KERESÉS search-close

Miklósa Erika

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miklósa Erika"

Minden gyermeknek biztonságos családban kellene felnőnie

Ma Magyarországon 23.000 gyermek él állami gondoskodásban, ami azt jelenti, hogy 23.000 olyan gyerek van az országban, akik valamilyen oknál fogva nem élhetnek a vérszerinti szüleikkel. Mert például bántalmazás, súlyos elhanyagolás, vagy épp mélyszegénység miatt kiemelik őket a saját családjukból. Tápai Szabina, Miklósa Erika és Sebestyén Balázs is arra próbálja felhívni a figyelmet az SOS Gyermekfalu kampányában, hogy minden gyerek biztonságos családban nőhessen fel.

Megrendítette Miklósa Erikát az SOS Gyermekfaluban tett látogatása

Miklósa Erika, a világszerte ünnepelt operaénekesnő irigyli Marikát, aki nevelőszülő az SOS Gyermekfaluban. Erika, örökbefogadó szülőként látogatta meg Kecskeméten Marikáékat. Amíg ő örökké anyukája lesz gyermekének, addig Marika legszebb és legnehezebb feladata, hogy csak addig szeressen és neveljen egy kisgyereket, amíg az saját családjába vissza nem kerülhet vagy örökbefogadó szülők haza nem viszik.

A babavárás nehézségei


szerző:
2017.02.07. 17:35
A babavárás nehézségei

Béres Alexandra és Miklósa Erika mesél bánatról, türelemről és végül határtalan boldogságról. A gyermekáldás az egyik legcsodálatosabb dolog egy nő életében. Sokan azonban kénytelenek keményen megküzdeni ezért az ajándékért.

Story Extra 2017-02-07


szerző:
2017.02.07. 17:25
Tabutéma: sztárok és az örökbefogadás

Tavaly nyáron egy igen komoly témával kereste fel a Fókusz riportere Miklósa Erikát. Az opera-énekesnő minden idejét eddig a szakmája kötötte le, de hirtelen teljesen megváltozott az élete. Férjével, Zsolttal úgy döntöttek, örökbe fogadnak egy négyhónapos kislányt.

Miért döntött az adoptálás mellett Miklósa Erika?

A világhírű operaénekesnő több mint fél éve fogadott örökbe egy apróságot. Miklósa Erika és férje Zsolt közös utódot is vállalhatnának, ők azonban mégis az adoptálás mellett döntöttek. Erről, és pályafutásának negyedszázados évfordulójáról is mesélt nekünk.

Story Extra 2016-02-09


szerző:
2016.02.09. 17:25

Fókusz 15-08-04


szerző:
2015.08.04. 19:25
Fókusz 15-08-04

Fókusz: Határtalan fizetések - Vállalják az utazást csak, hogy az itthoni bérük sokszorosát kapják. Ausztria közel van, sok magyar ezt ki is használja. Szégyenlista - Van, aki másfél milliárddal tartozik, más csak több százmillióval. Hova tűntek a legnagyobb adósok? Tabuk nélkül - 45 évesen fogadott örökbe egy kislányt, Miklósa Erika őszintén mesél döntéséről és boldogságáról.

Itthon tabutémának számít, Miklósa Erika mégis nyíltan beszélt róla

Miklósa Erikával szinte futtában találkozunk, annyira elfoglalt. Eddig azonban javarészt a hivatása kötötte le legtöbb idejét. Nemrég azonban édesanya lett, egy négyhónapos kislánynak az anyukája, akit férjével, Zsolttal fogadtak örökbe. A kisbaba érkezése teljesen megváltoztatta az életüket.

Miklósa Erika őszintén beszélt örökbefogadott kislányáról

Miklósa Erikával szinte futtában találkozunk, annyira elfoglalt. Eddig azonban javarészt a hivatása kötötte le legtöbb idejét. Nemrég azonban édesanya lett, egy négyhónapos kislánynak az anyukája, akit férjével, Zsolttal fogadtak örökbe. A kisbaba érkezése teljesen megváltoztatta az életüket.

MIKLÓSA ERIKA: „Az örökbefogadás tabutémának számít itthon”

Az operaénekesnő anyuka lett. Férjével, Zsolttal egy újszülött kislányt fogadtak örökbe. Erika úgy érezte, erről beszélnie kell, mert itthon még mindig nagyon sok tévhit övezi ezt az egyébként rendkívül pozitív témát.

50 tehetséges fiatalnak segítenek

Egy fiatal hidrobiológus, aki operaénekes szeretne lenni, és egy látássérült lány, aki a Riói Olimpiára készül. 50 fiatal magyar tehetséget válogattak ki egy programnak köszönhetően. Hogy álmuk valóra váljon, nem akármilyen mentort kaptak maguk mellé. Egy-egy tehetség kezét hat hónapig többek közt Miklósa Erika, Pataki Ági vagy Bozsik Yvette fogja majd.

Reggeli - Csak csajok 12-07-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 11-11-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy nõi társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fél kettő 11-10-21


szerző:
2011.10.21. 14:15
Fél kettő 11-10-21

Fél kettő: A nagy lehetőség - Berki Krisztián kijutott a londoni olimpiára, vendégem volt a tornász. Sztárkultusz anno - Karády és Jávor egy-egy filmszerepük árából akár egy házat is meg tudtak venni. Hírnév és felelősség - A legbefolyásosabb nők közé választották, most egy alapítványnak segít Miklósa Erika.

27 ezren csapnak fel önkéntesnek egy napra

Hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon a KöZöD! Önkéntes Fiatalok Napját szombaton.

Fél Kettő 11-02-01


szerző:
2011.02.01. 14:20
Fél Kettő 11-02-01

Fél Kettő: Remény nélkül? - Minden ötödik magyar állást keres. Hogyan adjuk el magunkat a munkaerőpiacon? „Fejben dől el” - Sokszor akkor érkezik meg a gyermek, amikor a szülők már feladták a próbálkozást. Önzetlenül, ingyen - Az önkéntes munka jutalma saját önbecsülésünk, erről beszélgettünk Miklósa Erikával.

Intimszférájukba engedtek a sztárzenészek

Magyarok, akik a Föld bármely pontján megtöltik a koncerttermeket! Mindannyian a semmiből küzdötték fel magukat a csúcsra, most bepillantást nyújtanak féltett magánéletükbe.

Fókusz Plusz 10-11-27


szerző:
2010.11.27. 19:30
Fókusz Plusz 10-11-27

Fókusz Plusz: Csodacsapat - Bajnokok lehettek volna, de csalások áldozatai lettek. Az egykori magyar fociválogatott az argentin vébéről mesélt. Világhódítók - Koncertjeikre még a világsztárok is sorba állnak. Magyar zenészek, akik a semmiből értek a csúcsra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való