KERESÉS search-close

Németh Ádám

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Németh Ádám"

Márk, Ádám és László együtt vették fel a harcot a pepecselős elemekkel

Márk és az egykori top 3 igyekezett minél feszesebb tempóban elkészíteni a finálés menüsorát, azonban az óriási férfi kezeknek meg kellett küzdenie az apró, pepecselős elemekkel is. Vajon minden részlet felkerül a tányérokra?

Egykori versenytársaikkal főztek a finalisták!

Márk és Eszter is választhattak maguknak segítőket. Eszter a régi szériájából Mózessel és a Szuperdöntőben megismert Ottiliával küzdött a céljáért, Márk pedig egykori ellenfeleit (és azóta barátait) Ádámot és Lászlót kérte fel a segítőinek.

Újra együtt a Konyhafőnök top hármasa!

Emlékeztek még a gasztroműsor negyedik évadára? Az izgalmak, a textúrák és az elvárások már akkor megmérettették a versenyzőket. És hiába telt el lassan egy év, Ádám, Márk és László ismét együtt főztek!

Németh Ádám megtalálta a világ legrondább alapanyagát?

A Konyhafőnök negyedik szériájának győztese is a nyakába kapta a nyarat, és maga mögött hagyta egy időre kis hazánkat. Persze, Horvátországban rögtön „gasztro-sokkot” kapott.

Németh Ádám most Füredi Nikolett főzőtudományát tesztelte

A Konyhafőnök negyedik szériájának győztese az ázsiai konyhába varázsolt minket alapanyagaival. De vajon sikerült a színésznőnek megugrani a feladatot?

Sárközi Ákosék a Gourmet Fesztiválon hódítanak!

Tegnap elindult az idei legnagyobb gasztro fesztivál, ahol kedvenc Séfünkkel és a Konyhafőnök negyedik szériájának győztesével, Németh Ádámmal is találkozhatnak a látogatók.

Ádám és Domi saját kabalájukat is bevetették Kati győzelméért

Kati Ádámot és Domit választotta maga mellé, hogy segítsenek neki a háromfogásos menü elkészítésében. A menüről, a közös munkáról és a konyhafőnökükről kérdeztük a két győztest!

A Konyhafőnök győztese meghódítja a világot!

Németh Ádám egy kis időre lelépett, de nem kell megijedni: csak úgy döntött, utazgat egy kicsit! Hogy hova? A cél Thaiföld és Kambodzsa! Szerencsére nem hagyta képek nélkül a rajongóit.

Sztárok nappalijában: így töltötték a hírességek a szeretet ünnepét

Puskás Peti, Voksán Virág, Kiszel Tünde, Molnár Andi, VV Soma, Konkoly Ági, Németh Ádám, Peller Anna és férje, Mikike mind úgy döntöttek, hogy beengedik a Fókusz nézőit karácsonykor nappalijukba, és megmutatják, hogy ők, hogyan ünneplik a szeretet ünnepét.

Kalandra fel: Sárközi Ákosék vadászni indultak!

Mi történik, amikor a Konyhafőnök séfje, a műsor győztese és az egyik döntős vadász találkozik? Abból bizony izgalmas közös emlékek születnek: elmentek ugyanis megfogni az ebédhez valót.

Karácsonyi költekezés: milyen mélyen nyúlunk a zsebünkbe?

Fantasztikus időszak ez. Csodásan feldíszített fák, gőzölgő ételek, karácsonyi vásárok, meghittség, meglepetések készítése. De ugye önöknek is ismerős a roham, amikor bankkártyával, spórolt pénzzel, netán hitellel a zsebben igyekeznek az emberek gyorsan valami karácsonyi ajándékot vásárolni. Na de: mégis mennyit költünk ilyenkor? Kapaszkodjanak meg, idén 1000 milliárd forint fölé is ugorhat a decemberi bolti költekezés.

Megnyerte a Konyhafőnököt, valóra válthatja álmát

Egy srác, aki bicajjal jár mindenhova, és nagyon szeret főzni, most akár saját éttermet is nyithat. Németh Ádám ugyanis az a srác, aki megnyerte a Konyhafőnököt. Vitte a 10 milliós fődíjat és már van is terve vele. Mindezt a piacon mesélte el nekünk.

