KERESÉS search-close

Nyíregyháza

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nyíregyháza"

Visszaeső tolvaj ellen emeltek vádat

A szerb férfi másfél éve egy tatai ékszerboltból néhány perc alatt lopott el gyűrűket, úgy, hogy közben elterelte az eladó figyelmét. Fél évvel később ugyanezzel a módszerrel Nyíregyházán egy zálogházból is aranygyűrűket vitt el. Emiatt már el is ítélték, egyelőre nem jogerősen. Közben derült ki, hogy ő lehet a tatai tolvaj is.

Halálos áramütés: szőnyeg takarta a vezetéket, amit megfogott a kisfiú

Az ablakon át húzták be a vezetéket és szőnyeggel takarták le a szobában - ezt nyilatkozta a Borsnak az az apa, akinek egyéves kisfia szerdán vesztette életét, miután megfogta a szabálytalanul bekötött vezetéket. A családfő azt mondja, vállalja a felelősséget.

 

Halálos áramütés ért egy 13 hónapos kisfiút

Áramütés végzett egy 13 hónapos kisfiúval tegnap Nyíregyházán. A mentők órákig küzdöttek az életéért, a kórházban is próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. Információink szerint a kisgyerek egy rosszul szigetelt vezetéket foghatott meg otthon, pedig a családnál korábban kikötötték az áramot. Híradónk úgy tudja, az üresen álló szomszéd telekről szabálytalanul vezethették az áramot a házba.

Nyíregyházi nélkülözésből a saját családi vállalkozásig – Angliában

Kovácsék évek óta Angliában élnek, és immár két éve saját építőipari vállalkozásukat vezetik. Laci jött ki először 12 éve - azt mondja, hosszú és göröngyös út vezetett idáig. Kezdetben kisebb munkákat vállalt festőként, majd nagyobb helyi cégekhez is elszegődött. Az elején persze a nyelvvel is akadtak problémái. A külön töltött évek nagy kihívást jelentettek Lacinak és Mónikának. Ezért 5 év után úgy döntöttek, az egész család költözik Laci után. A cég igazi családi vállalkozás, Laci a főnök, Bence menedzseli a projekteket, Mónika pedig a papírmunkát intézi.

Dió nagyságú jég is esett: 150-szer vonultak a tűzoltók viharkárokhoz

Átsöpört az országon a vihar, nyomában elöntött utcák, jégdarabok és letört ágak maradtak. Komló belvárosát fél méteres víz borította, Budapesten, Pécsen és Nyíregyházán pedig jégeső pusztított. Az országban 24 óra alatt 150-szer vonultak a tűzoltók viharkárokhoz. A viharról még több nézői felvételt láthatnak: ITT!

Jégeső Nyíregyházán


szerző:
2019.06.17. 14:56
Özönvízszerű eső zúdult Nyíregyházára

A csatornák nem bírták a sok csapadékot, volt ahol az autók is alig tudtak közlekedni Nyíregyházán. A meteorológus szerint a mediterrán ciklonoknak köszönhető a hirtelen érkező, rengeteg csapadék. A jövő héten viszont szárazság és kánikula várható.

Illegális cigiüzem volt a házban

Ipari mennyiségben sodorhatták a cigarettát egy üzemmé alakított családi házban Nyíregyháza közelében. A NAV nyomozói a helyszínen 25 millió forint értékben foglaltak le dohányt. Úgy tudjuk, 7 férfit hallgattak ki, a gyanú szerint nemcsak Szabolcsban, de Borsod megyében is terítették az árut.

Miskolcon és Nyíregyházán is albérletek gyulladtak ki

Lakástüzek pusztítottak miskolci és nyíregyházi albérletekben. Szerencsére senki sem sérült meg, de az oltás idejére több tucat embernek kellett elhagynia az otthonát. Mára mindenki visszamehetett a lakásába. Úgy tudjuk mindkét tűz milliós károkat okozott.

