KERESÉS search-close

Mr. Big

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mr. Big"

Tóth Gabi levette a lábáról Mr. Biget!

Bizony igaz volt a hír, hogy három évvel ezelőtt az énekesnőt felfedezte magának Chris Noth, a Szex és New York című sorozat sztárja: a világsztár egy budapesti bárban énekelt együtt Tóth Gabival.

Tudjátok, ki forgat most Budapesten? Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon számoltunk be arról, hogy Chris Noth érkezett a fővárosunkba. A 21. századi szingli és nem szingli nők talán egyik legnagyobb bálványa a színész, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a Szex és New York című világhírű tévésorozatból, Mr. Big. Az akkor 61 éves hollywoodi sztár Budapesten forgatott és interjút adott a Fókusznak. Mesélt gyerekkoráról, sorozatbeli partneréről, Sarah Jessica Parkerről és budapesti élményeiről is.

Tóth Gabi elbűvölte a nők bálványát

A Szex és New York című sorozatban a Mr. Big-et alakító Chris Noth felfedezte magának Tóth Gabit. A világsztár egy budapesti bárban énekelt együtt az X-Faktor mentorával.

Tóth Gabi és Mr. Big egymásra hangolódtak!

Az X-Faktor mentora karaokezni indult a hétvégén, és egy hatalmas találkozással zárult az estéje! A Szex és New York Mr. Big-je, a jelenleg Magyarországon forgató Chris Noth figyelt fel Gabi hangjára és fel is kérte egy duettre.

Tóth Gabit megénekeltette Mr. Big!

Múlt héten mindenki bepörgött, hiszen bejelentették az X-Faktor következő szériájának mentorait. A négy ítész között újra ott köszönhetjük Tóth Gabit, aki a hétvégén izgalmas sztár-kalandba keveredett.

Mr. Big Budapesten forgat!


szerző:
2016.04.11. 17:30
Mr. Big Budapesten forgat!

A 21. századi szingli és nem szingli nők talán egyik legnagyobb bálványa. Ő Chris Noth, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a Szex és New York című világhírű tévésorozatból, Mr. Big. A 61 éves hollywoodi sztár éppen Budapesten forgat és interjút adott a Fókusznak. Mesélt gyerekkoráról, sorozatbeli partneréről, Sarah Jessica Parkerről és budapesti élményeiről is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való