KERESÉS search-close

Olaszliszka

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Olaszliszka"

Kiszabadult az egyik olaszliszkai lincselő

13 év után szabadult Szögi Lajos egyik gyilkosa. Az elsőrendű vádlott hétfő hajnalban hagyta el a börtönt. 2006-ban 7 társával, lányai szeme láttára halálra vert egy apát Olaszliszkán. A bíróság szerint a büntetése akkor is eléri a célját, ha feltételesen szabadon engedik. Az áldozat családját megrázta a hír.

Megkapta Szögi Lajos családja az 5 milliót

Megkapta az olaszliszkai lincselés áldozatának családja azt a csaknem 5 millió forintot, amit az egyik támadónak ítélt meg a bíróság. A pert a rossz börtönkörülmények miatt indította, a kártérítéshez azonban nem jutott hozzá, mert a végrehajtó azonnal lefoglalta. Ez az összeg csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna. Szögi Lajost 2006-ban gyerekei szeme láttára vérték halálra.

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő. Ezt mondta a férfi ügyvédje a Borsnak. Nemrég csaknem ötmilliós kártérítést ítéltek meg neki a rossz börtönkörülmények miatt. A pénzt azonban nem kapta meg, mert a végrehajtó lefoglalta. A tanárt 2006 októberében a gyerekei előtt lincselték meg Olaszliszkán. Gyilkosait elítélték, 46 millió forint kártérítést kellene fizetniük.

Már az olaszliszkai lincselő számláján van az 5 millió, de nem férhet hozzá

Megérkezett az olaszliszkai lincselő számlájára az államtól kapott 5 milliós kártérítési díj, ezt a magyar bírósági végrehajtói kar elnöke mondta híradónknak. Az életfogytiglanra ítélt férfi a rossz börtönviszonyok miatt perelt, de hiába nyert, nem férhet hozzá a pénzhez,  mert azt a végrehajtó lefoglalta. Szögi Lajos családja egy-két héten belül hozzájuthat a pénzhez. Az ötmillió csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna.

 

Ötmillió forint kártalanítást kap az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja

Ötmillió forintos kártalanítást kap jogerősen az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre. A börtönkörülmények miatt perelte be az államot. A brutális gyilkosság 2006-ban történt Olaszliszkán. Szögi Lajos tanárt többen halálra verték, mert az autójával majdnem elsodort egy 11 éves kislány. Szögi Lajos családjának ügyvédje szerint a kártérítés teljes összege az áldozat családját illeti.

Fejlesztő ház Olaszliszkán

Fejlesztő házat adtak át hátrányos helyzetű gyerekeknek Olaszliszkán. Az országban több mint száz úgynevezett Biztos Kezdet Gyerekház működik, amiből többet az Ökumenikus Segélyszervezet építtetett. Az intézmények célja, hogy biztosítsák a hátrányos helyzetű régiókban a gyermekek korai fejlesztését, és segítsenek a szülőknek a gyermeknevelésben. Az olaszliszkai gyerekházat az RTL Magyarország 10 millió forinttal támogatta.

Nem kerülhet szabadlábra az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja

Kifogástalan viselkedése ellenére sem szabadulhat feltételesen az olaszliszkai lincselés harmadrendű vádlottja, így döntött a bíróság. 2006-ban ő is tagja volt annak a csoportnak, amely gyerekei előtt vert agyon egy tanárt a Borsod megyei faluban. Azt hitték, hogy a tanár elütött egy kislányt, aki átszaladt az úton. A lány elesett, de nem sérült meg. A rokonok viszont rátámadtak a sofőrre.

Mocsárból mentették a kutyát


szerző:
2015.10.25. 18:10
Mocsárból mentették a kutyát

Speciális mentők szabadítottak ki egy kutyát a borsod megyei Olaszliszka melletti nádasból. Napok óta lehetett a mocsárban étlen-szomjan, mire megtalálták. A kutyában volt azonosító chip, a gazdáját is megtalálták – de a férfi azt mondta, egyelőre nem tud érte menni.

Fókusz 15-08-03


szerző:
2015.08.03. 19:25
Fókusz 15-08-03

Fókusz: Feldolgozhatatlan - Utcát neveztek el az Olaszliszkán agyonvert tanárról. Édesapja nem tudja elfelejteni a 9 évvel ezelőtti borzalmat. Doppingbotrány? - 800 atlétánál merült fel a gyanú, hogy doppingolt egy korábbi olimpián. Milyen következményekkel járhat ez? Kukateszt - Mutasd a szemeted, megmondom, ki vagy! Vajon érvényes ez Voksán Virágra, Mészáros Dórira és VV Deniszre is?

