KERESÉS search-close

Panyik Anita

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Panyik Anita"

Papp Gergő kinyomozta, ki Dér Heni szerelme?

A műsorvezetők arról faggatták a Reggeli sztárvendégeit, hogy hogyan képzelik el a jövőjüket pár év múlva. Oláh Gergő szimpatizál az örökbefogadással, Dér Heni és Panyik Anita arról mesélt, miért fontos védeni a magánéletet?

Panyik Anita életét másolja egy őrült rajongó

A Survivor egykori játékosa több figyelmeztetést is kapott, hogy van valaki, aki minden egyes fotóját majmolja, próbál ugyanúgy kinézni, mint ő és még két exével is összejött. Anita az egyetemen ismerte meg ezt a nőt, de akkor nem tűnt fel neki, hogy ilyen komoly a helyzet.

Panyik Anita lecsúszott a dobogóról!

Nagy volt a tét a mai eredményhirdetésen, hiszen eldőlt, kik állhatnak fel a Konyhafőnök VIP dobogójára. Anita kiesése még mentorát, Rácz Jenőt is megindította.

Mindenkit megérintett a hátrány szele

A piactérre (majdnem) mindenki lemehetett ugyan, azonban Mariann volt az egyetlen, aki öt percig válogathatott az alapanyagok között...

A pirosak a kóstoláson is folytatták a piszkálódást

Peti és Anita a kóstolás aladt sem bírták abbahagyni a megjegyzéseiket, pláne, hogy Anita Peti 50 árnyalataként emlegette az ételét.

Rácz Jenő helyretette a hátráltatott versenyzőit

Anita és Peti ládáit megcserélték és emiatt eléggé elveszettnek látta őket a séf, gyorsan oda is szaladt hozzájuk, hogy felpörgesse őket pár ötlettel.

Király Peti és Panyik Anita egymásnak estek a hátráltatás miatt

Risztov Évi tartotta magát a papírformához: a pirosakat hátráltatta. Anita és Peti viszont teljesen kiakadtak, amikor megkapták egymás ládáját.

TOP 5 – Így jutottak el a Konyhafőnök VIP döntőjéig!

Már javában megy a gasztro reality döntő hete, ahol a versenyzők nemcsak a séfkabátokat vehették magukra, de a legnehezebb kihívásokkal néznek szembe. De hogyan kezdtek neki az évadnak?

Király Peti a legnagyobb riválisának adta a hátrányt

Peti kezébe került a lehetőség: valakitől elvehette a séfek kóstoló tányérját. Vajon saját csapatából, vagy az ellenfelek közül választ valakit?

Amit Sárközi Ákos eldug, azt Rácz Jenő kiemeli?

Miközben Sárközi Ákos minden rosszul készült elemet elrejt, vagy eleszik zsűritársai elől, Rácz Jenő más taktikát választott.

A séfek felemelő ajándékkal lepték meg versenyzőiket

Kialakult a Konyhafőnök VIP top 6-os mezőnye, a séfek pedig szerették volna ajándékokkal és kedves gondolatokkal megköszönni versenyzőik eddigi munkáját.

Kabát Peti: „Büszkén távozom!”

Elérkezett a középdöntő utolsó napja, a nap, amikor a zsűrinek el kellett döntenie, kik juthatnak be a Konyhafőnök VIP döntőjébe!

Csocsesz egy brutális húst kapott ajándékba

Most Anitáé volt a lehetőség, hogy hátráltasson valakit. Úgy döntött, hogy visszaadja a korábban Csocsesztől kapott hátrányát, ráadásul egy óriási darab hús segítségével.

Soma most fütyüléssel borított ki mindenkit

Az éneklés után, ma a fütyülés került porondra Sománál, sőt Király Petit külön kiszemelte magának.

Király Peti & Panyik Anita: „A mamával megcsináljuk!”

Már csak Anita és Peti maradt Rácz Jenő csapatában, és bár tudják jól, hogy ez egy egyéni verseny, kötelességüknek érzik, hogy győzedelmeskedjenek a kékek felett. Persze, ehhez Sárközi Ákosnak is volt egy-két szava...

