KERESÉS search-close

Olivér

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Olivér"

Karesz Olivérnek: „Egy gazdag kis ficsúr vagy, semmi több…”

Karesz letámadta Olivért, mert úgy érezte, Lili új pasija helyettesíteni akarja őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz megfenyegette Olivért

André és Orsi hivatalossá tették kapcsolatukat. Tamás tovább küszködött Flóra iránti érzelmeivel. Karesz kiborult Olivérre.

Karesz féltékeny lett Olivérre?

Olivér körbevezette Kareszéket a lakásában…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Olivér Lilinek: „Azt hiszem, beléd szerettem…”

Egy Tedivel hármasban töltött nap után Olivér meglepte Lilit egy ajándékkal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili kitálalt a múltjáról Olivérnek

Lili tisztázta a múltját Olivérrel…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Olivér Tedi miatt hagyta faképnél Lilit?

Tedi megzavarta Lili és Olivér kettesben töltött idejét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Olivér rájött, hogy Lilinek van egy fia

Bori és Roland kibékültek. Lili felfedte Olivérnek, hogy van egy gyereke. Joe közelebbről is megakarta ismerni Lexy-t.

Valiék kontra híg palacsintatészta - Ki lesz a győztes?

A nagy kapkodás közepette Valiék palacsintatésztája eléggé hígra sikeredett, így nehezebben is sültek. Miközben Olivér azon aggódott, hogy nehogy Valit hátráltassa, csapattársa magabiztosan utasította.

Olivérék ellen fellázadt a pörköltjük?

Olivér és Kristóf nagyon jó hangulatban főzőcskéztek, egy dolgot néztek be: rossz helyre tették a lábast a tűzhelyen. Vajon az edényben „nem rotyogó” pörkölt mit szólt ehhez?

Kakasheréből főétel? Olivér nem hitte el!

Olivér gondterhelten mászkált a pultjában, nem tudta, mit kezdjen a kakasherékkel. Szerencsére a Séf odahoppant mellé és adott neki pár jó tanácsot.

Kíváncsi vagy, mire vannak rákattanva a versenyzők?

Mindenkinek megvan a maga mániája, a Junior versenyzői sem kivételek ez alól. Bence, Anita, Olivér, Hanna és Dani most neked is elmesélik, mit imádnak a legjobban! Valaki a késekért, más a hajfonatokért vagy éppen a Gyermekvasútért rajong: vajon melyikért ki?

Olivér angolzelleres-paradicsomos töltött paprikája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: töltött paprikát kellett készítenük, újragondolva. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Olivértől, nézd meg a receptjét.

Fodor Olivér


szerző:
2017.09.06. 15:49
Júlia bevallja Olivérnek, hogy a randijuk alatt végig a férjét nézte

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. december 7-i epizódjaiból!

Olivér & Viki: „A swingben lettünk igazi pár”

Viki és Olivér is az első adás után lettek egy pár, és sokat dolgoztak a produkcióikon. Az összehang mindig megvolt, igyekeztek mindig mindent megbeszélni egymással. Mégis volt egy tánc, ami igazán összehozta őket.

Olivér & Viki: Work (Ciara ft. Missy Elliott)

A táncuk után, Olivér eldobta a macsó énjét és könnyes szemmel állt a zsűri előtt Vikivel és Balázzsal az oldalán. A zsűri szerint Viki mindig odatette magát a színpadon, Olivér viszont egy nagy utat tett meg a Fináléig.

Kovácsovics Fruzsi: „Remélem, hogy a szeretet kifelé tud majd sugározni”

A Kisördögök csapatkapitánya mesélt egy picit a gyerekek produkcióiról és a pontokról. Illetve, az este különleges produkciójáról is: a közös duettjéről Petivel. Vajon milyen érzés egy gyerekkel duettezni? Megosztotta velünk!

Viki & Olivér: Brotherswing (Caravan Palace)

A zsűri múlt heti kritikái miatt Viki és Olivér egy teljesen új stílusban, a swingben próbálta ki magát a színpadon. A kezdeti félelmek után pedig teljesen beleszerettek ebbe a stílusba. Vajon ez a produkciójukon is átjött?

