KERESÉS search-close

Michl Juli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Michl Juli"

Szombaton jön a Tanár évadzáró epizódja!

A sorozat második évadának befejezése előtt a főszereplők ellátogattak a Reggelibe, hogy egy kicsit meséljenek a forgatásokról. Nagy Ervin és fogadott diákjai közösen emlékeztek vissza a legjobb pillanatokra.

Megrázta egy jelenet forgatása A Tanár fiatal színészét

Juhász Tibor nagy dicséretet kapott Nagy Ervintől egy felvétel után, ami apa és fia kapcsolatáról szólt és a bántalmazás áll a középpontjában. Juhász Tibor annyira azonosult a jelenettel, hogy utána úgy érezte, muszáj egyedül lennie.

Michl Juli vékonysága ellenére is elégedetlen volt a testével

A színésznő A Tanár legutóbbi részében egy testképzavaros lányt játszik. A szerepre való felkészülés alatt utánajárt a problémának és félelmetesnek tartja azokat az internetes közösségeket, amelyeken keresztül biztatják egymást a fiatalok az éhezésre.

 

Akkor most a Tanár úr miről is beszél?

Miután Szilárd megtudja, hogy Robi görkizni szeretné vinni Virágot, rövid kis monológot tart a lánynak, mire készüljön... egy a gond, Virág azt hitte, tanára a szexről beszél.

Anorexiás lány A Tanár legújabb főhőse

A Tanár legújabb részében az Oltári Csajok egyik főszereplője, a Pirost játszó Michl Juli hívja fel magára a figyelmet. Az általa alakított okos, értelmes lány nem képes elfogadni a saját testét olyannak, amilyen. Másnak látja magát a tükörben annyira, hogy az anorexia néven ismert betegség alakul ki nála.

Michl Juli veszélyes játékot űz a szerelemért

Szilárd diákja, Virág betegesen számolja a szervezetébe bevitt kalóriákat. Olyan pontosan, hogy ezzel már a barátnői, Petra és Annamari agyára megy. Nekik ugyanis teljesen más dolgokon jár az eszük, a fiúkon és a szexen. Amikor Szilárd megtudja, hogy Virág a „Pro Ana” iránt érdeklődik, először semmit sem ért. Csak amikor Lilla elmagyarázza neki, hogy egy olyan közösségről van szó, akik istenítik az anorexiát. A tények ismeretében Szilárd rájön, hogy aggódnia kell Virágért.

A TANÁR: Michl Juli anorexiás lányt játszik

Az Oltári Csajok Pirosa után Juli most A Tanár című sorozatban is szerepet kapott. Virágot, az evészavarral küzdő fiatal lányt alakítja. Elmesélte, hogyan készült a szerepre.

Michl Juli szerelembe esik a Tanár következő részében!

A Tanár második évada máris a negyedik részéhez közelít, amiben a fiatal színésznő is feltűnik. Juli karaktere pedig veszélyes játékba kezd a szerelemért.

Michl Juli is szerepel Ember Márk első videoklipjében

Ember Márk első videoklipjének forgatásán jártunk. Márk még maratont is futott a mínuszokban!

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Michl Juli imádja a testvéreit

Michl Julit az Oltári Csajokban ismerhették meg az RTL nézői, és azóta már többször beszélt arról, hogy nagycsaládban nőtt fel. Boldogan posztolta a hétvégén, hogy újra egy asztalhoz ülhetett 4 testvérével, sőt a fotóhoz csatlakozott unokahúga és unokaöccsei is.

 

Miért nincs tartós kapcsolata a Survivor győztesének?

Miután a Témabedobásnak Michl juli, Molnár Tibi és Tömböly Dávid elmondták véleményüket Snoop Dogg rendhagyó köszönetnyilvánításáról, Gergő ravaszul Dávid magánéletére terelte a szót.

Michl Julit fontos dologra ébresztette rá a lábtörés

A fiatal színésznő a Szenzációs Négyes próbái alatt szenvedett balesetet, 4 hétig volt gipszben a lába. Most már egészségesen lépett újra színpadra, mint kínai hercegnő Jókai Mór A leaotungi emberkék című meséjéből készült darabban.

