KERESÉS search-close

Pásztor Anna

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pásztor Anna"

Saját magát venné el egy templomi esküvőn Pásztor Anna

Az ezerarcú énekesnő sok új dologba vágja bele a fejszéjét, hamarosan saját rendezését is láthatjuk és tervben van egy könyv, ami séfek portréját tartalmazza majd, de Anna sem marad ki belőle.

Internetes zaklató tartja félelemben Róka Adrienne-t

Róka Adrienne kálváriája fél évvel ezelőtt kezdődött, amikor is valaki privát üzenetekkel és telefonhívásokkal kezdte el bombázni. Nem ő az első hazai híresség, akit zaklatnak: Pásztor Anna, énekesnőt és családját hónapokig zaklatta egy férfi, akit végül az egyik koncerten fogtak el a biztonsági őrök. Börtönbe került, ahol öngyilkos lett.

Top 7 - Pásztor Anna, akit várandósan sem érdekelt sem a kora, sem a kritikák

Az Anna and the Barbies énekesnője és párja 27 éve, gimnázium óta szerelmesek egymásba. Anna soha nem akart görcsösen gyereket, de azt tudta, hogy egyszer szeretné átélni az anyaság örömét. Első gyermekét 41 évesen szülte.  De várandósan sem foglalkoztatta a kora, és azok a kritikák sem, hogy egy negyvenes nő már nem egészen fiatal az anyasághoz. Kéttgyermekes anyukaként is ugyanolyan életet él, mint korábban. Legfeljebb a fellépések és a próbák közé bekerült még néhány plusz tennivaló.

Mi izgatja Görgényi Fruzsinát Vastag Csabában?

A Barátok közt színésznőjét Lakatos Márk arról kérdezte, van-e énideje? Ábel Anita tippet akart adni, de Fruzsina valami egész mást hozott ki a témából...

Sokan Pásztor Annát hibáztatták zaklatója öngyilkosságáért

Pokol volt az elmúlt háromnegyed év az énekesnő számára, akit egy skizofrén férfi szeretett volna magával vinni a halálba. A zaklatót börtönbe zárták, egy ítélethirdetés után végzett magával a rácsok mögött.

Pásztor Annát sokkolta zaklatója öngyilkossága!

Pásztor Anna zaklatója tegnap éjjel a börtönben saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének. Vajon mit érezhetett az énekesnő, amikor megtudta a hírt? Megkönnyebbülést vagy valami egészen más? A férfi talán az énekesnőt is képes lett volna megölni, Anna mégis sokkot kapott most a történtek után. A teljes interjú elérhető: ITT!

PÁSZTOR ANNA: Hihetetlenül félelmetesnek tartom, hogy majdnem megölt!

Pásztor Anna elmesélte a Fókusz stábjának, hogy mit érzett akkor, amikor megtudta a hírt, hogy zaklatója végzett magával a börtönben! A férfi az egy héttel ezelőtti tárgyaláson bocsánatot kért az énekesnőtől.

Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója

Elképesztő tragédiának tartja korábbi fenyegetője öngyilkosságát - ezt nyilatkozta Pásztor Anna énekesnő a Fókusz című műsornak. A férfi csütörtök reggel halt meg a kórházban, miután szerda este megpróbálta megölni magát a cellájában. Az Anna and the Barbies frontemberét tavaly nyáron kezdte fenyegetni zaklatója, akit nem sokkal később elkaptak a rendőrök. Az énekesnővel készített interjút megnézhetik ITT.

Pásztor Anna két gyerekkel is mozgalmas életet él

Három éve számoltunk be róla: vadóc énekesnő, aki még terhessége utolsó hónapjaiban is koncertezett kicsit több mint 2 éve, amikor még első gyermeke, Benji a pocakjában volt.  És nem volt ez másképp most sem, második kisbabája, Zoé születésekor. A végsőkig énekelt. De az Anna and the Barbies frontemberénél, Pásztor Annánál inkább az lett volna furcsa, ha ez nem így lett volna.

Pásztor Anna: “Egy picit levágták a szárnyaimat…”

Az énekesnő zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ…

Bocsánatot kért Pásztor Annától zaklatója!

Nem hoztak ítéletet Pásztor Anna zaklatójának ügyében, a vád módosult: zaklatás helyett emberölés előkészülete miatt ítélhetik –akár több éves- börtönbüntetésre a férfit, akit egy koncerten kaptak el, a cipője talpába dugott késsel. Anna a tárgyalás után adott exkluzív interjút a Fókusz stábjának! A zaklatási-ügyről még többet megtudhatsz ITT!

