KERESÉS search-close

Nagy Ervin

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagy Ervin"

Egyszerre két tanár is csapja a szelet Lillának!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár. Miközben Szilárd folyamatosan bókokkal bombázza exét, kiderül, hogy kollégája Szeverin pedig elhívta randizni Lillát.

A Tanár: „Kerekesszékbe akarsz kerülni?!”

Szilárd diákja, Júlia már teljesen megtervezte az életét és most mindent ahhoz igazít, hogy sportolóként profi karriert csináljon. Amikor a suliban balesetet szenved, a lány olyan tényekkel szembesül, ami gyökeresen változtatja meg a terveit. Szilárdnak pedig az a feladata, hogy elfogadtassa vele a kialakult helyzetet.

A Tanár folytatódik - Kerekesszékbe kerül az egyik diák?

Múlt héten elindult a sorozat második évada, ami most szombaton is tovább menetel: jön a második rész! Kíváncsi vagy, milyen bonyodalmak várnak A Tanárra?

Végre kiderül, mi volt Szilárd és Lilla között

Lilla (Trokán Nóra) szerette volna tisztázni Szilárddal, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy együtt kell dolgozniuk... a régi dolgok ellenére sem.

A Tanár diákjai börtönbe kerülnek!

Szilárd (Nagy Ervin) elvitte az osztályát egy kis kirándulásra... a börtönbe, amivel egyet akart elérni: egy maradandó élményt.

Szombat este visszatér az ország kedvenc kémiatanára!

Az elmúlt hónapokban volt, hogy együtt kezdtük hajnalban a napot a stábbal, máskor pedig éjszaka egy sztriptíz bárban vártuk, hogy elérkezzen a reggel. Ott voltunk a veszélyes forgatásoknál, és a ritka és rövid üres járatoknál. A 70 fős stáb több, mint 80 napon át 40 helyszínen dolgozott azon, hogy ma este újra visszatérhessen a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára. Most megmutatjuk Önöknek Vasvári Szilárd birodalmát.

Börtönben A Tanár!


szerző:
2019.01.12. 20:00
Börtönben A Tanár!

„Mindenkinek a saját döntése, hogy hová jut az életben.” A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Trokán Nóra és Nagy Ervin összekavar?

Az új tanévben rajtuk lesz az iskola szeme! A Tanár második évada január 12-től az RTL Klub-on!

Erős konfliktussal kezdődik A Tanár Trokán Nóra szerint

Az iskola új igazgató-helyettesének múltja van Vasvári tanár úrral, nem is akármilyen. Egy csúnyán végződött szakítás miatti konfliktus nehezíti a mindennapjaikat.

Így indul a Tanár második évada - nézd meg az első 3 percet!

Becsengettek a Kőrösi Csomában, kezdődik az új tanév. Vajon idén minden más lesz? Szilárd (Nagy Ervin) hamar rájön, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, sőt még egy meglepő hírt is tartogat neki Rácz igazgató (Anger Zsolt).

Megrázó pillanatokat élt át Nagy Ervin egy taxiban

A tíz legstresszesebb foglalkozás listáját vették végig a Reggeli sztárvendégei, amikor A Tanár főszereplője elmesélte, hogy fültanúja volt egy sokkoló esetnek.

Czutor Zolit és Nagy Ervint majdnem kirúgták a gimnáziumból

A Tanár főszereplője és a zenész osztálytársak voltak középiskolában és komoly bajba keverték magukat több alkalommal is. Az érettségi vizsgájuk is veszélybe került ezek miatt.

Trokán Nóra édes hármason kapta Nagy Ervint?

Legalábbis A Tanár című sorozat története szerint a karaktereik ebbe a kínos helyzetbe kerülnek. Majd Nóra Ervin főnöke lesz. Vajon mit kezdenek ezzel a konfliktussal?

Nagy Ervin elárult néhány titkot A Tanár új évadáról

Az RTL Klub sikersorozatának főszereplője áradozott új kollégáiról, akik felbukkannak a második évadban. Arról is mesélt, milyen eseteket dolgoznak fel az új részekben.