 

Panyik Anita: „Rácz Jenő néha csendes gyilkos”

Anita és egykori csapattársa Tomán Szabina voltak a Reggeli vendégei, ahol elmesélték, milyen érzés a zsűri elé állni az ételeikkel és persze mentorukról sem feledkeztek meg.

Soma áriázva állt bosszút Kabát Petiéken

Kabát Petiák pár perc után megbánták, hogy Soma lett a kuktájuk, hiszen a kék csapat versenyzője opera áriákat üvöltve zavarta őket a munkában.

Vajon ki lesz Kabát Petiék kuktája?

Kabát Petiék megkaphattak valakit egy másik csapatból, aki 10 percen keresztül nekik dolgozott. Vajon biztosra mennek, és a pirosak közül választanak, vagy Sárközi Ákos csapatát támadják?

Panyik Anita sírva hallgatta mentora szavait

Anitából óriási feszültség jött ki a főzés végén, és a könyneivel küszködve várta, hogy mentora kimondja: büszke vagyok rád!

A sors döntött a csapatokról!

Ma csapatokban főztek a versenyzők, arról azonban a sors akarata és Soma rozmaringszála döntött, hogy ki kivel alkothat majd a konyhában.

Zé: „Egyre nehezebb lesz elbúcsúzni…”

Panyik Anita és Kiss Ramóna voltak a leggyengébbek a mai napon, a döntés pedig könnyesre sikeredett. A zsűri nem fogta vissza magát. ölelésekkel búcsúztak.

Rácz Jenő dühöngött Panyik Anita miatt

Panyik Anita beválasztotta a legnehezebb alapanyagot, hogy villanthasson, azonban a polip nem úgy sikerült, ahogy azt tervezte...

Somának szembe kellett néznie a legnagyobb félelmével

Somának egyetlen fóbiája van, a csiga. Anita pedig pont ezt az alapanyagot nézte ki hátráltatásként, ami pont Soma asztalán landolt.

Sárközi Ákos Anitának: „Van értelme itt lenni a versenyben?”

Panyik Anitában még mindig erősen ott volt a hétfői nap kudarca, így a séfek szavai most még érzékenyebben érintették.

Soma: „Ma vesztettem el a füstölő szüzességemet!”

Soma eddig még sosem használta a füstölőgépet, de úgy döntött, ma eljött az ideje, hogy elveszítse a szüzességét. Egy baj volt csak, nem tudta, hogyan kell használni...

Soma hangosan énekelt, és mindenkit kikészített

Amint elindult a főzés, Soma elengedte magát és elkezdett hangosan énekelni, ezzel nemcsak a versenytársait készítette ki, de a zsűrit is.

Király Peti le akarta ütni Csocseszt?

Király Peti nem egyedül kapta meg a zenész hátrányát, de így sem volt boldog. Bosszún törte a fejét...

Rácz Jenőnek kell egy B terv, ha Anita kiesik?

Rácz Jenő nagyon megijedt Anita teljesítményétől. Nem értette, hogy ha a versenyzője ennyi gonddal küzdött, miért nem kért inkább segítséget.

Rácz Jenő: „Anita, nem akarom, hogy kiessél!”

Panyik Anita új oldalát szerette volna megmutatni a zsűrinek, azonban ez úgy tűnt, rosszul sült el. Mentora, Rácz Jenő nagyon aggódott miatta.

Sárközi Ákos: „Szeretnék újra büszke lenni rátok!”

A két séf a feladat kezdete előtt nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőit, de bíztató szavakkal pörgették fel őket a főzésre.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Ilyen volt Józan Laci majonéz-ámokfutása

Laci kitartóan küzdött a majonézéért, végül azonban Rácz Jenő avatkozott közbe, hogy ideje elengedni és odafigyelni a csapatára.

Tomán Szabina a főnök, a többiek pedig a rabszolgák?

