KERESÉS search-close

New York

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "New York"

Holtan találták zárkájában Jeffrey Epsteint

Holtan találták az egyik New York-i börtön elkülönített zárkájában Jeffrey Epsteint. Szinte biztos, hogy végzett magával. A többszörös milliárdost azzal vádolták, hogy szexhálózatot épített ki, amelyben kiskorúak is voltak. A 66 éves üzletember mindent tagadott az előzetes tárgyalásokon. Dokumentumok szerint egyik áldozata politikusokat is megvádolt szexuális visszaélésekkel.

 

Pánik a Times Square-en - lövésnek hitték a motor kipufogójának durranását

Tömeghisztéria a világ egyik leglátogatottabb helyén, a New Yorki Times Square-en. Egy motor kipufogójának durranásait lövések zajának hitték az emberek, és kitört a pánik. Szerencsére senki nem sérült meg komolyan a tülekedésben. A rendőrség szerint a pánikot a Texasban és Ohióban történt tömeggyilkos lövöldözések után kialakult félelem váltotta ki.

Tízezrek maradtak villany nélkül New Yorkban

Tízezrek maradtak villany nélkül szombat este, New Yorkban egy műszaki hiba miatt. A közel 5 órán át tartó áramkimaradás ideje alatt sokan rekedtek liftekben és metrószerelvényekben. Jennifer Lopez koncertjét félbeszakították, a termet kiürítették biztonsági okokból. Ugyanez történt színházi előadásoknál is, ám voltak társulatok, amelyek az utcán folytatták a műsort.

Az eredeti útvonalon jártuk be a Pride-ot!

New Yorkban a napokban ünnepelték a Stonewall lázadás 50. évfordulóját a WorldPride-on, ez az eredeti útvonal, ahol 1970-ben az első Pride felvonulás volt, stábunk is csatlakoztunk a színes tömeghez.

Így találkozott szeretteivel 15 év után!

Szülei lemondtak a kis Robiról, a nevelőintézetben szorongva várta, hogy mit hoz a holnap. Szerencséje volt, az Egyesült Államokban egy nagyon kedves, szerető családba került, New York-tól nem messze élnek. Robi sosem tett le róla, hogy megkeresi az itteni családját.

Felhőkarcolónak csapódott egy helikopter New Yorkban

A helikopter helyi idő szerint hétfőn a kora délutáni órákban az 54 emeletes toronyház egyik emeletében akadt el, mialatt a ködös és esős időben kényszerleszállást akart végrehajtani a tetején. A balesetnek egy halálos áldozata van: a gépet vezető pilóta, aki egyedül tartózkodott a járműben.

Felhőkarcolóra zuhant egy helikopter New Yorkban

Felhőkarcolóra zuhant egy helikopter New Yorkban,  és a becsapódás után kigyulladt. A fedélzetén csak a pilóta volt, aki meghalt. A baleset sokakat a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra emlékeztetett, amikor két utasszállító repülő csapódott a világkereskedelmi központ ikertornyaiba.

Teljes őrület a Met gálán

Teljes őrület - akár ezt is lehetne mondani a ruhákról, amelyeket hétfőn este a New York-i Metropolitan múzeumnál felvonuló hírességek viseltek. A Met gálát, a divatvilág egyik legfontosabb eseményének tartják, ahol mindig egy adott témának megfelelően kell felöltözniük a meghívottaknak. Ezúttal a 2005-ben elhunyt amerikai filozófus Susan Sontag úgynevezett Tábor gondolata volt a téma.

Irány az ég felé: felhőkarcolótúra New York-ban

Rengeteg ember és gombamód szaporodó óriási épületek mindenhol. Első látásra leginkább ez jellemzi New York-ot, a világ második legnépesebb városát. Képzeljünk el egy alig másfélszer akkora várost, mint Budapest, ahol majdnem annyian élnek, mint egész Magyarországon. Amikor viszont már nincs elég hely a Nagy Almában és nem tudnak hová építkezni, akkor felfelé terjeszkednek, vagyis irány az ég felé a felhőkarcolókkal és ezek csillagászati áraival.

New York-ba kísértük el a Budapesti Fesztiválzenekart és Sebestyén Mártát

A Budapesti Fesztiválzenekar két hete dupla teltházas koncertet adott a klasszikus zene templomában, a Carnegie Hall-ban, ahol ismét bebizonyosodott, hogy az amerikai közönség egyszerűen nem tudja megunni a magyar komolyzenét. A riportból az is kiderül, hogy hogyan szervezik meg magánéletüket, azok a zenészek, akik szülők is, akik szinte állandóan úton vannak!

