KERESÉS search-close

Nádas György

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nádas György"

Hoppá! Rendőrök vitték el a Drága örökösök szereplőjét!

A polgármesternél olyasmit találtak a rendőrök, ami büntetőeljárást vont maga után... mi lesz így Ökörapátival és lakosaival?!

Nádas György a Drága örökösökben!

Gubik Petra és Bereczki Zoltán után újabb sztárvendég a Drága örökösökben: ezúttal Nádas Györgyöt láthatjuk, aki jó pár kellemetlen pillanatot szerez a polgármesternek...

Miller Zoltán és Nádas György fiaikkal szerepeltek az Oltári csajokban

A színészeket meglepte a felkérés, de örömmel mondtak igent, ugyanis fiatalkori énjeiket saját gyermekeik alakították a sorozatban. 

Apák és fiaik az Otlári csajokban!

Fiaik játsszák az apák fiatalkori énjét a telenovellában. Egészen biztos, hogy ilyen szereposztásban biztos, hogy még nem látta a nagy közönség Nádas Györgyöt és fiát, Gábort; illetve Miller Zoltán és fiát, Dávidot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való