KERESÉS search-close

Nóra

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nóra"

Schneider Nórának:

Schneider véres bizalmi tesztnek vetette alá Nórát...

Fegyvert adnak Nóra kezébe az Alvilágban: mit kezd a helyzettel?

A Balsai Móni által alakított Nóra most először kerül szemtől szembe az alvilág legfélelmetesebb alakjával, Schneiderrel, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a családra. Az ő egyik kemény emberét Szabó Győző alakítja, aki a ma esti részben egy elhagyott gyárépületbe viszi a nőt. A három gyerekes anya kezébe fegyvert is adnak. Hogy elsül- e a pisztoly, és kit rejt a fekete maszk, ez is kiderül ma este az Alvilágból!

Ádám adóssága miatt támadtak rá Nórára

Nóra mindössze egy napot kapott arra, hogy összeszedjen kétmillió forintot...
 

Egy sorozat, ahol a családanya is belefolyik az alvilág piszkos ügyeibe

A családi idill hirtelen szerte foszlik az RTL új krimi sorozatában, amikor egy motoros támadó lelövi Nóra férjét, így a nőnek is bele kell folynia a piszkos ügyekbe.

Balsai Móni: „Egy anya foggal-körömmel harcol a gyermekeiért”

A főszereplő Nórát alakító Balsai Móni már a sorozat kezdete előtt közelebb hozta hozzánk a karakterét. Milyen motivációi vannak? Mitől működik igazán ez a krimi? Elmesélte!

Nóra


szerző:
2019.02.07. 13:09
Nóra

A negyvenes évei elején járó, háromgyerekes családanya sokkoló módon komoly tartozásokat kap a nyakába egyik napról a másikra. Ráadásul ezt a tartozást nem a bank, hanem alvilági személyek felé kell törlesztenie. Mihamarabb.

Nóri vs. Vera: a két lány összecsapásai egy videóban!

Vera és Nóri már számos alkalommal megküzdöttek egymással, most ezeket az izgalmas pillanatokat gyűjtöttük össze nektek!

Ha nem változol meg, elválunk!

Nóri és férje már hét éve vannak együtt, született egy közös kislányuk is, Nóri mégis nagyon magányosnak érzi magát a kapcsolatukban. A férje nem törődik vele, emiatt most ultimátumot ad párjának, Ricsinek.

Ezek voltak a legszebb és legszörnyűbb emlékei a Survivor játékosainak

Megjárták a poklot és a mennyországot. Több, mint egy hónapig küzdöttek, szenvedtek és éheztek a Föld egyik legszebb térségében. A műsornak vége, mi pedig arról kérdeztük a Survivor szereplőit, mi volt a legjobb és legrosszabb élményük a játék alatt.

Nóra és Lilla megtanították a „Survivor táncot” Tibiéknek

A Survivor játékosai nemcsak arról meséltek, hogy mi történt velük a verseny után, bemutatták a híres-neves közös táncukat is – amit a Holtak szigetén találtak ki –, sőt még az is kiderült, hogy Nóri igazán otthonosan mozog a konyhában.

A csinos Varga Iza is küzd az elhízás ellen

Ma van az Elhízás Világnapja, amit 2015-ben azzal a céllal hoztak létre, hogy ösztönözze az embereket az egészséges testsúly megőrzésére. Emellett az Elhízás Világnapja idén is a gyermekkori elhízás visszaszorításának fontosságára hívja fel a figyelmet. Varga Izabella is a kezdeményezés mellé állt.

A Survivorben senki nincs biztonságban!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Alig egy hete indult el a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá válik. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Nóra


szerző:
2017.08.22. 11:30
Következő rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Előző rész (2017. június 29.)

Ábel lépéselőnybe kerül a perben, de vajon felfedi ezt Nóra előtt? Vajon Ludwig tényleg beköltözik a Mátyás király térre? Vajon elárulja Tóbiás a többieknek, hogy Ludwig mire kérte őt? Emília újból szemben találja magát Félix sötét ügyleteivel…

Következő rész (2017. június 29.)

Ábel lépéselőnybe kerül a perben, de vajon felfedi ezt Nóra előtt? Vajon Ludwig tényleg beköltözik a Mátyás király térre? Vajon elárulja Tóbiás a többieknek, hogy Ludwig mire kérte őt? Emília újból szemben találja magát Félix sötét ügyleteivel…

1. rész - Egy nő tudni szeretné, hogy miért tűnt el a legjobb barátnője?!

