KERESÉS search-close

Péter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Péter"

Tényleg vonzóbb az angliai dobozolás, mint a hazai magyartanítás?

Szalai Péter 18 év magyartanítás után nemcsak az iskolát, hanem Tatabányát is elhagyta. Fiával együtt indultak útnak az angliai Readingbe, ahová már pár héttel korábban kiköltözött a felesége. Angliában Péter nyelvtudás híján fizikai munkára jelentkezett. De mennyire lesz ez kielégítő a férfi számára, és hogyan veszi a család az első akadályokat?

Anikó: „Mindenkivel egy ágyban szoktál feküdni?”

Péter beleszeretett egy lányba, Kittibe, akivel folyton beszélgetnek egymással. Az viszont nem volt tiszta: vajon együtt van-e a lány az exével vagy sem. Péter most találkozott Robival, és minden titokról és kérdésről lerántották a leplet. Majd jöhetett a közös pont is, Kitti.

Az új párja miatt Márk lemondott a gyerekeiről?

Péter példaképként tekintett édesapjára, akiről kiderült, hogy megcsalta az édesanyját. A harmadik fél a fiú szerint azóta nem hagyja, hogy apja találkozzon vagy beszéljen velük. Péter most szembesítette apukáját és párját, Noémit a vádjaival.

Péter: „Az érdekes, az most jó vagy rossz?”

Egyedül Péter választotta Bea kedvenc ételét az első feladatban, végül mégis ő örült a legjobban, hogy pacallal kell dolgoznia. Egy ponton azonban minden megakadt, amikor is a Séf megkóstolta a pörköltjét. Vajon mire gondolhatott az ítész?

Vajon ki utazott Párizsba?!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Vajon ki utazott Párizsba?!

Pontosabban kik: ketten is romantikus útra indultak a szerelem városába. Kikre tippelnél? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Miért küldi el Bálint a testvérét a

Péter csak jót akart, Bálint viszont gorombán válaszolt testvérének... elsőre. Hogy aztán mi történt, és hogy Bálint elmegy-e a buliba, az kiderül csütörtök este 21:35-től az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Péter megcsalja Zsófit?!


szerző:
2018.01.22. 15:00
Péter megcsalja Zsófit?!

Bálint egy szórakozóhelyen kiszúrja Pétert egy gyönyörű nő társaságában, meghitt hangulatban... de vajon ki lehet az? Péter megcsalná Zsófit? És honnan ismeri a rejtélyes nő Bálintot? Kiderül kedd este a Válótársakban, 21:35-től!

Bálint vs. Péter: Második menet!

Bálint és Péter korábban már egymásnak esett egyszer az erdőben, most azonban a ház kertjében, a gyerekek szeme láttára kezdték ütlegelni egymást...

Ismerd meg A Fal első játékosait!


szerző:
2017.11.19. 19:50
Ismerd meg A Fal első játékosait!

A Fal november 19-i premier előtti adásában egy anya és fia tették magukat próbára. Nézd meg Zsuzsa és Peti bemutatkozó kisfilmjét!

Drámai és egyben megható pillanattal ért véget A Fal első adása

Vajon aláírta a kevesebb mint egymillió forintról szóló szerződést Peti, vagy több mint 11 millió forint üti a markukat? Nézd meg A Fal első adásának utolsó pillanatait, ami garantáltan könnyeket csal majd a szemedbe!

Az AK26 megajándékozta legnagyobb rajongóit

Péter és Tamás imádják az AK26-ot. A srácok évek óta hallgatják az AK dalait, nyomon követik pályafutásukat, és ha idejük engedi, fellépéseikre is elmennek. A srácok az Anikó Show-ban találkozhattak először példaképeikkel, és hála Hiro és Giajjenno jó szívének, nem üres kézzel mentek haza.

