KERESÉS search-close

Pali Róbert

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pali Róbert"

Hogyan árulkodik a testbeszéd a párunk hazugságairól?

A testbeszédünk sokszor többet elárul rólunk, mint maguk a szavaink. Pali Róbert testbeszéd szakértőtől ma megtudhattuk, hogy miből és hogyan következtethetünk arra, ha a párunk nem teljesen őszinte velünk, melyek azok a jelek, amik hazugságról árulkodnak.

A vonzó férfi többet megtehet

Egy kutatás szerint nagyban befolyásolja a férfi viselkedésének megítélését mennyire találják vonzónak a külsejét a nők. Míg a nők a nekik külsőleg kevésbé megfelelő férfiakkal kevésbé elnézőek, addig jóképű társaiknál ez fordítva működik. Vendégünk Pali Róbert, testbeszéd szakértő volt.

Hogyan legyen jó az első benyomás?

Első benyomás soha sincsen kétszer- szokták mondani. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, kinek és mit mutatunk meg magunkból először. Páli Róbert, testbeszéd szakértő adott tippeket arra, hogy az első bemutatkozás jól sikerüljön.

Flört a strandon: árulkodó jelek

Egy testbeszéd-kutatóval elemeztük, miről árulkodik a testbeszédünk a strandon. Honnan tudhatjuk, ha valaki kiszemelt magának, vagy éppen fordítva: miből derül ki, hogy a kiszemeltünknél szabad-e a pálya?

Hányszor hazudunk óránként?

Tizenkétszer. Legalábbis egy tanulmány szerint, amely azt fejtegeti, vajon mikor, miért, és hol ferdítjük a valóságot. Vajon Puskás Peti mikor fordul ehhez a módszerhez?

A telefonálás etikettje

Szakértőnk elmondta a helyes telefonhasználat alapszabályait, hogy hol és mit illik és mi az, amit mindenképpen kerüljünk el egy-egy beszélgetésnél.

Szemtől szembe: Optikai keret trendek

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hiszen régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet. Néhány évtizeddel ezelőtt a szemüveg a látáshoz szükséges eszköz volt, mára azonban a helyzet alapjaiban megváltozott és legalább annyiféle keretből választhatunk, mint amennyi ruhából egy szezonban.

A hazugság nem kifizetődő!

Egy átlagos ember egy tízperces beszélgetés alatt legalább háromszor hazudik. Különbséget kell persze tenni hazugság és hazugság között, de tény, hogy a sorozatos hazudozás egy olyan hazugságspirálba rángatja bele az embert, amiből nem könnyű kikerülni. Hogy mit gondol erről az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija, és mit mond a szakértő, most kiderül!

Hogyan leplezzük le a hazug embert?

Pali Róbert testbeszéd-szakértő árulta el, hogy az orr- és a nyakérintésen kívül milyen más nonverbális jelek utalnak arra, ha valaki nem mond igazat.

Hazudj, ha tudsz!


szerző:
2014.07.21. 11:58
Hazudj, ha tudsz!

Pali Róbert testbeszéd szakértő osztotta meg műsorvezetőinkkel, mik azok az egyértelmű jelek, amik elárulják, hogy hazudunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való