A Budapesti Fesztiválzenekar ismét meghódította Amerikát!

Két hete dupla teltházas koncertet adott a Budapesti Fesztiválzenekar a klasszikus zene templomában, a New York-i Carnegie Hall-ban. A helyszínen riporterünk egy magyar származású, Amerikában élő házaspárral találkozott, akik rajonganak a zenekarért. Annyira, hogy támogatásukra 12 évvel ezelőtt egy baráti kört is létrehoztak.

Új karrierre vágyik Mihalik Enikő

Szeretne egyre távolabb kerülni a modellkedéstől, két másik területen képzeli el a jövőjét a New Yorkban élő magyar szupermodell. A szerelmi életéről is szó esett.

EXTRA: elvittük Mihalik Enikőt egy körre Békéscsabán!

Korábban alig láttuk Magyarországon, most viszont egyre többet van itthon Mihalik Enikő! A Fókusz stábja Békéscsabán vitte el egy körre a szupermodellt, aki legújabb terveiről mesélt nekünk. Enikő azt a fogadalmát is elárulta stábunknak, amit már évek óta halogat, de most lehet, hogy nemsokára megvalósul! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

17 éves a legújabb magyar szupermodell

Nagy Evelin még csak 17 éves, de már a legnagyobb divatmárkák versengenek érte, és már a legkomolyabb divatbemutatók kifutóit is megjárta. Az álma már nagyjából valóra vált, teljesen megváltozott az élete, azóta már magántanuló lett, most épp New Yorkban él, onnan üzent nekünk.

Világraszóló magyar siker a trapézon

A magyar Recirquel artista társulatnak állva tapsolt a New York-i közönség. Ők voltak az első magyar fellépők New York legendás kulturális központjában. Mutatjuk a veszélyes, biztosítás nélkül bemutatott produkciókat és a fiatal artistákat, akik végrehajtották ezeket.

VILÁGSIKER: New Yorkban ünnepelték a fiatal magyar társulatot

A Recirquel társulat, 7 évvel ezelőtti megalakulása óta, több mint 300 előadást tartott, itthon és világszerte több mint 150 ezren látták őket. A különleges produkció alapkoncepciója, hogy az előadásokban az artista művészetet ötvözik színházi elemekkel, tánccal, zenével.

SZÉDÍTŐ MAGASSÁG: Elképesztő felvételek a világhírű artistákról

Milyen érzés lehet szédítő magasságban lógni fejjel lefelé és közben még különféle mutatványokat is csinálni? A Recirquel egyik artistájának fejére szereltünk kamerát, hogy megmutassuk, mit látnak ők ott a magasban…

Maffialeszámolás New Yorkban

Otthona előtt, a nyílt utcán végezték ki a New York-i maffiavezért. Hat golyót eresztettek bele, majd ezután még autóval is áthajtottak rajta. Legutóbb több mint három évtizede volt hasonló maffia leszámolás a városban.

60 éves lett a Barbie baba


szerző:
2019.03.09. 18:50
60 éves lett a Barbie baba

Ma 60 éves Barbara Millicent Roberts, vagyis ahogy jóval többen ismerik Barbie. A világ legsikeresebb játékbabáját ma 60 éve mutatták be a New York-i játékvásáron. Készítőinek célja az volt, hogy egy sikeres, divatos nőt ábrázoljanak, és ezzel inspirálják a kislányokat.

Lakatos Márk extravagáns szettekben hódította meg Amerikát

A Reggeli műsorvezetője szinte már bejárta az egész világot. Nemrég New Yorkban járt, és vele együtt a Fókusz kamerája is.

Lakatos Márkot meghódította New York!

A szabad, extravagáns, szókimondó divatguruval, Lakatos Márkkal New Yorkban jártunk. A stylist, műsorvezető a divathéten bemutatóról bemutatóra járt, különleges helyeken reggelizett, és világsztárokkal is összefutott!

Palvin Barbi összeköltözött a pasijával!

A magyar modell egyre nyíltabban beszél róla, hogy megtalálta az igazit Dylan Sprouse személyében, éppen ezért sem meglepő, hogy összebútoroztak.

Kéken világított New York ege

Különleges látványnak voltak szemtanúi a new yorkiak csütörtök este. Kéken világított az égbolt, miután felrobbant egy transzformátor a helyi közműcég telepén. A látvány beindította emberek képzeletét. Volt, aki viccelődve azt írta: földönkívüliek inváziója lehet a háttérben. 

Végigjártuk New York leghíresebb filmes helyszíneit

Valószínűleg hónapokig tartott volna, mire az összes helyet megtaláljuk, ahol valaha már forgattak New Yorkban, de azért jópárat így is sikerült megnéznünk. Mint például Ben Stiller Éjszaka a múzeumban című vígjátékából a Természetrajzi Múzeumot vagy Eddie Murphy Amerikába jöttem már-már kultikus filmjének erkélyét.

