KERESÉS search-close

Oláh Ibolya

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Oláh Ibolya"

Brutál szexi műsor a jacuzziból

Zsuzsu és Reni jacuzzizás közben előadott műsora sokaknak okozhat most örömet.

Megható koncertsorozattal állt újra színpadra Presser Gábor

A jubileumi előadássorozat a vendégeket és a legendás előadót meghatotta.

Az örökifjú Presser


szerző:
2018.10.09. 17:55
Az örökifjú Presser

Páratlan karrier, 40-50 éves örökzölddé lett slágerek, Presser Gábor még mindig őrült sebességgel irányítja a zenevonatot és egyre több egészen fiatal utassal száguldozik egyre magasabb hegyoldalakra. Rúzsa Magdi, Oláh Ibolya és Falusi Mariann mellett egykori iskolájának mai diákjai is vele zenéltek.

BARÁTOK: Presser ilyennek látja Ibolyát

Presser Gábor és Oláh Ibolya közösen gyakorolják az énekesnő legújabb dalát. A szívbemarkoló Voltam Ibolyka című nótának Presser nem csak a zenéjét szerezte, de a szövegét is ő írta. Azt mondja, ő ilyennek látja a 40 éves énekesnőt.

Presser Gábor az, aki igazán ismeri Oláh Ibolyát

Az 1507-ik koncertjét adja Presser Gábor majd az Arénában, amin Oláh Ibolya is fellép. A magyar zene élő legendája és az énekesnő régóta barátok, sok közös dalon dolgoztak már együtt. Ibolyka - ahogy Presser Gábor is hívja - sok nehézségen túl van már, ezeket pedig bátran kiénekli a dalaiban.

Az interjút itt nézheted meg hosszabban.

Oláh Ibolya az előítéletek ellen énekel

Köleséri Sándor, színművész egy hátrányos helyzetűeket foglalkoztató kávézóban szervez programokat. Őszköszöntőjük sztárfellépője nem más, mint Oláh Ibolya lesz. Az énekesnő új dalairól is beszélt.

Igazi hősök


szerző:
2017.11.21. 16:10
Igazi hősök

Oláh Ibolya a keményen dolgozó nőket, anyákat tartja hősöknek. Neki édesanya nélkül kellett felnőnie, de egy pedagógus mindent megtett, hogy Ibolya ne kallódjon el.

 

Story Extra 2017-11-21


szerző:
2017.11.21. 15:40

Fókusz 2015-12-23


szerző:
2015.12.23. 18:55
Mindenki Anyácskája: Áncsán Aranka

Egy kedves ismerős, sok-sok gyermek anyukája, nevelője, Áncsán Aranka volt Barabás Évi vendége. Anyácska, ahogyan mindannyian ismerjük őt, három éves volt, amikor édesanyja, 17 éves pedig, amikor édesapja meghalt. Az élettörténete kapcsán úgy gondolja, bár a sors véletlen hozta, mégsem lehet véletlen, hogy gyermekvédelemmel foglalkozik.

Fókusz 15-01-12


szerző:
2015.01.12. 19:20
Fókusz 15-01-12

Fókusz: Nagy a baj - Kórházba vitték a ValóVilág játékosát, vajon folytathatja a versenyt? Exkluzív – Tabukat döntő, rendhagyó interjút adott Oláh Ibolya. Elvis - Fanatikus rajongói nyolcvanadik születésnapján szerte a világban óriási bulikkal emlékeztek rá.

Exkluzív interjú Oláh Ibolyával, tabuk nélkül

Oláh Ibolya exkluzív interjút adott a Fókusznak, a tabukat most sem kerülte, mi pedig összehoztuk egykori mentorával, Presser Gáborral!

Oláh Ibolya: Vége a rémálomnak!

Akár egy fényesen ragyogó üstökös, szinte berobbant közénk, a reflektorok fényében azonban úgy tűnt, teljesen elég. Oláh Ibolyából szerencsére nem lett hullócsillag, szinte himnusszá lett dal és filmszerep is fűződik nevéhez. Tizenhat nevelőotthon és négy nevelőszülő után nem csoda, hogy nem bízott a világban, amit tehetségével mégis képes szebbé tenni.

OLÁH IBOLYA: Nagyon nehéz klassz dolgokat csinálni, ha folyton beléd rúgnak

Végre megtörte a csendet. Azt mondja, sosem tűnt el igazán, csak magánéletét védte a nyilvánosság elől. De mivel tudja, hogy akik szeretik, kíváncsiak arra is, hogy miként telnek a hétköznapjai, most az egyszer kivételt tett. Megbízott bennünk,  és beengedett minket abba a világba, ahová csak nagyon kevesen léphetnek be.

Fókusz 13-12-04


szerző:
2013.12.04. 19:55
Fókusz 13-12-04

Fókusz: Furcsa fejlemény - Miután Cristofel bántalmazta barátnőjét, kiderül az teherbe esett tőle. A szélvihar nyomában - A Fókusz bejutott a Fülöp-szigeteki tájfun által letarolt településekre. Magyarokkal is találkoztunk. Coming out - Celebek, akik bevallották másságukat. Hogyan kerül közéjük Csányi Sándor?

Reggeli - Csak csajok 12-05-31

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Oláh Ibolya őszinte vallomása


szerző:
2012.02.15. 07:35
Oláh Ibolya őszinte vallomása

Az énekesnő magánéletéről az utóbbi időszakban csupa megdöbbentő hírt hallhattunk, ő azonban eddig elzárkózott a nyilvánosság elől. Most azonban megtört a jég, és őszintén mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat.

Reflektor 12-02-14


szerző:
2012.02.14. 23:35
Reflektor 12-02-14

Reflektor: Oláh Ibolya őszinte vallomása. Így Valentin napoznak a 4 For Dance-es fiúk.

Fókusz 12-02-10


szerző:
2012.02.10. 19:51
Fókusz 12-02-10

Fókusz: Elkészült az interjú - A Viszkis nem felejtett, és a Fókusznak beszélt először a szabadulása után. Sztárnak születtek - Hírességek gyerekei, akik már most diktálják a divatot. Kinyíltak a kincset rejtő gardróbok. Seri vagy Kinga? - A párbajozók családjai nem kímélik egymást. Megindult az üzengetés.

Fókusz 11-12-21


szerző:
2011.12.21. 20:05
Fókusz 11-12-21

Fókusz: Megtámadták - Oláh Ibolyának egy kávézóban rontott neki egy férfi, az énekesnő nem érti az agressziót. Bajnok-baba - Kovács Ági megmutatta 5 hónapos kisfiát, vajon úszót nevel belőle? Extrém karácsony - Zongora, dobszerkó vagy mikrofon. Mit lógassunk a fehér vagy fekete karácsonyfára?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való