A gyilkosság, ami a mai napig árnyékként vetül Olaszliszkára

Olaszliszka 2006. október 15. Szögi Lajos két kisebbik lányával Vámosújfaluba tartott, amikor autója előtt átszaladt egy helyi kislány. Az gyermek elesett. A 44 éves tanár ekkor megállt, hogy megnézze mi történt, de kiszállni már nem tudott. A gyerek rokonai azt hitték, hogy az autó sodorta el lányukat, ezért kirángatták a kocsiból és brutálisan halálra verték.

Olaszliszka: az áldozatról utcát neveztek el, de mi lett a családdal?

Olaszliszka 2006. október 15. Szögi Lajos két kisebbik lányával Vámosújfaluba tartott, amikor autója előtt átszaladt egy helyi kislány. Az gyermek elesett. A 44 éves tanár ekkor megállt, hogy megnézze mi történt, de kiszállni már nem tudott. A gyerek rokonai azt hitték, hogy az autó sodorta el lányukat, ezért kirángatták a kocsiból és brutálisan halálra verték.

Vonat ütközött személyautóval

Két ember halt meg abban a balesetben, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszka határában, egy vasúti átjáróban történt hétfő este

Végrehajtást kér a meglincselt tanár családja

A tiszavasvári tanár gyilkosai rekordösszegű kártérítést kell fizessenek az Olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos családjának.

46 milliót fizetnek az olaszliszkai gyilkosok

Az áldozat családjának 46 millió forintot és annak kamaiat ítélte meg a bíróság kártérítés gyanánt.

Nem kérnek az árvízkárosult családból

Felháborodást okozott Olaszliszkán az, hogy egy árvízkárosult család a településre költözött.

Halál az olaszliszkai focipályán


szerző:
2010.08.02. 20:57
Halál az olaszliszkai focipályán

Egy huszonhat éves labdarúgó vesztette életét vasárnap délután Olaszliszkán. A férfi váratlanul, még a mérkőzés elején összeesett, és életét már nem tudták megmenteni.

Fókusz 10-08-02


szerző:
2010.08.02. 20:45
Fókusz 10-08-02

Fókusz: Őrjöngő tömeg fogadta Erdélyben Tabánit. Jön a házi videonapló. Exkluzív riport Teneriféről. Megszólalnak a meggyilkolt anyuka kollégái, és kiderül, hol tart a nyomozás. Újabb halál a focipályán. A sportoló egy olaszliszkai meccsen esett össze.

Első meccses focista halt meg Olaszliszkán

Összeesett és meghalt egy 26 éves fiatal labdarúgó az olaszliszkai futballpályán vasárnap délután.

57 milliót követel az agyonvert tanár családja

A börtönbüntetésüket töltő alperesek közül senki sem jelent meg a tárgyaláson, viszont van, aki fizetne.

Megverték az olaszliszkai elítéltet

A férfit a börtönőrök megbilincselték, állon rúgták és eltörték az orrát.

157 év az olaszliszkai gyilkosoknak

A lincselés vádlottai közül hárman is életfogytiglant kaptak. Valamennyi ítélet jogerős.

A falu, amelynek szitokszó lett a neve

Ahol még a gyerekek is titkolják, hogy odavalósiak. A bíróság pénteken mondja ki az ítéletet a három évvel ezelőtti lincselés ügyében, de a Házon kívül stábja azt látta: Olaszliszkáról valójában már ítéletet mondtak.

Újra Olaszliszkán a lincselés vádlottjai

Többen az eddigi vallomásaikkal ellentétes nyilatkozatokat tettek.

Másodfokon tárgyalnak a lincselésről

A vádlottak az ítélet enyhítését szeretnék, az ügyészség viszont 4 emberre életfogytiglant kért.

Fehérre festetnék terepjáróikat a vadászok

A romatámadások óta egyre többször igazoltatják a sötét színű terepjárókat a rendőrök a szabolcsi romák bejelentései miatt.

Szögi Lajosért állnak bosszút?


szerző:
2009.08.15. 10:57
Szögi Lajosért állnak bosszút?

Az Olaszliszkán meglincselt tanár halála és a roma sorozatgyilkosságok összefüggéseit vizsgálja a rendőrség.

Rendőrökre támadtak Olaszliszkán

Az egyik egyenruhás fegyverét elvették és kutyákat is uszítottak rájuk.

Életfogytiglan az olaszliszkai gyilkosnak

Első fokon életfogytiglani börtönbüntetést kapott az olaszliszkán elsodort kislány apja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való