Vasárnap a ByTheWay is színpadra lép a Kicsi Óriásokban!

Minden héten új meglepetéssel találkozhatunk a tehetségmutatóban, most hétvégén a kistehetségek ismét a dumájukkal hódítanak majd, a nagyobbak pedig az egyéni produkcióikon túl sztárvendégekkel szerepelhetnek.

Így interjúztatta a ByTheWay-t a Kisördögök Olivérje!

A táncmozdulatok mellett arra is maradt egy kis idő, hogy a Kicsi Óriások tehetségei egy interjú keretén belül elbeszélgessenek a ByTheWay-vel. Vajon milyen táncot tanulnának meg szívesen? Elárulták!

Viki & Olivér: Crazy In Love (Beyoncé)

A zsűri kifejezetten örült neki, hogy a 4. adásra szinte már teljes volt az összhang Viki és Olivér között. A cuki ölelések kapcsán persze azonnal felmerült a "ki kivel jár az Akadémáin" kérdéskör.

Kovácsovics Fruzsi és a Kisördögök boogie-val hangolódtak a produkciókra

Az Akadémián mindig a felkészülésé a főszerep, nem volt ez másként ezen a héten sem. A Kisördögök hétről-hétre egyre jobban összecsiszolódnak: megy a tánc és a boogie! Persze, Fruzsi sem marad ki a mókából, főleg akkor, ha táncról van szó.

Kovácsovics Fruzsina: „Nem annyira emlékszem, hogy mi történt, annyira izgultam!”

Mit élt át a Kisördögök csapatkapitánya a harmadik adás alatt? Óriási izgalom volt Fruzsiban, és persze a versenyzőiben is. Nemcsak a pontokról, de a gyerekek felkészülésésről és a próbákról is mesélt egy kicsit.

Kisördögök


szerző:
2016.09.03. 21:41
Kisördögök

Kovácsovics Fruzsina csapata a Kisördögök nevet kapta, amelyben Viki és Olivér a táncosok, Peti az énekesek, Olívia pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Kisördögök videóit itt visszanézhetitek!

Viki és Olivér


szerző:
2016.09.03. 21:40
Viki és Olivér

Kategória: tánc

 

A kezdeti keménység hamar elillant, amikor a zsűri meghozta a döntését

Fruzsi táncosai Viki, Patrik és Olivér először külön-külön táncoltak egyet a színpadon, utána viszont jöhetett egy közös produkció is. Vajon a végén a vicces vagy a kemény fiú lett Viki párja?

Így zajlott Kovácsovics Fruzsina táncos válogatója

Miközben Oláh Gergő egy fiú mellé keresett megfelelő párt, Fruzsinál fordítva alakult a helyzet: Viki biztosan jutott be a csapatába. Már csak az volt a kérdés, hogy Olivér vagy Patrik lesz a párja az első adás után.

Vértesi-féle juhtúrós sztrapacska dinsztelt káposztával

Pierre véleménye szerint az ételben túl hangsúlyos volt a só és a bors íze, a káposzta viszont nem érződött ki belőle. Az étel össze lett túrva, és az ítész száját szabályosan égették a fűszerek.

Olivér bevallotta, hogy egész sűrűn reszelget

Amíg Csilla a tetoválásairól mesélt Istenes Bencének, Olivér elkezdte a krumpli reszelését. A srác annyira profin űzte ezt a műveletet, hogy a műsorvezető meg is jegyezte neki, hogy otthon van a reszelésben.

Istenes Bence lenyomta Olivért szkanderban

A műsorvezető megirigyelte Olivér Schwarzenegger alkatát, és kihívta a srácot egy szkander versenyre, amit bármilyen meglepő, Bence nyert meg.

Olivér: „Én kiveszem pikk-pakk”

Csilla arra kérte fiát, hogy minél előbb szűrje le a gombócokat, és rakja a tányérrra. Az anyuka az utolsó 25 másodpercben aztán berohant díszítésért, és úgy kicicomázta a tányért, hogy azt bármelyik Michelin-csillagos séf megirigyelné.

