KERESÉS search-close

Music Fm

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Music Fm"

Mit szól Sebestyén Balázs a Music FM bezárásához?

Mit szól Sebestyén Balázs a konkurencia, a Music FM bezárásához? Erről is lesz szó 12-én este, 22.30-kor a Házon kívülben!

Pontban éjfélkor elnémult a Music Fm

Hiába szerettek volna azzal a számmal búcsúzni, amivel elindult a rádió. Pontban éjfélkor elnémult a Music Fm, így a zene már nem érhetett véget. A Music Fm engedélyét hét év működés után a médiahatóság szabálytalanságokra hivatkozva nem hosszabbította meg. A rádió rajongói ma csalódott üzenetekkel bombázták a rádió közösségi oldalát. Sőt, sokan még a rádiófrekvenciák szétosztásáért felelős Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság oldalán is panaszkodtak. A frekvencián egyelőre nem szól másik rádió, mert a hatóság még nem írt ki rá pályázatot.

Itt a Comet dal eddig még nem hallott verziója!

A The Biebers és Herrer Sári a Music Fm stúdiójában adták elő a 2016-os Comet dal akusztikus változatát. Ha kíváncsi vagy, hogyan szól Puskás Petiéktől a Minden a miénk élőben, nézd meg a videót! Ha pedig nem szeretnél lemaradni a dalhoz készült vadonatúj klipről, tarts velünk október 20-án (csütörtökön), mert exkluzív klippremierrel készülünk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való