Karjai közül tépték ki gyermekét a rendőrök

Megrázó videó került nyilvánosságra egy New York-i letartóztatásról, ahol a rendőrök egy anya karjaiból rángatták ki a csecsemőjét. A 23 éves nő bűne az volt, hogy egy szociális központban, ahol nem volt szabad ülőhely, négy óra várakozás után leült a padlóra, és nem volt hajlandó távozni.

Két napig kereste a rendőrség az elveszett gyűrűt

Szennyvízcsatornába esett jegygyűrűt keresett a New York-i rendőrség a Times Square-en két napig. Egy brit pár hagyta el az ékszert a hétvégén, miután a vőlegény megkérte menyasszonya kezét és úgy repültek haza, hogy azt hitték, sosem lesz már meg. A nyomozók viszont nem adták fel és nappal megtalálták a gyűrűt a csatornában. A pár ezért hálából meghívja őket a lagzijukra.

 Elítélték a manhattani merénylőt

Terrorizmus vádjában bűnösnek mondta ki a bíróság azt a férfit, aki öngyilkos merényletet akart elkövetni tavaly New York-ban. A város egyik legforgalmasabb részén hozta működésbe a testére szerelt bombát, amitől végül ő sérült meg a legsúlyosabban. A merényletet a biztonsági kamerák rögzítették.

Jennifer Lawrence nyilvánosan csókolózott új pasijával

Az Oscar-díjas színésznő az utóbbi időben próbál visszafogott lenni a sajtó előtt, mindentől óvja új kapcsolatát. Egészen idáig legalábbis így volt.

Letartóztatták Alec Baldwint

Letartóztatták Alec Baldwin amerikai színészt New Yorkban, miután összeveszett egy parkolóhelyen egy autóssal és leütötte. Baldwin állítólag azon dühödött fel, hogy a sofőr elfoglalta az eredetileg neki fenntartott parkolót. Letartóztatására még Donald Trump is reagált, sok szerencsét kívánt a színésznek.

 

„Adj esélyt a békének”

A rockzene hőskorának egyik legszebb dalát énekelték New Yorkban a közoktatás támogatására szervezett John Lennon-busztúrán. Lennon híres művének mára szállóigévé vált visszatérő sora: „Adj esélyt a békének”. És nemcsak ezt idézték fel New Yorkban, hanem a dal születésének nem kevésbé híres körülményeit is, a békeágy-akciót.

Mi az Amnesia külföldi sikerének titka?

Az Amnesia magyar divatcégként részt vehetett a New York Fasion Weeken - Prókai Éva, a cég tulajdonosa pedig elárulta, mi sikerének titka!

9/11: A hős kutyákra is emlékeztek

17 évvel ezelőtt, szeptember 11-én, a New York-i tűzoltóság 200 egységet küldött az összedőlt tornyokhoz. A hivatalos szerveknek több, mint 300 kutya segített túlélőket keresni a romok között. Voltak olyan négylábúak, akik Kanadából, Puerto Ricoból és Európából érkeztek a helyszínre csak azért, hogy segítséget nyújtsanak embertársaiknak.

SP fotózza az Amnesia modelljeit New Yorkban!

Már javában zajlik a New York Fashion Week, ahol kint van a magyar Amnesia is. Ezúttal egy divatfotózást szerveztek, méghozzá SP-vel!

Ott voltunk az Amnesia New York-i bemutatóján!

Már javában zajlik a New York Fashion Week, ami a divat világ egyik legnagyobb rendezvénye. Kint van New Yorkban az Amnesia is, akik már túl is vannak nagyszabású csütörtöki divatbemutatójukon - mutatjuk milyen volt!

Holdampf Linda elárulja a New York Fashion Week titkát!

Ma indul a New York Fashion Week – de mitől is nagy szám egy ilyen divathét? Mi történik ott? Megtudjuk Holdampf Lindától!

New Yorkból jelentjük: ilyen lesz az őszi divat!

A héten zajlik a New York Fashion Week, ami a divatvilág legnagyobb rendezvénye!

Nézz be a New York-i Divathét kulisszái mögé!

A héten zajlik a New York Fashion Week, ami a divatvilág legnagyobb rendezvénye! Kint van New Yorkban az Amnesia is, akik már gőzerővel készülnek a csütörtöki divatbemutatójukra. Lessünk is be a modellek ruhapróbájára, azaz a „fitting”-re.