Olivér Bencének: „Nagyon jó vagy”

Olivér kézzel kezdte el összegyúrni a tűz forró tésztát, majd krumplinyomóra váltott. Hála Istenes Bence biztatásának, végül a srác kézzel folytatta a tészta nyújtását, mire Olivér megdicsérte a műsorvezetőt.

Palócgombóc


szerző:
2016.05.03. 21:10

Palócgombóc


szerző:
2016.05.03. 21:00
Palócgombóc

Pierre a búra felemelésekor megállapította, hogy ez a gombóc bájos kis darab, aminek jó illata van. Minden a tányéron volt, ami valójában jó lehet, de a tésztába több liszt került, mint kellett volna.

Üdvrivalgás fogadta a ByTheWay tagjait

A fiúk elhatározták, hogy a karácsony közeledtével meglepik fiatal rajongóikat, és meglátogatták az egyik budapesti általános iskola zenei osztályát. Ya Out, Szikit és Bencét a Reflektor stábja is elkísérte a rendhagyó közönségtalálkozóra.

ValóVilág 4.


szerző:
2013.12.16. 18:54
ValóVilág 4.

2010. november 20-án indult a ValóVilág negyedik szériája, 171. napig tartott.

Szakított barátnőjével az X-Faktor sztárja

Olivér szakmai karrierje felfelé ível, hiszen rekordot döntöttek csapatával, a ByTheWay-el. A magyar X-Faktor történetében sose sikerült egy csapatnak sem bekerülnie a legjobb 5 közé, magánélete azonban hullámvölgybe érkezett és szakított kedvesével. A 8:08 - Minden reggel adásában a szétválás okairól faggatták.

Kováts Vera és Olivér csak barátok?

Kováts Vera nem csak szerelmet, de egy nagyon jó barátot is talált az X-Faktorban, Olivér személyében. Bár a fiatal lány egyelőre nem keres új szerelmet, Olivérrel való kapcsolata igen csak mély érzelmeken alapul.

VV Olivér megkegyelmez az áldozatainak

A VV 4 egykori balhés játékosa igazán nyugis és békés sportnak hódol: amikor csak teheti, lemegy a vízpartra és horgászik. Volt, hogy még Spanyolországig is elutazott egy-két jó kapás reményében.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga könnyeiben úszott a Villa. Attila ugyanis visszautasította a lány bulimeghívását, ezért Kingára megint rájött a világvége-hangulat.

Győzött az elemi ellenszenv: Kinga a Kihívott

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga kiborult, mert az ex VV-sek Verát szeretik, vele viszont nem szimpatizálnak. Az este tartott salsa partyn Attila minden nőt betámadott, Szandika bevetette erotikus énjét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kiadós hócsata után a Villalakók tanácsot adtak Seherezádénak, hogy kivel szemben lenne esélye a Párbajon. Majd a VV4-esek költöztek be és forgatták fel a Villa életét.

Fókusz 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 20:15
Fókusz 12-02-07

Fókusz: Focistafeleség? - Tóth Gabi nem ért a focihoz, de egyre jobban szereti, amióta összejött párjával. Vékony jégen nagy keréken - A két amerikai teherautó a Balaton jegén akart Siófokra száguldani, rosszul jártak. A villalakók nem számítottak a régi albérlőkre, kénytelenek voltak egy ágyban aludni.

Régi Villalakóktól hangos a Villa

„Atika érdekes pasika” - mondta Szandika, aki tapasztalt Villalakóként már hétfő este Attila ágyában kötött ki. Négyen a VV 4-ből a Fókusz kamerája előtt készültek fel a bevetésre. Egy hetünk van arra, hogy a Villalakókat kizökkentsék napirendjükből.

Reflektor 11-11-09


szerző:
2011.11.09. 23:55
Reflektor 11-11-09

Reflektor: Olivér végleg leszámolt a zűrös múltjával, a szabadidejét mostanában a barátnőjével, a macskájával és a dédelgetett szobanövényeivel tölti. Ungár Anikó anyukája nemrég ünnepelte a 100. szülinapját.