Tudj meg mindent a Tanár második évadáról!

Szombaton újra becsengetnek a Kőrösi Csomában, előtte azonban kifaggattuk a színészeket, milyen fordulatokra számíthatunk a folytatásban.

A TANÁR ÚJ ÉVADA: Kulisszatitkok a színészektől

A sorozat második évada is rendkívül őszinte lesz. A különálló részek közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd. Az idei tanévkezdésre már nem kell sokat várni, szombaton este 20:00-kor, újra becsengetnek, az RTL Klubon-on.

Vedd fel a fonalat: nézd vissza a Tanár első évadát!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár, mielőtt azonban megkezdődne az újabb tanév, még gyorsan ledarálhatod az eddigi részeket az RTL MOST-on!

Megvan, kit alakít Trokán Nóra A Tanár 2. évadában!

Két új előzetes is érkezett A Tanár második évadához, máris mutatjuk őket!

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Nézd meg a Kincsem-et az RTL MOST-on!

Három napig tiétek a pálya, hiszen december 29-én, 30-án és 31-én elérhetitek az elmúlt évek legsikeresebb magyar filmjét az RTL MOST-on.

A Kincsem 3 napra az RTL MOST-ra költözik!

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar filmjét 2018 utolsó napjaiban bármikor megnézhetitek az RTL MOST-on!

Hamarosan jön a Tanár 2. évada!


szerző:
2018.12.24. 23:29
Hamarosan jön a Tanár 2. évada!

A Tanár második évadának első epizódjában indul az új tanév. Rácz igazgatónak (Anger Zsolt) és Szilárdnak (Nagy Ervin) lesz gondja bőven most is.

Évente 40 ezer segélykérés érkezik az Ökumenikusokhoz

Irma néni évtizedeken keresztül bábaként segített az édesanyáknak. Azt mondja, most rászorulóként ő kapja vissza azt a szeretetet, amelyet ő adott annak idején az anyukáknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet egy halom fával ajándékozta meg az asszonyt, az akcióban Nagy Ervin kislányával, Lolával segédkezett.

1353 darab mézeskalácsszív

1353 darab mézeskalácsszívvel hívja fel a figyelmet most induló adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet. A mézeskalács szívek sütéséhez ismert énekesek, sportolók, színészek és az RTL több műsorvezetője is csatlakozott.

NAGY ERVIN: „Próbálják kiölni az emberekből a jóérzést”

1353 darab mézeskalácsszívet készített több ismert ember, hogy felhívja a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet egész évben hívható adományvonalának telefonszámára. Aki ezt tárcsázza, 250 forinttal járul hozzá a gyűjtéshez. Tavaly majdnem 400 ezren tették meg. Nagy Ervin már évek óta a segélyszervezet önkéntese. Azt mondja, manapság különösen fontos, hogy aki csak tud, segítsen a rászorulókon.

Puskás Peti is indul a hétvégi maratonon

A World Press kiállítás sajtófotójának bemutatása után a mentorok és Ráskó Eszter megtippelték, mennyire fog gyorsan futni Puskás Peti?

Nagy Ervin diáknak is különleges volt

A Tanár főszereplőjének szeretett irodalomtanárát is meghívtuk a Reggelibe, hogy elmesélje, mitől tűnt ki a tanulók tömegéből a tizenéves Nagy Ervin.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra már tudja, hogy mi lesz az őszi divat

A füllesztő nyári meleg utolsó napjaiban már hagyományos nyárbúcsúztatónak számít Zób Kati balatonfüredi divatbemutatója. Az ősz beköszöntével azonban nem kell lemondanunk a pezsgő élettel teli megjelenésről. Nagyon ünnepi és nőies ősz köszönt ránk. Nagy Ervin és párja, Borbély Alexandra is a közönség soraiból figyelték az eseményt.

Megkezdődött a Tanár új évadának forgatása!

Az RTL Klub nagysikerű saját gyártású sorozata második évadot kap. A forgatás munkálatai már el is elkezdődtek.