Intenzív heteken van túl Michl Juli

Intenzív heteken van túl az Oltári Csajokból megismert Michl Juli. A Szenzációs Négyesben minden vasárnap új oldalát mutatta meg a nézőknek a színpadon, egyedül és csapatban is hatalmas dolgokra voltak képesek. Juli annyira akart bizonyítani, hogy még a lábát is eltörte a próbákon, de ez nem állította meg.

A zsűri hiányolta a meglepetés erejét Zsófiék vicceiből?

Alföldi Róbert, Ráskó Eszter és Ganxsta Zolee egyetértettek benne, hogy Zsófi és Juli nem tudták túlszárnyalni Simon és Lali egykori produkcióját. Vajon mi lehetett a gond?

Zsófi és Juli lekaratézták egymást, egy kis csavarral

Zsófiék a japán kultúra irányába indultak el, amikor ők is egy fekete színházat varázsoltak a zsínpadra. Vajon lepipálták Simon és Lali korábbi ping-pong csatáját?

Szabó Zsófi és Michl Juli közös fellépésre vágytak

A két 20+-os nagyon megszerette egymást, ezért biztosra mentek, és akartak még egy produkciót együtt. Azt viszont nem tudták eldönteni, hogy kinek az előadását idézzék meg a másik csapatból, ezért inkább vegyítettek.

Michl Juli törött lábbal is táncolni fog

Közeledik a Szenzációs Négyes - A generációk csatájának végső összecsapása. A versenyben maradt csapatok a 20+-osok és a 30+-osok. Michl Juli és ÉNB Lali meséltek a felkészülésről a Reggeliben.

A Survivor idei évadában különösen erős nők harcolnak a fődíjért

A Survivor idei évadában nagyon erős nők küzdenek meg egymással, sőt, sokszor dominálnak a férfiakkal szemben is a közösségben. Michl Juli színésznő rendszeresen nézi az adásokat, és megvan a véleménye a női erőről, ahogy duett társának, Szalay Bencének is.

Ráskó Esztert zavarba hozta Szalay Bence

A színészek produkciója lenyűgözte az ítészeket, de legfőképp Esztert, aki egy igen izgalmas meghívást kapott Bencétől.

Tökéletes az összhang Michl Juli és Szalay Bence között?

A színészek közös produkcióját látva, már nem kérdés, hogy mennyire egy hullámhosszon mozogtak, azaz festettek. 

 Michl Juli az 50+-osoktól kapott ihletet?

A fiatal színésznő hozott egy merész döntést, és ebbe Szalay Bencét is beavatta...

Az érzelmi hullámvasút nem ér véget a Szenzációs Négyesben

Meghatódottság és sírás jellemezte a Szenzációs Négyes hatodik élő showját. Nagy Alexandra és Szabó Simon gyászukat oldották fel közös produkciójukban. Oláh Gergő megható száma után pedig ÉNB Lali már nehezebben érvényesült Szabó Zsófi klipparódiájával.

Michl Juli lábtörése miatt borult a duettje Bencével?

Juli minden vágya az volt, hogy a Szalay Bencével közös duettjében végre megmutassa a nőies oldalát is, azonban az egyik próbán eltörte a lábát. A sérülés miatt nagy kéréssel fordultak Szabó Zsófihoz...

Michl Juli mellett Tóth Gabi is lesérült a próbákon?

Michl Julinak eltört a lába az egyik próbán, azonban a műsor kezdetekor Bence felfedezte, hogy nem a 20+os versenyző az egyetlen, aki lesérült: Tóth Gabi mankóval pihent a 30+-os csapattársai mellett.

Ki ugrik be Michl Juli helyére a Szenzációs Négyesben?

A Fókusz Plusz stábja ellátogatott a Szenzációs Négyes játékosaihoz: hogy, mivel készülnek vasárnap a húszasok, azt még egyelőre nem tudni, de még az is elképzelhető hogy az előző adásban felbukkanó Béla bácsi ugrik majd be a lesérült Michl Juli helyére.