Németh Ádám leleplezte a győztes kabaláját!

A péntek egy óriási nap volt a Konyhafőnökben: Ádám és Márk egy végső főzésben mérték össze a tudásukat, hogy utána a zsűri eldöntse, ki lesz a győztes. Végül Ádám emelhette a magasba a győztes trófeát, ráadásul a titokzatos szerencsét hozó zoknijában.

Németh Ádám lett A Konyhafőnök negyedik évadának győztese

Véget ért az RTL Klub nagysikerű gaszto realityjének újabb évada. A fináléban Németh Ádám és Wirgha Márk küzdött meg a tízmillió forintos nyereményért és a Konyhafőnök címért.

Exkluzív: Ádám és Márk első reakciója az eredményhirdetés után!

Örömmámor és szomorkás könnyek: Ádám alig bírt megszólalni a meghatottságtól, annyira boldog volt, hogy ő lett a Konyhafőnök. Eközben Márk fájdalommal ugyan, mégis pozitívan írta le, mi is van benne! Gyertek velünk a kulisszák mögé!

Ákos és Dávid megtiszteltetésnek érezték, hogy Ádámmal főzhetnek

Igazi örömfőzés zajlott a pirosaknál, Ádám csapatában. Ákos és Dávid érezték a finálé súlyát, de mindenképpen a legjobb munkájukkal akarták segíteni Ádámot. A finalista pedig bízott bennük annyira, hogy nyugodtan dolgozhassanak.

Miért éppen Ádámra esett a választásuk? Megkérdeztük a zsűrit!

Óriási döntést kellett meghoznia Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának és Fördős Zének. A döntő könnyes és boldog percei után elmesélték, milyen is volt meghozni ezt a döntést, és azt is, mi kell ahhoz, hogy valaki jó konyhafőnök legyen!

Németh Ádám: „Olyan volt, mintha kilőttek volna az űrbe”

A győzelmi mámort követően beszélgettünk a győztessel, akinek még mindig fülig ért a szája. Az eredményhirdetésről, az utolsó főzésről és persze a terveiről kérdeztük.

Ádám döntős menüsora

A finalistáknak 180 percük volt a menüsoruk elkészítésére, mindketten 3-3 fogást készítettek. Most pedig megnézhetitek mit álmodtak meg a fináléra!

Ádám lett a Konyhafőnök negyedik évadának győztese!

A versenyzők napról-napra egyre magasabbra emelték a lécet, harcba szállva a versenytársaikkal és magukkal is. A zsűri szerint minden résztvevő nyertes, de Ádám és Márk közül csak egy valaki győzhetett. Végül meghozták a nagy döntést.

A zsűri felidézte, hogyan is dolgozott Ádám az egész verseny alatt

A zsűri nemcsak a mai teljesítményüket figyelte a finalistáknak, de azt is felidézték, milyen fontos pillanatokat éltek át a versenyben. Márk és Ádám is rengeteg élményt, kihívást és természetesen fejlődést tudhat maga mögött.

Vajon hogyan teljesített Ádám és Márk a fináléban?

Miután megkóstolták a finalisták ételeit, a zsűri elvonult, hogy megvitathassák: hogyan is sikerültek a fogások.

Eljött az utolsó kóstolás ideje!

A finalistáknak 180 percük volt a menüsoruk elkészítésére, ezt követően pedig elérkezett a nagy pillanat: a zsűri végigkóstolta mindkettejük ételeit. Eljött a legfontosabb kóstolás ideje!

Ádám örömmel akarta elkészíteni a háromfogásos menüsorát!

Ádám nagyon fontosnak tartotta, hogy ne felejtsék el: a főzés egy örömteli feladat, és ez az ételen is érződik. Ezért is választotta maga mellé Dávidot és Ákost: mindent átbeszéltek, így gördülékenyen tudtak együtt dolgozni.

A finalisták kaptak egy kis segítséget!

