KERESÉS search-close

Neoton Família

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Neoton Família"

A Neoton Família Pál Évája visszatér a színpadra

A Neoton Família a 70-es években az egyik legnépszerűbb magyar együttes volt, külföldön is jelentős hírnévre tettek szert. Pál Éva 1983-ban lépett ki a legendás zenekarból, ez lelkileg rendkívül megviselte, depressziós lett, még mostanában is szorong. 66 évesen, 35 év kihagyás után azonban visszatér.
Az Évával készült beszélgetést ide kattintva megnézheted bővebben.

PÁL ÉVA: ”Nem fogok elmenni nívótlan előadásra”

66 évesen, 35 év kihagyás után visszatér a színpadra a Neoton egykori vöröshajú szemüveges énekesnője, Pál Éva. A visszatérés rengeteg felkészülést igényel, mindent pontosan meg kell tervezni. A színpadkép, a technikai háttér, a zenészek és a klipek elkészítése hatalmas munka. Nehéz időszakok vannak mögötte, de azt mondja, hogy sosem engedte el álmát, és hiába a több sikertelen próbálkozás, most már biztos időpontjai is vannak a koncertjeinek.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Lopják Dobrády Ákos slágerét?

Az énekes kapott egy fülest, ami szerint egy skót együttes kísértetiesen hasonló dalt alkotott, amit egy londoni kocsmában hallottak. 

Tényleg botrány van a Neotonban?

Egy évvel ezelőtt számoltunk be róla: botrány a családban! Nem állnak szóba egymással a Neoton Família sztárjai! Ilyen, és ehhez hasonló hírek jelentek meg a legendás zenekarról. Most megkerestük az érintett feleket. Azt mesélik a jelenlegi tagok és a volt tagok közti feszültség a Story Díjátadó Gálán kezdődött, amikor a Neoton Famíliát díjazták.

VV Zsuzsu garantáltan téged is elkábít szirén énekével!

VV Zsuzsu hajmosás után dalra fakadt, és előadta a Neoton Família: Nyár van című slágerét!

Balesetet szenvedett Végvári Ádám

A Neoton Família énekes-gitárosa otthonában járt szerencsétlenül. Végvári Ádám vizes lábbal sétált az előszobában, ebből pedig jókora esés lett. Felesége egyből bevitte a baleseti osztályra, ahol a röntgen egyértelműen megmutatta: eltört a kulcscsontja. 

Mama hotel: Csepregi Éva és fia elválaszthatatlanok

Csepregi Éva és felnőtt fia elválaszthatatlanok. Olyannyira, hogy az énekesnő eladta a családi házukat és fia után költözött, így Dávidnak sem kell nélkülöznie a Mama hotelt.

Varázslatos ajándékkal lepték meg Csepregi Évát

A Neoton Família énekesnőjét a családja ajándékozta meg, egy igazán szívhez szóló meglepetéssel.

Csepregi Éva 3 órán át táncoltatta a közönséget

A Neoton zenekar az elmúlt 4 évtizedben rengeteg változáson ment keresztül, de a sikerük mindig stabil volt. Ezt bizonyítja az is, hogy október 13-án teltházas koncertet adtak az Arénában. 

Nagy bajban van a Neoton egykori énekesnője

Pál Éva 2 napja tudta meg, hogy az utcára kerülhet. A ház felújítására 13 évvel ezelőtt vett fel hiteleket, amelyek mind bedőltek. Hiába szorítja az idő, még mindig reménykedik, hogy maradhat.

Plágiumperre készülnek a magyar előadók

Plágiumperre készül két híres magyar együttes is, mert jogtalanul használták fel a dalaikat külföldön. Több millió forintról van szó. Az Omega „Addig élj!” című slágere egy világhírű amerikai sorozatban csendült fel. A Neoton „Karnevál” című dalával pedig egy kínai előadó járja a világot.

 

Sztárok, akik hétköznapi párt választottak maguknak

Bár sokszor elérhetetlennek tűnnek, számos példa bizonyítja, hogy az ő szívükhöz is meg lehet találni az utat. Olyan magyar és külföldi sztárokat kutattunk fel, akik nem ismert emberek oldalán találták meg a boldogságot.