Veszélyben a legfiatalabb négyes

A „kéz és lábtörést!” kedves jókívánság ritkán válik valóra, de a Szenzációs Négyes eheti próbáin a 20-as generációhoz tartozó Michl Juli egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően eltörte a lábát. Csapattársai óriási hajrában igyekeztek kitalálni, mi legyen az egyik leglátványosabb produkcióval.

Veszélybe került Michl Juli vasárnapi fellépése

Váratlan baleset a Szenzációs Négyes próbáján. Egy akrobatikus mutatvány közben törte el a lábát Michl Juli.

Szalay Bence ott volt, amikor Michl Juli megsérült

Közös produkciójukra készültek, amikor a sorsdöntő baleset történt. Bence a fájdalmas részletek mellett azt is elárulta, hol tartanak most a felkészülésben.

Michl Julira 6 hét gipsz vár

Törött lábbal próbálta végig a produkciót Michl Juli. A színésznő csapattársával, Szalay Bencével akrobatikus táncot tanult be a vasárnapi Szenzációs Négyes adására. Azonban egy rossz lépés következtében megreccsent a lábfeje.
Ha szeretnéd tudni, hogy Bence mit szólt a balesethez, nézd ma este a Fókuszt, ahol Juli mellett ő is elmondja érzéseit a hétvégi produkcióval kapcsolatban.

Eltörte a lábát a Szenzációs Négyes gyönyörű versenyzője!

A 20+-os generáció oszlopos tagja a műsor próbáján törte el a lábát - a részletekről ő mesélt nekünk!

Michl Julinak eltörött a lába a táncpróbán!

Gipszben fekszik a Szenzációs Négyes 20+-os versenyzője. Videóüzenetben mondta el a színésznő, mi történt pontosan és mi lesz ezután.

Ráskó Eszter: „Ez volt a legjobb produkciótok!”

A zsűri úgy vélte, hogy a csapat ma alakította a legjobbat, másképp szólva, lenyűgözőek voltak.

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

UFO-támadással kellett megküzdenie a 20+-osoknak!

Ki ne emlékezne a Men in Black és A Maszk című filmre? Most újra viszontláthatták a nézők a 20+-osok előadásában.

Oláh Gergő teljesen kiborult!

Szalay Bence csak poénkodni szeretett volna a csapatával, amit Gergő először nem nagyon értett...

A küzdelem egyre élesebb!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(20+): Vajon milyen feladattal készült Szalay Bence a generációjának?

Most Bencén a sor, hogy csapatkapitányként kihozza a maximumot a 20+-osokból.

Michl Juli nem úszta meg zúzódások nélkül

A színésznő elárulta, milyen sérülést okozott neki a szombati produkció a Szenzációs Négyesben, és jövőbeli munkáiról is mesélt.

Pikáns képet osztott meg Csonka András a kulisszák mögül

Vajon hogy került ilyen helyzetbe kamerák előtt a Szenzációs Négyes sztárja?

Exkluzív: Michl Juli elárulta, mi történt vele a levegőben...

A 20+-osok generációját ezen a héten Juli erősítette egyéni produkciójával, ami nem kevés veszéllyel járt.

Michl Juli teljesen elvarázsolta a zsűri tagjait!

Michl Juli olyan produkciót mutatott be, amivel elvarázsolta a zsűri összes tagját!

 

Nézd vissza Michl Juli egyéni produkcióját!

Michl Juli lezuhant produkciója közben!

Michl Juli saját démonjaival akart megküzdeni - és mindezt lélegzetelállító módon tette!

Michl Juli gyerekkori rémálmával küzd meg!

Michl Juli olyan egyéni produkciót választott magának, amiben saját démonjaival száll szembe!

A gyermekhangszerek csak a gyerekeket varázsolják el, a zsűrit nem?

A 20+-osok produkciója nem anyira varázsolta el a zsűri tagjait...

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20+-osok új jelentést adtak a Tankcsapda nótájának!

A 20+-osok a „Fiúk ölébe a lányok” című örökzöldet dolgozták át, nem akármilyen stílusban!

Szabó Zsófiék bandát alapítanak!

Szabó Zsófi megmondta a tutit csapattársainak: alapítsanak zenekart! Na de milyet?!

