KERESÉS search-close

Növényi Norbert

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Növényi Norbert"

Pszichológus segítségét kérte Növényi

Növényi Norbert pszichológus segítségét kérte, mert egyedül nem tudta feldolgozni a múlt héten hirdetett bírósági ítéletet.  Egy több milliárdos adóscsaládi ügy hetedrendű vádlottjaként három év négy hónap börtönbüntetést kapott - igaz, az ítélet még nem jogerős.

Nem jogerősen elítélték Növényi Norbertet

Növényi Norbertre is rájár a rúd mostanában. Az egykori olimpiai bajnokot kedden három év négy hónap börtönbüntetésre ítélték. Igaz, ez egyelőre nem jogerős.

 

Egy bajnok vallomása!


szerző:
2017.05.12. 17:25
Egy bajnok vallomása!

Növényi Norbert mesélt sportsikereiről és kudarcairól, újrakezdéseiről a magánéletben, és a borzalmas maffia leszámolásokról, amely a szeme előtt történt a ’90-es években.

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet

Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni.

Reflektor 2015-11-06


szerző:
2015.11.07. 01:35
Reflektor 2015-11-06

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet. Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni. Tabáni István házasodni készül. A Csillag születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

Zimmer Feri 2.


szerző:
2012.12.22. 22:00
Zimmer Feri 2.

Zimmer Feri 2.: A Fikász család megszállja a Balaton-partot. Pista (Szarvas József) és Csárli (Növényi Norbert) ezúttal egy romos kastélyt szeretnének szállodává alakítani. Bár előre figyelmeztetik őket, hogy a kastély el van átkozva, ők kölcsönöket felvéve nekilátnak a munkálatoknak. Persze a várt siker elmarad, így az az ötletük támad, hogy kihasználják a kastély rossz hírét és elterjesztik, hogy a szállodában kísértetek járnak. A trükk sikeresnek bizonyul mindaddig, amíg Feri (Reviczky Gábor) egy éjjel nem találkozik egy valódi szellemmel (Molnár Piroska).

Reggeli 10-06-25


szerző:
2010.06.25. 08:17
Reggeli 10-06-25

Valóban válságban van Nagy Tomi házassága? A Reggeliben Tomi elárulja az igazságot. Növényi Norbert és nagylánya mindent megbeszélnek egymással és számos közös programot szerveznek. Szujó Zoli és Czollner Gyula Schumacheren vitatkoztak.

Reggeli 10-05-19


szerző:
2010.05.19. 08:36
Reggeli 10-05-19

Skrapits Erik jól beégett az egyik koncertjén. Szűcs Judit 50 évesen nagyobbíttatta meg kebleit, később azonban korrekciós műtétet hajtottak végre rajta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való