Trokán Nóra csatlakozik a Tanár folytatásához!

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata átalakul a második évadban: Nógrádi Klaudia karaktere távozik ugyan, de nem maradunk hősnő nélkül.

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

„Én soha nem akartam színész lenni!”

A Tanár című sorozat „tantestületének” tagjai, valamint egyik „diákja” árulták el, mihez is kezdenének, mivel foglalkoznának, ha nem a színészi karrierjüket egyengetnék.

Kiss Ramóna: ˝Szerelmes voltam az Ervinbe˝

Nagy Ervin volt ma a Reggeli vendége. A műsorvezetők - Peller Anna és Kiss Ramóna - ha szerették volna, akkor sem tudták volna leplezni izgatottságukat. Rami ráadásul egy intim titkot is elárult a sármos színésznek.

Nagy Ervin kiíratta kislányát az iskolából!

Nagy Ervin, A Tanár című sorozat főszereplője elárulta, hogy elhozta kislányát az állami oktatásból, és magániskolába íratta - vajon miért? Most kiderül!

Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!


szerző:
2018.05.28. 07:24
Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!

A Tanár főszereplője, Nagy Ervin érkezett a Reggeli stúdiójába egy könnyed beszélgetésre - az egyik kérdés viszont kiverte a biztosítékot a Jászai Mari-díjas színésznél...

Mi volt a kedvenc Tanár pillanatotok a sorozatból?

Múlt szombaton véget ért az RTL Klub saját gyártású sorozata. Rengeteg izgalmas, szomorú vagy éppen mámorító pillanatot adott a nézőknek Vasvári tanárúr és osztálya. A történetek közül hozzád melyik állt a legközelebb?

Szilárd tévébe rejtette a szökevényt?

Miközben Klaudia a bevándorlási hivatalban próbált intézkedni, Szilárdnak el kellett bújtatnia Hasszánt a rendőrség elől. Egy volt a baj, már a kollégái előtt is idő előtt lebuktak.

A Vasvári meg a Nógrádi titkolnak valamit?

Szilárd és Klaudia összefognak, hogy időben megoldhassák Hasszán ügyét, ehhez azonban rafkózniuk kell. A rendőrség – Rácz igazgató vezetésével – már a suliban kutat, miközben ők versenyt futnak az idővel.

Szilárd: „Hasszán, miért keres a rendőrség?”

Amikor már a rendőrség is telefonál, Szilárd kereső üzemmódra kapcsol, és Hasszán kutatására indul. Szerencséjére, nem kell messzire mennie a bujkáló srác után.

Klaudia végleg maga mögött hagyja a sulit

Egyszerre két sokkoló fordulat fogadta a tanárokat a szünetben: nemcsak Klaudia mondta el nekik, hogy Amerikába költözik, de a rendőrség is telefonált…

Odüsszeia – kicsit máshogy

A férfi negyvenes, mindenben sikeres, mégis csak azt várja az élettől, hogy hazaérjen. Otthon pedig a hű felesége várja. A történet akár 21. századi is lehetne – de nem az. Homérosz Odüsszeia-ját a Katona József Színház dolgozta át, a főszerepben Nagy Ervinnel.

Egy finom csóknak is rossz vége lehet?

A nagy menekülésben Szilárd és Klaudia újra összegabalyodtak. HIába a heves érzelmek, Szilárd megint nem tudta befogni a száját...

Klaudia: „A rossz döntésektől nem leszünk rossz emberek”

Jani hiába szökött el, Szilárd tudta, hogy hol találhatják meg. Végül Klaudia is vele tartott, szerencséjére, hiszen a fiú csakis a tanárnőjével volt hajlandó szóba állni.
 

Mi lehet Klaudia és Szilárd titka?

Mindenkinek vannak titkai, hibái és persze vicces, letagadott emlékei. Szilárd és Klaudia végre felfedték egymás előtt a kártyáikat... azonban a semmiből feltűnt az igazgató!

Szilárdnak elege lett: kiosztotta az osztályát!