A három fogásból álló menüsorukat a finalisták nem egyedül készítették el, segítséget is kaptak: visszatértek a középdöntős versenyzők! Ádám Ákost és Dávidot, Márk pedig Krisztit és Rolandot választotta a csapatába.

 „Ez lesz életetek legnehezebb és legfontosabb főzése!”

Ádám és Márk egyaránt óriási tervekkel és reménnyel érkeztek a versenybe, a fináléban pedig már mindketten a győzelemre hajtottak. Az utolsó nagy főzésük előtt a zsűri is ellátta őket pár jó tanáccsal.

Márk és Ádám a Konyhafőnök fináléjában!

Eldőlt: a műsor negyedik évadában Ádám és Márk között dől majd el, hogy melyikük nyeri el a Konyhafőnök címet!

Így álmodta meg Ádám a tök-desszertet és főételt

Az első feladatban különféle tökökből kellett desszertet és főételt készítenie a versenyzőknek. Ádám  Kurucz Kolost választotta segítőjéül, mivel mindenképpen jó hangulatban akart főzni a konyhában, Kolos pedig egy vidám fazon.

Ha verseny van, Ádám mindig mintás kabala zoknit húz

Amikor Zé odapattant mellé, Ádám megemlítette neki, hogy a mai nap a virágok jegyében telik: virágos zokniban virágokat tesz az ételbe. Itt nem állt meg a sztori: minden napra akad egy különleges zoknija.

Ádám: „Szeretek jó hangulatban főzni”

Ádám kimondta: ahhoz, hogy nyerni tudjon, jól kell éreznie magát a konyhában, éppen ezért válaszotta maga mellé Kolost, mivel egy vidám fazonnak ismeri.

Az előző széria döntősei visszatértek a Konyhafőnökbe!

Az első feladatban különféle tökökkel kellett dolgoznia a versenyzőknek: főételt és desszertet készítettek, persze nem egyedül! Az előző széria döntősei visszatértek és hárman besegíthettek Márknak, Ádámnak és Lászlónak.

Mit szóltak a dobogósok a továbbjutáshoz?

Miután kiderült, hogy ők hárman sétálhatnak fel a galériára, meséltek egy kicsit a boldogságról, a feladatokról és persze elkövetkező kihívásokról. Hogy ki mennyire vágyakozik a döntőbe? Elmesélték!

Sült kelkáposzta főzelék spárgás-mogyorós lazac fasírttal és sült pakchojjal

A zsűri szerint Ádám izgalmas kombinációt tett a tányérra, ami még így is hozza a káposzta jellegzetességeit. A fasírtot nemcsak a formájával, de a mogyorós ízesítésével is megújította. Egyedül a kelbimbó túlzó jelenlétét sajnálták.

Íme, a Konyhafőnök negyedik évadának dobogósai!

Ádám, Márk és László sétálhattak fel a galériára a zsűri döntése alapján, így ők tovább küzdhetnek a Konyhafőnök címért.

A döntő harmadik napján Pallag Dávid búcsúzott a versenytől

Az eredményhirdetéskor kiderült, kik azok a versenyzők, akik a Konyhafőnök dobogósai lettek. Egy embertől azonban búcsúznunk kellett.

Ádám próbált együtt haladni a séffel, elvágta a kezét!

Ádám mindent megtett, hogy lépést tudjon tartani a séffel, azonban egy óvatlan pillanatban nem figyelt és elvágta az ujját. A séf szólt rá, hogy azonnal kösse be az ujját. Utána robogott is tovább a feladattal.

A séf ismét megmutatta! Ilyen paprikás krumplit még nem láttál!

Az első feladatban a versenyzőknek a séf paprikás krumpliját kellett lemásolniuk, most azonban nem nézhették végig nyugodtan az elkészülését! Lépést kellett tartaniuk a séffel és egyszerre kellett főzniük vele.

Szarvas gerinc sárgabarackos rostpogácsával és bagett mártással

Rozina szerint Ádám kreatívan használta fel a kenyeret, izgalmas ötlet volt a bagett mártás. A pogácsája is jó állagú lett.