Magyar divatmárka a New York-i divathéten

A héten zajlik a New York Fashion Week, ami a divatvilág legnagyobb rendezvénye! Kint van New Yorkban az Amnesia is, akik már gőzerővel készülnek a csütörtöki divatbemutatójukra. Nézzük is meg, hogy zajlik a készülődés New Yorkban!

Nem hiszed el, hova utazott Józan Laci!

A Barátok közt színésze is úgy döntött, hogy eljött az ideje egy nagy utazásnak. Meg sem állt a tengeren túlig, de nyugi, rengeteg képpel dokumentálta kalandjait.

Józan Laci először a Nagy Almában

A Barátok közt színésze már többször járt az Egyesült Államokban, New York azonban ez idáig kimaradt. Élményeit ezúttal nagy kedvvel dokumentálja is instagramján.

Hatalmasat bukott Taylor Swift!

Az énekesnő mostanában többször megküzdött az időjárás viszontagságaival a koncerjein. Legutóbb azonban utolérte a balszerencse…

Wossala Rozina New York-i gasztrokalandozásai

Wossala Rozinával közvetlenül New Yorkba repültünk, ahol a legtitkosabb bárba is elmentünk, amiről a szesztilalom óta csak a beavatottak tudnak! Azt pedig még most felejtsék el, hogy Amerika gasztronómiája csak hotdogból és hamburgerből áll!

Vallásos ruhakölteményekben a hollywoodi sztárok

Elképesztő ruhakölteményekben vonultak fel a sztárok a New York-i Metropolitan Múzeum jótékonysági divatgáláján, ami a világ legexkluzívabb, és legextrémebb celeb-jelmez felvonulása.

Rozina New York-i kalandjai


szerző:
2018.05.07. 07:26
Rozina New York-i kalandjai

Rozina nemrég New Yorkban töltött pár napot, ahol felfedezte a helyi gasztronómiai különlegességeket is - úti beszámoló következik!

Mihalik Enikő kiskutyájával suhan

Az április napsütést a New Yorkban élő Mihalik Enikő is kihasználta. A magyar szupermodell nyeregbe pattan, hogy biciklin suhanjon - például a  Central Parkban. Kutyáját, Charlest sem hagyja ki a jóból: ő a bicikli kosarában ülve élvezi  a suhanást.

Hogyan voksoltak a magyarok Berlintől New Yorkig?

Idén 58 ezren regisztráltak levélszavazásra szerte a világban és rengetegen háborodtak fel a csúszás miatt. Volt olyan, aki 3300 kilométert utazott azért, hogy szavazhasson…

Szex helyett irány a politika!

New York kormányzói címéért száll harcba Cinthya Nixon, a Szex és New York egykori sztárja. A sorozat Mirandája úgy látja, sok a tennivaló a városban. 

Exkluzív fotózásra kísértük el Axente Vanessát

Egy bájos 182 cm magas, 22 éves lány, akit – bár itthon kevésbé ismernek - de az elmúlt években meghódította a divatvilágot, és akivel a közelmúltban New Yorkban tölthettünk egy napot. Pont egy évvel ezelőtt őszintén mesélt arról hogyan sikerült egy kis zalai faluból idáig jutnia és arról is, hogy miként tartja karban fantasztikus alakját.

Öten haltak meg a helikopter balesetben

Öten életüket vesztették, amikor helyi idő szerint hétfőre virradóan lezuhant egy helikopter a New York-i East River tengerszorosban.

60. alkalommal osztották ki a Grammy-díjakat

Magyar idő szerint hétfő hajnalban 60. alkalommal is kiosztották New Yorkban a Grammy-díjakat. Az átadón sokan talpig fehérbe öltöztek, vagy fehér rózsát ábrázoló kitűzőt viseltek, hogy így tisztelegjenek a #metoo-mozgalom előtt.

Világszerte ünnepeltek


szerző:
2018.01.01. 18:04
Világszerte ünnepeltek

Tűzijátékok világították be az éjszakai eget és a nevezetes épületeket világszerte. Sydneytől Moszkváig, New Yorktól Indonéziáig bulikkal köszöntötték az újévet. Az amerikai énekesnő, Mariah Carey ismét fellépett a New York-i Times Square-en. Sydneyben pedig több ezer ember menekült, miután több száz tűzijáték robbant fel.

Halálos tűz New Yorkban


szerző:
2017.12.29. 18:20
Halálos tűz New Yorkban

Kigyulladt egy több emeletes lakóház, és a lángokban legkevesebb 12-en, köztük egy csecsemő meghalt. Négy embert súlyos állapotban vittek kórházba. A lángok helyi idő szerint este hétkor csaptak föl, és percek alatt beborították az épületet. Sokan papucsban, pizsamában, menekültek az utcára mínusz 10 fokban. Az első vizsgálatok szerint egy kisgyerek okozhatta a tüzet.

