkedően jó volt. A műsor készítői, Verebély Marcell és Kónya Gergő meséltek az X-Faktor kulisszatitkairól.

A Konyhafőnök VIP lett a legjobb gasztro reality a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Fördős Zé tartott tőle, hogy el lesz nyomva két Michelin-csillagos séf mellett, de a forgatások alatt rájött, hogy mi a szerepe közöttük és szükség van a jelenlétére.

A parfümőr tanácsai: így válasszunk illatot!

Más illatokkal körülvéve érezzük jól magunkat télen, mint nyáron. Hogy bőrön kell kipróbálni a parfümöket, azt régóta tudjuk, de hogy mire figyeljünk még, azt Zólyomi Zsolt árulta el a Reggeliben.
 

Megyeri Csilla a semmiből épített százezres követőtábort

A ma esti Gyertek át!-ban lesz látható az egykori vidéki tévés és influencer, aki pikáns dolgokat is elárul magáról Sebestyén Balázs műsorában.

Magyar márka mutatkozott be a New York-i divathéten

Az Amnesia tulajdonosa és vezető tervezője, Prókai Éva mesélt arról, milyen érzés volt Miami után most a Nagy Alma kifutóján látni saját kreációit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való