Gábor Petiről:

Péter már három éve rajong az AK26-ért, és hobbi szinten rappel is. A srác kézfején egy Hiro felirat is van, ugyanis régebben hasonlított az AK26 egyik frontemberére. Peti és egykori legjobb barátja, Gábor több mint egy éve nem beszélnek egymással, és bár a srácnak az a legnagyobb vágya, hogy megismerje az AK26 srácait, most lehetősége nyílt rendezni a kapcsolatát Gabival is.

Péter a humorával, Kristóf a testével, Martin piával hódít

Péter a puritán csajozásban hisz, és a Youtuben vannak fent csajozós videói is. Kristóf régebben kövér volt, és azért kezdett el gyúrni, hogy minél több lányt meghódítson. Martin bulikba csajozik, és saját elmondása szerint az a titka, hogy nagyon rámenős.

Az erőverseny abszolút győztese a csirke-rizs zabáló Martin!

A harmadik fordulóban a srácoknak egy-egy nagy adag igazi fitness kaját kellett elfogyasztaniuk. Péter feladta a versenyt, Martin és Kristóf viszont fej-fej mellett zabáltak. Végül Martinnak sikerült elsőként elfogyasztania az ételt, így ő nyerte a három fordulós erőnléti versenyt.

Hiába az erőlködés, a telefonkönyv mindhárom fiúnál erősebb volt

Péter, Kristóf és Martin lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, mekkora erő lakozik bennük. Az első fordulóban a srácoknak egy-egy telefonkönyvet kellett széttépni, és bár mindhárman beleadtak apait-anyait, a telefonkönyvek túl masszívnak bizonyultak.

Vasrúd hajlításból mindenki jelesre vizsgázott!

Miután az első fordulóban senki nem szerzett pontot, a srácok felszívták magukat, és nekiláttak a második feladatnak. Három különböző méretű vasrudat kellett meghajlítaniuk, és a kezdeti kudarc után először Kristófnak, másodszor Péternek, és végül Martinnak is sikerült végrehajtani a feladatot.

Péter elégedett Lia anyukájával:

Péter és Lia neten ismerkedtek meg körülbelül három hónappal ezelőtt. A fiú és Lia nincsenek együtt, de már szexeltek. Péter úgy érzi, hogy Lia többet szeretne tőle, de ő csak barátságot szeretne, extrákkal. Robival ellentétben Peti szimpatizál Judittal, ugyanis szerinte Lia édesanyja egy határozott, de jófej nő!

OwnMcKendry 3 éve videózik, és már 190 ezer feliratkozója van!

Péter három éve kezdett el vlogolni, és ezalatt a pár év alatt több mint 190 ezer követőre tett szert. Az internet népe OwnMcKendry-ként ismerheti Pétert, akiért rengetegen rajonganak. Erikát eddig nem igazán érdekelte, hogy mit csinál a fia a számítógép előtt, de most már úgy érzi, hogy ő is osztozni szeretne fia sikereiben.

Erika:

Erika azért jött az Anikó #show-ba, mert úgy érzi, hogy 25 éves fia, Péter túl sokat ül a számítógép előtt. Péter videó vloggerként tevékenykedik, és bár az anyukája örül, hogy fiának sok rajongója van és boldog, nagyon aggódik érte. Erika elmondása szerint Péter napi 18 órát ül a gép előtt, nappal alszik, éjjel ébren van, egészségtelenül táplálkozik, és ami még rosszabb, egyáltalán nem foglalkozik a családjával. Az anyuka szeretné, ha Péter gépezés helyett folytatná a tanulást és családot alapítana, de vajon mit szól ehhez fia, akit az internet népe csak OwnMcKendryként ismer és mára már több mint 200 ezer követője van?

Emma:

Emmában egyre nő a kétely, és kezdi sejteni, hogy Linda soha nem fog teljes egészében mellette dönteni. Emma végül fájó szívvel szakít szerelmével, miközben szándékosan megbántja Lindát...