Merénylet New York belvárosában

Öngyilkos robbantást akart végrehajtani egy merénylő New York egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában. A testére erősített házi készítésű pokolgép nem robbant fel tökéletesen, a támadásban csak ő sérült meg, hárman pedig menekülés közben.

53 ezer izzó a 23 méteres fenyőn

Fényárban a New York-i Rockefeller center előtti hagyományos fenyőfa. Összesen 50 ezer izzó gyulladt fel a több mint 23 méter magas, 12 tonna súlyú norvég fenyőn.

 

Íme, New York karácsonyfája

Idén is felállították a karácsonyfát az ünnepi New York szívében, a Rockefeller Centernél. A 23 méter magas és 13 tonna súlyú fenyőt pótkocsival hozták Pennsylvania-ból és daruval emelték a helyére. Sok minden kerül majd rá a fára: Közel 50 ezer lámpával és swarowski csillaggal díszítik.

New York: a terror régi-új arca

Egy New Yorkban élő magyar férfi mesélt a Fókusz kamerájának arról, hogy ő hogyan élte meg a keddi terrortámadást. Szerencsére a müncheni terrortámadással ellentétben az amerikainak nincs magyar áldozata.

16 éve történt, de akik ott voltak, sosem felejtik el

A szeptember 11-i New York-i terrortámadás örökre megváltoztatta nem csak Amerika, de az egész világ életét. A tragikus képsorokat milliók nézték élőben a tévéképernyők előtt, sok magyar pedig a helyszínen a saját szemével élte át a borzalmakat.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Óriásgép szállt le Budapesten!

Kisebb ünnepséggel fogadták a Liszt Ferenc reptéren a lengyel légitársaság Boeing Dreamlinerét  Az alig egy hónapos, legújabb generációs, tengerentúli repülésre alkalmas gép jövő májustól Budapestről New Yorkba hetente négyszer, Chicagoba pedig heti kétszer fog repülni. Az 53 méter hosszú repülőn 252 utas fér el. 

Magyarok New York bűvöletében!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja bemutatta azt a két magyart, akiknek teljesült az álma, és elutazhattak a világ másik pontjára, New Yorkba.

RTL II: Tömegbe hajtott egy autó New Yorkban

Gyalogosok közé hajtott egy autó New York központjában, a Times Square-en. A kocsi oldara billent, és fennakadt a járda szélén lévő egyik oszlopon. A tűzoltóság közlése szerint egy halott van, legkevesebb 12-en megsebesültek. A rendőrség este  azt közölte, hogy nem terrortámadásként kezelik az ügyet. Egy sérült viszont azt állította, hogy a sofőr szándékosan hajtott a tömegbe. Az autó vezetőjét a helyszínen őrizetbe vették. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a bordó kocsi a forgalommal szemben, nagy sebességgel jött, mielőtt a gyalogosok közé csapódott.

Egy szerény békéscsabai modell New York-i élete

A világ egyik legkeresettebb szupermodellje Mihalik Enikő Budapesten adott interjút: mesélt karrierváltásról és szerelemről is. De attól, ahogyan a gyökereiről beszélt, a Fókusz riporterének többször is könnybe lábadt a szeme. Hihetetlen, de Enikő még mindig az a békéscsabai lány, akit tizenévesen megismerhették barátai.

Budapesti Fesztiválzenekar: magyar sikertörténet a nemzetközi porondon

Exkluzív lehetőséget kapott a Fókusz Plusz stábja: elkísérhettük a világ tíz legjobb zenekara közé sorolt Budapesti Fesztiválzenekart New Yorkba.

FISCHER IVÁN:

Hogyan utaztatnak egy üstobot vagy egy óriási tubát a világ másik végére? Elsőre bele se gondulunk, igaz? Pedig egy olyan együttesnek, mint a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar, ez majdhogynem napi szinten megoldandó feladat. A világ tíz legjobb zenekara közé sorolt magyar zenekart new york-i koncertjükre kísérte el a Fókusz Plusz stábja, ahol Fischer Ivánt, a fesztiválzenekar motorját faggattuk ki turnékról, utazásról és arról, hogy miben rejlik a világszenzációnak számító magyar zenekar sikere.

Magyar siker New Yorkban


szerző:
2017.03.24. 19:25
Magyar siker New Yorkban

Egymást érik a hangos tüntetések az amerikai elnök new yorki toronyházánál, innen néhány saroknyira pedig a Budapesti Fesztiválzenekar a koncertjével ért el zajos sikert, amiről a New York Times is lelkesen azt írta: A Fesztiválzenekar legyőzte Trump beutazási tilalmát.