A Survivor játékosa szerint a középdöntő egyre nagyobb kihívást tartogat számukra. Olyannyira, hogy még azt is elfelejtik, amiben ezidáig teljesen biztosan voltak… De ki náluk a főnök?

Panyik Anita: „Két perc és elsírom magam!”

Anita konyhafőnökként teljesen bepánikolt. Rácz Jenőnek kellett odalépnie hozzá, hogy végre megnyugtassa kicsit a versenyzőjét.

Éld át az utolsó 1 perc hajráját a csapatokkal!

A főzések állandó hajrában zajlanak, azonban semmi sem hasonlítható az utolsó percek izgalmához! Indulhatunk? 3...2...1.

Panyik Anita és Tomán Szabina összebalhéztak!

A piros csapatban nagy lett a feszültség a két lány között. Anita úgy érezte, hogy minden teher az ő vállát nyomja, miközben nem is ő volt a konyhafőnök.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Kovács Dóri nem tud megszabadulni Király Petitől?

Miután kiderült, ki az a hat versenyző, aki a középdöntőben tovább harcolhat, a zsűri meglepte egy kicsit a versenyzőket: kiderült, hogy a következő fordulóban három fős csapatokban dolgoznak majd...

Tomán Szabina: „Nekem van a legjobb csapatom!”

Józan Laci beválasztotta maga mellé a két lányt, és a trió nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Szabina, Anita és Laci is megtippelték, milyen lesz a közös munka és persze az elődöntő hetet is kielemezték.

Panyik Anita nem akarta elhinni, hogy középdöntős!

A zsűri egyhangúan úgy döntött, hogy a párbaj után Anitának kell bejutnia a középdöntőbe. Nemcsak erről a fordulatról kérdeztük, de az elődöntő hét legnehezebb kihívásairól is.

Egy valaki már tutira ott van a középdöntőben!

A párbaj után két fontos dologról is döntenie kellett a zsűrinek. Volt aki, ment, más pedig maradt. Vajon ki lesz az, aki már csütörtökön bejut a középdöntőbe?

Párbajon dőlt el, ki esik ki, és ki jut a középdöntőbe!

A tökéletesen megsütött halfilé! Ez volt a párbaj feladat. Nagy volt a teher, hiszen több ember sorsa is eldőlt ebben a 10 perces főzésben.

Kovács Dóri: „Te tényleg ennyire pitiáner alak vagy?!”

Újabb hátrány keringett a levegőben, amit ráadásul Király és Kabát Peti oszthattak ki. Vajon egyértelmű döntést hoztak?

Sárközi Ákos: „Amit itt most láttam a pultban, az nulla volt!”

Panyik Anita és Tomán Szabina főzése elkeserítette mentorukat, de még Sárközi Ákost is. A kóstoláson kemény kritikákat

Szabina és Anita kiakasztották a séfet!

A séf sokat várt a két legjobb versenyzőjétől, Anita és Szabina azonban hibát hibára halmoztak. Nem is kellett több Rácz Jenőnek... kiakadt!

Kabát Peti az őrületbe kergette versenytársait

Még ki sem pakoltak a ládákból, Kabát Peti azonnal osztani kezdte a kéretlen tanácsait a versenytársainak. Elindult a bomlasztás!

„Vele egy csapatban lenni, felér egy hátráltatással!”

Ha csütörtök, akkor csapatverseny: kialakultak a két fős csapatok... ennek azonban nem mindenki örült a versenyzők közül.

Leteszteltük: vajon Rácz Jenő csapata felismeri mentoruk ételeit?

Fördős Zé már útjára indította a játékot, most viszont már a versenyzőkön a sor, hogy kitalálják, melyik ételt készítette Rácz Jenő. Szerintetek ki volt a legjobb?

Panyik Anita ugyanúgy tálal, mint Sárközi Ákos?

Panyik Anita óriási dicséretet kapott Rácz Jenőtől, azonban amikor Ákoson volt a sor, hogy ítéletet mondjon, meglepő haosnlóságra hívta fel a lány figyelmét.