Emma megint hoppon marad Péterrel szemben

Emma nagyon kirekesztettnek érzi magát, amikor Linda és Péter kettesben viszik Mikit kivizsgálásra. Amikor Linda hazaérve összepakolja a cuccait, és kijelenti, hogy a kórházban éjszakázik, Emma újabb jelenetet rendez.

Emma közelebb kerül Linda kisfiához, Mikihez

Linda nem foglalkozik Péter kikötéseivel, és a gyerekkel együtt megjelenik Evelin lakásán. Nagyon jó napot töltenek el együtt hármasban, Emma még maga is meglepődik, mennyire megkedveli a kisfiút.

Péter megfenyegeti Lindát, hogy elveszi tőle a gyereket

Linda Péter fenyegetés ellenére is odaköltözik Emmához, de amikor este a férfi megjelenik a lakásban, és megismétli a fenyegetését, Linda újra összeomlik.

Emma végleg leszámol Lindával?

Emma sms-ben leszámol Lindával, aki azonban semmit sem tudott a férje akciójáról és szenvedélyes kirohanással próbálja meggyőzni a lányt. Emma végül aztán újra ágyba bújik Lindával - de rögtön meg is bánja...

Linda bevallja, hogy képtelen elhagyni a férjét

Emma és Péter összevesznek a történtek miatt, de Emma biztos benne, hogy Linda őt választja, és ezt a férfi orra alá dörgöli. A lány reményei egy csapásra szertefoszlanak, amikor Linda bevallja, hogy képtelen elhagyni a férjét.

 

Emma:

Emma elindul, hogy találkozzon Lindával és Péterrel. Amikor azt látja, hogy azok ketten nevetve beszélgetnek, ahelyett hogy komoly tárgyalást folytatnának a válásról, Emmánál betelik a pohár és súlyos elhatározásra jut, hogy bevallja Péternek a viszonyukat a feleségével.

 

 

Dobó Kata legnagyobb bakija az ágyban történt

Ugye mindannyian tudjuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez alól természetesen a kedvenc színészeink sem kivételek. A Válótársak szereplői őszintén vallottak.

Péter elmondja Hannának, hogy megtalálta Ottó barátnőjét az online társkeresőn

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 25-i epizódjaiból!

Júlia elárulja Péternek, hogy nem vetette el a babát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 29-i epizódjaiból!

Júlia megdöbben, amikor Peti közli vele, megtudta, hogy Miklóstól terhes

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 23-i epizódjaiból!

Hanna bekavar Natasa és Peti randevújába

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 18-i epizódjaiból!

Péter és Máté szemtanúja lesz, amikor Edit részegen megrángatja Stellát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 16-i epizódjaiból!

Péter a pillanat hevében megcsókolja Natasát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 9-i epizódjaiból!

Péter megérkezik a rendőrökkel, hogy megakadályozza, hogy a túszejtő kárt tegyen Natasában

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 8-i epizódjaiból!

Máté összezavarodik, amikor Péter és Hanna felvilágosítják, hogyan kell randizni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 28-i epizódjaiból!

Hanna és Natasa rátalálnak a drogoktól ájult Péterre

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 7-i epizódjaiból!

Hanna bepánikol a súlyos állapotban lévő Pétertől

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 27-i epizódjaiból!

Péter elárulja Júliának, hogy Attila és Nóra lefeküdtek egymással

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 13-i epizódjaiból!

Péter és Lili beszélgetése szeretkezésbe torkollik

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 2-i epizódjaiból!

Júlia kijelenti, hogy lassan Péternek is el kell költöznie

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 25-i epizódjaiból!

Lili és Péter félreérthető helyzetbe keveredik, amikor Zsolt rájuk nyit

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 23-i epizódjaiból!

Ottó rajtakapja Pétert és Lilit

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 20-i epizódjaiból!

Attila és Péter kibékülnek egymással

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 11-i epizódjaiból!