Michl Juli: ˝Egy nagyon titkos produkcióval készülök˝

A 20+-osoknak ezen a héten Juli szerez pontokat egyéni produkciójával. Az biztos, hogy ehhez az előadáshoz minden bátorságára szüksége lesz majd...

Laza és kedves produkcióval készülnek a 20+-osok

Csoportos produkciójuk miatt ezen a héten nem izgulnak annyira a fiatalok, mint Michl Juli egyéni előadása miatt. De vajon mire számíthatnak a nézők a 3. adásban az első helyen álló generációtól?

(20+) A remegő lábak ellenére is 1. helyre kerültek a fiatalok

A 20+-osok elárulták, milyen körülmények között teljesítették eheti feladatukat. 

A 20 pluszosok produkciójában a NASA találkozott Hortobággyal

„Ez már egy nagyon más generáció!” – hangzott el a zsűri értékelésében. Ha kíváncsi vagy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee véleményére a legfiatalabb generáció produkciója kapcsán, nézd meg a videót!

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

A 20 pluszosok hover táncától garantáltan eláll a lélegzeted

Michl Juli, Szabó Zsófi, Oláh Gergő és Szalay Bence hoverboarddal is tudnak táncolni! Nézd meg a 20 pluszosok modern produkcióját!

„Iszonyú nagy kockázata van ennek a produkciónak”

Amikor Michl Juli beállított egy hoverboarddal a próbára, a 20 pluszosok tudták, hogy nem lesz egyszerű dolguk... A legjobban Oláh Gergő félt az elektromos járgánytól!

Veszélyes produkcióval készülnek a 20+-osok

A csapat Michl Juli feladatát oldja meg ezen a héten a Szenzációs Négyes színpadán. A csapatkapitány bevallotta, fizikai épségüket is kockára teszik a siker érdekében.

20+: ˝Szavazzatok ránk!˝

Kire szavazzanak a nézők? Ez a következő adásban hamarosan kiderül, de a legfiatalabb generáció már most is tudja a választ...

20+: Teljesen őrültek vagyunk!

A Jacko produkció után Oláh Gergő csapata elárulta, mi tartja össze a generációjukat.

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Michael Jackson lett a 20+-os generációból

A fiataloknak és a maszkmestereknek köszönhetően nyomonkövethettük Jacko átalakulását. Ráadásul leghíresebb videoklipjei is megelevenedtek Zsófi, Juli, Bence és Gergő jóvoltából.

Oláh Gergő 20+-os csapata nagyon megcsinálja!

A csapatkapitány példaképe ihlette a generáció első produkcióját. Az biztos, hogy Gergő és Jacko ezzel feladta a leckét a 20+-osoknak...

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

BRÉKING! Michl Juli A Tanár 2. évadában!

Michl Juli, az Oltári csajok színésznője az RTL Klub új saját gyártású műsorában, a Szenzációs Négyesben is szerepelni fog, most viszont elszólta magát: A Tanár második évadában is benne lesz!

Michl Juli igazi középső gyerek

Michl Juli az OItári csajokban a legkisebb lánytestvért alakította, de a valóságban nem ez a felállás testvérei között. Nagycsaládba született, és pont ő a középső gyerek: Instagram posztjában elárulta, nővére, bátyja, húga és öccse is van.

 

Michl Juli


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Új arcokat is meg fogok mutatni˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Michl Juli a 20+-osok csapatát erősíti Oláh Gergő, Szabó Zsófi és Szalay Bence mellett.

20+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Michl Julinak véget ért élete egyik jelentős korszaka

Két jelentős időszakot lezárt életében Michl Juli: nem csak, hogy befejeződött az Oltári csajok, de az egyetemi tanulmányai végére is pontot tett. Legalábbis egy időre: Juli a Filmművészeti Egyetem diákja, ahol televíziós műsorkészítést tanul. Hetekig tartó munka után végre befejezte szakdolgozatát.

 

MICHL JULI&EMBER MÁRK: így élték meg az utolsó részt

Míg az Oltári csajok Pirosát alakító Michl Juli meghatódott az utolsó forgatási napon, addig sorozatbeli társa, Ember Márk nosztalgikus hangulatba került. A fiatal színészek arról is meséltek a Fókusz Plusz kamerájának, hogy mit jelentett számukra az elmúlt 100 rész!