PÁSZTOR ANNA: Elárulta, kik védik meg zaklatójától!

Pásztor Anna zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ, de ha kell, akkor Anna gyermekeinek apja is mindent bevet az énekesnő védelmének érdekében. Pásztor Anna arról is őszintén mesélt stábunknak, hogy valaha képes lesz-e megbocsájtani a késeléssel fenyegetőző őrült rajongónak! A teljes riport ITT nézhető vissza!

Emberölésre készülhetett Pásztor Anna zaklatója?

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi ma azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegető férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak. A bíróságon ma folytatódott az ügy tárgyalása. A férfi bocsánatot kért Pásztor Annától, és azt mondta: az üzeneteket csak képletesen értette; nem akarta megijeszteni az énekesnőt. Az énekesnővel készült teljes interjút megnézheti: ITT.

PÁSZTOR ANNA: Ha kiengedik, akkor felkészülök bármire

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi szerdán azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegő férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak.

Ők azok a sztáranyukák, akik 40 felett szültek!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány évesen kell teherbe esnie egy nőnek. Most olyan sztáranyukák mesélnek erről a témáról, akik 40 felett élték meg ezt a csodát.

Szembe kell néznie zaklatójával Pásztor Annának

A férfi a vád szerint hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, és később megfenyegette, hogy megöli. Végül az együttes egyik tavaly augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett. A férfi pénteken először a bíróságon beismerte bűnösségét, aztán azt mondta, hogy az énekesnő is akarta a kapcsolatot.

Elkapták Pásztor Anna zaklatóját

Nyáron egy Anna and the Barbies koncerten fogták el P. Józsefet , aki azért ment állítólag, hogy megkéselje az énekesnőt. A férfi előtte két éven át zaklatta is a közösségi médián keresztül. Most azonban vádat emeltek Pásztor Anna fenyegetője ellen.  Ezt az énekesnő születésnapi ajándéknak tekintette, hiszen annál megnyugtatóbb hírt nem is kaphatott volna, hogy a hatóság is úgy ítéli meg, a férfinek rács mögött a helye.

Akár két évre is börtönbe kerülhet Pásztor Anna énekesnő zaklatója

Az ügyészség most emelt vádat erőszakos zaklatás miatt a 40 éves férfi ellen. A vádiratban az áll, hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az énekesnőt, később megfenyegette, hogy megöli. Végül az Anna and the Barbies egy augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett.

 

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Se munkája, se jövedelme Pásztor Anna zaklatójának

Se munkája, se jövedelme, az édesanyja tartja el. Úgy tudjuk, hogy ezt mondta a kihallgatásán az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meg akarta késelni Pásztor Anna énekesnőt.

Nagyobb baj is történhetett volna Pásztor Anna koncertjén

Pásztor Anna hétvégi koncertjén nagyobb baj is történhetett volna, de a biztonsági őrök közbeléptek és megfékezték az énekesnő zaklatóját.

 

Tragédia történhetett volna, ha nem kapják el Pásztor Anna zaklatóját

A rajongó az elején még csak levelekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát, de amikor a sztár egyértelműen visszautasította az udvarlásba átcsapó közeledést, fenyegetőzésbe csapott át. Azt írta, ott lesz a tömegben a koncertjén és megöli.

Annával készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszaban.

Elmeorvoshoz küldenék Anna zaklatóját

Nem akarta bántani Pásztor Annát, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni. Egyebek között ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken az Anna and the Barbies koncertjén meg akarta ölni a zenekar énekesnőjét.

PÁSZTOR ANNA: Azt írta, be fog teljesedni a végzetünk

A zaklató 9 hónappal ezelőtt kezdett el írogatni az énekesnőnek, aki ahogy minden rajongójának az elején még kedvesen válaszolt, később azonban 4 különböző profilját volt kénytelen letiltani.

Meg akarták ölni Pásztor Annát?

Az Anna and the Barbies énekesnőjét egy elvakult rajongó akarta megkéselni az egyik koncertjén.

Késsel akart Pásztor Annára támadni

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt egy budapesti koncerten. A férfi a cipőjébe rejtette a kést – azzal támadt volna pénteken az Anna and the Barbies frontemberére egy szórakozóhelyen.  A rendőrök elfogták, őrizetbe került. Holnap letartóztathatják. Pásztor Anna egy Facebook-videóban mesélte el, hogy a férfi már egy éve bombázta szerelmes üzenetekkel.