Nóra épp a leánybúcsújára indul, amikor váratlan dolog történik. Nóra legjobb barátnője, Melinda nem jön el, ráadásul nem is jelentkezik, olyan, mintha a föld nyelte volna el...

Maja vascsővel állt bosszút Zsolton

Amikor Zsolt még Maját is megfenyegeti, és azt követeli, vonja vissza a feljelentését, Maja annyira mérges lesz, hogy a saját kezébe veszi az ügyet: egy vascsővel a kezében felkeresi Zsoltot a lakásán.

Maja:

Maja nagyon csalódott volt, amikor Nóra egy újabb fenyegetés után úgy döntött, mégsem tesz feljelentést volt barátja ellen...

Előző rész (2017. január 24.)

Barbi Alexával együtt részt vesz egy twerk tanfolyamon. Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz.

Következő rész (2017. január 24.)

Barbi Alexával együtt részt vesz egy twerk tanfolyamon. Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni. Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. 

Roland örömében megcsókolja Nórát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 5-i epizódjaiból!

Ottó édesanyja, Judit beállít Nórához, hogy Róbertről szeretne vele beszélni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 10-i epizódjaiból!

Nóra kiakad Emíliáékra, mert kimosták Róbert pólóját

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 6-i epizódjaiból!

Varga Izabella családja új taggal bővült!

Egy új jövevény érkezése mindig nagy boldogságot jelent. Nincs ezzel másképp a Barátok közt színésznője sem. A kis szőrmók hétvégén került a családhoz, és egyszerűen imádnivaló!

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Nóra és Miklós veszekedése közben betoppan Timi

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 24-i epizódjaiból!

Miklós bevallja Nórának, hogy ő felelős a kft. bukásáért

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 5-i epizódjaiból!

Haller Nórát, míg Zsolt Haller emberét ejti túszul

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 22-i epizódjaiból!
 

Emília megpróbálja kivinni Nórát az égő házból, de ő is elveszíti az eszméletét

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 15-i epizódjaiból!
 

Nóra és Emília élete veszélybe kerül

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 14-i epizódjaiból!

Nóra és Ágnes összeverekednek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 8-i epizódjaiból!

Attila és Nóra nem tudnak ellenállni egymásnak

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 1-jei epizódjaiból!

Nóra megcsókolja Attilát


szerző:
2016.03.29. 22:00
Nóra megcsókolja Attilát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 29-i epizódjaiból!

Nóra meghallgatja a felvételt, amely Zsolt szabadulásának a záloga

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 25-i epizódjaiból!

Nóra levágja a haját


szerző:
2016.03.04. 21:30
Nóra levágja a haját

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 4-i epizódjaiból!
 

Nóra megadja a számát Miklós-Róbertnek, majd megcsókolja

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 2-i epizódjaiból!
 

Nóra Róbertnek szólítja Miklóst

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 25-i epizódjaiból!

Ludwig megfenyegeti Nórát


szerző:
2016.02.05. 21:30
Ludwig megfenyegeti Nórát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 5-i epizódjaiból!
 

Nóra Miklós karjaiban talál vigaszra.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 20-i epizódjaiból!
 

Nóra megijeszti a megemlékezésre összegyűlt társaságot, míg Vilmos balesetet szenved.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 19-i epizódjaiból!
 

Ágnes bevallja Nórának, hogy tényleg megcsókolta Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 12-i epizódjaiból!
 

Nóra kérdőre vonja Miklóst, hogy ő ölte-e meg a férjét.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 6-i epizódjaiból!

Nóra és Róbert esküvője.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 22-i epizódjaiból!

Ádám, Rudi és Krisztián táncolnak Nóra lánybúcsúján.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 1-jei epizódjaiból!

Nóra és Róbert rájönnek, hogy rossz időpontra foglalták le az esküvői helyszínt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 23-i epizódjaiból!

Miklós közli Nórával, hogy Timi költözzön hozzá, ha képtelen Nóra megnevelni.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 29-i epizódjaiból!

Nóra bevallja Róbertnek, hogy nem lehet gyereke.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 26-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 21:35

Barátok közt 2015-10-21


szerző:
2015.10.21. 21:35
Mónika rajtakapja Nórát, hogy utána kémkedik.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 15-i epizódjaiból!
 