A rengeteg hazugság, a megalázások és az állandó tökéletesség. Szilárdnál betelt a pohár és úgy döntött: itt az ideje elővenni az igazságot! Elege lett diákjai áskálódásából.

Szilárd: „Igazad van, tényleg lebirkáztalak!”

Lili megalázása után Klaudia és Szilárd egy ital mellett próbált megnyugodni, azonban a csendes estéből hamar veszekedés lett. Klaudia Szilárdot hibáztatta az egészért, persze kollégája nem hagyta ezt szó nélkül.

Petra az egész iskola előtt megalázta Lilit

Petra bosszút esküdött Lili ellen... és be is tartotta. Miután hashajtót tett az italába, élő stream-en mutatta be, hogyan szalad a wc-re a kiközösített osztálytársa... Szilárd pedig már hiába lépett közbe.

Néha még a tanári segítség sem jön be...

Szilárd hiába szerette volna csak megvédeni Lilit az osztálytársai előtt, olyan dolgokkal próbálta szembesíteni a szivatóit, amivel ő is csak megsértette a lányt. Ráadásul Lili is végighallgatta az egészet.

Ilyen, amikor egy csaj két vállra fekteti Szilárdot!

Lilinek nagyon nehezen indul makd a tesi óra A Tanár hatodik részében, hiszen nemcsak az osztálytársai állandó beszólásait kell elviselnie, de még egy kínos bakit is Szilárddal, akinek a nyakába repült...

Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?


szerző:
2018.05.03. 16:17
Mi Nagy Ervin gyerekkori álma?

A Tanár főszereplője elárulta, mi az, amire gyermekkora óta vágyik! 

Van meg nem valósult gyermekkori álmod?

A nap kérdésében A Tanár szereplőit faggatjuk arról, hogy miről álmodoztak akkor, amikor még kicsik voltak?

Ilyen, amikor Szilárd nem avatkozik bele semmibe...

Szilárdot sokkolta, amikor egykori tanítványa megelégelte a folyamatos segítségét, azért kipróbálta milyen, ha nem foglalkozik a diákokkal. A káosz pedig nem váratott magára sokáig.

Egy gazdag szülő lenne minden tanár rémálma?

Szilárd nem akarta hagyni, hogy Feri ennyire link maradjon, még az édesapjával is megpróbált zöldágra vergődni. Azonban a gazdag üzletember meg sem hallotta az érveit.

Ha korrepetálásról van szó, Szilárd nem ismer határokat

Szilárd végül csak megtörte jeget és rávette Ferit, hogy itt az ideje jobban ráfeküdni a tanulásra és félretenni a linkeskedést. Azonban a kémiai szabályok elsőre túl nagy falatnak tűntek Ferinek.

Szilárd végre találkozott Klaudia édesanyjával...

Klaudia már előre rettegett, hogy az édesanyja rájön, csak egy szakgimnáziumban dolgozik. Erre nem is kellett sokat várnia, hiszen meglepetésszerűen betoppant a tanáriba az emlegetett anyuka, ahol Szilárddal is megismerkedett.

Szilárd egy picikét lerészegedett...

A Tanár ötödik része is bővelkedik majd az izgalmakban, most bele is nézhetsz, hog ezek milyen hatással is lesznek Szilárdra, aki nemkicsit néz majd a pohár fenekére. Ne feledjétek: szombat este 20:00-kor folytatódik a sorozat!

Ganxsta Zolee szétüti Nagy Ervint?

Most szombaton 20:00-kor folytatódik A Tanár. Az ötödik rész is rengeteg izgalmat és meglepetés szereplőt tartogat, így például Ganxsta Zolee is feltűnik a színen, Szilárd (Nagy Ervin) bánatára.

Szilárdnak annyi: Rácz igazgató kipécézte magának

Szilárd nem volt eléggé elővigyázatos, így ő akadt fenn Rácz igazgató hálóján: megnyerte magának a nyíltnapot. Persze, nem maradt segítség nélkül.

Robbantgatás és káosz a suliban!