Ember Márk: ˝Te csalódott voltál, hogy nem Kornél és Piros házasodott össze?˝

Piros és Kornél kapcsolata eléggé viharosan alakult, pedig ez szerelem volt első látásra. Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogy csalódottak-e az események alakulása miatt, sőt még egy kulisszatitkot is elárultak arról a balesetről, amit Márk okozott az oltárnál.

Exkluzív! Kulisszatitkok Piros és Kornél eljegyzéséről

Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogyan élték meg a várva várt jelenetet. Sőt, még egy csók is elcsattant a színészek között...

Michl Juli: ˝Majdnem elsírtam magam…˝

Oltári volt a hangulat a hétvégi közönségtalálkozón. A telenovella főszereplői többször elmondták már, hogy a forgatások alatt csak a munkára koncentráltak, így akkor még bele se gondoltak abba, hogy mekkora lesz a sikerük a nézőknél. De ami még ennél is érdekesebb, hogy a vasárnapi esemény napján is még azt latolgatták közösen, hogy vajon hányan érkeznek majd, hogy találkozhassanak velük személyesen. A rajongók száma majdnem elérte a 2000 főt…

Valamire készül az Oltári csajok Herczeg Lilije és Erdész Pirosa

Az biztos, hogy Herczegné szinte minden szempontból eleget tesz a sztereotípiáknak, ami az anyós szerepet illeti. Vagy még akár túl is „teljesít”, hiszen ő maga is azt vallja, hogy a családjáért bármire képes. Ám most valami egészen más van készülőben…

Találkozz személyesen az Oltári csajok szereplőivel!

Az Oltári csajok hat főszereplőjével, és még Dandy kutyával is találkozhatnak mindazok, akik vasárnap délután ellátogatnak a budapesti Árkád Bevásárlóközpontba.

A való életben is van valami Michl Juli és Ember Márk között!

Az Oltári csajok lelkes és hűséges rajongói hétről hétre izgulhattak kedvenc párosukért, ugyanis amennyire egyértelmű szerelmük, a körülmények annyira bonyolultak voltak a kezdetektől. De már úgy tűnik, kezd révbe érni a kapcsolatuk. Ráadásul most az is kiderült, hogy mi van köztük a valóságban.

Az Oltári csajok szereplőit élő adásban kérték, hogy csókolózzanak!

Michl Juli, a legszexibb sztárhölgy és Ember Márk az Oltári csajokban már összejöttek - és mi a helyzet a való életben? Most kiderül!

Michl Juli lett a legszexibb nő

Lezárult a Story Extra legszexibb nő szavazása. A díjat a legfiatalabb induló vitte el az Oltári Csajok Pirosát alakító Michl Juli, akinek ezúton is gratulálunk.

Ő lett 2017 legszexibb sztárhölgye!

Gál Petra, a Story Extra műsorvezetője bejelentette, ki lett az első három helyezett a 2017 legszexibb nője szavazáson!

Etikett a Story-gálán!

Medveczky Ilona rutinos gálázó, így már tisztában van a szabályokkal. Michl Julit pedig egy profi készítette fel!

Ki lesz a legszebb sztárhölgy a vidéken?

Azt nem tudhatjuk, hogy a szavazók mit szeretnek a leginkább a Story Extra versenyének jelöltjeiben, azt azonban igen, hogy ők maguk miként vélekednek a kérdésről. Vajon mit szeretnek a legjobban saját magukban?

Mit szeretsz magadon?


szerző:
2018.02.06. 16:15
Mit szeretsz magadon?

Vajon a Story Extra legszexibb nő versenyének indulói, mit szeretnek a legjobban saját magukon? A nézők még február 9-ig adhatják le voksukat a jelöltekre ITT! Szavazásra fel!
 

Ember Márk dalban mondta el: szavazzatok Michl Julira!