Sváby András incidense az illemhelyiségben...

A műsorvezetőt sem kerülhette el a kihallgató lámpa fénye. Sebestyén Balázs kendőzetlenül olvasta fel a sorokat, amik pontosan leírták András egyik legkellemetlenebb történetét, míg Gubik Petra  hitetlenkedve hallgatta a különös esetett

A valóra vált álom: exkluzív fotózásra kísértük el Axente Vanessát

Egy bájos 182 cm magas, 21 éves lány, akit – bár itthon kevésbé ismernek - de az elmúlt években meghódította a divatvilágot, és akivel a közelmúltban New Yorkban tölthettünk egy napot, ahol őszintén mesélt arról hogyan sikerült egy kis zalai faluból idáig jutnia és arról is, hogy miként tartja karban fantasztikus alakját.

IZGALOM: Százezrek várják a kiszsiráfot

A New York-i állatpark Április névre keresztelt zsiráfmamáját figyelő tekintetek ezrei követik nap mint nap az interneten azóta, hogy a park bejelentette, bármikor megszülethet a zsiráfborjú. Eredetileg február 28-ra számítottak, de a borjú úgy tűnik, jól érzi magát bent, anyukája hasában…

Robbantás New Yorkban: terrortámadás volt

Terrorcselekménynek nevezte a New York-i kormányzó a tegnap esti robbanást. Egy szemeteskuka robbant fel New York belvárosában, 29-en megsebesültek, senki sincs életveszélyben. Egy magyar férfi is ott volt a helyszínen, neki üvegszilánkok repültek az arcába. A Híradónak azt mesélte, hogy hatalmas pánik tört ki a robbanás után.

New York: itt kezdték a leghíresebb zenészek

Ha valaki New Yorkba utazik, Manhattant tuti nem hagyja ki. Az is biztos, hogy aki volt már, simán elment olyan épületek előtt, ahol világsztárok születtek, persze nem szó szerint. Ramones, Blondie és a Talking Head, csak néhány azok közül, akiknek itt indult a karrierjük. Most megmutatjuk Önöknek azokat a kultikus helyszíneket, ahol a leghíresebb zenészek kezdték.

Teljesült Kiss Ramóna álma!


szerző:
2016.08.16. 16:23
Teljesült Kiss Ramóna álma!

Ezen a napon, négy évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt sztárjának sikerült eljutnia arra a helyre, melyről nagyon régóta álmodott. Párjával az oldalán ellátogattak Las Vegasba, illetve a több hetes utazás érintette New Yorkot is, nem csoda hát, hogy a szerelmespár fényképek ezreivel tért haza.

Terrorpánik New Yorkban


szerző:
2016.07.22. 18:10
Terrorpánik New Yorkban

Terrorpánik New Yorkban. Egy férfi valamilyen csomagot dobott egy autóból a nagyváros legforgalmasabb pontján álló rendőrautóban, majd elhajtott. Szemtanúk és a rendőrök azt hitték, bomba, és bármely pillanatban robbanhat. A Times Square-t lezárták, amennyire tudták. Csak később derült ki: vaklárma volt az egész, csupán egy labilis idegzetű férfi okozott riadalmat.

Leszakította lábfejét a petárda

Életveszélyesen megsérült egy 18 éves fiatalember New Yorkban vasárnap. Barátaival a Central Park egyik sziklájáról ugrottak le. Amikor a fiú földre ért, robbanás rázta meg a környéket. Kiderült: egy valószínűleg otthagyott robbanószerkezetre érkezett.

Leonardo DiCaprio megint becsajozott?

A színész lassan úgy váltogatja modell barátnőit, mint más az alsóneműjét. DiCaprio a vörös szőnyeg helyett, egy francia klubban mulatott a barna hajú szépséggel.

Madonna kisfia nem akar az anyjával élni

A New York-i bíróság Madonna helyett Guy Ritchie-nek ítélte az énekesnő és a rendező közös gyerekét.

Miley Cyrus melltartó nélkül vásárolt

Miley Cyrus nem szégyenlős.

GYŐZTES: Sztárként ünneplik a német vizslát

C.J, a 3 éves német vizsla nyerte meg a világ legrégebbi kutyashow-ját, a Westminster kutyashow-t, amit idén 140. alkalommal rendeztek meg New Yorkban. A Best in Show kategória győztesét igazi sztárként kezelik az Egyesült Államokban. Az állatot nem  mindennapi bánásmód illet meg, ami magában foglalt egy fotózást az Empire State Building tetején és egy tradicionális ebédet New York egyik legjobb éttermében, a Sardiban.