Hiába a szervezés és a felkészültség, a nyíltnap kicsit sem úgy sikerült, mint ahogyan azt Klaudiáék elképzelték. Felrobbantott kémia terem, öklendező, vondkázó diákok és egy bandacsata tarkította a napot.

Szilárd lefeküdt az egyik tanítványa anyukájával?

Ha már megnyerte a nyíltnap levezénylését, a szülői értekezletet is Szilárdnak kellett lenyomnia. Persze, megtalálta a jót is a dologban, hiszen összegabalyodott egy csinos anyukával... nem is akárkinek az anyukájával, mint később kiderült.

Induljon a sulis rock koncert!


szerző:
2018.04.21. 21:10
Induljon a sulis rock koncert!

Az unalmas órákat is fel lehet dobni, és ezt Szilárd is tudja. Így történhetett, hogy a fizika óra egyszercsak egy hangos és táncolós-bulizós koncertté alakult át.

Anger Zsoltnak végleg elege lett?


szerző:
2018.04.18. 09:02
Anger Zsoltnak végleg elege lett?

Most szombaton 20:00-kor jön A Tanár negyedik része, amiben Szilárd és Klaudia duója újra szembekerül az iskola igazgatójával. Kíváncsi vagy milyen, amikor Rácznál (Anger Zsoltnál) elrúgják a pöttyöst?

A nagy békítésben végül Szilárd lehet az áldozat

Szilárd jobbnak látta, ha végre leleplezik Timi és Ábel szerelmét Laci előtt. A nagytesó azonban nem fogadta túlzottan jól a hírt: előkapott egy kést és nekiment ellenségének, sőt a tanárának is.

Vajon Laciék beveszik Szilárd és Klaudia románcát?

A két tanár megpróbálta elterelni Laci figyelmét - nehogy rájöjjön, hogy húga a nagy ellenségével smárolt -, ezért azt hazudták neki, ők estek egymásnak a szertárban. A hitelesség kedvéért pedig jöhetett is az a bizonyos csók is kettejük között.

„Most már tudjátok, ki itt a főnök?”

Szilárdra hárult a feladat, hogy valahogy szétszedje az iskola két macsóját, akik egy családi viszály miatt folyton összeverekedtek. Persze, a kémia tanárnak se kellett sok, bevetette a kürtjeit.

Szilárd romantikus meglepetéssel készült Klaudiának...

Szilárd szerette volna meglepni a szertárban kolléganőjét, azonban kicsit félreértették egymást. Klaudia egy mécsesekkel kirakott úton talált rá a szerelmes üzenetre... Vajon Szilárdot kapták el ennyire az érzelmek?

Ma este érkezik A Tanár harmadik epizódja!

Ha már szombat, akkor osztály, vigyázz! Az iskolában ismét becsengetnek, Vasvárdi tanár úr pedig újra felcsapja a naplót. Na de milyen diákok voltak egykor A Tanár színészei? Elárulták!  

Less be Nagy Ervin fürdőszobájába!

Kíváncsi vagy, hogyan is relaxál fürdés közben A Tanár? Nézz be Vasvárdi Szilárd fürdőszobájába és lesd meg, milyen könyvet is olvasgat a szabadidejében. És ne felejtsétek el: szombaton 20:00-kor jön A Tanár harmadik része!

A Tanár: Elek Ferenc irigyli Nagy Ervint

Dübörög A Tanár című sorozat, mely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget. A sorozat egyik "pedagógusával", Elek Ferenccel beszélgetett Anna és Gergő. A színész egy-két kulisszatitkot is elárult a műsorvezetőknek.

Nagy Ervin - a magyar szuperhős!


szerző:
2018.04.09. 01:10
Nagy Ervin - a magyar szuperhős!

 “Brad Pitt érzés” másfél órán keresztül autogramot osztogatni - mondta Nagy Ervin, a Kincsem sztárja Barabás Évának a Portréban, ahol új alakjáról és terveiről is beszél.

Szilárd: „Van kedvetek átverni az igazgatót?”