Reggeli 11-10-20


szerző:
2011.10.20. 09:05
Reggeli 11-10-20

Reggeli: Gianni Angelina Jolie kedvencét főzte a Reggeli stábjának, miközben Alekosszal és Olivérrel VV Csaba szerdai döntését elemeztük.

Fókusz 11-10-13


szerző:
2011.10.13. 20:20
Fókusz 11-10-13

Fókusz: Kell egy csapat! - Klikkesednek a Való villa lakói. Vajon Páter vagy Attila taktikája jön be hosszú távon? Horgász a pácban - Riporterünk emberméretű harcsát akasztott meg a Duna-deltában, de ennél joval nagyobbat is kifoghatott volna! Nehéz szívvel - Az X-Faktor több versenyzője is szakított a közelmúltban, de van, aki nost lett igazán boldog.

Élet a VV után


szerző:
2011.09.23. 07:45
Élet a VV után

Vajon mi van a verseny után? Hogyan boldogulnak az egykori barátaink, akik estéről estére szórakoztattak minket? Ez derül ki a Reflektorból!

Fókusz 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 20:20
Fókusz 11-09-21

Fókusz: Krokodilkönnyek és örömmámor- amit az élő beszavazó show-ban nem láthattak. Megmutatjuk, hogy a vesztes plázacicák hogyan vették tudomásul az eredményt, és mekkora ribilliót okozott a bikinis szexbomba érkezése a villában. De a Való Világ 4 legnépszerűbb lakói is itt lesznek, hiszen Olivérék ismét beköltöznek a nappalinkba. Erkölcstelen ajánlat! Kolléganőnk diáklánynak adta ki magát és rejtett kamerával jelentkezett arra a hirdetésre, amelyben ingyen albérletet ajánlottak kedvességért cserébe.

A régi szereplőktől lesz hangos az új VV

Alekosz mindent vitt, és úgy tűnik hírnevével és vagyonával is rafináltan, mértékletesen bánik. A Való Világ 4 legtovább jutott lakói most hatalmas ismertségüket és saját tehetségüket kamatoztathatják, hogy Alek nyomdokaiba léphessenek.

Olivérnek helyén van a szíve


szerző:
2011.08.06. 02:55
Olivérnek helyén van a szíve

A ValóVilág4 Vagánya rendhagyó módon ünnepelte születésnapját: buliját a Night of Hope jótékonysági rendezvénnyel kötötte össze.

Reggeli 11-07-28


szerző:
2011.07.28. 08:35
Reggeli 11-07-28

A csütörtöki Reggeliben Csomor Csillát a Barátok közt folytatásáról, Olivért pedig Alekoszról faggattuk.

Megleptük a négylábú villalakókat

A Való Világ kiskutyáit Söprű, Perec és Drazsé néven ismerhette meg az ország, de végül számukra is véget ért a valóságshow, és új gazdikhoz kerültek. Most Gigivel, Jerzyvel és Olivérrel látogattuk meg őket.

Fókusz 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 20:50
Fókusz 11-07-12

Fókusz: Csalódtak benne - Alekosz teljesen megváltozott. Az egykori villatársak szerint a győzelem a fejébe szállt. Zsebre megy - Húsz üzletben fizettünk vele, de csak három helyen buktunk volna le. Hogyan szűrhetők ki a hamis bankók? Futball-legenda - Újpesten él, de a Fradi színeiben játszik. Lisztes Krisztián nagy visszatérése a zöld-fehérekhez.

Mosolyszünet Alekosz és ex-lakótársai közt?

Nem volt szándékunk Alekoszt a háta mögött kibeszélni. Megkérdeztük tőle, hogy szeretné-e látni, hogyan vélekednek viselkedéséről egykori villatársai, de őt nem érdekelte a véleményük. Reagálni sem szeretett volna kritikáikra.