Ádám legjobb barátja az ajándék szifon lett!

Miután ő szerezte meg az első feladattal az előnyt, választhatott egy alapanyagot a második kihívás során, amit készen megkapott: a legnagyobb mumusára szavazott, a szifonra. Ez az ajándék teljes lelki nyugalmat adott neki a főzés alatt.

Ádám: „Úgy kellett  nekem ez a győzelem, mint egy falat kenyér!”

Az első feladatot követően a zsűri elvonult és eldöntötte, melyik versenyző teljesített a legjobban. Végül Ádámra esett a választásuk, aki borzasztóan örült az előnynek.

Languszta cukkinis omlettel, posírozott körtével, és languszta velutéval

A zsűri örült neki, hogy Ádám mert egyszerű lenni, hiszen így kiemelte a languszta ízét. Azonban előre ki kellett volna vennie a húst a páncélból, hogy azzal már ne a vendég küszködjön.

Sült zöldséges zöldségtorony banános besamellel és rózsaborsos sárgarépa raguval

A zsűri szerint nagyon összeszedetten dolgozott, szépen felépített az étele, amelyben a rétegek is nagyon jól passzolnak egymáshoz. Egy dolgot hiányoltak: a mártást.

Hogyan kell megölni egy langusztát? Ádám leskelődött!

Ádám is tétován állt hozzá a langusztához, nem nagyon tudta, hogyan kellene feldolgozni az alapanyagot. De nem tétlenkedett, próbált a versenytársairól puskázni.

Öten egyenes ágon jutottak a Konyhafőnök döntőjébe

Miután a zöld csapat szerezte a legtöbb pontot, ők biztosan bejutottak a döntőbe. A kék csapat lett a második, közülük Ádám és Márk sétálhattak fel a galériaára, Rolandnak és a pirosaknak viszont még párbajoznia kellett.

Németh Ádám: „Nagyon szeretnék nyerni, szeretnék elmenni a legvégéig!”

Ádám inspirálónak tartja, hogy a legjobbak között lehet a Konyhafőnök döntőjében. Persze, azt ő sem tagadja, hogy az elvárások egyre nagyobbak. Eddig is voltak kihívások bőven, ezekről, a legnagyobb ellenfelekről és persze a csapatversenyekről kérdeztük.

Íme a Konyhafőnök negyedik évadának döntősei!

Ma este véget ért a középdöntő és kiderült, kik azok a versenyzők, akik a Konyhafőnök döntőjében küzdhetnek tovább a győzelemért. A top 6-ot az eddigi kihívásokról, a legnagyobb ellenfelekről és persze a boldogságukról kérdeztük.

A kékek a majonézen csúsztak el?

A kékek szerencséjére a zöld csapat a nehezebb ételt választotta, így nekik a kacsa rilette maradt - persze tudták, hogy ez is rejt egy csomó buktatót. Végül a majonézzel gyűlt meg a bajuk, hiszen nem lett elég a tálaláshoz.

Roland nem árulta el a koncepcióját, a csapattársait ezzel kiborította

Roland konyhafőnökként leosztotta Márk és Ádám között a feladatokat, azonban a teljes képet, hogy mi is lesz a végén, nem árulta el nekik, ez pedig mindkét csapattársát frusztrálta.

Ádám sodrófával ment a pizzának! Nem kellett volna?

A kék csapatban először Ádám volt a konyhafőnök, és eléggé nagy volt a kétely a pizza tésztáját illetően. Végül Roland rakta össze az alapot, amit Ádám sodrófával nyújtott ki. Meg is lett az eredménye: ropogósan vékony lett. Vajon a zsűri erre vágyott?

Márk: „Roland úgy viselkedett, mint egy rossz óvódás kissrác”

A harmadik feladatban Márk volt a konyhafőnök, és Rolandot nem igazán tudta hova tenni: a csapattársa mindenben ellentmondott neki, és makacskodott.

Pajkos turbolya textúrák őzgerinccel és hízott liba májával

Ugyan Roland volt a konyhafőnök, azonban nem igazán ismerte a turbolyát, ezért Márkék átvették az ötletelés szerepét tőle. Ádámmal vezényelték le az étel elkészítését.