SZOLIDARITÁS: New Yorkban is a magyar oktatásért tüntettek

A New York-i magyarok szolidaritásukról biztosították azokat a pedagógusokat, diákokat és civileket, akik szombaton a Kossuth téren tüntettek a magyar közoktatás helyzetének javításáért. A tüntetők közel kéttucatnyian voltak, táblákat és transzparenseket tartottak a kezükben, miközben azt skandálták, hogy "Veletek vagyunk".

Nyolcvankét év után ölelhette ismét magához édesanyját

Hihetetlen! Nyolcvankét év után találkozhatott ismét egy édesanya az elsőszülött lányával. Van mit bepótolniuk.

Húszmillió ember kereste Hulk pénztárcáját

Mark Ruffalo összes követője egy emberként kutatta a színész pénztárcáját és mobilját a New York-i hótakaró alatt. Így mindösszesen 20 percbe telt megtalálni az elveszett tárgyakat, amit értékelt is a szuperhős. A becsületes megtalálók közös képen pózolhattak Hulkkal. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, nem igaz?

EXKLUZÍV: Brutális képek az amerikai hómageddonról

Szebeni Tamás, New York-ban lévő kollégánk testközelből éli át Manhattan lezárását. A rendkívüli hóhelyzet miatt közlekedési korlátozásokat vezettek be és kijárási tilalmat rendeltek el.

Világszerte gyászolják Bowie-t


szerző:
2016.01.12. 18:42
Világszerte gyászolják Bowie-t

Egy nappal halála után a slágerlisták élére törtek David Bowie lemezei. A sztár New York-i lakása és hollywoodi csillaga előtt is gyertyákat gyújtottak a rajongók, és virágcsokrokat helyeztek el. Ex-feleségének, aki jelenleg az egyik brit valósághow versenyzője, a kamerák előtt mondták el volt férje halálhírét. Cincinnatiban pedig egy újszülött pingvint neveztek el David Bowie-ról.

SZILVESZTER: A legnagyobb buli


szerző:
2016.01.01. 17:48
SZILVESZTER: A legnagyobb buli

A legnagyobb bulit a szokásoknak megfelelően a New York-i Time Square-en tartották. Egymillió embert előtt megkezdődött a visszaszámlálás a szokásos leereszkedő kristálygömbbel, és akinek jutott, megkaphatta az újév első csókját is, miközben a háttérben Frank Sinatra dala szólt New Yorkról.        

Nekünk forgatott a Tankcsapda Amerikában

Nemrég Izraelben voltunk velük, a Tankcsapda amerikai turnéjáról is alig vártuk a felvételeket, de arra nem számítottunk, hogy bombafenyegetés és kényszerleszállás, meg FBI-os új rock rajongók is szerepelnek majd riportunkban. Lukács Laciék szerencsére már épségben itthon vannak és talán egyszer dalban is elmondják azt, amit velük történt Párizs után. 

A Fókusznak forgatott a Tankcsapda New Yorkban

Nemrég Izraelben voltunk velük, a Tankcsapda amerikai turnéjáról is alig vártuk a felvételeket, de arra nem számítottunk, hogy bombafenyegetés és kényszerleszállás, meg FBI-os új rock rajongók is szerepelnek majd riportunkban. Lukács Laciék szerencsére már épségben itthon vannak és talán egyszer dalban is elmondják azt, amit velük történt Párizs után. 
 

Három kilós ételszörny egy amerikai étteremben! Ön megenné?

Valódi szörny-fogást próbálhatnak ki egy New York-i étterem vendégei Halloween alkalmából. Csak legyen hozzá gusztusuk és gyomruk…

Maka Gyula - New York, New York


szerző:
2015.10.14. 21:00
Maka Gyula - New York, New York

Tisztelt hölgyeim és uraim! Köszönti önöket Gyuszi, mint Frank Sinatra a cirkuszban! Dőljenek hátra és élvezzék a fergeteges előadást!

Tom Hanks találta meg a diákigazolványát

Az internet segítségével egy nap alatt meglett az az egyetemista, akinek Tom Hanks találta meg a diákigazolványát New Yorkban. A színész kedden üzent közösségi oldalán a Lauren nevű lánynak, hogy ha szüksége van még a dokumentumra, akkor lépjen kapcsolatba az irodájával.

Jöjjenek velünk New Yorkba!


szerző:
2015.10.03. 20:00
Jöjjenek velünk New Yorkba!