FENYEGETVE: Pásztor Annát nagyon megviselték a történtek

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt az Anna and the Barbies pénteki Budapest Parkos koncertjén. A 30 év körüli férfi egy kést rejtett a cipőjébe. Az énekesnő a Facebookon mesélte el, hogy az elvakult rajongó már több mint egy éve zaklatta az interneten.

Neked ki a kedvenc magyar modelled?

Mióta Palvin Barbi berobbant a nemzetközi köztudatba, mindenhol ott van: fotókon, kifutókon, és a leghíresebbek partijain. Persze, a modellügynökségek folyamatosan a következő nagy név nyomában vannak. Most megtalálták a méltó utódot?

Mi lehet a Survivor titka?

Elmennél a végletekig, hogy megtudd, milyen határaid vannak? A Survivor eddigi játékosai megtették. A valóságshow-k királya évek óta, megannyi országban hódította már meg a nézőket. Hazánkban 2003 és 2004 után idén is a kalandorokkal tarthattunk. Sőt, már megindult a jelentkezés a következő évadra is!

Pásztor Annának egy fontos üzenete van számodra!

Szavazz kedvencedre a www.cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Interjú a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjeivel

Mire a legbüszkébb Rúzsa Magdi? Mi Tóth Gabi legnagyobb álma? Hogyan éli meg Kollányi Zsuzsi, hogy sokan csak a Majkával éneklő lányként azonosítják? A Fókusz kérdéseire válaszoltak a Comet legjobb női előadó kategóriájának jelöltjei!

Kifaggattuk a legjobb női előadói kategória jelöltjeit

Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Pásztor Anna, Tóth Gabi – ők a Comet 2017 „A legjobb női előadó” kategóriájának jelöltjei. A Fókusz riportere nemcsak arról faggatta ki az énekesnőket, hogy ki, mennyire örülne a Comet gömbnek, hanem arról is, hogy milyennek tartják a vetélytársakat.

 

Mennyit keresnek a magyar zenészek?


szerző:
2017.11.18. 21:00
Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez.

Mennyi az annyi? Gázsi-titkokat árulunk el!

Harmincnégy milliárd forintot keres a legjobban fizetett zenész. Mennyit tudnak összekoncertezni a világsztárok magyar kollégái? A tabunak számító gázsi kérdésről Fluor Tomi, Puskás Peti, Pásztor Anna és a legnagyobb buliszervezők beszélnek. ÉS: Minden tizedik baba koraszülöttként jön világra Magyarországon. Hogyan éli meg egy szülőpár amikor fél kilós csecsemőjük az életéért küzd? Fókusz Plusz szombaton, az X-Faktor előtt! 

Pásztor Anna:

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a legjobb női előadó kategória egyik jelöltje az idei Cometen, ami óriási meglepetés volt számára, ugyanakkor azt is elárulta, hogy miért tartja fontosnak, hogy egy olyan előadó neve is felmerült a Comet kapcsán, mint az övé. Szavazz kedvencedre a cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével!

Neked mi hoz szerencsét fellépés előtt?

Mindenkinek vannak kedvenc színei, és sokan a tárgyakat is felruházzák mindenféle tulajdonságokkal. A művészek, énekesek világában, pedig egyenesen kötelező kelléknek számít egy-egy kis szerencsehozó talizmán. A Comet jelöltjeit faggattuk arról, nekik mi az, ami szerencsét hoz például egy fellépés előtt.

Ki kapja a Comet gömböt?


szerző:
2017.11.07. 16:10
Ki kapja a Comet gömböt?

Tóth Gabi, Pásztor Anna, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki vagy Rúzsa Magdi a Comet jelöltjei között. Vajon ki kapja a Comet gömböt?

 

Pásztor Anna


szerző:
2017.10.25. 12:00
Pásztor Anna

Születési név: Pásztor Anna
Becenév: MC Jammin
Születési idő: 1972. november 26.
Születési hely: Budapest, Magyarország
Foglalkozás: többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő
Csillagjegy: vízöntő
Hogyan vált ismertté? 2004 őszén testvérével megalapította az Anna and the Barbies zenekart.
Legismertebb dalok: Segges a Balatonba, Ünnepélyesen fogadom, Márti dala, Álmatlan, 7 lépés, Szabadesés

Megférhet-e egy testben a vagány energiabomba és a törékeny nő?

Eltérő szerepek! A színpadon féktelenül tombolnak, máskor viszont csendesen visszahúzódnak a rock dívák. Milyen az igazi énje Pásztor Annának és Keresztes Ildikónak?