Színpadon lenni bizony néha veszélyes üzem!

Van, aki egy színpadi szerep kedvéért, míg mások a koncert élmény fokozásáért feszegetik határaikat, kockáztatva ezzel saját testi épségüket. A technika ördöge és a figyelmetlenség néha vicces, máskor inkább ijesztő színpadi baleseteket produkál.

Valódi a botrány a régi és jelenlegi Neoton Família tagjai közt?

Botrány a családban! Nem állnak szóba egymással a Neoton Família Sztárjai! Ilyen, és ehhez hasonló hírek jelentek meg a napokban a legendás zenekarról. Most megkerestük az érintett feleket. Azt mesélik a jelenlegi tagok és a volt tagok közti feszültség a Story díjátadó gálán kezdődött, amikor a Neoton Famíliát díjazták.

 

PÁL ÉVA: Neoneoton néven alapítana együttest

Pál Éva a Neoton Família egykori vokalistája Neoneoton néven alapítana új együttest. A vokalista 1983-ban döntött úgy, hogy kilép a bandából, most mindent újrakezdene. De, mit szólnak ehhez Csepregi Éváék?

Díjat kapott a Neoton Família!


szerző:
2018.02.13. 07:52
Díjat kapott a Neoton Família!

A hétvégén tartották a 19. Story Ötcsillag- és Érték Díjátadó Gálát, ahol 10+1 kategóriában adtak át elismeréseket. A kitűnő Story Legenda címet a Neoton Família zsebelte be. 

Csepregi Évát egy saját dallal lepte meg a nagyfia

A Neoton Família énekesnője nemcsak nagy öleléseket kapott az Anikó Showban, de még egy eljegyzés részese is lehetett. Viszont nem mindig ő a meglepetés, hiszen az ünnepek alatt őt is rengetegszer szíven találták már, különösen a fia.

Csepregi Évát három generáció lepte meg

Krisztina és Erzsébet 220 FELETT egyenpólóban érkeztek Anikóhoz. Mi sem bizonyíthatja jobban, hogy anya és lánya hatalmas Neoton Família-rajongó, ráadásul Krisztina kislánya, Nórika is imádja a zenekart. A szerelmes Tibor pedig az énekesnő gyűrűjét szeretné elkérni, hogy azzal kérje meg barátnője kezét…

Nyár van - már negyven éve!

Na meg a Don Quijote, a Santa Maria és a többi. A Neoton slágereire négy évtizede buliznak a rajongók. Hogy milyen az a Neoton-életérzés?  Kiderül a riportból!

Story Extra 2017-08-07


szerző:
2017.08.07. 17:25

Óriási színpadi bakik


szerző:
2017.05.09. 17:30
Óriási színpadi bakik

A Fókusz stábja összeszedte azokat a legnagyobb koncerti bakikat, amikor világsztárok esnek-kelnek koncert közben. És persze jönnek a magyar hírességek is, akik szintén átélték, amit nem kellett volna, milliók előtt fogtak padlót. A legnagyobb specialista Stohl András, de már Aurelio is triplázott. Van, aki alatt beszakadt a színpad és akad, aki a kórházat sem úszta meg.

Mi a helyzet a mai napig sikeres Neoton Famíliával?

A Neoton Família nem felejti el a kezdeteket. Csepregi Évát és Végvári Ádámot a magyar tenger mellett kaptuk el. Fellépésük előtt azt is elárulták, hogy mit terveznek még a nyárra, lesz-e idejük elutazni valamerre. Aztán belecsaptak a kikerülhetetlen nosztalgiázásba is, ha a Balaton mesélni tudna...

 

Story Extra 2016-07-12


szerző:
2016.07.12. 17:25
Vajon Csepregi Éva és fia kiállják a főzés próbáját?

Ma este ismét sztárcsalád bizonyíthat a Hagyjál főzni konyhájában. Istenes Bence vendégei ezúttal Csepregi Éva és fia lesznek. A Neoton Família énekesnője azonban nem ragadhat fakanalat, csak a pult másik végéből irányíthatja gyermekét.