Fókusz 11-07-06


szerző:
2011.07.06. 20:50
Fókusz 11-07-06

Fókusz: Pikáns party - Alekosz hölgyvendégeit nem a nyereménylakás, hanem az új barátnő érdekelte, Betty állta a sarat. Boxcicák - Király L. Norbi is vizsgáztatta a rajtrácsra vágyó lányokat, majd ő is száguldott egyet. Újraindultak - Olivér, Béci és Gigi is részt vett a VV5 válogatóján, 38 ezren jelentkeztek.

Titkos bevetésen az ex-villalakók


szerző:
2011.07.06. 20:12
Titkos bevetésen az ex-villalakók

Hatalmas tömeg jelentkezett a Való Világ 5. válogatójára. Hogy milyen új játékszabályok és környezet várja a szereplőket az még rejtély. De az már nem, hogy Olivér, Béci és Gigi is eljátszott a gondolattal, hogy újra magára zárja a villaajtót.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-29

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: A görög hősszerelmes 20 napon keresztül vívódott és ismerkedett, hogy aztán 16 lány közül megtalálja az igazit.

Reggeli 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 08:35
Reggeli 11-05-27

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-25

Alekosz - Alekosznak megrendült a bizalma a lányok iránt, ezért megbontotta a szívceremónia eddigi rendjét és visszahívta a hazaküldött Olgát. Ellenfele Veronika lesz a nagy döntés előtt.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-24

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Kínos pillanatokban volt része Barbinak: Alekosz menyasszony-jelöltjének kétes múltjáról ugyanis lehullt a lepel.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-23

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Alekosz szerelmes meséje Andrea számára véget ért...

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-22

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Magdi álma valóra vált, végre ő is együtt aludhat Alekosszal...

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-21

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Andrea és Veronika balatoni retro-randit nyert a görög csődörrel, aki a nap végén eldöntötte, kivel akar együtt aludni? Már csak az volt a kérdés, legyen-e szex...

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-18

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Brigitta nem tudta tovább titkolni érzéseit és szerelmet vallott Alekosznak.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-17

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: A görög csábító szétválasztotta a testvérpárt, Magdi nővére nélkül is folytatja a játékot.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-16

Alekosz - Fogynak a lányok Alekosz mellől: már csak hét szerelmes nő küzd a görög szívéért.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-15

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Anita még a kulcsok átadása előtt feladta a játékot, így Alekosznak csak egy lány sorsáról kellett döntenie a harmadik szívceremónián.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-14

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Folytatódott Alekosz és az érte küzdő kilenc lány drámája: miközben a hellén Veronikával randizott, a Villában a lányok sem tétlenkedtek, kiválasztották a legkevésbé őszinte társukat.

Ilyen volt Béci, amikor eldurrant az agya

Az idősebbik Testvér ritkábban borult ki a Villalét alatt, mint Éva, Szandika vagy Olivér, de amikor betelt nála a pohár, hidegvérrel olvasott be ellenfeleinek.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-13

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Több lány már érezte Alekosz ajkának ízét, de Brigi egyelőre csak vágyakozik. A főhős visszautasította a szőke bombázó csókját. A mai szívceremóniáról Dorisz, Magdolna és Szilvia távozott kulcs nélkül.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-12

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: A szexkiborg egy egészen új oldaláról mutatkozott meg; lubickolt a romantikus férfi szerepében az esti randevún.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-11

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Alekosz tündérmeséje Ágnes, Orsolya, Renáta és Tímea számára véget ért, ők ugyanis nem kaptak kulcsot a görög nőfaló szívéhez...

Fókusz 11-05-10


szerző:
2011.05.10. 20:45
Fókusz 11-05-10

Fókusz: Rákapcsoltak a menyasszony-jelöltek! Bár a Villában már megindult a harc Alekosz kegyeiért, megmutatjuk a beköltözés előzményeit. Ott voltunk, amikor Olivér végiglátogatta a hölgyeket, hogy egyesével közölje velük a jó hírt. Hogyan készültek a Villalakók a nagy találkozásra? A szembesítésen együtt nézték vissza a legviccesebb és legdrámaibb jeleneteket. Volt, akit megviseltek a már elfelejtett képkockák.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-10

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken: Izgalmasan telt Alekosz és a menyasszony-jelöltek első napja: a beköltözés után a lányok felfedezték és birtokba vették új otthonukat, majd megtörtént a nagy találkozás is.