Tamarinddal és tengeri spárgával töltött tésztabatyu, wakaméval marinált töksalátán, tejszínes tökmártással és sült feketegyökérrel

Miután a pirosak előnyhöz jutottak, a második feladat elején elvehették a kékektől két dolgot: a két legfontosabb alapanyagot választották. Ádámék először bepánikoltak, azonban az új koncepció végül szép lassan kialakult.

Töltött ördögszekér gomba, vargányás rétessel cukorborsó ágyon

A harmadik feladatban Márk volt a konyhafőnök, és Rolandot nem igazán tudta hova tenni: a csapattársa mindenben ellentmondott neki, és makacskodott.

Márk és Ádám átvették az irányítást a konyhafőnöktől

Ugyan Roland volt a konyhafőnök, azonban nem igazán ismerte a turbolyát, ezért Márkék átvették az ötletelés szerepét tőle. Ádámmal vezényelték le az étel elkészítését.

Kék csapat: „Maradt egy kosárnyi káoszunk”

Miután a pirosak előnyhöz jutottak, a második feladat elején elvehették a kékektől két dolgot: a két legfontosabb alapanyagot választották. Ádámék először bepánikoltak, azonban az új koncepció végül szép lassan kialakult.

„Kriszti jó kapitány volt, jól vezette a kis közös hajónkat!”

Egy új, kiegészült csapatban mindig nehezebb egy kicsit, azonban a kiegészült zöldek nagyon jól tudtak együtt dolgozni a Gundel étteremben. Kriszti konyhafőnökségéről, a nagy múltú étteremről és a közös munkáról faggattuk őket!

A zöldek összedolgoztak: tökéletes tányérokat akartak

A zöld csapat Kriszti vezetésével jól haladt, a konyhafőnök minden lépést ellenőrzött és folyamatosan figyelte, hogyan állnak az idővel.

Vajon hogyan élték meg a párbajozók a humusz-küzdelmet?

A sárga és a piros csapat versenyzőinek egy párbajon kellett bizonyítania, hogy ott a helyük a középdöntőben. Krisztit, Ádámot, Tomit és Lászlót erről és óriási boldogságukról kérdeztük.

Ádám átvette Tomi konyhafőnök szerepét?

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Ádám: „A császárhús 20 percig teljes agyhalált okozott”

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

Mitől is főzelék egy főzelék?

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Sült császárszalonna párolt káposztával, káposzta velutéval és fekete lencsével

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

Sóska diós-parmezános ropogóssal és sült fügével

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

A sárga csapat kecskéből készített étele

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Kacsamell szelet quinoakásával, mazsolás-baconos bulgurfasírttal és parmezános quinoaropogóssal

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

A sárgák végre összekovácsolódtak a luxus étteremben?

Eddig még nem szereztek pontot, ezért Ádám konyhafőnökként mindenképpen össze akarta hozni valahogyan a csapatot. Ez be is jött. A kezdeti nehézségek ellenére jól mozogtak az idegen konyhában.

László szigorú tekintetét semmi sem kerülhette el

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

Tomi: „Egy csapat vagyunk, úgyhogy próbáljunk meg egy csapatban dolgozni”

A sárga csapat Lenit választotta, így az oroszkrém tortát kellett elkészíteniük. A sütés nem volt feszültségmentes: László kételkedése kiakasztotta Tomit.

Meczker Tomi: „Iszonyat jó fejek vagyunk mi hárman, ha lehet ezt így mondani”

A sárga csapatot a luxus étteremről és az ottani főzésről kérdeztük. Az elsőre félelmetes feladatot végül pontra váltották, és a csapat is végre összeért ezen a kihíváson.

Salsában sült steak, tempurálban fermentált karfiol és burgonya

A séfet elborzasztott a sárga csapat tálalása, hiszen Ádámtól nem ezt szokta meg. Képzavart okozott a tányér, pedig az ízek rendben lettek volna.

A sárgák lefagytak: mit készítsenek a kardhalból?