Ütötte diákját: felmentették a nyíregyházi tanárt

Felmentették a pedagógust, aki ütötte a diákjait az egyik nyíregyházi szakgimnáziumban. Az esetről elsőként az RTL Híradó számolt be még 2017-ben. A tanárt most jogerősen is felmentette a bíróság, mert a diákok és szüleik nem kérték a tanár megbüntetését. Így bár súlyosan megsértette a gyerekek méltóságát, emiatt nem vonhatták felelősségre.

Áthajtott a zebrán átkelő, babakocsit toló pár előtt

Nem törődött a gyalogosokkal a sofőr. Néhány méterre egy babakocsit toló pár előtt hajtott át a zebrán Nyíregyházán. Az esetet felvette egy másik sofőr fedélzeti kamerája, amin látszik, hogy bár ő szabályosan megáll, a szemből érkező fékezés nélkül hajt a zebrára a család elé. A helyiek szerint ebben a kereszteződésben gyakran előforul ilyesmi.

 

Nem vették észre a holttestet a rabláshoz használt autóban

Több mint két napig nem vette észre a nyíregyházi rendőrség, hogy holttestet rejtettek az udvarukban lévő kocsi csomagtartójába. Az autót rabláshoz használta egy férfi, a kesztyűtartóból elő is kerültek bizonyítékok, a csomagtartót viszont nem vizsgálták át a nyomozók.

Késsel támadt az eladónőre

Előre kitervelhette a támadást. A gyanú szerint rabolni akart az a mátészalkai férfi, aki múlt pénteken támadt rá egy eladónőre Nyíregyházán. Felfegyverkezve indult útnak, majd betért egy butikba, ahol előbb egy riasztófegyverrel, majd késsel támadt az eladóra, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A gyanúsított letartóztatását hétfőn rendelte el a nyíregyházi bíróság.

 

Járókelő mentette meg a megkéselt eladónő életét

Megkéseltek egy eladónőt egy ruhaboltban Nyíregyháza belvárosában. Úgy tudjuk, egy vásárló rántott kést, mert sokallta a ruhák árát. Többször megszúrta az asszonyt, életveszélyesen megsebesítette. A nő állapota stabil, néhány órával ezelőtt pedig elfogták a támadót.

Felmentették a repülőoktatót

Felmentette a bíróság első fokon a vád alól azt a repülőoktatót, akinek tanítványa tavaly májusban zuhant le egy vitorlázó géppel Nyíregyházán. A 48 éves pilóta a helyszínen meghalt. Emiatt az oktatót bíróság elé állították.

Száguldozás és súlyos bírságok Nyíregyházán

148 km/ órával száguldott egy sofőr Nyíregyházán, ott, ahol maximum 50 a megengedett sebesség. Nemcsak őt, más autósokat is megbüntettek, volt, aki a megengedettnél kétszer gyorsabban hajtott el a traffipax előtt.

Elkapták a levideózott tolvajokat

Csavarogni mentek, de nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, lopnak - ezt mondta a rendőröknek az a 14 és 15 éves fiú, akik a gyanú szerint kifosztottak egy kürtőskalácsot árusító bódét Nyíregyházán. Múlt hét szerdán törtek be és ürítették ki a kasszát. Úgy tudjuk, körülbelül 80 ezer forintot zsákmányoltak. A lopott pénzből haza taxiztak, a maradékot pedig elosztották egymás között.

Miki felfedezte Európa egyetlen állatkert szállodáját

Miki egészen Nyíregyházáig utazott, hogy kipróbálhassa a Pangea Hotelt, amelyet egyedülálló módon egy állatkert vesz körül. A 35 hektáros tölgyerdőben található Nyíregyházi Állatpark szállodája sok-sok élménnyel várja a pihenni vágyókat.