Minden, amit tudni kell Alekosz hölgyeiről

Bár a villában már megindult a harc Alekosz kegyeiért, a Fókusz megmutatja a beköltözés előzményeit is. Ott voltunk, amikor Olivér végiglátogatta a hölgyeket, hogy közölje velük a jó hírt. Alekosz pedig egyetlen kint töltött éjszakáján elárulta titkos taktikáját.

Fókusz 11-05-04


szerző:
2011.05.04. 20:45
Fókusz 11-05-04

Fókusz: Alekosz menyasszonyt keres - Gőzerővel zajlanak az előkészületek, de a főszereplő még nem tud semmiről. Életet mentett - István úgy mászott be az égő autóba, hogy saját épségét kockáztatta. X-Tázis - Koncerttel köszönték meg a platinalemezeket, Vastag Csaba és Janicsák Veca az első önálló dalát is elénekelte.

Olivér már keresi Alekosz aráját

Miközben a Való Világ a fináléra készül, már érkeznek a titkos kellékek Alekosz menyasszonykereső műsorához. Megmutatjuk a részleteket a lányok kiválasztásáról, és elmondjuk, hogyan indul az új show. Feltéve ha a főszereplő, aki még semmit nem tud igent mond rá.

Fókusz 11-04-26


szerző:
2011.04.26. 20:45
Fókusz 11-04-26

Fókusz: Egy élet munkája - Porig égett Müller Attila otthona. A műsorvezető a Fókusz kamerája előtt szembesült a szörnyűséggel. Kiköltöztek - Újra szabadok a kiesett Villalakók. Olivér, Gigi és Zsófi nem számított ennyi konfliktusra. Csalódás - Ott voltunk a hokiválogatott sorsdöntő meccsén. Sajnos nem sikerült a bravúr.

Tét nélkül is nehéz a villalét?

A szakítás után még napokat kellett együtt töltenie Jerzy-vel a Villában - mit érez Gigi a kiköltözés után? Lát még esélyt maguknak? Az ex-villalakókat faggattuk, Olivér és Zsófi is meglepően értékelte a történteket és látja a finisben lévők esélyeit.

Reggeli 11-04-26


szerző:
2011.04.26. 08:35
Reggeli 11-04-26

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-25

ValóVilág - Összefoglaló: Taktikai lépések, könnyes búcsúk és csalódások jellemezték a tegnapi napot a Villában.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-23

ValóVilág - Összefoglaló: Gigi és Jerzy újra szakítottak, Alekosz rózsát adott Anikónak, de közben azon gondolkodik, hogy veszélybe sodorja saját biztonságát Éva miatt.

Alekosz önmagát adná Éva megmentéséért

Gigi és Jerzy újra szakítottak, Alekosz rózsát adott Anikónak, de közben azon gondolkodik, hogy veszélybe sodorja saját biztonságát Éva miatt.

Gigi szerint Jerzyt önös érdekek vezérlik

A Villalakók azt a feladatot kapták, hogy fantáziáljanak a sztárrá válásról és írjanak egymásról lexikon-bejegyzéseket.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-22

ValóVilág - Összefoglaló: Olivérnek szembe kellett néznie Anikóval a Párbaj-játékban, Éva és Anikó viszont könnyek között békült. Jerzy és Gigi mégsem akarnak szakítani.

Barátok és szerelmesek békültek Zsófi török buliján

Olivérnek szembe kellett néznie Anikóval a Párbaj-játékban, Éva és Anikó viszont könnyek között békült. Jerzy és Gigi mégsem akarnak szakítani.

NekedValó 11-04-22


szerző:
2011.04.22. 16:15
NekedValó 11-04-22

NekedValó:Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-20

ValóVilág - Összefoglaló: A Villa Szépfiújának nehéz azonosulnia azzal a Gigivel, akit a múltkori Párbajon látott és aki visszajött a Villába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való