KERESÉS search-close

Nagy Sportágválasztó

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagy Sportágválasztó"

Az olimpikon, Kiss Gergő is segít nekünk sportot választani

Klasszikus és különleges mozgásformák egész arzenálját vonultatja fel a 24. Nagy Sportágválasztó május 24–25-én. A cél, hogy kedvet csináljunk a testmozgáshoz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Kiss Gergő mindent elárult a közelgő Nagy Sportágválasztóról!

Immáron 23. alkalommal rendezik meg a Nagy Sportágválasztót, ahová idén is 20-22 ezer embert várnak - a részletekről Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnokunk rántja le a leplet!

Kétszer is lesz idén gyermeknap

A sportosabbaknak nem kell május utolsó napjáig várni, a Nagy Sportágválasztón már néhány nappal korábban kiélhetik mozgásigényüket. A rendezvény különlegessége, hogy a fiatalok nem csak a magyar sikersportágakkal, de teljesen új mozgásfajtákkal is megismerkedhetne.

 

 

Fókusz 2016-04-22


szerző:
2016.04.22. 17:25
D.Tóth András különleges dolgokat látott

A műsorvezető a Nagy Sportágválasztón járt, ahol belekóstolt a nem mindennapi mozgásformákba is.

Sportban tobzódás a Sportágválasztón

Több mint száz sportággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők szeptember 17-én és 18-án Budapesten, a VII. Nagy Sportágválasztón.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való