KERESÉS search-close

Németh Franciska

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Németh Franciska"

A Barátok közt egykori szereplője feladta a színészi pályát!

Németh Franciska egyik nap úgy döntött, feladja addigi életét, hogy egy teljesen más hivatásnak hódolhasson. Hogy miért döntött így, arról a Fókusz stábjának mesélt!

Színészi pályáját adta fel a Barátok közt egykori szereplője azért, hogy ápoló lehessen!

Gyakran kétszáz plusz órát dolgoznak egy hónapban, vagyis még egy ember munkáját végzik el a magyarországi ápolók! Ennek ellenére a Barátok közt korábbi szereplője Németh Franciska azért lépett ki a sorozatból, hogy ápolónő lehessen, hogy emberek gyógyításában legyen szerepe. Franciska sokat tanult álmai munkájáért: a hivatásért, amit szerte a világban egyre kevesebben választanak.

Németh Franciska átvette a Telekom Tettrekész díját!

A Gyerekdokik alkalmazás kitalálója, Németh Franciska elnyerte a Telekom Tettrekész díját. Mutatjuk, hogy ez pontosan mit jelent!

Így élte meg Németh Franciska a Cápák között forgatását!

A Gyerekdokik applikáció megálmodója, Németh Franciska elárult néhány kulisszatitkot a Cápák között forgatásáról!

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

Apró Anna komolyan megsértődik a ma esti Cápák közöttben

Csoportos chatet vezetnek mindennap az RTL Klub cápái, egészen reggeltől a jó éjszakát-ig megy közöttük a diskurzus. Apró Anna elárulta, hogy történik valami, ami hosszan tartó duzzogást okoz neki a ma esti adásban.

Hamarosan valóra válik a Cápák között ápolónőjének álma

Németh Franciska a szülőknek akar segíteni Gyerekdokik nevű applikációjával, ami arra a kérdésre ad választ, hová vigyék a gyereküket egészségügyi probléma esetén? Apró Anna látott ebben fantáziát és befektetett 10 millió forintot.

Cápák között: meglátogattuk az első adás nagy nyerteseit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsora! A cápák már az első adásban 60 millió forintot fektettek be. A hétfő este másik nagy nyertese Németh Franciska volt, akinek Apró Anna tíz millió forintot ajánlott fel, és egy akcelerációs programot. A tárgyalás közben megtapasztalhattuk, milyen, amikor két céltudatos nő összecsap a stúdióban. Cápák között új időpontban, 21:35-kor itt, az RTL-en!

Balogh Péter: „Franciska prezentációja jól manipulált az érzelmekkel!”

Balogh Péter hiányolta a tényszerűséget a Gyerekdokik applikáció megálmodójától. Ha lemaradtál Németh Franciska prezentációjáról, ide kattintva tudod megnézni!

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

Apró Anna jóvoltából megvalósulhat az álma a Gyerekdokik applikáció kitalálójának!

Apró Anna 10 millió forintot ajánlott Németh Franciskának, a Gyerekdokik kitalálójának 10% tulajdonrészért. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Peller Anna hangjára meditálhatnak az ápolók!

Ma van az ápolók nemzetközi napja! Ezúttal pedig, azok kaptak, akik egész évben értünk dolgoznak, ugyanis Németh Franciska - akit a nézők láthattak a Barátok közt című sorozatban is - és Szentmiklósi Ági, egy tizenöt napos meditációt készítettek ápolók részére, melynek Anna is a közreműködője volt!

Ügyeleti kisokos


szerző:
2015.12.15. 08:16
Ügyeleti kisokos

Sokszor nem egyértelmű még egy felnőtt esetében sem, hogy milyen problémával melyik ügyeletre kell fordulni, ez egy kétségbeesett édesanya esetében pedig még bonyolultabb lehet. A Barátok közt egykori szereplője, aki már nálunk is mesélt arról, hogy ápolónőként találta meg igazi hivatását, létrehozott egy weboldalt, ahol egyértelműen fel van sorolva, mikor melyik hova kell fordulni, ami igazán hasznos lehet, különösen az ünnepek alatt. Vendégünk volt az ötlet két kitalálója Kovács Barbara, Németh Franciska.

Ápolónő lett a Barátok Közt egykori sztárja

Németh Franciskát 12 évvel ezelőtt ismerhette meg az ország, a Barátok köztben ő alakította Petrát. A színésznővel azóta nagyot fordult a világ, hiszen most úgy érzi, megtalálta élete igazi hivatását, ugyanis gyermekápoló lett. 

Németh Franciskának nem hiányzik a reflektorfény

A Barátok közt egykori sztárja, Németh Franciska 19 évesen került a sorozatba, amelyben több mint egy évig alakította Varga Petra szerepét. Mint mondja, ma már egyáltalán nem hiányzik neki a reflektorfény, hisz úgy érzi, gyerekápolóként rátalált igazi hivatására.

Reflektor 2015-11-03


szerző:
2015.11.04. 00:55
Reflektor 2015-11-03

Németh Franciska gyerekápoló lett. A Barátok közt egykori sztárja, Németh Franciska 19 évesen került a sorozatba, amelyben több mint egy évig alakította Varga Petra szerepét. Mint mondja, ma már egyáltalán nem hiányzik neki a reflektorfény, hisz úgy érzi, gyerekápolóként rátalált igazi hivatására. Kelemen Anna hátat fordít a múltjának. Az egykori playmate a negyedik x felé közeledve úgy érzi, eljött az ideje, hogy új életet kezdjen és megmutassa, ki is ő valójában. Azt persze ő is nagyon jól tudja, hogy a múltat nem lehet meg nem történtté tenni, de mint mondja, ez nem is áll szándékában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való