A joghurtos kocsi lángra lobban, amikor Péter bent fekszik ájultan

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 10-i epizódjaiból!

Péter elmondja Claudiának, hogy Attila megcsalta Júliát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 4-i epizódjaiból!

Péter a cég rendezvényén elküld mindenkit a fenébe

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 26-i epizódjaiból!
 

Júliát tetoválják a börtönben, miközben zajlik az élet a Mátyás király téren

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 25-i epizódjaiból!
 

Péter meglátja Ottót és Lilit csókolózni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 21-i epizódjaiból!
 

Következő rész (2016. április 22.)

Tönkremegy Péter és Ottó barátsága Lili miatt? Rájön Attila, hogy Miklós tőrbe csalta? Sikerült elkapni Hallert és megmenteni az általa foglyul ejtett nőket?

Péter megjegyzést tesz Attilának arra, hogy tudja, mi történt közte és Nóra között

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 12-i epizódjaiból!
 

Következő rész (2016. április 04.)

Attila és Nóra úgy döntenek, a köztük történteknek nem lesz folytatása. Egy ismerős arc újra felbukkan a Mátyás király téren. Hanna cikket ír Tóbiásról. Ottó elárulja Péternek, mit tud Attiláékról.

Péter beveszi az Ottótól kapott kábítószert

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 30-i epizódjaiból!

László és Gizella rajtakapják az udvaron szalonnát sütő Pétert és Ottót

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 10-i epizódjaiból!
 

A nyomozó nem hisz Péternek, amikor az elmondja, hogy ki ölte meg Róbertet

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 17-i epizódjaiból!

A gyertyatartó vízbe dobása után kiderül, hogy Júlia és Péter nem egyedül voltak a hídon.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 8-i epizódjaiból!

Júlia megtalálja Péter táskájában a gyertyatartót.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 7-i epizódjaiból!

Liza belerohan Ottóba, akit Péter támadónak hisz.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 5-i epizódjaiból!

Liza mániás jókedvében kidekorál egy szobrot, de lebuknak Péterrel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 2-i epizódjaiból!

Balázs megígéri Péternek, hogy segít neki visszaszerezni Hannát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 23-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-09-22


szerző:
2015.09.22. 21:25
Barátok közt 2015-09-22

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni. Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt. 7589-7590. rész

Péter közli Nórával, hogy nem akarja, hogy Hannával taktikázzon a tárgyaláson.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 14-i epizódjaiból!

Joe kidobja Barbit az albérletből

Regina kemény kritikával illeti Barbit, és Joe szintén alig tér magához a hír hallatán.

Barbi gyereket akar Pétertől

Barbi a fejébe veszi, hogy Pétertől, az egyéjszakás kalandjától esik teherbe, aztán majd Joe-val neveli fel a gyereket.

Hanna Péter vállán sírja ki magát Ádám szeme láttára.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 11-i epizódjaiból!
 

Míg Ádám és Hanna egymáséi lesznek, addig Péter segítséget kér Aliztól, hogy tönkretegye Ádámot.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 16-i epizódjaiból!

Hanna pofon vágja Alizt, és elmondja Ádámnak, hogy Aliz lefeküdt Petivel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 2-i epizódjaiból!

Következő rész (2015. március 13.)

Vajon mit eszel ki Miklós és Júlia, hogy kiüssék Róbertet Nóra mellől? Péter reménykedik, hogy nem tért vissza betegsége. Enikő döbbenetes felfedezést tesz Krisztiánról.
 

5 dolog, amiért Fanni hisztizik

Fanni elárulta a Főnöknek, mitől lesz hisztis. Nem meglepő, hogy igazán "Fannis" érvekkel állt elő!

Danics Dóra visszatér az X-Faktorba

Szombat este ismét beindul az X-Faktor gépezete.

Barátja veséje mentette meg a férfi életét!

Tamás állapotán már csak a veseátültetés segíthetett, ezért legjobb barátja odaadta neki létfontosságú szervét. Adásunkban elmesélték a nem mindennapi történetüket!