 

Pásztor Anna másodjára is nekivágna a Survivornek

Ma már két kisgyereke van, de a vagány és nagyon népszerű énekesnő most is eljátszik a gondolattal, hogy újra kipróbálja magát egy lakatlan szigeten. Pásztor Anna nemcsak énekel arról, hogy kezdjetek el élni. Ma is vannak, akik emlékeznek rá, hogy a Survivor második szériáját kis híján ő nyerte meg.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Survivor: Jótanácsok túléléshez!

Tele váratlan fordulatokkal, komoly izgalmakkal, meglepetésekkel, harcokkal, drámákkal és igazi küzdelmekkel. Hétfőn kezdődött a Survivor. És hogy ki nyeri? Messze még a túlélő show vége. Éppen ezért tanácsok mindig jól jönnek: korábbi játékos elevenítette fel az emlékeit. Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna.

Generációk találkozása a VOLT fesztiválhimnuszában

Rendhagyó kezdeményezésnek lehettünk tanúi akkor, amikor elkészült a VOLT Fesztivál himnusza. Nevezhetnénk generációk találkozásának is, hisz amikor fiatal zenészek közös dalt készítenek a szakma nagy öregeivel, akkor az több, mint csak egy dal. Egy üzenet, ami a múltról, jelenről és a jövőről szól.

PÁSZTOR ANNA: A szoptatással az anya és a baba egy életen át társ lesz

A vagány édesanyát, Pásztor Annát a gyerekneveléstől sem kell félteni. Nem voltak félelmei, azt mondja, talán épp ezért is ment rendben minden. A nyilvános szoptatás volt az egyetlen, amit tudatosan szeretett volna kerülni, de meg kellett szegnie ezt a szabályt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Rengeteg sztárbabát hozott 2016-ban a gólya

2016-ban is bőkezű volt a gólya a hazai és külföldi sztárok háza táján.

PÁSZTOR ANNA: „Szerintem minden anya díva!”

Pásztor Anna második gyermekének adott életet 2016-ban. A negyvenhárom éves énekesnőt az anyaság örömeiről kérdezte a Fókusz stábja, még a szülés előtt.

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

Pásztor Anna újra koncertezik


szerző:
2016.06.22. 18:00
Pásztor Anna újra koncertezik

Facebookján megmutatta, hogy néz ki fellépésének előkészülete. Zenészei már hangolnak, a táncosok is próbálnak, mikor Anna befut a helyszínre, hogy együtt zenéljenek tovább. És persze több megbeszélés is zajlik annak érdekében, hogy minél zökkenő mentesebb legyen az esti produkció.

Mitől félnek a magyar sztárok?

Ganxsta Zolee, Fluor Tomi, Marsalkó Dávid, Felcser Máté és Pásztor Anna. A színpadon mindannyian ünnepelt sztárok. Ugyanakkor ők is küzdöttek, küzdenek napi gondokkal, félelmekkel és betegségekkel.

PÁSZTOR ANNA: Legyőzte a sátán kutyáját

Pásztor Anna legnagyobb gyerekkori félelme egy hatalmas farkaskutya volt, akivel minden nap szembesülnie kellet az iskolából hazafelé vezető úton. A félelmetes állat mindig megijesztette az általános iskolás kislányt, ezért nevezte el a sátán kutyájának. Az énekesnő végül szembenézett félelmével: amikor egyszer körbekerítette a kutya, ő nem menekült el, hanem farkasszemet nézett az ebbel, aki végül nem bántotta. Az Anna and the Barbies frontembere szerint csak akkor tudjuk legyőzni a félelmeinket, ha mihamarabb szembe nézünk azokkal. 

Nincs megállás: Pásztor Anna két babával is pörög!

Vadóc énekesnő, aki még terhessége utolsó hónapjaiban is koncertezett kicsit több mint 2 éve, amikor még első gyermeke, Benji a pocakjában volt.  És nem volt ez másképp most sem, második kisbabája,Zoé születésekor. A végsőkig énekelt.  De az Anna and the Barbies frontemberénél, Pásztor Annánál inkább az lett volna furcsa, ha ez nem így lett volna.

PÁSZTOR ANNA: Egy igazi, XXI. századi nő!

Pásztor Anna énekesnő megállíthatatlan! Énekesnő és most már kétgyermekes édesanya. Anna azonban mégse fárad, úgy érzi a gyerekek nem elvették, hanem megsokszorozták az energiáját. Azt mondja, minél több sávon fut az ember élete, annál színesebb, annál több dallam van benne.