Noha Szilárd az osztálya előtt is megpróbálta titkolni, hogy bébicsősz lett, ez végül nem jött össze. Összefogott inkább a diákokkal, hátha együtt könnyebben elterelhetik az igazgató figyelmét.
 

Meggyőzni Rácz igazgatót valamiről? Egy lehetetlen próbát megér

Szilárd mindenképpen segíteni szeretett volna Zsófin és a kishúgán, egyetlen gondjuk volt csupán: Rácz igazgató. A kémia tanár megpróbált hatni a főnökére, több kevesebb sikerrel...

„Kérlek, mondd, hogy ez csak egy játékbaba!”

Szilárd és Ritter egy kisbabára bukkannak a szertárban, de vajon kié lehet a kicsi? Nem rejtegethették ők sem tovább a kicsi lányt, szembe is találkoztak a lépcsőn Klaudiával...

Induljon a diszkó parti!


szerző:
2018.04.07. 21:10
Induljon a diszkó parti!

A kémia óra különleges fényekkel és egy még különlegesebb előadással indult: Szilárd asztalra pattant, beizzította a fényeket, szívott egy kis kén-hexafluorid gázt és jöhetett is a dal.

Nagy Ervin bébi csősz szerepben, A Tanárban

Az RTL legújabb sorozatának kémia tanára szombaton bébi csősz szerepben találja magát. Miközben pelust cserél, az állásával játszik. De ez sem rettenti vissza, hogy a végére járjon, mit tehetne diákjáért.

Szilárdot érdekes látvány fogadta a kórház liftjében

Szombaton 20:00-kor jön A Tanár második része, amiből most megnézhettek egy kis részletet. Szilárd sem számított rá, hogy ilyen helyzetben találkozik majd az új magyar tanárnővel...

Megszületett az álomtanár az RTL képernyőjén

A Tanár Nagy Ervin főszereplésével szombat este belopta magát a nézők szívébe. A sorozat hatására a Fókusz stábja Fésűs Nelly-t, Fluor Tomit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Som-Balogh Edinát kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó tanár.

Másnaposan bujkálni egy diák szobájában? Miért ne?

Szilárd próbált egy kicsit Roland lelkére hatni, ennek viszont erősen másnapos vége lett. A tanár kómásan ébredt, ráadásul egy ismeretlen helyen, ruha nélkül.

Szilárd és Klaudia egymásnak feszültek a rajzteremben

Órák sem teltek el az új magyar tanárnő érkezése óta, máris kitört a pletykaáradat a suliban. Klaudia nem fogta vissza magát, amikor meghallotta a híreket, azonnal elkapta Szilárdot...

Szilárd kontra Rácz igazgató!


szerző:
2018.03.31. 21:00
Szilárd kontra Rácz igazgató!

Még meg sem érkezett az iskolába az új tanárnő, Szilárd máris lecsekkolta volna a Facebook-on, hogy mennyire jó nő. Persze, több sem kellett az igazgatónak... azonnal helyrerakta a tanárt, legalábbis ez volt a cél...

Belestünk A Tanár kulisszái mögé

A Tanár, Nagy Ervin főszereplésével új sorozat indul szombattól az RTL Klubon. A sármos színész ezúttal fizika-kémia-tesi szakos tanár abban az iskolában, amelynek Anger Zsolt az igazgatója. A Fókusz Plusz kamerája mindent megmutat a kulisszák mögött is!

Megnéztük A Tanár első részét a főszereplőkkel!

A Tanár március 31-én debütál az RTL Klubon 20:00-kor, a tanári kar és a diákok viszont már megleshették, milyen is lett a sorozat. Kíváncsi vagy, hogyan mesél Nagy Ervin és Ubrankovics Júlia a forgatásokról és a legnagyobb céljaikról? Akkor nézd meg a videót!

NAGY ERVIN: ezért fontos tanárnak lenni

A Tanár című sorozat főszereplője egy fizika-kémia és testnevelés szakos pedagógus, aki a tanári kar kakukktojása.Vasvári Szilárd karakterét Nagy Ervin alakítja. A színészt arról kérdezte a Fókusz riportere, hogy szerinte milyen egy jó tanár.