Vásárolj, főzz és tálalj úgy, mint Rácz Jenő

A séf most sem hagyta jó tanácsok nélkül a versenyzőit. Volt, akivel bevásárolt a piactéren, másnak pedig hasznos tálalási tippeket adott.

Panyik Anita mindenkit kiakasztott

Anita az előnye mellett hátráltathatott is, ráadásul nem is akárhogyan... a döntéseivel az összes versenyzőtársát kikészítette.

Józan Laci: „Ez olyan, mint egy tengeri turha”

A séf bemutatta, hogyan is kell feldolgozni két igazán különleges alapanyagot. Az egyik azonban kiverte a vbiztosítékot Lacinál.

Visszautaztunk a versenyzők gyerekkorába!

Volt, aki nagy segítség volt, és már 10 évesen egyedül főzött, mások viszont csak a hasukat szerették tömni gyerekként, és csak várták, hogy megérkezzen a kaja. 

Panyik Anita harcos amazon lenne vagy meghátrál?

Anita lett a szerencsés, akinek a nemes alapanyagától el kellett búcsúznia, és helyette egy malacorr pottyant a pultjára. A furcsa húsrészt ráadásul füllel kellett összepasszintania.

Tomán Szabina igazán gonosz „ajándékkal” lepte meg versenytársát

Szabináé volt  alehetőség, hogy egy versenytársának kicserélje a nemes alapanyagát valamire lehetetlenre. Vajon kinél landol a malacorr?

Ha nem ütöd meg a séf mércéjét, kiesel!

A nap végére újabb versenyzőnek kellett hátra hagynia a kötényét. A zsűri most is kemény döntést hozott.

A séf nem engedte, hogy szétessenek a versenyzői!

Néhány versenyzőnél kimaradtak elemek, vagy elcsúsztak pár instrukción, de Jenő nem hagyta, hogy összeomoljanak. Segített nekik megtalálni a megoldást!

A versenyzők nem hitték el: bekerültek a csapatba!

A jó híreket kevésbé akarják elhinni a Konyhafőnök VIP versenyzői. Jenő és Ákos is újabb tagokat választottak a csapataikba, meg is lett a hangos következménye.

Panyik Anita rögtön a saját hala miatt vérezhet el?

Anita nagyot szeretett volna villantani, azonban a halszálkák megállították. Az idő szaladt, a szálkák mégsem akartak eltűnni.

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Panyik Anitát az éhezés hozta közelebb a főzéshez

A 2017-es Survivor játékosa 1-2 éve foglalkozik komolyabban az ételek készítésével, már jobban érdekli, hogy minél jobb ízeket hozzon elő. A verseny előtt ráadásul még BUndy Gergőtől is kapott pár hasznos tippet!

Panyik Anita


szerző:
2018.11.01. 07:00
Panyik Anita

A 2017-es Survivor játékosa 1-2 éve foglalkozik komolyabban az ételek készítésével, már jobban érdekli, hogy minél jobb ízeket hozzon elő. A verseny előtt ráadásul még BUndy Gergőtől is kapott pár hasznos tippet!

Mit adott a Survivor a túlélőknek?

Az előző évad versenyzőinek teljesen megváltozott az élete a túlélőshow óta. Iliász, Szandi, Benedek, Anita és Klaudia meséltek róla, hogyan éltek régen és most.

A Survivor szépségei a Balaton Soundot is túlélték!

A Survivor egykori játékosai nyakukba vették a fesztivált, és ugyan a bungee jumpingot nem, de egy másik extrém kalandot kipróbáltak - mutatjuk miről van szó!

Survivor Anita a kutyájával versenyzett!

Van egy verseny, ami nem mindennapi teljesítményt követel meg az indulóktól. Ez egy olyan extrém akadálypályás futóverseny, amelyet a kutyáddal együtt teljesíthetsz. Anita két hónappal ezelőtt a fejébe vett egy célt, amit teljesített is, nem is akárhogy!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való