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

ValóVilág 2.


szerző:
2013.12.16. 12:14
ValóVilág 2.

2003 januárjában újabb lakók költöztek be a villába.

A legnagyobb X-csata: önmagunkat legyőzni!

Ének- és tánctanár már kellőképp felkészítette a versenyzőket. Együtt jól működnek, de szombat este már egymás, és valahol saját maguk ellenfelei is. Geszti Péter szerint az első adásban saját magukat kell legyőzni a versenyzőknek.

3 milliót nyert barátjának


szerző:
2012.10.12. 20:10
3 milliót nyert barátjának

Az 1 perc és nyersz! 2012-es szériájának eddigi legnagyobb nyereményét vitték el. És most volt a műsor történetének egyik legmeghatóbb jelenete is.

X-Faktor: Te kit választanál?


szerző:
2012.10.05. 18:00
X-Faktor: Te kit választanál?

Szeptember 30-án kiderült, hogy az X-Faktor 25 legjobbja melyik mentorhoz kerül. A Fókusz még a nagy találkozás előtt megkérdezte a versenyzőket, ők kit szeretnének maguknak.

Geszti Péter tűzbe tenné a kezét Tituszért

Az X-Faktor mentora az egyik legrégebbi barátjának a véleményét is kikérte, mielőtt eldöntötte volna, hogy melyik tehetséget juttassa tovább az élő show-ba. A szóban forgó úriember nemcsak a barátja, de 2012-ben a mentorsegédje is.

Berki Krisztián szembenézett félelmével

Az egyik legszexibb olimpiai bajnokunk olyan pózban, ahogy még soha nem láthattuk: Berki Krisztián legyőzte félelmét és beült Bessenyei Péter csodagépébe. Csavar, orsó és szabadesés – ezúttal ló nélkül!

X-láz: Csőre töltve a négylövetű

Csipkelődve üzengetnek egymásnak a mentorok, felszívták magukat a kezdésre. Osztottunk, szoroztunk a mentorokkal, és gyökvonás után felállítottuk az elmúlt két széria toplistáját.

X-hajrá: a mentorok már készítik a rekeszizmaikat

A visszaszámlálás elindult, szeptember 1-jén indul a harmadik X-Faktor. Az összeszokott négyes pedig többé-kevésbé kipihenve ül majd be a mentori székbe.

BK válogatás: Ki bújhat Peti bőrébe?

Az elmúlt hetekben számos találgatás látott napvilágot arról, hogy kik távoznak a Barátok közt fiatal szereplői közül. Az Illés Pétert megformáló fiú hamarosan búcsúzik is a csapattól.

VV Attila kockás hassal vonzza a nőket

Amióta Attila és Kinga szakítottak egymással, a ValóVilág5 győztese nem találja az igazit, egészen pontosan az igazi nem találja őt.

Szoknyavadászat VV Attilával és Péterrel

Előkerültek a szekrény mélyéről a miniszoknyák, rövid topok, és a forrónacik is. Kicsit megkésve, de megérkezett a várva várt jó idő, és beindultak az elmaradhatatlan hormonok.

Kitárulkozik Geszti Péter és felesége

Az X-Faktor mentorának nagyon sűrűek a napjai, Edit gyakran magára marad a két kislánnyal és otthoni teendőkkel. Sőt, férje néha olyan fáradtan tér haza, hogy neki már semmi sem jut a képernyőről ismert vicces és energikus Geszti Péterből.

A legröhejesebb VV jelenetekből szemezgettünk

Balázstól és Lilutól majdnem lehetetlent kértünk. Mégpedig azt, próbálják meg felidézni az elmúlt félév legmeghökkentőbb pillanatait. Abban mindketten egyetértettek, hogy ennyire agyafúrt játszmákra és taktikákra még soha nem volt példa a ValóVilágok történetében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való