Ott voltunk A Tanár sajtóvetítésén

Nagy Ervin még egy ablakon is kiugrott, hogy lekösse diákjai figyelmét. A sorozat sajtóvetítésén jártunk. Az izgalmas helyzeteket legjobb tudása szerint kezelő Nagy Ervint, azaz A Tanár-t, szombat esténként, 20:00-kor láthatják az RTL Klub képernyőjén.

Így kezdődik A Tanár első része!

Hamarosan jön az RTL Klub saját gyártású sorozata, ti viszont már most belenézhettek az első részbe, amiből kiderül: a fizika órák még sosem voltak ennyire akciódúsak. Ne feledjétek: szombaton 20:00-kor kezdődik A Tanár első része!

Exkluzív: nézd meg A Tanár főcímét!

Nagyszombaton 20:00-kor kezdődik A Tanár! Mielőtt azonban elérkezne a hétvége, nézzétek meg velünk, milyen főcím készült a sorozathoz.

Jön, jön, jön: A Tanár

Két igazi nagyágyú: Nagy Ervin és Anger Zsolt játssza a főszerepet az RTL vadonatúj sorozatában. Megmutatjuk, hogy a testnevelő tanár és az igazgató úr mellett, kik az igazán kritikán aluli pedagógusok a középsuliban.

Íme, ő a Tanár! - Nagy Ervin a sorozatról

A Válótársak készítőinek új sorozata, A Tanár hamarosan indul az RTL-en! A főszereplő Nagy Ervint kérdeztük, mennyire hasonlít ő maga az általa alakított karakterre.

Vasvári Szilárd


szerző:
2018.03.22. 15:42
Isten hozott A Tanár birodalmában!

Hamarosan becsengetnek az RTL Klubon, hiszen Nagyszombaton este 20:00-kor jön A Tanár első része!

A Tanár - Köszöntünk a suliban!

Hamarosan becsengetnek az RTL Klubon, hiszen Nagyszombaton este 20:00-kor jön A Tanár első része!

Jön A Tanár! Vigyázz, Nagy Ervin még az ablakon is kiugrik!

Szeretnél többet megtudni az RTL Klub saját gyártású sorozatáról? Akkor lesd meg a videót, és utána kattins ide! Március 31-én pedig kapcsolj az RTL Klubra az első részért!

Borbély Alexandra Los Angelesben pihen

Nem repült haza azonnal az Oscar-díjátadó után, maradt még pár napot pihenni Los Angelesben Borbély Alexandra. A Testről és lélekről főszereplője szerelmével és kollégájával, Nagy Ervinnel lazít az óceánparton.

 

Március 31-től érkezik A Tanár című sorozat az RTL Klubon!

A vadonatúj, saját gyártású sorozat egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget.

Nagy Ervin új sorozattal érkezik az RTL Klubra!

Egy különleges tanár, aki mindent megtenne a tanulóiért? Az RTL Klub vadonatúj sorozatában, a Tanárban Nagy Ervin alakítja majd a főszereplőt, és nemrég mesélt egy kicsit karakteréről és a történetről is.

Vajon ki utazott Párizsba?!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Vajon ki utazott Párizsba?!

Pontosabban kik: ketten is romantikus útra indultak a szerelem városába. Kikre tippelnél? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Miért küldi el Bálint a testvérét a

Péter csak jót akart, Bálint viszont gorombán válaszolt testvérének... elsőre. Hogy aztán mi történt, és hogy Bálint elmegy-e a buliba, az kiderül csütörtök este 21:35-től az RTL Klubon, a Válótársak legújabb részében!

Péter megcsalja Zsófit?!


szerző:
2018.01.22. 15:00
Péter megcsalja Zsófit?!

Bálint egy szórakozóhelyen kiszúrja Pétert egy gyönyörű nő társaságában, meghitt hangulatban... de vajon ki lehet az? Péter megcsalná Zsófit? És honnan ismeri a rejtélyes nő Bálintot? Kiderül kedd este a Válótársakban, 21:35-től!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való