Tűzoltók mentették ki a lakókat

Hét embert, köztük két gyereket vittek kórházba, miután kigyulladt egy második emeleti lakás Nyíregyházán. A konyha szinte megsemmisült, a kiömlő füst ellepte a lépcsőházat…

Tragédiák az utakon - hárman haltak meg

Csütörtökön délután ketten vesztették életüket Csávoly közelében Bács-Kiskun megyében, miután az egyik autó egy kanyarban áttért a szemközti sávba és egyenesen egy másik kocsinak csapódott, amiben ketten ültek. Halálos baleset volt Nyíregyházán is, ahol egy 79 éves helyi férfi vesztette életét.

TRAGÉDIA AZ UTAKON: A helyszínelés képei

Információink szerint a személyautó sofőrje hirtelen áttért a másik sávba és egyenesen a szemből érkező teherautónak csapódott. Az összeroncsolódott gépjárműből feszítővágó segítségével tudták csak kiemelni az elhunytat.

Késsel a kezében várta a postást

Késsel a kezében csak a megfelelő áldozatra várt, hirtelen döntötte el, hogy kirabolja a postást - információink szerint ezt mondta a rendőröknek az a 26 éves férfi, aki csütörtök reggel rátámadt egy postásra Nyíregyházán. Még este elfogták.

Letagadta a nagy bejelentést

Letagadta a bejelentést - a nyíregyházi polgármester azt állítja, nem mondta, hogy Legoland épül Nyíregyházán! A fideszes Kovács Ferenc szerint annyi történt, hogy az államtól 9 és fél milliárd forintot kapnak egy turisztikai beruházásra. A városvezető egy hónapja a facebookon jelentette be, hogy állami támogatással Legoland épül. Akkori bejegyzését később módosította.

Nem tudnak magyar LegoLandről

Nem tervezi a Lego, hogy LegoLandet nyit Nyíregyházán - ezt a cég közölte az RTL Híradóval. Pedig a nyíregyházi polgármester a közösségi oldalán már bejelentette a nagy hírt, a projektre a kormány 9 és fél milliárdot el is különített. A határozat már meg is jelent a Magyar Közlönyben: miszerint a nyíregyházi LegoLandet hazai forrásból, vagyis az adófizetők pénzéből finanszíroznák. A polgármester ma nem akart nyilatkozni, a kormány pedig azt írta: a polgármester azt mondta nekik, már felvette a kapcsolatot a céggel.

Íme a méltán világhírű magyar gyógyhelyek világa!

Az Egészségkalauz Nyíregyházára kalauzolja el a nézőke, hogy megnézhessék, melyek hazánk legnépszerűbb gyógykezelései.

Hamis papírokkal adták el a külföldi kocsikat

Csaló autókereskedők buktak le Nyíregyházán. Német kocsikat hoztak be eladásra, az áfát azonban nem fizették be. Egy szlovák cégen keresztül viszont visszaigényelték a pénzt, a vevőkkel hamis adásvételi szerződést írattak alá. A gyanú szerint a négytagú banda az autók papírjait is meghamisította, és visszatekerték a kilométerórát. Akár nyolc évet is kaphatnak.

Jobban van a fejbe lőtt apuka

Már tud beszélni és járni is az a férfi, akit négy héttel ezelőtt fejbelőttek Nyíregyházán. Az RTL Híradó úgy tudja, sokkal jobban van, és a gyermekei is meglátogathatták. A férfire és családjára otthonukban támadtak rá. Felesége gyermekeik szeme láttára halt meg. A kegyetlen támadással felesége volt élettársát gyanúsítják, aki már aznap Romániába menekült. Másnap Kolozsváron fogták el. A magyar hatóságok azóta is arra várnak, hogy a férfit kiadják Magyarországnak. Ez azonban még évekig is eltarthat, mivel a román legfelsőbb bíróság úgy döntött, először ott kell bíróság elé állnia.

Válságos állapotban van, de él a nyíregyházi lövöldözés férfi sérültje

Az RTL Híradó információ szerint életben van az a férfi, akit feleségével együtt lőttek fejbe nyíregyházi otthonukban tegnap délután.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való