Az első feladatban László volt a konyhafőnök, és szíve szerint elcserélte volna ezt a posztot. Nem igazán tudták, mit kezdjenek a kardhallal: Ádám próbálta kierőszakolni Lászlóból a választ, de nem igazán jött a megoldás.

Ha túl sokáig bontod a csirkét, elúszol az idővel!

A második feladatban a sárgáknál tovább gyűrűzött a káosz: Ádám és László nem tudta, hogy Tomi mit is szeretne kezdeni a csirkével.

Séf:

A harmadik feladat során Ádám is nehezen tudta eldönteni, hogy mit is készítsenek a savanyított karfiolból és citromból. Az elkészült tányérokra végül egy-egy óriási hús került, ami elborzasztott a séfet.

Így jutott el a sárga csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A sárga csapat tagjai – Ádám, László és Tomi – az első elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

A séf után a versenyzőknek most Rozina extravagáns ételét kellett lemásolniuk

Most Rozina mutatott egy izgalmas receptet a versenyzőknek: sütőtökből készült tökfőzeléket készített japán omlettel. Miután csak László nézhette végig a főzést, a versenyzőknek újra kellett kreálniuk az ételt.

László, Tomi és Ádám is a középdöntőben!

Az elődöntő nagy döntése is elérkezett: kiderült, hogy melyik három versenyző juthat tovább a középdöntőbe. Végül Barna és Heni búcsúztak a versenytől az elődöntő utolsó napján.

 Lepényhal roston és posírozva jégkáposztás vöröslencse salátával, édesburgonya pürével

A zsűri szerint Ádámnak nem kellett volna posíroznia a halat, jobb lett volna, ha ezt a változatot lehagyja a tányérról. Az viszont jó elem volt, hogy nem hagyta elveszni a jégkáposzta jellegzetességeit.

Milyen a tökéletes romantikus vacsora? A versenyzők megmondták!

A romantika terepén elengedhetetlen egy-egy finom és kedves fogás, amivel még szebbé tesszük a párunk napját. Hogy milyem menüt állítanának össze a versenyzők? Erről kérdeztük őket!

A zöldeket egy hajszál választotta el a kudarctól?

A munkatempó a zöldeknél sem egyezett: Ádám próbálta minél jobban hajtani Gábort, nehogy a végén semmi se kerüljön a tányérra.

Ádámot lesokkolták a fánkok, a végén már majdnem feladta

A zöld csapatban eluralkodott a pánik: egyrészt ők kapták a hátrányt, így nem használhattak gépeket, másrészt egyáltalán nem mozogtak otthonosan a fánkok világában. A vége felé Ádám már kezdete elengedni az egészet.

A zöld csapat töltött fánkjai

A zsűri szerint Ádám és Gábor nem fánkokat készítettek, hanem feltaláltak egy új édességet. A karamell és a dió párosítását nagyon jó ötletnek nevezték, azonban szerencsésebb lett volna, ha nem felülről, hanem oldalról töltik be a fánkokat.

A versenyzőkkel a gyerekkori ételeik között kalandoztunk

A versenyzőkkel újra múltat idéztünk egy kicsit, hogy megtudjuk, miért rajongtak kicsi korukban. Nem meglepő: volt, aki már apróságként is odáig volt a különleges ételekért.

A zöld csapat újragondolt vadas étele

A zsűri hiányolta az újragondol ételből a "vadasságot". Az utolsó pillanatban a tányérra tett mártást pedig jobb lett volna lehagyni, hiszen túlságosan folyós lett.

Vajon kivel dolgoznának egy csapatban a versenyzők?

Újra eljött a csapatverseny napja, így az előző nap legjobbjai választhattak maguk mellé társat: Ádám Gábort (zöldek), László Tomit (pirosak), Barna pedig Henit (kékek) választotta.

Ádám megállás nélkül módosítgatta a receptjét

Ádám folyamatosan módosítgatta a receptjét, hezitált, nem tudta eldönteni, hogy melyik irányba induljon el a garnélával. Zé javaslatára végül megpróbált egyetlen verziónál maradni.