Csepregi Éva Dudinak becézi nagyfiát

Vivcsi az üvegfal mögött ülve megirigyelte a Csepregi család harmonikus együttműködését, és hogy Éva először szivecskémnek, majdd Dudinak szólította Dávidot, míg az ő anyukája, Gyöngyi lehülyézte őt.

Így él egy popikon: Csepregi Évát leptük meg otthonában

Éva énekelt is nekünk és lerántotta a leplet egy családi titokról, sőt még azt is elárulta, hogy anno melyik zenekar törte a legtöbb borsot a Neoton Família orra alá. Tehát 21 kérdés váratlanul vágatlanul.

Story Extra 2016-04-20


szerző:
2016.04.20. 16:55

Csepregi Éva bombaformában van


szerző:
2015.08.29. 01:15
Csepregi Éva bombaformában van

A Neoton Família énekesnőjéért mindig is rajongtak a férfiak, ő azonban hosszú évekig elégedetlen volt a külsejével. Mint annak idején oly sokan, ő is Jane Fonda hatására kezdett el tornázni, és ezt a szokását a mai napig megtartotta.

Reflektor 15-08-28


szerző:
2015.08.29. 01:10
Reflektor 15-08-28

Reflektor: Új évaddal jelentkezik az 1 perc és nyersz! Csepregi Éva bombaformában van.

Boldog Születésnapot, Cserpegi Éva

A Neoton Família énekesnőjét barátai meglepték a hétvégén egy óriási bulival. Természetesen mi is készültünk meglepetéssel, ami ugyanannyira meghatotta, mint a vasárnapi meglepetés buli.

Fókusz 12-06-29


szerző:
2012.06.29. 20:55
Fókusz 12-06-29

Fókusz: Az igazság pillanata - Keresztes Ildikó csak a Fókusznak mesélt magánélete hullámvölgyéről és a válásáról. A vetkőzés bajnoka - Nagy Sanyi percenként dobja le a ruháját, de nem csak ezért imádják a nők. Unják a banánt? - Kihagyható-e a Királylány egy Hooligans-koncerten, és Pataki Attila meddig tud a kör közepén állni?

Herótjuk van saját slágereiktől?

Unásig ismételt nagy slágerek - a közönség követeli őket, de lehet, hogy a zenekaroknak már herótjuk van a saját daluktól? Mit gondolnak egymás slágereiről az Edda, az Omega, a Neoton Família és a Hooligans tagjai?

Csillag Születik 2012 - A 3. élő show 12-05-05

Csillag Születik 2012 - A 3. élő show: Puzsér Róbert már előre rettegett, hogy kellemetlen meglepetések fogják érni. Magas elvárásaitól Hajós András besokallt, ezért a nyilvánosság előtt arra kérte a kritikust, hogy hagyjon egy kis időt a versenyzőknek, mert még csak most próbálgatják a szárnyaikat. Juhász Marci maga mögött hagyta a népdalt, a Quantum XXL előhozta női énjét, Mészáros János Elek pedig először lépett tánckarral színpadra.

Fókusz 11-12-07


szerző:
2011.12.07. 20:10
Fókusz 11-12-07

Fókusz: Történelmi pillanat- Exkluzív interjú Boris Beckerrel, aki még különös nőügyeiről is mesélt. Malaca volt - Meglepték VVAnnamarit. Az egykori villalakó újra átölelhette kedvencét, Zizit az okos kismalacot. Időutazás - Óriási buli, sztárparádé. A Neoton Família az év legnagyobb retropartiján lépett fel Moszkvában.

Moszkvában hódított mindenki kedvenc famíliája

A Neoton Família nálunk sem panaszkodhat arra, hogy pályafutásuk érdektelenségbe fulladt volna. Ők mégis azt mondják, a világsztárokat megillető rajongás leginkább Japánban övezte őket. Csakúgy, mint Moszkvában, ahová kifejezetten közkívánatra hívták meg őket.

Csepregi Éva időutazása


szerző:
2010.12.03. 07:30
Csepregi Éva időutazása

Az énekesnő arról mesélt, milyen is az igazi ABBA-életérzés.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való