KERESÉS search-close

Papp Gergő

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papp Gergő"

Új pilóta került a Zengő Motorsport csapatába

5 hónappal ezelőtt még nem is vezetett versenyautót Tenke Tamás, majd a szimulátorból rögtön egy 350 lóerős versenyautóba ült bele.

Nemcsak a látássérülteknek nagy segítség a vakvezető kutya

Nagyjából 200 kutya dolgozik most az országban, de sokkal többre lenne szükség, nagyjából a látássérültek 1%-a közlekedik kutyával. A betanított állatok például az agyvérzésen átesett betegeknek is hasznosak, tárgyakat tudnak odaadni nekik.

Takaróba tekert malacot készített Wossala Rozina a Reggeliben

A világ annyi országában készítik el ezt az ételt – különböző formációkban – hogy úgy gondolták létrehoznak egy világnapot, hogy megismerjük más nemzetek verzióját is. Az egyik legkülönlegesebb a kínai, ahol tésztába teszik a húst, de nem sütik, hanem gőzölik.

Feke Pali óriási dologra készül idén!

A színész egy ikonikus darabot állít színpadra, de egy kicsit másképp: Pali nagyon mai, nagyon dögös túrnét tervez az István, a király című darabból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való