Barátok közt 2015-09-23


szerző:
2015.09.23. 21:25
Barátok közt 2015-09-23

Balázs felajánlja segítségét Péternek Hanna visszaszerzésében. Miklós és Timi kibékülnek. Olívia nyomozni kezd Aliz után. 7591-7592. rész

Barátok közt 2015-09-22


szerző:
2015.09.22. 21:25
Barátok közt 2015-09-22

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni. Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt. 7589-7590. rész

Barátok közt 2015-09-21


szerző:
2015.09.21. 21:25
Barátok közt 2015-09-21

Júlia üzleti sikere mindent tönkretehet. Eléri a Nórának szánt meglepetéssel Róbert, amit akar? Hanna életébe régi ismerős tér vissza. 7587-7588. rész

Péter közli Nórával, hogy nem akarja, hogy Hannával taktikázzon a tárgyaláson.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 14-i epizódjaiból!

Nóra elárulja Júliának, hogy hozzá akar menni Róberthez.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 17-i epizódjaiból!

Nóra kimondja Róbertnek a régen várt „szeretlek” szót.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 6-i epizódjaiból!

Dr. Balogh Nóra


szerző:
2015.01.01. 00:00
Barátok közt 12-11-21 6277-6278. epizód

Barátok közt: Miklós meglepő bejelentést tesz a taggyűlésen. Balázsnak meg kell küzdenie Hannáért. Aliz tüzes bosszút áll Kingán.

Reflektor 12-10-29


szerző:
2012.10.30. 01:00
Reflektor 12-10-29

Reflektor: Szily Nóra az X-Faktor lélekgyógyásza! A X-Faktor sztárjainak hétről-hétre többmilliós közönség előtt kell bizonyítaniuk, ami érthető módon óriási lelki terhet jelent. Ebergényi Réka heteken belül anyuka lesz!

Különleges meglepetéseket ígér a BK 6000. adása

1998 októberében így indult hódító útjára a Barátok közt. Ekkor ismerte meg az ország a Berényi család tagjait, Miklóst, Andrást, Zsuzsát, Caludiát, és a többieket, Kertészéket, Balogh Nórát és Novák Lacit.

A szerelem rabjai 11-11-10

7. rész Paz leteremti Norát, amiért az nyitva felejtette az ajtót, és így Juan Manuel bejutott az ő titkos szobájába. Barbara és Tatiana összefutnak az uszodában, ahol megtudja, hogy anyja bérletet ajándékozott Tatianának. Paz fontos tárgyalásra készül, ám valaki bezárja őt és Juan Manuelt egy hűtőkamrába. Miután kiszabadulnak, találkoznak a francia ügyféllel, Renoirral. A tárgyalás után, Juan Manuelt újra megtámadják, aki rájön, hogy a két támadásnak a franciákkal kötendő üzlethez lehet köze.

Reggeli 11-07-29


szerző:
2011.07.29. 08:35
Reggeli 11-07-29

A pénteki Reggeliben VV Éva kiborulásának okairól, a Magyar Hal Napjáról és Elvis Presley kedvenc autójáról is szó esett.

Izgalmak és bonyodalmak Barátok közt

A népszerű sorozatban idén is nyitva maradt néhány kérdés a nyári vakáció előtt...

Barátok közt 11-07-05 5731-5732. epizód

Barátok közt: Vajon Zsófi továbbra is elfojtja bánatát? Az esküvői készülődés közepette Júlia megsértődik. Linda döbbenten jön rá, hogy vipera van a fészekben.

Barátok közt 11-06-17 5707-5708. epizód

Barátok közt: Claudia beleveti magát Júlia esküvőjének szervezésébe. Szabi frusztráltan hallja, hogy Géza meg akarja venni Kinga lakását. Aliz és Ádám barátkoznak.

Barátok közt 11-06-10 5699-5700. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós elfogadja Balázs bocsánatkérését? Ádám megtalálja a módját, hogy gyorsan pénzhez jusson. Nóra és Attila békéje nem tart sokáig.

Barátok közt 11-06-09 5697-5698. epizód

Barátok közt: Ádám vívódik, mit tegyen. Nóra terve, hogy segít Attilának, rosszul sül el. Péter és Balázs megint bajba kerülnek.