A Story Extra szavazást indított: keresték 2017 legszexibb pasiját, aki végül Dombi lett. Most a hölgyek is megmérettetnek! A Story Extra a 2017-es év legszexibb női hírességét, magyar sztárhölgyét keresi. Most következzen egy újabb kortes videó!

Ki lesz Dombi párja?


szerző:
2018.02.02. 11:04
Ki lesz Dombi párja?

A humorista nemrég bezsebelte az ország legszexibb férfija díját, de vajon kire szavaz a hölgyek körében?

Oltári csaj lesz 2017 legszexibb nője?

A Story Extra ismét szavazást indított. Korábban a pasik "versenyeztek egymással" a tavalyi év legszexibb férfija címért, most viszont a csajok kapnak esélyt a "küzdelemre".

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

˝Mi rettenetesen vártunk arra, hogy végre csókolózhassunk!˝

Komoly mérföldkőhöz érkezett az Oltári csajok, Kornél és Piros kapcsolata, sőt a gondnok srácot alakító Ember Márk is.

Fülledt erotika és vetkőzés ma este az Oltári csajokban!

Buja vágyak, forró csókok és szexi fehérnemű alól elővillanó bársonyos bőr! Az Oltári csajok ma esti epizódjában megint olyan történik, amire bizonyára mindenki felkapja a fejét: a tettre kész Kornél az ágyába csábítja Pirost, akiről egy szempillantás alatt leimádkozza a textilt.

Exkluzív! Így éli meg Erdész Piros Kornél és Rózsa kapcsolatát

Michl Juli mesélt arról, hogy milyen vívódásokon ment keresztül karaktere és Kornél az 50. epizódig. Sőt, sejtelmesen azt is elárulta, hogy ennek a belső harcnak még koránt sincs vége... 

Piros egy Kornéllal közös karácsonyról álmodik!

Michl Juli eljátszott a gondolattal, hogyan töltené a karácsonyt az Oltári csajok Pirosa és Kornélja. Nézd meg exkluzív videónkat, ami egy ünnepi produkcióval ér véget a legkisebb Erdész lányt alakító színésznő és Ember Márk előadásában!

Oltári csajokat Télapóra!


szerző:
2017.12.06. 16:10
Oltári csajokat Télapóra!

Ovisokat lepett meg Michl Juli és Hartai Petra Mikulás alkalmából.

 

Story Extra 2017-12-06


szerző:
2017.12.06. 15:40
Az Oltári csajok szereplői is szavaztak a Comet jelöltjeire!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavaztak az Oltári csajokban Hajnalt és Pirost alakító színésznők!

Az Oltári csajok szereplői is szavaztak a Comet jelöltjeire!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavaztak az Oltári csajokban Hajnalt és Pirost alakító színésznők!

Oltári csajok a Kifőzdében!


szerző:
2017.12.01. 07:50
Oltári csajok a Kifőzdében!

Két oltári csaj főzött ma a Reggeliben, akikkel esténként az RTLII-n találkozhatnak a tévénézők. A Kifőzde vendégei az Oltári csajok sorozatból Hajni és Piros, azaz Hartai Petra és Michl Júlia voltak!

Piros mindenkit akar szeretni

Michl Juli elárulta, milyen kapcsolatai és bonyodalmai lesznek Pirosnak az Oltári csajok sorozatban.

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

Időben érkezett meg a Herczeg a

Kornél a hős megmentő lovag szerepében toppant be Piros életébe, akinek éppen a fiú segítő karjaira és önzetlen szolgáltatására volt szüksége az idegen fővárosban.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Váratlan lesz, izgalmas és mesés…˝

Végre kiderült a titok! Michl Juli (az Oltári csajok Erdész Pirosa) és Ember Márk (a telenovella Herczeg Kornélja) a sajtótájékoztatón mesélt arról, hogy mire számíthatnak majd az RTLII nézői október 30-tól.

Élete első telenovella sorozatában látható hamarosan Hűvösvölgyi Ildikó

A Kossuth-díjas színésznővel érkezik az Oltári csajok, az RTLII-re.

Ismerd meg Erdész Pirost!


szerző:
2017.10.16. 11:09
Ismerd meg Erdész Pirost!

Michl Juli alakítja a legkisebb Erdész lányt az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való