Egy bevállalós rocker anyuka vallomásai

Nemrég érkezett az örömhír: Pásztor Anna életet adott második gyermekének is. Zoé születése előtt azonban még sikerült elkapni az akkor mér várandós énekesnőt, aki boldogan mutogatta legextrémebb fellépő ruháit. Sőt, még azt is elmesélte, hogy ilyen érzés anyuként turnézni.

Story Extra 2016-01-27


szerző:
2016.01.27. 17:25
Pásztor Anna megálmodta, hogy kislánya lesz

Az Anna and The Barbies énekesnője, Pásztor Anna már elmúlt negyven, amikor megszületett a kisfia, második babájának pedig 43 évesen ad majd életet. Ő azonban úgy érzi, nem maradt le semmiről, a lehető legjobbkor érkeztek a gyerekei az életébe

Reflektor 2015-12-02


szerző:
2015.12.03. 01:05
Reflektor 2015-12-02

Az Anna and The Barbies énekesnője, Pásztor Anna már elmúlt negyven, amikor megszületett a kisfia, második babájának pedig 43 évesen ad majd életet. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Pásztor Anna megálmodta, hogy kislánya lesz

Pásztor Anna legutóbb akkor járt nálunk, amikor első gyermekét, a mostmár lassan két éves Benjit hordta a szíve alatt és most ismét nagy pocakkal érkezett hozzánk, ám most egészen másvalaki lakik ott bent, ugyanis hamarosan kistesó érkezik Benji mellé, de hogy ki ő, arról most Annát faggattuk!

Reflektor 14-03-07


szerző:
2014.03.08. 00:15
Reflektor 14-03-07

Reflektor: Pásztor Anna megmutatja a kisfiát. Rúdtáncra perdültek a sztárok.

Pásztor Anna megmutatta a kisfiát

Az Anna and the Barbies énekesnője novemberben hozta világra a kisfiát, Benjámint, aki már másfél hónapos korában túl volt élete első külföldi fellépésén.

Pásztor Anna: babával is megy tovább a rock and roll

Pásztor Anna 15 éves kora óta egy igazi kaméleon. Underground zenekarát 10 éve alapította testvérével. Tavaly 60-szor lépett fel úgy, hogy kisbabája már a hasában volt. Aztán a VOLT Fesztiválon, zenélés közben tudatta rajongóival, hogy úton a trónörökös.

Pásztor Anna már a kilencedik hónapban van

Az Anna and the Barbies énekesnője a kilencedik hónapban van, úgyhogy már csak hetek, vagy talán napok választják el a szüléstől.

Reflektor 13-10-31


szerző:
2013.11.01. 00:25
Reflektor 13-10-31

Reflektor: Pásztor Anna nem mindennapi kismama. Kiss Endi magára tetováltatta a lányai portréját.

Fókusz 13-10-02


szerző:
2013.10.02. 19:45
Fókusz 13-10-02

Fókusz: Hátborzongató vidék - Mit láthatott maga körül a soroksári édesanya, akit futás közben támadtak meg? Bejártuk ugyanazt az útvonalat. Vundersőn és Zuperszexi - Mire készülnek Sebestyén Balázsék? Ott voltunk az első forgatáson. Zúzós babavárás - Nyolcadik hónapban is koncertezik a magyar rockzene kaméleonja. Pásztor Anna a negyedik X-ben is kirobbanó formában van.

Terhesen vitte extázisig közönségét

A punk-rock magyar nagyasszonya igazi kaméleonként egyre növekvő pocakkal is ott volt minden fesztiválon. A színpadról utolérhetetlenül diktálta a tempót rajongóinak. Honnan ez a rengeteg energia, hogyan képes 41 évesen úgy pörögni, mintha 20 lenne?

Édesanyja szerint „megmarhult”


szerző:
2013.08.26. 00:45
Édesanyja szerint „megmarhult”

A Portré vendége egy rendkívül összetett személyiség, megjelenésében feltűnő, szakmailag pedig a csúcson van. Pásztor Anna, az Anna and the Barbies frontembere beszélgetett Barabás Évivel.

Portré 13-08-25


szerző:
2013.08.26. 00:45
Portré 13-08-25

Portré: A Portré vendége egy rendkívül összetett személyiség, megjelenésében feltűnő, szakmailag pedig a csúcson van. Pásztor Annával, az Anna and the Barbies frontemberével beszélgetett Barabás Éva.

A Survivor döntőjéig jutott az énekesnő

Az Anna and the Barbies zenekart a Pásztor testvérek hívták életre. Anna, az énekesnő igazi kaméleon, aki anno majdnem megnyerte az RTL Klub túlélőshow-ját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való