D. Tóth András az egyik legnépszerűbb látványosságot szerette volna bemutatni Önöknek, amikor egyszercsak magyar szavakra lett figyelmes. Kiderült, hogy a híres világváros egyik legnépszerűbb programját egy olyan asszony álmodta meg és váltotta valóra, aki a mai napig büszke a magyar gyökereire.

New York legmenőbb filmes helyszínein jártunk!

A világ fővárosa lüktet, pezseg, soha nem áll meg, de még ennek a végtelenül zsongó metropolisznak is van olyan része, ahol teljesen kikapcsolódhat az ember.

Áder: adjon az ENSZ több pénzt a menekülteknek

Adjon több pénzt az ENSZ a szíriai menekültek megsegítésére és próbálja elérni, hogy a világ többi országa is fogadjon be a háború elől menekülő embereket. Ezt kérte Áder János Ban Ki-mun, ENSZ-főtitkártól, akivel New York-ban az ENSZ klímakonferenciáján tárgyalt.

Ferenc pápa a sztár


szerző:
2015.09.26. 18:46
Ferenc pápa a sztár

Sikoltozó tömeg és óriás falfestmények fogadták a New Yorkba érkező Ferenc pápát. Volt, aki elájult, annyira meghatotta a találkozás. Kijelzőkön, pólókon is a pápa arcképe és neve szerepelt, úgy fogadták, mint egy világsztárt. Ferenc pápa pedig labdázott és szelfizett a fiatalokkal.

Öt elképesztő magyarázat a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra

Ma van a 14. évfordulója a New York-i terrortámadásoknak. Ennek apropóján összeszedtünk ötöt a legfurább, egyben rendkívül népszerű magyarázat, összeesküvés-elmélet közül.
 

Elhalmozták születésnapi ajándékokkal 9/11 hős mentőkutyáját

Bretagne amerika egyik leghíresebb kutyája, aki a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadáskor, és az azt követő napokban segédkezett a mentésben. Nagyon menő szülinapot szerveztek neki. Meg is érdemli, az biztos!
 

Magyar tánccsapat Amerika kedvence


szerző:
2015.09.09. 17:53
Magyar tánccsapat Amerika kedvence

Magyar idő szerint szerda hajnalban több millióan látták élő adásban a magyar Freeliusion káprázatos produkcióját az America’s Got Talentben. A középdöntőbe jutott szereplőket már árgus szemekkel figyelik a show-bizniszben dolgozó producerek. A magyar csapatra még csütörtök hajnalig szavazhatnak a nézők, ha bejutnak a döntőbe, minden bizonnyal komoly karrier várhat rájuk. 

Ott voltunk, amikor a Freelusion továbbjutott New Yorkban!

Magyar idő szerint szerda hajnalban több millióan látták élő adásban a magyar Freeliusion káprázatos produkcióját az America’s Got Talentben. A középdöntőbe jutott szereplőket már árgus szemekkel figyelik a show-bizniszben dolgozó producerek. A magyar csapatra még csütörtök hajnalig szavazhatnak a nézők, ha bejutnak a döntőbe, minden bizonnyal komoly karrier várhat rájuk. 

Megismételték a győzelmi csókot

Tömeges csók a New York-i Times Square-en a birodalmi Japán 70 évvel ezelőtti megadására, illetve a II. világháború befejezésére emlékezve. Ezt a mára klasszikussá vált fényképet idézték meg a csókolózó párok korhű ruhákban és mozdulatokkal.

Fókusz 15-08-05


szerző:
2015.08.05. 19:25
Fókusz 15-08-05

Fókusz: Kétségbeesve - Marikáék lányát meggyilkolta a férje, és úgy tűnik, hogy most az unokájukat is teljesen elveszíthetik. Elhagyja az országot - Éder Krisztián New Yorkba megy, hogy új lehetőségeket találjon, nem titkolja, híres fotós szeretne lenni. Parányi kedvencek - Mi alapján válasszunk háziállatot gyermekeinknek, és milyet. A nagy dilemma megoldódik.

Mielőtt New Yorkba költözik, még lefotózta smink nélkül a sztárokat

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.

SP: New Yorkban próbál szerencsét

Éder Krisztián mindenben sikeres, amibe csak belefog. A zenei életben és a fotózásban is. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy kimozduljon a komfortzónájából és új kihívások elé állítsa magát.

RÖHRIG GÉZA: „Az én utam nem az, hogy rabbi legyek”

A Saul fia című film főszereplője New York-ban él, de hazavágyik Magyarországra. Rabbinak tanult, végül, részben felesége kérésére, mégsem ez lett a hivatása. A hierarchikus rendszerektől hidegrázást kap, ezért sem lett katona. A vele készült interjúban azt is elárulta, milyen trükkel kerülte el, hogy besorozzák.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való