KERESÉS search-close

Panama-papírok

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Panama-papírok"

Dagad a Panama-botrány


szerző:
2016.04.06. 18:57
Dagad a Panama-botrány

Teljes politikai káoszba sodorta Izlandot az ország offshore-botrányba keveredett miniszterelnöke. David Gunnlaugsson, miután kedden lemondott az általános közfelháborodás miatt, ma visszakozott és bejelentette, hogy csupán ideiglenesen félreáll, amíg nem tisztázódik az ügye. A világ számos politikai és gazdasági vezetője érintett lehet a Panama-ügyben.

Putyin és Messi egy csapatban?

Nem tudjuk, mennyi érzékünk maradt a botrányok iránt, de ez most akkora, hogy a világ egészét behálózza, ezért szó szerint világbotrány. És egyelőre csak töredéke látható. Neve: Panama-papírok. Beláthatatlan mennyiségű adatról van szó, ezért a német Süddeutsche Zeitung bevont néhányat a világ vezető lapjai és tévétársaságai közül, valamint vagy 80 ország oknyomozó újságíróját, hogy segítsenek feldolgozni ezt az adat-tömeget, ami így is ki tudja, meddig fog tartani.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való