KERESÉS search-close

Nagy Adrienn

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nagy Adrienn"

Ritka betegségek inspirálták a különleges ruhakölteményeket

A Jól áll neked a tolerancia elnevezésű jótékonysági kampányon bemutatott egyedi tervezésű ruhákat a ritka betegségek inspirálták. A szervezők célja az volt, hogy a divaton keresztül többen megismerjék az olyan ritka betegségeket mint például a vérzékenység, a Wilson-kór vagy az üvegcsontúság.
 

Így értékelték Adrienn buliját a többiek

Kedvenc dal, Feró nóta, vendéglátás. Mindent pontoztak a vendég partyzánok. A kérdés csak az volt, hogy elég pontot kap-e Adrienn, hogy leelőzze Hunyit?

Nagy Adrienn - Júlia nem akar a földön járni

Feró nagyon kíváncsi volt, hogy Adrienn hangja hogy fog passzolni ehhez a dalhoz. Mivel a kedvenc nótájával nem sikerült lenyűgöznie mindenkit a házigazdának, ezért Adriennek most mindent be kellett vetnie, hogy jól sikerüljön az estje.

Nagy Adrienn - It's Raining Men


szerző:
2015.09.29. 21:00
Nagy Adrienn - It's Raining Men

Benedek mikor meglátta először a lányokat a színpadon sokkot kapott, de kíváncsian várta, hogy mi lesz ebből. Laci szerint Adrienn nagyon mellényúlt ezzel a produkcióval. Ti mit gondoltok?

Primadonna Adrienn bulija következik!

Tegnap Hunyi hippi buliján jártak a partyzánok. UV fényben tolták a falafelt. A jó kis Britney dallal pedig összesen 91 pontot sikerült összeszednie Hunyinak. Most Adrin a sor, aki hasonlóképp nagy bulisnak vallja magát, ráadásul színésznő is! Lehet hogy az egészet majd csak eljátsza?

Nagy Adrienn


szerző:
2015.09.28. 21:30
Indul az Egy perc és nyersz!

Ma este újra indul az Egy perc és Nyersz, új játékosok, régi és új feladatok, amiket egy perc áll a versenyzők rendelkezésére, hogy teljesítsenek, cserébe pedig akár milliókkal is gazdagabbak lehetnek, közelebb kerülhetnek egy álmukhoz, ha elég ügyesek és gyorsak. Meghívtunk két korábbi nyertest, Nagy Adriennt és Lucz Józsefet, akikkel szeretnénk picit feleleveníteni a legemlékezetesebb pillanataikat!

Havazin 12-02-12


szerző:
2012.02.12. 12:50
Havazin 12-02-12

Havazin: Amíg az alpesi sízők a Világkupán küzdenek, addig sztárjaink a Weltautó Média Kupán kerülgették lelkesen a kapukat. Versenybe szállt például Mádai Vivien, a Reflektor magazin műsorvezetője és Molnár Andrea, a Havazin egyik házigazdája. Világi Péter, a símagazin férfi műsorvezetője ezúttal is kommentátorként tevékenykedett. Debreczeni Zita, a népszerű modell pedig fotósként örökítette meg a rendezvény érdekesebb pillanatait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való