Ádám teljesen bepánikolt a hátráltatás miatt!

Ádám megint bevonzotta a hátrányt és ezért neki a második feladatban egy plusz elemet - piros majonézt - is készítenie kellett. Nagyon beparázott, hogy nem tud mindent a tányérra tenni a séf ételéből.

Sokkoló válaszok: a versenyzők igazán különleges ételeket kóstoltak!

A negyedik hét elődöntősei már az első napjukon egy igazi ínyencséggel, bikaherével találkozhattak a versenyben. Megkérdeztük őket, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit eddig életükben ettek. Akadt itt csiga, here, polip és egy igazán meglepő is a válaszok között.

Tigrisrák farok üvegtészta salátával, szezámos ráktallérokkal, marinált édesköménnyel és garnélamártással

A zsűri szerint Ádám tökéletesen készítette el a rákot, mutatós és finom lett. Azt viszont sajnálták, hogy Ádám nem tudta, hogyan bánjon az üvegtésztával, pedig jó elegyet alkotott volna a roppanós zöldségekkel.

Ádám egy liba burgerrel szerette volna elnyerni a zsűri szívét

Ádám igyekezett újszerűen hozzáállni a libához, ezért egy fine dining irányba elvitt burgert készített az első feladatban. Vajon a zsűrinek bejött a street food étele?

Ádám hátrányba került: csellel próbálta meg kijátszani Dávidot

A második feladatban Ádámnak taktikáznia kellett, hiszen a 15. percben Dávid elvehetett tőle akármit. Ádám pont ezért próbált lassabban dolgozni, és mindent eldugott a pultjáról, nehogy valami értékeset vegyen el tőle a versenytársa.

Vajon a versenyzők mennyire édesszájúak?

Újabb körkérdés, újabb téma! Most arra voltunk kíváncsiak, a versenyzők milyen kapcsolatban állnak az édességekkel. Enni vagy inkább csak készíteni?

Libaburger kölespogácsával és kardamomos szőlőchutneyval, libatepertővel töltött szőlőfalatkákkal

A zsűri szerint Ádám egy bátor és jó ötlettel indított az első feladatban, azonban Rozina hiányolta, hogy kézbe lehessen venni a burgert, maga a hús pedig egy picit alulkészült lett.

Csirkemell párolt zöldségekkel, besamel mártással és karamellizált fekete répával

Ádámot megdicsérte a zsűri, amiért nagyon vigyázott a csirkére és nem szárította ki. Jó ízekkel dolgozott, azonban a pepita tálalást kicsit eltúlozta.

Az első feladatban Ádám teljesített a legjobban, az övé lett az előny!

Miután a zsűri végigkóstolta a versenyzők ételeit, jöhetett az értékelés. A legjobbnak végül Ádám tányérját ítélték meg, ezért ő a második feladatban előnyhöz jutott.

Ádám zavarba jött: Sárközi Ákosból zsebséf lett

Ádám bevállalta, hogy ő is főz a második feladatban és nem megy fel a galériára. Azonban így is maradt az előnyéből: öt percre a séf bármiben segített neki a konyhában. Ádám azonban annyira zavarbajött, hogy alig mert kérni tőle valamit.

Vajon mennyire pedánsak a konyhában a Konyhafőnök versenyzői?

Sárközi Ákos köztudottan nem szereti, ha valaki rendetlenül főz, ezért kíváncsian körbekérdeztünk a versenyzőknél: ők hogyan működnek a konyhában? Rend vagy káosz jellemzi őket?

Marhahátszín, őszi magvakban pirított bikaherével, zöld csicsókapürével

A zsűri szerint Ádám egy vagány, bevállalós tányérral indított, ami igazán önazonos lett. Jól vette az akadályokat és izgalmasan bánt a herével.

Németh Ádám


szerző:
2016.10.17. 19:00
Ellepték a Városligetet a biciklisták!

És nem is akármilyen kerékpárokat láthattunk. Németh Ádámot, a főszervezőt kérdeztük arról, hogy mi is zajlott a Városligetben?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való