Csak csajok 11-05-23


szerző:
2011.05.23. 09:05
Csak csajok 11-05-23

Csak csajok Ördög Nórával, Kumin Vikivel és Szalay Krisztával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 11-04-01


szerző:
2011.04.01. 09:05
Csak csajok 11-04-01

Csak csajok: Csak csajok Ördög Nórával, Esztergályos Cecíliával és Ábel Anitával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 11-03-28


szerző:
2011.03.28. 09:05
Csak csajok 11-03-28

Csak csajok Ördög Nórával, Oszter Alexandrával és Cleo Mitilineouval. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 11-03-23


szerző:
2011.03.23. 09:05
Csak csajok 11-03-23

Csak csajok Ördög Nórával, Pataki Zitával és Völgyesi Gabival. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Reggeli 11-02-17


szerző:
2011.02.17. 09:05
Reggeli 11-02-17

Reggeli: Varga Viktort és Ganxsta Zolit is vendégül láttuk a mai Reggeliben: Viktor „új” szerelméről, Döglégy pedig „nagy” szerelméről, kislányáról mesélt.

Reggeli 11-02-16


szerző:
2011.02.16. 09:05
Reggeli 11-02-16

Reggeli: A mai Reggeliben vendégül láttuk Kovács Katit és nevelt lányát, de eljött hozzánk Gáti Kati is, aki Hollywood után itthon forgat.

Reggeli 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 09:05
Reggeli 11-02-14

Reggeli: Korán ébredt a szombati ValóVilág4 ötödik párbajának vesztese, Olivért a Reggeliben faggattuk.

Csak csajok 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 09:05
Csak csajok 11-02-14

Minden a szerelem körül forgott a Csak csajokban: vajon milyen árulkodó jelei vannak a szerelemnek, és tényleg illat alapján választunk párt, többek között erre kerestük a választ.

Reggeli 11-01-14


szerző:
2011.01.14. 09:05
Reggeli 11-01-14

Reggeli: Születésnapján köszöntöttük Nagy Ferót, sőt: a ValóVilág4 holnapi párbajáról és a párbajozók esélyeiről is szó volt a mai Reggeliben.

Reggeli 11-01-10


szerző:
2011.01.10. 09:05
Reggeli 11-01-10

Reggeli: Visszaélnek Vastag Csaba nevével: az X-Faktor győztese a Reggeliben mesélt kellemetlenségeiről.

Csak csajok 11-01-10


szerző:
2011.01.10. 09:05
Csak csajok 11-01-10

Csak csajok: Nem könnyű feldolgozni a hirtelen jött sikert, a Csak csajokban Ördög Nóri mellett Szily Nóra és Veca mesél saját tapasztalatairól.

Csak csajok 10-10-08


szerző:
2010.10.08. 09:05
Csak csajok 10-10-08

Csak csajok: Vajon mennyire köt bennünket a családi hagyomány? Igaz az, hogy sokan szüleik meg nem valósult álmát élik meg? Kockáztathatjuk-e a jó kapcsolatot a szüleinkkel azzal, hogy ellenszegülünk nekik?

Csak csajok 10-10-07


szerző:
2010.10.07. 09:05
Csak csajok 10-10-07

Csak csajok: A legtöbb nő sem az idejét és pénzét nem sajnálva veti alá magát szépészeti beavatkozásoknak, pedig a szarkalábak és a sötét karikák eltüntetésének van egy sokkal egyszerűbb módja is. Hogyan tudjuk csupán pozitív gondolatokkal visszaforgatni az idő kerekét? Erről faggattuk Dr. Domján László agykontroll-oktatót.

Csak csajok 10-10-06


szerző:
2010.10.06. 09:05
Csak csajok 10-10-06

Csak csajok: Ma már nem a sebészkés az egyetlen megoldás a bőr fiatalságának a megőrzésére, vannak sokkal finomabb módszerek is. Bőrgyógyász-kozmetológus szakértőnk a szerdai Csak csajokban elmondta, milyen lehetőségek közül választhatnak a szépülni vágyók.

Csak csajok 10-09-20


szerző:
2010.09.20. 09:05
Csak csajok 10-09-20

Csak csajok: Kálloy Molnár Péter kisfia, Pistike megállás nélkül beszél és szalad, szülei alig győzik lekötni a rengeteg energiáját. Vajon ez azt jelenti, hogy ő hiperaktív? Pszichológus szakértőnket a hétfői Csak csajokban arról faggattuk, hogy mit kell tenni akkor, ha egy kisgyerek hiperaktív.

Barátok közt 10-09-03 5319-5320. epizód

Kamilla apja el akarja perelni Kamillát Nikolettől. Bea elérkezettnek látja az időt Szabi elcsábítására. András és László elhatározzák, hogy bemennek a postára, és megnézik Stellát a telefonkönyvben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való